823
Entropia Universe

A Project Entropia átdolgozott változata.
  • Adam5
    mi az a sok papír?
  • donpedro
    a rúd, ami a lelőhelyet jelzi
  • Adam5
    mi az a claim?
  • donpedro
    Most nem tudok belépni, másrészt pedig az összes claim lejárt, ellenőriztem. A helyén pedig nem maradt semmi, ezt is ellenőriztem.
  • Adam5
    ti most betudtok lépni?
  • Adam5
    most megint mi a picsáért nem megy a server?
    tele van a tököm ezzel!
  • Adam5
    nekem akkor sem mutatta amikor volt fegyverem
  • Surranohalal
    két fps nézet van.

de amíg nincs meg a fegyvered en várj tőle sokat :-))
  • Adam5
    azt tudom
    nekem van third person, utána third person csak az emberkémet elölről mutátják, és egy fps nézet de a fegyver nem láccik csak a célkereszt
  • Surranohalal
    y-al lehet váltogatni a nézetek között
  • Adam5
    hogy lehet olyan fps nézetben menni hogy látszik a fegyvered/ami a kezedben van
  • Surranohalal
    elvielg ugyan ott maradtak a cuccok szeritnem ki lehet még1x szedni a Claimokat. ha tudod hol voltak kb akkro megéri biztosan :-()
  • Surranohalal
    nem lehet hogy az még aktív? vna ott pár claim papírod
  • donpedro
    A kép lemaradt:

• donpedro
    Na, Gratulálok a Mindarknak! 5 perccel azután, hogy az összes claim lejárt, ismét működik a szerver. A képen egyébként furcsa módon csak 9 látszik, pedig több volt, kapásból volt még 4 ore.
  • Surranohalal
    úgy értem hogy kitenni fölösleges :-) venni lehet az olcsó cuccokat. csak ahhoz ismerni kell az árakat
  • donpedro
    vannak azért ritka kivételek, én tegnap épp lemaradtam egy chip-ről, amit érdemes lett volna megvenni, mert kétszer annyit is kaphattam volna érte, csak pont nem volt nálam cash.
  • Surranohalal
    sztem aukcióban fölösleges trédelni ha a cucc 100 ped alat van tt áron...
  • Adam5
    a legnagyobb gáz az hogy 1ped a hirdetés
  • Adam5
    de ahoz meg sok pénz kell :(
  • Adam5
    lehet megprobálkozom a tradeléssel
  • Surranohalal
    Snableztunk és visszjött 10 pedből kb 7. mondjuk ebből úgy 3 pednyi bőr, azt el lehet passzolni talán 4-5 pedért.
    tehát kb 80-90%-os hasznunk van, legnagyobb loot 2 ped körüli volt (3unkra)

össz vagy 2500 ammo ment el de az aráynok iylenek lettek.
  • donpedro
    Te csak ne aggodalmaskodj, én ezekben a percekben bukok el kb. 30 PED-et...
  • Adam5
    sorry a sok hülye kérdésért de az aggaszt hogy nem jön vissza az ammo nés csak bukok
  • Adam5
    megjön a jester veszek 2000ammot de hova menjek ahol ez vissza is jön?(vagy valami kis haszon is lenne) snablet?
  • donpedro
    Azt nem tudom, hogy a rákba képzelte a Mindark, hogy úgy dob ki valós pénzre alapuló játékot a piacra, hogy nincs normális hardver a háttérben. Ha esetleg nem tudok visszamenni, és lejárnak a claim-jeim, valszeg akkor sem megyek csődbe, de visszaesek egy olyan színvonalra, ami csak vegetálás. Ugyanakkor azok, akik mondjuk a teljes 50 PED-es vagyonukat kockáztatják minden alkalommal, azok tutira kikészülnek egy ilyen miatt.
  • donpedro
    Igen, ezt utálom a legjobban
  • Surranohalal
    most állítólag 100%-osa k a szerverek. cska nem enged fel :-)
  • donpedro
    Ez a tervem, csak már visszajutnék
  • Surranohalal
    sztem gyorsan szedd fel amint visszamész és most ne bányásszál.
  • donpedro
    bazzeg, nem tudok visszamenni, közben meg lejárnak a claimjeim!!!! kb 15 rudat szúrtam le, mielőtt kivágott ez a disznó!
  • Surranohalal
    és van olyanom :-)
  • Surranohalal
    én eladom ha kell, akár fekete mini + melltartóban is. aza legdrágább (régen az volt :-))
  • donpedro
    Tököm kezd tele lenni az állandó disconnectektől. Bányászat közben elég zavaró tud lenni a dolog, amikor éppen learakok egy bombát, és még mielőtt felrobbantanám, kilép.
  • dronkZero
    Na igen, Adam, valóban van egy pár cucc, ami jobban mutat, mint a magyar narancs kezében a véééérnaranccsal, de igazából semmi nem éri meg, amíg nincs sok pénzed. Sok pénz a szép cuccoktól nem lesz, csak jó skillekből. Az meg megint pénzbe kerül. Én javaslom a narancsot jesterrel, a többi meg lőszer. Vagy ugyanez a felállás, csak bányászcucc.

Ha narancs vagy, és nem akarnak vásárolni tőled, akkor aukció, vagy add oda valakinek a socból, aki majd eladja.
  • donpedro
    Szerintem semmilyen Armort nem érdemes venni, hacsak nem vagy elég jól eleresztve anyagilag
  • Adam5
    comb védőt érdemes venni?
    vagy inkább az árából ammot?
  • Surranohalal
    nah megyek beparticipálódok :-)
  • Adam5
    akkor inmádkozom hogy valaki fölém licitáljon
  • Surranohalal
    hát ha engem kérdeztél volan szerválhattunk volan aukciónál olcsóbbat is (pont tt+1 ért)