22246
Hattrick
-
2. helyen végeztem ebben a szezonban, elégedett vagyok, az első elérhetetlen volt.
[img=http://s13.postimage.org/cyg84l4wz/Clipboard.jpg] -
Szélsőjáték edzés:
1. A két szélső 100%-ot kap, a két szélsőhátvéd pedig 50-50%-ot.
2. Nem számít, ha a csatárt kitolod, nem kap edzést bárhol is van.
A "széleken támadás" az, ami a csatárok szélsőjátékát növeli (az összesét, függetlenül, hogy melyik csatárposzton játszik), de ez nem edzi a hátvédeket. -
Üdv! Szélsőjáték edzésnél hogy kapják a játékosok az edzést?Gondolom a két szélső védő és a két szélső középpályás kap 100%-os edzést de mi van a többiekkel ők is kapnak edzést?Az számít ha én kitolom a csatáromat vagy egy középső játékosom szélre?:) -
Legendás ellentámadása van, erre kapott öt ellentámadást (ilyet mondjuk eddig nem láttam még), és mivel jó a támadása, bement mind.
Te is támadtál (ugye ellentámadást csak a te támadásod után kap az ellenfél), de a védelme sem volt olyan rossz, ezért ezek kimaradtak.
Erre a taktikára építette fel a csapatát gondolom. -
Kikaptunk utolsó fordulóban, pedig volt sanszunk elcsípni a 4. helyet, így 6.-ak lettünk. Osztályozó immáron harmadszor, és elég necces ellenfelet kaptunk.
Ha utolsó fordulóra szezon legfontosabb meccsét állítottam, most is ráküldhetem, vagy ellenkezőleg - bebuktam így? :S -
Én nyertem 7:0-ra...
Szezonmérleg:
14 13 1 0 60 5 55 40
Jöhet az ötöd, de vissza is fogok esni, középpályám ritka gyenge, februártól edzést is kell váltanom arra... -
Kikaptam hazai pályán 5-0-ra egy olyan meccsen, amit nyernem kellett volna minden statisztika szerint.
Valaki megmagyarázná, hogy hogyan lehetséges ez?
Osztályozom egy olyan csoport bajnokával, ahova szívesen kiesnék, erre nem tulajdonos nélküli csapat lett belőle -
Tehát akkor most MOSToltál? :D -
Mióta Hattrickozom nem mostoltam, most beállítottam.
Vesztenivalóm nincs!
BUÉK -
Ennek ellenere nagyszeruen szerepelsz, gratulalok hozza!
BUEK! -
Hidd el eszemben se volt még feljutni csak így alakult.
Jobban örültem volna egy erős 5.-nek, mint most ennek a 4.-nek. -
negyedben azért pengésebb csapat kellene. Az én bajnokságomban esélyed sem lenne a feljutásra, pedig az egy ötödosztály. -
A csapat nem volt az előző szezonban ilyen gyenge és én se értem, hogy mitől lett ennyire gyenge, pedig erősítem is rajta! -
örülj neki, hogy csak 9 gólt kaptál attól a két csapattól ... jóval gyengébb vagy mind2nél.
amúgy grat, hogy egy ilyen gyenge csapattal a negyedben vagy. -
Az előző két fordulóban kaptam 9 gólt (előtte 11 meccsen 24-et), ráadásul olyan meccseken, ahol kb. 4-et kellett volna kapnom max.
Ha valaki elmagyarázza, hogy ez miért történt azt megköszönném. -
15-ért...már 5 millióért is lehetett szerezni simán...
És ez csak egy komplett kuka játékos volt. -
Szívből gratulálok ehhez a hülyeséghez, hogy maximumot lehet beállítani...
Tudtam, hogy ez lesz. Szimplán akartam egy jó védekezésű kuka játékost a barátságos meccsekre, hogy a nagyoknak ne legyen esélyük megsérülni, de baromira nem tudom megvenni normális áron, mert az okos gyerek beállított egy rohadt számot, és a rendszer szépen licitálgat helyette.
