Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgeri
természetfeletti és világklasszis

JimKirk
Grub es Dttrich melyik szinten jarnak mar?
kovacsgeri
Nekem nem fejlõdött senki, pedig jön az új ifi, és kell neki a hely.... Most nem tudom mit csináljak 11 védõvel... Olyat nem adok el, akiben van 4-5 edzés.

REALista
Megvan az elsõ világklasszis védõm...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dartonita
Nem is hulyeseg sajat ifiket nevelgetni a nagycsapatba.Az igazsag viszont az,hogy az ifimeccseim sokkal elvezhetobbek es eredmenyesebbek is a picik a 3-5-2miatt.(jsz+atadas edzes)
De most elgondolkoztam hogy lehet h at kene allni nekunk is...Kozeppalyasbol eddig talan 2 volt akit el tudtam adni normalis penzert.Hm hm.

JimKirk
Nalam a nemet Dücker 18 evesen es 63 naposan kiemelkedo, ennek ellenere valoszinuelg megvalok tole, mert mar tobb mint egy eve csak arra epitem az akedmiat, hogy vedoket termeljen. A harmadik tehetsegemnek csak kozepszeru a vedekezes, de a szelsojateka remek lesz, felhozatal utan 1 szezon es remelhetoleg mar dobhatom is be kezdobe!😊

A kilencbol negy jatekost jopar szezonon keresztul fogok edzeni, a maradekot pedig 2 szezon utan adogatom elfele, majd a helyukre jon a kovetkezo garnitura.
Sysfox
Én is így vagyok, jelenleg négy fiatal hátvéd fejlõdik az ifiben, az összes megfelelõ védekezéssel fog feljönni 1-2 hónap múlva. Õket szánom a jövõ védelmének, bár ez furcsa kijelentés, hiszen a jelenlegiek is 19-20 évesek. 😊

Én is azért akarom, hogy magyarok legyenek, sõt szeretném, ha a csapat nagy része az lenne.

Bár a francia Broutinról nehezen mondanék le, 18 éves 82 napos és kiemelkedõ védekezéssel rendelkezik. Õ tuti marad sokáig.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JimKirk
En az akademiarol felhoztt magyar fiukat edzem majd nagyon sokaig, most tartanak ragyogonal es van kozottuk egy aki csak 18 eves, a tobbi 19. A ket "tulkoros" lenyugozo 22 eves kulfoldit mindenkeppen eladom. Valoszinlueg a masik legios vedo is megy majd idovel a listara mert a cel a szintiszta sajat nevelesu vedelem.
JimKirk
<#duhos2>
Sysfox
Ha eladásra edzed, akkor 21-22 éves korában érdemes eladni, mert utána már lassabban fejlõdik.

Ha saját magadnak edzed, akkor szerintem érdemes minél jobban feledzeni. Világklasszis védõk amúgy is tuti jó, pláne a hatodosztályra, de szerintem még az ötödbe is.

dartonita
Azzal nem megyek sokra,kapjak tovabb a def-et 😊

JimKirk
A lenyeg, hogy mar erted mire gondoltam!😊
Ha eladod a ket belso vedodet az siman 700-800 milliot jelent.
JimKirk
En is igy szoktam, ezert is adom el hamarosan a 22 eves lenyugozo vedoimet. A vilagklasszis szintet a holtszezonban ernek el de ha azt megvarom, akkor nem tudnam pont 17 evesen elkezdeni edzeni az akademiabol kb. 2-3 het mulva feljovo sracokak.
dartonita
Arrol mar lekestem 😊
A vedelem tengelyerol van szo,szeretnem megvarni a kovetkezo szintet hogy ne vesszen karba az eddigi edzese.A szurkoloi elvaras ugyis kozepmezony volt,azt mar tulteljesitettuk.Na majd kitalalom,kene stadiont boviteni mert ezt szepen megtoltjuk lassan.Meg lefiatalitani a kozeppalyas sorbol legalabb 2posztot.
Koszi a valaszt.

gabber_saviola
Én eddig úgy csináltam, hogy a 21-22 évet elért edzett játékost /tokmind1, hogy mennyire sikerult feledzeeni/ áruba bocsájtom. Mert egyszer utánaszámoltam, és ha nem így teszek, akkor csomó pénztol bukok.

