Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Latom Banok bajban van mert mar 0:2 az ellennek. 10 perc alatt kellene egyenlitenie vagy forditania.
Ugyan ez a helyzet nálam is, viszont sikerült kiegyenlíteni. Elkezdõdött az utolsó 10 perc, bízok a srácokban, hogy ennyi balszerencse után sikerül begyötörni egy gólt valahogyan.
2-0ra vezetunk otthon,pedig a ket ma lejaro vilagklasszis vedot nem is raktam be,es lazazunk :/
A jo hir hogy telthaz van,27k nezo.
A jo hir hogy telthaz van,27k nezo.
Mar megint leserult egy 5 csillagos ragyogo jatekszervezesu jatekosom a rangado kozben es persze mivel a csere utan gyongult a kozeppalyam egybol megkaptam az egyenlito golt. Teli van am ilyenkor a hocipom.
pe28 jol beszel!😊
ha folyamatosan a dobogon tanyazol, akkor megeri az ekkora stadion, de ha feljutnal V.-be, akkor ott meg a 35 ezer nezot is nehez lenne osszeszedned lasd kovacsgeri csapata.
ha folyamatosan a dobogon tanyazol, akkor megeri az ekkora stadion, de ha feljutnal V.-be, akkor ott meg a 35 ezer nezot is nehez lenne osszeszedned lasd kovacsgeri csapata.
Hát 6.csoportba elég sok, akkor éri meg ha állandóan magas a szurkolók hangulata.
Közben már 3-0ra vezetek 😄😄😄
Közben már 3-0ra vezetek 😄😄😄
Jelenleg én is gyõzelemre állok. 1-0 AZ ellenfelem ellentámadásra megy, ami még veszélyes lehet, mivel mi uraljuk a középpályát is.
Viszont jelenleg ez az eddigi legnagyobb nézõszámom: 54844
Úgy látszik még is érdemes volt 60000-re emelni a stadionomat. Most kb minimum 80000 e Fölötti jegybevételre számítok a nézõktõl. De jó lenne mindig ennyi nézõm lenne. Kinek mekkora a stadionja? Szerintetek kár volt 60000-re emelni a stadiont? 2049 szurkolóm van.
Viszont jelenleg ez az eddigi legnagyobb nézõszámom: 54844
Úgy látszik még is érdemes volt 60000-re emelni a stadionomat. Most kb minimum 80000 e Fölötti jegybevételre számítok a nézõktõl. De jó lenne mindig ennyi nézõm lenne. Kinek mekkora a stadionja? Szerintetek kár volt 60000-re emelni a stadiont? 2049 szurkolóm van.
Igen!
Szunetben 2-0 ide!
A termeszetfeletti pontrugom mar be is vagott egy szabdrugast.😊
Sajnos van egy serult is, viszont a helyere beallt srac meghalalva a bizalmat rugott gyorsan egy golt😄
Szunetben 2-0 ide!
A termeszetfeletti pontrugom mar be is vagott egy szabdrugast.😊
Sajnos van egy serult is, viszont a helyere beallt srac meghalalva a bizalmat rugott gyorsan egy golt😄
Banok FC - Szupercsapat FC 0 - 1
45:00
A labdabirtoklási arány a félidõben 54% volt a frissebben mozgó Banok javára.
45:00
A labdabirtoklási arány a félidõben 54% volt a frissebben mozgó Banok javára.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
0:0 az állás, sok minden nem történt még. Viszont a meccs legelején sikerült megdönteni az eddigi legnagyobb nézõszámot ami most már 28115. 😊
3-5-2 mellett döntöttem aztán úgy, hogy 4 középpályással az egyik szélrõl közép felé irányítva, a bal oldalán próbálok majd áttörni
(1-0 oda, amit ellentámadásból szerzett<#gunyos1>#gunyos1>)
(1-0 oda, amit ellentámadásból szerzett<#gunyos1>#gunyos1>)
anno 1987
Nekem is sorsdöntõ meccsem lesz ma, idegenben sztem a legjobb csapat ellen. Játékszervezést edz, erõs a középpályája de sztem meg tudom verni. Ha nyerek vagy legrosszabb esetben X akkor nagy valószínûséggel egyenes ágon jutnék fel, bár egy esetleges osztályozótól sem riadnának meg a srácok 😄
www.hattrick.org/World/Series/Default.aspx?LeagueLevelUnitID=72641
sosrsdonto meccsem lesz ma, szerintetek lazázzak vagy motsoljak?
