Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alex Szabó A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége ragyogó szintrõl lenyûgözõ szintre fejlõdött.
István Makkfalvi A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége kiemelkedõ szintrõl ragyogó szintre fejlõdött.
György Böröcz A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintre fejlõdött.
Nekem tetszik!😊
Ervin Gellér (132378252)
Hungary 33 éves és 12 napos, következõ születésnap: 2011-05-07
Forma: megfelelõ, erõnlét: megfelelõ
Népszerû fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata jó, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-11-18 óta)
TSI: 3 190
Fizetés: 350 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelõ
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 11/20 ragyogó
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 6/20 megfelelõ
Határidõ: 2011-01-29 20:14
Kikiáltási ár: 120 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Remek forma, erõnlét, szintlépés.. kell még valami? 😊 Tapasztalata lehetne még nagyobb..

Szinte már most eldõlt a meccs hiszen nem titok hogy ki az esélyes. Remélem a csapatunk nem csak kirándulni megy a Kovika Utd. csapatához. Harcolni fogunk akár az oroszlánok. Innen is szeretnék üzenni az ellenfélnek. Sérülésmentes játékot kívánok!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A mai nap egy remek nap! Egy csomó apró funkciót adunk - némelyeket mindenkinek, néhányat pedig csak a Támogatóink életének élvezetesebbé tételéhez.
Támogatóknak:
- élõ tabella, a bajnokság állása folyamatosan változik a mérkõzések közben.
- megnézheted a hazai és vendég tabellákat.
- mérkõzés alatt a "Következõ forduló" részen az éppen zajló mérkõzések aktuális állása látható.
- a Támogatott csapatok oldalon a következõ mérkõzések látszódnak, "HT Live" ikonnal.
- minden támogatott csapatod mérkõzését felveheted a HT Live-ba, egyetlen kattintással.
Mindenkinek:
- a mérkõzésre tehetõ nyilatkozatok mindenki számára elérhetõk. Nyilatkozatot valamelyik következõ meccsedre tudsz adni, a mérkõzés oldalán.
- a nyilatkozatok megjelennek a csoportoldalon és a mérkõzések listáján, egy szövegbuborék formájában.
- az összes csoporttársad kupamérkõzését hozzáadhatod a HT Live-hoz, egyetlen kattintással.
Valamint adtunk egy kis kupa ikont a bajnoki tabellához, ha a csapat még kuparésztvevõ.
Palermo_Calcio -hátra fc
“"A tabellára tekintve ez egy országos egyes. Ám én úgy gondolom, hogy ez az állás csalóka. Szerintem a vendég Hátra FC a gyozelemért és a három pontért érkezik, és ezért mindent meg fog tenni. Nyehéz mérkozésre számítok." -nyilatkozta Zamparini”
Remelem ez nem fog akkora gondot okozni a mostani csoportomban!
elfejtettél csapatot állítani, vagy direkt küldted az A csapatot ellenem? 😄
anno 1987
hungeo 7 - 0 Pinnyéd CF
1 - 0 Juliano Salinas Malagamba 17'
2 - 0 Edi Kaèaniæ 21'
3 - 0 Juliano Salinas Malagamba 37'
4 - 0 Aldo Gottardi 59'
5 - 0 Marcelo Moreira 76'
6 - 0 Juliano Salinas Malagamba 79'
7 - 0 Aldo Gottardi 81'
sérülés sehol <#eljen>#eljen>
Erõsek gondolkodom, hogy meghúzom, talán ami a legnehezebb lesz, a klub legsikeresebb és talán elsõ legtehetségesebb játékosát eladni készülök, másoknak biztos minden napos, de védekezés edzés során, õ volt azaz õ a legjobb védõm, viszont már elmúlt 26, szóval az erõléte lassan visszaesik, és az ára is, de most úgy gondolom, még kaphatok érte valamit. No meg muszáj, hisz szeretnék erõsíteni a csapaton, oda pedig kéne a lé. :S
Szerintetek mennyit és mikor tegyem ki?
26 éves 22 napos,
Forma: jó, erõnlét: jó
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata középszerû, és gyenge vezetõi képessége van.
(2009-08-04 óta (12/39), 4sz 13h)
TSI: 16 480
Fizetés: 1 265 eFt (1 054 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
20 240 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes
Jelenlegi képességek
Védekezés: 12/20 lenyûgözõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
U: képet hogy a csudába lehet feltenni? Próbáltam, de inkább mégse tömöm tele a helyet.. :S
Eric Renborg (248950396)
Sweden 22 éves és 103 napos,
Forma: megfelelõ, erõnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetõi képessége van.
TSI: 7 520
Határidõ: 2011-01-27 11:32
Kikiáltási ár: 230 000 eFt
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Niccolò Fasani (211065444)
Italy 26 éves és 80 napos,
Forma: csapnivaló, erõnlét: jó
Öntörvényû ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata megfelelõ, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2010-04-09 óta)
TSI: 8 130
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Kikiáltási ár: 190 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 11/20 ragyogó
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelõ
Árbecslõ alapján raktam ki õket, ill. kicsivel alatta...
17 éves és 3 napos megfelelõ játékszervezésû, átadású és gólszerzésû és már 80 felett van a licit 😄D
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az atlagaruk 440 000 es 450 000 eFt.
Legalabb 400 000eFt-t szeretnek kapni ertuk fejenkent...<#miaz>#miaz>
Stadion fenntartás 6 580 eFt
Személyzet 10 800 eFt
Ifimegfigyelõk 4 000 eF
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
anno 1987
Vélemény?
Ertem mire gondolsz, de nem tartok tole!😊
György