Meg ugyebár minél fiatalabb egy játékos, annál gyorsabban edzheto.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dartonita
Ah igy mar vilagos.Azt hittem a vedok fokepessege jo/remek szintu😄
Oszinten szolva en ezeket az osszesitett(gyenge,kozepes,eppenhogy atlagos)statisztikakat sosem figyeltem es nem is ertem,de ezek szerint erre gondoltal.
Visszavonom,a kiemelkedo kepesseg mar valszeg eleg lehet.
Egyebkent szerintetek meddig erdemes edzeni egy vedot?Az egyik 22eves hamarosan meg kell hogy lepje a vilagklasszis utani szintet.Erdemes tovabb?

sajtburger
FoxTrick alapján én voltam a jobb, minden tényezõben, védelem,kp , támadás.. mind1, végül is barátságos meccs volt.. csak mégis..

Sysfox
köszi frosty <#puszi>

gabber_saviola
gratulálok miska <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jhetedikj
elfogadva 😊

anno 1987

Sysfox
Kimaxolódott az ifim... Jön is fel. 😊

17 éves és 45 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: pocsék (maximum pocsék)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum megfelelõ)
Szélsõjáték: remek (maximum remek)
Átadás: gyenge (maximum gyenge)
Gólszerzés: középszerû (maximum megfelelõ)
Pontrúgás: ismeretlen

köszi, grat és bocsi. 😄 kihívtalak vv-ra.
gabber_saviola
4-4-2-vel verni lehet az 5-2-3-at persze. Amúgy a támadása és védekezése erõsebb volt, mint neked.

sajtburger
Nagyon remélem, hogy a bajnokságban nem lesznek ilyen meccsek, mint a mai barátságos meccsem. Tény, a padot küldtem ki + 1-2 alap védõm, de így is mindenben jobb voltam, még a kp.-m is jobb volt, ha kicsivel is..

Nem a szokásos taktika volt ez a mai 5-2-3, de a szintje így is jobb volt mint az ellenfélé.. Akit még én szerveztem be a játékba.. há szép.. 😄 Tény nem b csapat játszott ma, de így is jobbak voltunk..

jhetedikj
Pinnyéd CF 3 - 0 hungeo

1 - 0 Marty Colquhoun 43'
2 - 0 Tero Erkkilä 72'
3 - 0 Henny Rademakers 85'

sajnos az elsõ gólt szerzõ középpályásom lesérült 1 hétre, talán jövõ szerdára rendbe jön
Köszi a meccset 😊

anno 1987

sajtburger
Hát köszönöm a véleményeiteket srácok, kipróbálom ha támadó védõ, úgy mennyire lesz jobb a kp., ha beválik akkor megtartom, bár elég szépen áll a védekezés terén, õ simán meglehet világklasszis is bõven.

Amúgy a védelmem középen stabilan kiemelkedõ(ami szerintem ugrani fog egy szintet, 1-2 hét múlva..) a szélek jók, mivel ott nem igazán szélsõ hátvédek játszanak, de szerencsére aki vagy két ifjú tehetség nagycsapatnál, õk már igazi szélsõ hátvédek lesznek idõvel. Szerintem ez a védelem megállná a helyét V.-ben, mert ez a védelem csak jobb lehet az idõ elõrehaladtával.

U: nem telóról írom a "regényeimet".. 😄 ott csak a képeket buherálgatom, ritkán írok onnan. 😊

viszont! <#eljen>
jhetedikj
kiadtam a mérkõzésutasításokat, sok sikert és sérülésmentes meccset délelõtt 😊

nekem is jó lenne egy logó, ha valaki elvállalja az írjon privátba és elmondom az ötleteimet hozzá.

anno 1987

banok
Eladtál egy játékost, és kaptál 44 650 eFt-ot. <#ravasz1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hogyne. csak megvártam, hogy tetszik e.
Sysfox
Zsír. Csodálatos. <#wave><#circling><#eljen>

Köszi.

