823
Entropia Universe
A Project Entropia átdolgozott változata.
A Project Entropia átdolgozott változata.
-
#423 mi az a sok papír? -
donpedro #422 a rúd, ami a lelőhelyet jelzi -
#421 mi az a claim? -
donpedro #420 Most nem tudok belépni, másrészt pedig az összes claim lejárt, ellenőriztem. A helyén pedig nem maradt semmi, ezt is ellenőriztem. -
#419 ti most betudtok lépni?
-
#418 most megint mi a picsáért nem megy a server?
tele van a tököm ezzel! -
#417 nekem akkor sem mutatta amikor volt fegyverem -
Surranohalal #416 két fps nézet van.
de amíg nincs meg a fegyvered en várj tőle sokat :-)) -
#415 azt tudom
nekem van third person, utána third person csak az emberkémet elölről mutátják, és egy fps nézet de a fegyver nem láccik csak a célkereszt -
Surranohalal #414 y-al lehet váltogatni a nézetek között -
#413 hogy lehet olyan fps nézetben menni hogy látszik a fegyvered/ami a kezedben van -
Surranohalal #412 elvielg ugyan ott maradtak a cuccok szeritnem ki lehet még1x szedni a Claimokat. ha tudod hol voltak kb akkro megéri biztosan :-() -
Surranohalal #411 nem lehet hogy az még aktív? vna ott pár claim papírod -
donpedro #410 A kép lemaradt:
-
donpedro #409 Na, Gratulálok a Mindarknak! 5 perccel azután, hogy az összes claim lejárt, ismét működik a szerver. A képen egyébként furcsa módon csak 9 látszik, pedig több volt, kapásból volt még 4 ore. -
Surranohalal #408 úgy értem hogy kitenni fölösleges :-) venni lehet az olcsó cuccokat. csak ahhoz ismerni kell az árakat -
donpedro #407 vannak azért ritka kivételek, én tegnap épp lemaradtam egy chip-ről, amit érdemes lett volna megvenni, mert kétszer annyit is kaphattam volna érte, csak pont nem volt nálam cash. -
Surranohalal #406 sztem aukcióban fölösleges trédelni ha a cucc 100 ped alat van tt áron... -
#405 a legnagyobb gáz az hogy 1ped a hirdetés -
#404 de ahoz meg sok pénz kell :( -
#403 lehet megprobálkozom a tradeléssel -
Surranohalal #402 Snableztunk és visszjött 10 pedből kb 7. mondjuk ebből úgy 3 pednyi bőr, azt el lehet passzolni talán 4-5 pedért.
tehát kb 80-90%-os hasznunk van, legnagyobb loot 2 ped körüli volt (3unkra)
össz vagy 2500 ammo ment el de az aráynok iylenek lettek. -
donpedro #401 Te csak ne aggodalmaskodj, én ezekben a percekben bukok el kb. 30 PED-et... -
#400 sorry a sok hülye kérdésért de az aggaszt hogy nem jön vissza az ammo nés csak bukok -
#399 megjön a jester veszek 2000ammot de hova menjek ahol ez vissza is jön?(vagy valami kis haszon is lenne) snablet? -
donpedro #398 Azt nem tudom, hogy a rákba képzelte a Mindark, hogy úgy dob ki valós pénzre alapuló játékot a piacra, hogy nincs normális hardver a háttérben. Ha esetleg nem tudok visszamenni, és lejárnak a claim-jeim, valszeg akkor sem megyek csődbe, de visszaesek egy olyan színvonalra, ami csak vegetálás. Ugyanakkor azok, akik mondjuk a teljes 50 PED-es vagyonukat kockáztatják minden alkalommal, azok tutira kikészülnek egy ilyen miatt. -
donpedro #397 Igen, ezt utálom a legjobban -
Surranohalal #396 most állítólag 100%-osa k a szerverek. cska nem enged fel :-) -
donpedro #395 Ez a tervem, csak már visszajutnék -
Surranohalal #394 sztem gyorsan szedd fel amint visszamész és most ne bányásszál. -
donpedro #393 bazzeg, nem tudok visszamenni, közben meg lejárnak a claimjeim!!!! kb 15 rudat szúrtam le, mielőtt kivágott ez a disznó! -
Surranohalal #392 és van olyanom :-) -
Surranohalal #391 én eladom ha kell, akár fekete mini + melltartóban is. aza legdrágább (régen az volt :-)) -
donpedro #390 Tököm kezd tele lenni az állandó disconnectektől. Bányászat közben elég zavaró tud lenni a dolog, amikor éppen learakok egy bombát, és még mielőtt felrobbantanám, kilép. -
#389 Na igen, Adam, valóban van egy pár cucc, ami jobban mutat, mint a magyar narancs kezében a véééérnaranccsal, de igazából semmi nem éri meg, amíg nincs sok pénzed. Sok pénz a szép cuccoktól nem lesz, csak jó skillekből. Az meg megint pénzbe kerül. Én javaslom a narancsot jesterrel, a többi meg lőszer. Vagy ugyanez a felállás, csak bányászcucc.
Ha narancs vagy, és nem akarnak vásárolni tőled, akkor aukció, vagy add oda valakinek a socból, aki majd eladja. -
donpedro #388 Szerintem semmilyen Armort nem érdemes venni, hacsak nem vagy elég jól eleresztve anyagilag -
#387 comb védőt érdemes venni?
vagy inkább az árából ammot? -
Surranohalal #386 nah megyek beparticipálódok :-) -
#385 akkor inmádkozom hogy valaki fölém licitáljon -
Surranohalal #384 hát ha engem kérdeztél volan szerválhattunk volan aukciónál olcsóbbat is (pont tt+1 ért)