Ezek a meccsek vannak hátra:
http://www.hattrick.org/Club/Matches/default.aspx?TeamID=1649860
sosrsdonto meccsem lesz ma, szerintetek lazázzak vagy motsoljak?
Ezek a meccsek vannak hátra:
http://www.hattrick.org/Club/Matches/default.aspx?TeamID=1649860
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sok siker!
Nekem laza játék egy jobb csapat otthonában, sima vereség, de bele van kalkulálva. Az utolsó három forduló viszont lényeges, ott minimum 6 pontot kell szereznem!
Nekem laza játék egy jobb csapat otthonában, sima vereség, de bele van kalkulálva. Az utolsó három forduló viszont lényeges, ott minimum 6 pontot kell szereznem!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ma hazai pályán megmérkõzünk a legnagyobb ellenfelünkkel, ma eldõl a bajnokság, aki gyõz egy hatalmas lépést tehet a bajnoki cím felé. Remélem jól fog teljesíteni a két ifjú tehetségem a védelemben, sajnálom, hogy egy ilyen meccsen nincs ott a két kiváló védõm, de ez így szokott lenni általában. Gyõzni kell ma, minden más eredmény egy vereség.
nekem a mai ifim:
Ervin Dufla (313519808)
Hungary 17 éves és 41 napos, következõ születésnap: 2011-04-24
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2011-02-12 óta)
TSI: 770
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
elgondolkodtam, hogy megtartom...de nemtom...pont határeset
Ervin Dufla (313519808)
Hungary 17 éves és 41 napos, következõ születésnap: 2011-04-24
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2011-02-12 óta)
TSI: 770
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
elgondolkodtam, hogy megtartom...de nemtom...pont határeset
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem vette be belépés után a rendszer, akkor esélye nincs a játékosodnak a válogatottságra.. Nem kell beállítani, hogy milyen nemzeti játékost akarsz betölteni ht wordbe, automatikusan felveszi az összes esélyes játékost a rendszerbe, legyen az máltai, vagy magyar..
Amúgy ahogy néztem, "csak" 3as képességû a védekezése, és a válogatott kapusoknak min 5ös szokott lenni általában.. De azért hajrá! Ha ifi válogatott nem is lesz, szép pénzt fogsz kapni érte! 😉
Amúgy ahogy néztem, "csak" 3as képességû a védekezése, és a válogatott kapusoknak min 5ös szokott lenni általában.. De azért hajrá! Ha ifi válogatott nem is lesz, szép pénzt fogsz kapni érte! 😉
Fordulóról fordulóra változik, hiszen a többi csapat is játszik.
Figyeld folyamatosan.
Figyeld folyamatosan.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az "Esély a feljutásra" menüpont jelzi, hogy ki jut fel egyenes ágon és ki osztályozóval.
Te osztályozós helyen vagy. (jelenleg 27 ponttal és +28as gólkülönbség felett lehet simán feljutni)
Te osztályozós helyen vagy. (jelenleg 27 ponttal és +28as gólkülönbség felett lehet simán feljutni)
Nekem ma 3 középpályásom is lenyûgözõ-re fejlõdött, de csak egyikük játszik a rangadón, mert a másik kettõnek rossz a formája.