Egy 24 éves jó védekezésű játékosért már kínomban megpróbáltam 70 milliót adni, hogy lássam mekkora határt állított be ez a hülyegyerek, de még akkor is rálicitált a rendszer.
Régebben az ilyet 15-ért, nagyon maximum 20-ért el lehetett vinni könnyedén, de ilyen nulla játékosért nem fogok 70-80 milliókat fizetni, mert NEM ÉRI MEG. Eltudom képzelni magasabb szinten, jobb játékosoknál hogy működik...
Egyszerűen undorító így az egész. Én se fogom már sokáig húzni a játékot szerintem. -
Koszonom szepen!:) -
kamionosjoe #21948 Boldog szülinapot! :) -
De durva... 0:2-es félidő után 3:2-re nyertem, és 4 pontra növeltem az előnyömet a 2. helyen. :) -
Discoveryn is azt szokták mondani a licitvadászok, hogy van egy maximális felső határ, ameddig érdekli őket a raktár, ez ár felett még ha csábító is nem szabad vele foglalkozni. -
Jó dolog, mivel ha vásárolni akarsz akkor valszeg nagyon kell a pléja, és biztos, hogy van egy olyan ár, amit még megadsz a pléjáért. Akkor szar, ha sokan kinézték a pléját, de te olcsón akarsz vásárolni. -
Egyelőre nem tudom hova tenni ezt, mármint hogy jó fejlesztés-e vagy rossz. Kérdés mennyire nehezíti/könnyíti meg egy adott embernek a vásárlást.
Pl. egy licitnél már megy a csata, de valaki beállít csak egy maximum értéket (főleg ha van pénze, akkor előnyös ez) ő pedig hátradőlve várja, hogy a rendszer megszerezze neki a játékost.
Meglátjuk majd milyen jövője lesz. -
fu tökjó. van mezszám és arca játékosoknak. :) -
Ennek az automatikus licitnek nagyon orulok, az eddigi leghanszosabb feljesztes, szamomra legalabbis. -
kénytelen leszek nem kapus posztu játékost játszatni, de az max. 3 csillagot tud.
Kösz Hattrick! -
Beraksz valakit, aki nem kapus.
Nekem a két kezdő szélsőm sérült meg legutóbb, és az egyik kezdő középpályásom is az. Köszi ez is. -
A hétvégi nagy fontosságú meccs előtt egy hét alatt lenullázta a Hattrick mindkét Kapusomat!
Az egyiket 2, míg a másikat 4 hétre!
Ilyenkor mit lehet csinálni, ha pénzem sincs épkézláb kapusra? -
nekem egy dolog kellene a HT-ba, az pedig egy beépített HO. :P -
Viszont most egy csomó eddig csak támogatóknak elérhető cuccot elérhetővé tettek nem támogatóknak is, ez egy jó jel. -
Végre vége lett ennek a nekünkszületésnapunkvanezértvegyélvipet cuccosnak, erre nem elkezdik egy újabb ünnepivegyélvipet dologgal. :D -
Még a felugró ablakok vissza vannak! :S -
Nagyszerű ez a támogatói reklám amúgy, ennél jobban már tényleg nem tudom hogy lehetne a képünkbe nyomni. -
Ha túljutok a kezdő oldalon, akkor nálam sincs baj, de ott nagyon gyorsan lefagy, amióta az akciót hirdetik. -
Nah, 2 titáni védőm mellett ma lett egy földöntúli is, lassan rá kell állnom a középpályás edzésre is, mert ott nagyon rosszul állunk...de mindennek az alapja a védekezés :) -
Nálam sem fagy! -
Nalam nem fagy! -
Másnál is lefagyassza a Hattrick kb. egy hete a Firefoxot?
Mi lehet az oka? -
persze, szerintem sem olcsó és valójában értelmetlen. nem lesz tőle gyorsabb az edzés, nem kapsz miatta jobb pléjákat ... egyszerűen szerintem csak pénzt akarnak csinálni a semmiből. -
VI.-ig biztos zuhanni fogok, ezt belekalkulaltam.