823
Entropia Universe
A Project Entropia átdolgozott változata.
A Project Entropia átdolgozott változata.
-
#383 de bőven a zöldben van -
#382 na 14óra mulva meg lessz a jesterem
5PED és fullon van(vagy nagyon kicsit van csak rontva de bőven a zöldben) -
Surranohalal #381 tudtommal nem lehet. átfestenéd narancssárgára? :-9
lehet craftolás közben lehet vmit machinálni dehát mi ugye nem is craftoltunk még (jobb is :-)) -
#380 fegyvertte=fegyverre -
#379 szinező patront nem lehet használni fegyvertte? -
Surranohalal #378 szerintem elég, a színével akkro kezdj el törődni ha lesz 100 ped cuccod :-) -
#377 igazság szerint a szinei nem igazán jönnek be
piros meg rózsaszin -
#376 szerintetek elég egy jester d-1? -
Surranohalal #375 nemtudom... az entropia pioneers honlapon nézd meg Chart: Armor -t. ott benen lesz. az állatok elleni védelmet érdemes nézni elsősorban -
#374 pioneer mennyivel jobb mint a kékes-fehér? -
Surranohalal #373 szerintem a vért nem sokat ér ... :-)
nekem is csak a látványért van -
#372 vagy a pioneer helyett elég az a kék-fehért? -
#371 akkor asszem ezt veszek:
ttben bushot 4PEDért+full pioneer cuccot kivéve a comb védőt+a maradákból ammot a 300 valamennyi mellé -
donpedro #370 Kangoo nem túl népszerű, biztos meg van az oka -
Surranohalal #369 szerintem inkább töltényt vegyél 2000 darabot meg egy jestert tt+1 ért:-) -
#368 vegyek kangoot? -
donpedro #367 aukción hozzá lehet jutni, de elég drága -
#366 Szted vegyek pioneer cuccokat tt-ben kivéve combvédőt
vagy elég az a kékes fehét ami az első? -
#365 Lol
:) -
Surranohalal #364 enyém eladó tt+96-ért (100 ped :-)))
mint ritkaság :-)) -
Surranohalal #363 Solommate Outbacko.
persze mivel már kivan vonva a forgalomból, tt nem adja és más sem gyártja sztem. inkább mindenki jester-t gyárt :-) -
#362 nem találok olyan fegyvert amit mutatál tegnap
olyan mint a jester d-1 de sztem jobban néz ki -
Surranohalal #361 nah, legyél trader :-)
vegyél D3-akat tt+10ért és add el tt+18ért :-) -
#360 ez király!
a hasznom 8PED! -
#359 IGEN!!!!!!!!
Megvették 25PED-ért a jester d-3-at!!!
-
#358 te jó ég
házaló ügynöket csináltál belőlem :DDD -
donpedro #357 Megnéztem a képeket, jót derültem a magyar narancson :) -
donpedro #356 Na ennyit arról, hogy nem érdemes kimenni bányászni. Kimentem 17 bombával, találtam összesen 52 PED értékben ore-t. :)) Két nap alatt 1 substantial, egy abundant (ez volt most) és egy large, nem rossz sorozat. -
Surranohalal #355 aki a soc tagja , és szeretné ah feltennék oda kéept küldje át jpg-ben, és írja le hogy melyik képhez mi legyena képaláírás (ha nem megy kitalálok én :-) -
Surranohalal #354 eddig csak pár képet raktam fel. hegyekről mega régi olajkútról. illetve a karimról :-) -
Surranohalal #353 egy kis reklám:
http://www.extra.hu/surranohalal
ne várjatok tőle sokat egyenlőre, de ide alkotom majd meg a socink honlapját :-)
jelenleg Hungarian Hunters vagyunk de már beadtam a névváltoztatási kérelmet :-) -
Surranohalal #352 én nem bányászok mert láma vagyok (pontosabban a gép tart annak és nem ad semmit :-)) -
donpedro #351 Azt olvasom, hogy most lehetoleg ne nagyon menjen ki senki banyaszni egy darabig, mert az új VU miatt szinte teljesen üres a loot pool. Aki teheti, az inkább vadászgasson egy darabig. -
Surranohalal #350 készül a honlap :-) -
#349 igen
én is azt használom -
donpedro #348 Képek feltöltése szvsz az iaro-n keresztül a legegyszerűbb, ajánlom mindenkinek.
ide tölthetsz képet -
donpedro #347 Azannya, elmentem bevásárolni, és mindjárt 34 új post. Üdv a fórumon Sur! :) -
Surranohalal #346 most jött ki a pecs, ilyenkor meghal. legalábbis régen is ezt csinálta pecs után. a tárhely megvan, de nem akarok be rakni ide 10 képet szerintem most (egy oldal lenne :-)) , úgyhogy majd csinálok hozzá egy indexet és megadom a címet és emgnézi akit érdekel :-)
sztem amíg a PE offlájn bele is fér az időmbe :-) -
#345 Mi a baja a gamenak hogy állandóan offlineot ír? -
#344 Egyetemi net... Ftp progi, azt csókolom.