A kedves házigazda megtenné... de már kérnem sem kell... úgyis tudod. Köszi neked is.

<#idiota><#idiota><#idiota>
JimKirk
Egy adag kabel jol mutatna a trotty alatt😊
JimKirk
Igy van!
JimKirk
De negy hatveddel a jo es a remek vedelem az minimum kiemelkedo vedekezes kepesseget takar! Nalam lenyugozo a ket szelso es ragyogoak a belsok, igy hozzom a jo/remek/ neha nagyszeru belso es szelso vedekezest.

Ha Benzemaek kialakitjak es berugjak a helyzeteiket, akkor a Hrutka Rudik benazasa es esetleges potyagoljaik sem olyan feltunoek!😊

Persze ezt az egeszet tobb modon is lehet ertelmezni.😛
<#wow2><#taps>
McFrost
Sajnos a legszebb munkád!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

matthias92
nekem nagyszerû kapussal és nagyszerû védõkkel megfelelõ védelmem szokott lenni, tehát feltételezem, hogy legalább kiemelkedõk a védõk.

dartonita
"En megneztem egy par V. osztalyu meccs osszefogalalot es nagyon sok csapat az elbolybol csak jo vagy remek vedelemmel rendelkezik! Szerintem a tamadas sokkal fontosabb."

Jo,remek vedelem?😮
Ez olyan mintha Hrutkarudik szaladgalnanak hatul,Benzemak pedig elol.
De az is lehet h en ertekelem tul az 5. liga minoseget.
Mindegy nem akarok ennel jobban elmelyulni a temaban,vegulis csak egy jatek😊

JimKirk
"Mindenesetre minden magara valamit is ado manager programban az egesz csapatot kell erositeni,nem eleg egyetlen posztot ahhoz hogy eredmenyes legy"

De hat pont errol beszelek, a HT pont ilyen.
gabber_saviola
normális persze.

dartonita
Nem kezdem baszki,de ez normalis szted? 😄

dartonita
Nem tudom most megnyitni ezeket az url-eket,majd otthonrol.Mindenesetre minden magara valamit is ado manager programban az egesz csapatot kell erositeni,nem eleg egyetlen posztot ahhoz hogy eredmenyes legy.Kulonben 6-9golokat fogsz kapni felsobb ligakban es pont nelkul esel ki.Szomoru vagyok ha itt ez sem mukodik ugy ahogy kene.

JimKirk
Ne kezd te is!<#csodalk><#puszi>
JimKirk
A kozeppalya tovabbra is a mervado, legalabbis en igy erzem az eddigi meccsemimet figyelembe veve!

Dontetleneket kiharcolni es kivarasara jatszani jo a bika vedelem, mondjuk az elso par szezon a V.-ben csak errol szolhat!😊

Szinte egyenlo vedelem de a jobb kozeppalyaval es tamadasokkal rendelkezo csapat viszi a palmat.

dartonita
Nebassz 😄
Az szep,akkor meg szarabb a meccsmotor mint gondoltam...

JimKirk
En megneztem egy par V. osztalyu meccs osszefogalalot es nagyon sok csapat az elbolybol csak jo vagy remek vedelemmel rendelkezik! Szerintem a tamadas sokkal fontosabb.

Ez igy eleg erdekes<#wow1>

termerszetfeletti/kiemelkedo vedelem
dartonita
Ha jol emlekszem,te kacerkodsz a feljutassal,ugye?Szerintem 5.osztalyba nem eleg a lenyugozo vedelem.En legalabbis biztos nem lennek nyugodt addig amig legalabb minden emberem nem hoz egy nagy csillagot.(nem tudom az 5 vagy 6kicsi csillag😄)
Vagyis vilagklasszis foskill kornyekere saccolom a minimumot.En tuti edzenem tovabb az emlitett fiatal vkpt is.

JimKirk
Te mobilrol irsz ilyen regenyeket?<#worship><#wow1>