Én ezért játszom osztályozóra, mert akkor látja az ember, hogy hova kerülne.<#vigyor0>#vigyor0>
Igazad van, nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy gyengebb V. osztalyba keruljon az ember.
Egy valogatott jatekosnak szerintem egyszerre tobb kepesseget is fejleszteni kell
Egy valogatott jatekosnak szerintem egyszerre tobb kepesseget is fejleszteni kell
Én is kitettem a 3. ragyogó hátvédemet átadóra, 220.000e forintért.
Nem annyira sürgõs, így ráérek próbálkozni több árral is.
Nem annyira sürgõs, így ráérek próbálkozni több árral is.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Gyere,en sem veletlenul akarok lent maradni,kenyelmes es semmi kenyszer.Magas szurkoloi moral,alacsonyabb fizuk,stbstb 😊
A valogatott ezekszerint ugyanugy alom mint a tobbi managerben ami legalabb 3-4evvel regisztracionk elott indult.Kar.
A valogatott ezekszerint ugyanugy alom mint a tobbi managerben ami legalabb 3-4evvel regisztracionk elott indult.Kar.
Válogatottba képezni játékost szinte lehetetlen egy mezei felhasználónak.
Van 2 játékosom, akiket 17 éves 3 naposan vettem sok pénzért, egyszer sem sérültek meg, hibátlanul fejlõdtek, majd az u20 scout írt, hogy szinte semmi esélye a válogatottra. ennyit errõl
most nézem, hogy egy természetfeletti védõm is fejlõdött, kiteszem õt is, aztán visszamegyek hatodba fiatal játékosokat edzeni, megszedem magam pénzzel
Van 2 játékosom, akiket 17 éves 3 naposan vettem sok pénzért, egyszer sem sérültek meg, hibátlanul fejlõdtek, majd az u20 scout írt, hogy szinte semmi esélye a válogatottra. ennyit errõl
most nézem, hogy egy természetfeletti védõm is fejlõdött, kiteszem õt is, aztán visszamegyek hatodba fiatal játékosokat edzeni, megszedem magam pénzzel
Es meg ez a szint sem eleg a valogatotthoz?Hmmm pedig titkon azert remeltem h idovel tudok majd valamelyikbe kepezni vedot.Egyebkent szep jatekot,grat.
Sziaszok!Kérlek titeket hogy segítsetek!Van 1 kapusom aki eléggé spanyol utánpótlás gyanús...Segítsetek mit tegyek ilyenkor?

Ma kitettem a valaha volt legjobb játékosom átadóra. Na õt nem mertem 0-ért kitenni, de így is megéri az árát.
titáni
titáni
Japp csak kicsit bosszanto hogy most kis tulzassal fel ev alatt csinalsz ilyen jatekosokat,ezek meg 2009-tol kaptak a def-et 😊
Ha vkinek 17eves/par napos vedoifije jonne fel a napokban az ne legyen rest irni.(megfelelo atadassal)
Tyvm.
Ha vkinek 17eves/par napos vedoifije jonne fel a napokban az ne legyen rest irni.(megfelelo atadassal)
Tyvm.
Azert annyira nem fogknak olcson elmenni, jelenleg ez a realis auruk!
Ezert is fogom a fiaimat titaniig edzeni.
Ezert is fogom a fiaimat titaniig edzeni.
Aha belatom hogy most mar feleslegesen foglaljak az edzeshelyet.Ha olcson mennek el,hat Istenem.E fole nem erdemes edzeni oket,borzasztoan lassu volt mar.
Ne aggodj, fejenkent igy is 350 es 400 millio kozott fognak elmenni, az is jo penz!
Amugy szintet lepett 2 csatarom is!😄
A játékos Védekezés képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.
A játékos Védekezés képessége gyenge szintrõl középszerû szintre emelkedett.
Amugy szintet lepett 2 csatarom is!😄
A játékos Védekezés képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.
A játékos Védekezés képessége gyenge szintrõl középszerû szintre emelkedett.