Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Szombaton ezt a jol fejelo hatvedet fogom felhozni!
Ehhez viszont ki kell raknom valakit atadora...<#fejvakaras>

Lehet neki kell mennie:

dartonita
Áoké!

JimKirk
Neeeem!

Fazekas hatved, a masik ketto meg csatar es kozeppalyas.
Sysfox
Nekem a múlt heti négy után ismét négy játékos lépett átadásban egy szintet.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

dartonita
Gyengérõ edzesz? <#wow1>
Vagy ennyire kieges gyerekek?

JimKirk
Bengt Hodor(KP) A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége gyenge szintrõl középszerû szintûre változott.

Baykal Ferah(CS) A játékos Védekezés képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.

Noel Fazekas(HV) A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége megfelelõ szintrõl szintre fejlõdött.

yeah baby!!!
pe28
Azokat a játékosokat figyelik az U-20-as megfigyelõk, akiknek legalább jó az egyik fõskilljük, elfogadható a mellékek, és a legfontosabb hogy szezon
elején legyen a szülinapja. Ha meg van egy jó spece akkor az meg külön növeli az esélyét. Nekem van az akadémiámon egy srác. Jó védekezés (+4,5 edzés), középszerû játékszervezés, gyenge átadással, jól fejelõ speccel és azt írták a megfigyelõk hogy igen esélyes, hogy a válogatottba kerüljön
mert korban nagyon jó, a spece meg tökéletes 😊

sapkafej
amúgy nem nagyképûsködök, nem arra írtam, hogy "fene se érti", hanem arra, hogy miért pont azért a játékosért érdeklõdnek, amit kovácsgeri sem értett.
mert attól függetlenül, hogy jön pár új fiatal védõ, aki fasza, a csapatom még egy határ szar marad <#hawaii>

György

gercse
ezt a fórumot olvasd el, vannak benne megemlítve bõvebb leírások a játékról, még nem olvastam el õket én sem, de amint lesz egy kis idõm belevetem magam

gercse
EIFHL
még nem tudok róla sokat, csak pár fórumos (centericeos) srác hívott, hogy menjek, állítólag frankó, majd beleásom magam jobban, csak most mással is kell foglalkoznom.

sapkafej
hát én már nem szívesen kezdem el edzeni, ha 17 év 0-1-2-3 naposan nem úgy jön hogy még nem jó a védekezése <#sir> most jönnek sorban az ilyenek ifibõl, azok jók, de pl próbáltam eladni 17 éves 40-50 naposan jó védõt (mert volt jobb nála), semmit nem adtak érte

György

JimKirk
Hoki manager?
Melyik?
gercse
m barátságoson mindkét kapusom lesérült 3 meg 4 hétre...erre aztán sok esély volt...sikerült, és úgy, hogy eddig kapust edzettem, köszönöm hattrick, lehet abbahagyom, amúgy is egyre kevésbé érdekel, hoki felé tendálódom.

JimKirk
szerintem viccelt!😊

(remelem😮)
dartonita
Kirugsz?:o
20-40millioert kelnek el az ilyen 17evesek.

JimKirk
LOL!
sapkafej
ilyenbõl rúgok ki most 2-õt, mert kell az igazi tehetségeknek a hely 😛 fene se érti

György

kovacsgeri
Nálam meg sokkal jobbak is voltak, de mostanra már 19-20 évesek. Az olasz u20-as scoutnak írtam is anno, így sem került be az egyik srác, pedig õ már világklasszis + megfelelõ átadás + középszerû jsz.

sajtburger
Nálam két ilyen ifi is volt, azóta õk fejlõdtek védekezésbõl..

kovacsgeri
17 éves 37 napos
jó védekezés + középszerû játékszervezés

semmi extra

sapkafej
milyen?

György

kovacsgeri
3-4 szezon óta direkt olyan fiatal védõket vettem, akiknek lehet u20 esélye, mégsem jutott be senki. Erre most van egy filléres védõm az akadémiáról, és látom, hogy komolyan érdeklõdnek iránta...
Ki érti ezt?

sajtburger
Védõket, szélsõ hátvédeket. De Tompos és Egervári is van olyan jó játékos és van olyan tehetséges, hogy szélsõként is simán belehet vetni õket. Közel akkora teljesítményt tud hozni, mint szélsõ hátvéd pozícióban.

pe28
Szélsõket edzel te is?

jhetedikj
bokor - Pinnyéd CF 0 - 5

0 - 1 Tomas Biebl 23'
0 - 2 Tjeerd Harmans 26'
0 - 3 Uldis Selianis 27'
0 - 4 Piero Minardi 76'
0 - 5 Israel Vijil 81'

2. leszek idén is 😊

anno 1987

sajtburger
Dunakeszi VSC - Fc. Catalunya 0:8

0 - 1 Attila Tompos 27'
0 - 2 Maxwell Budd 41'
0 - 3 Albert Vukovic 43'
0 - 4 Leonard Homeyer 43'
0 - 5 Attila Zsengellér 80'
0 - 6 Attila Tompos 83'
0 - 7 Ignacio Muñoz 84'
0 - 8 Antoine Lille 85'

Bot csapat ellen, örömfoci. Lényegében már eldõlt a bajnokság, szezon elsõ felét tekintve bíztam egy igen jó szereplésben, de most be kell érni egy 3. hellyel, ez van. Viszont rengeteget tanultam ebben a szezonban, amit csak kamatoztatni lehet.

7 JÁTÉKOS szerzett GÓLT a mai meccsen.. nálatok volt már ilyen? 😊 Szerintem ez nem csak klub, de az idei szezon rekordja is.. tudom hogy egy nagy túrót érek vele.. de mégis. 😊
Attila Tomposra pedig oda kell figyelni lassan, 18 a srác, de igen komoly ígéret, elég komoly játékos lesz belõle nagyon, remélem.

ez a beszéd! <#eljen>
banok
Nincs de az V.-ben majd felszívom magamat.
De roskadok magamba és nem hagyom abba. Nem történt tragédia, estem már ki a ötödikbõl a hatodikba és száz százalékos teljesítménnyel, megerõsödve jutottam fel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
Borzalino 3 - 4 AceKing

0 - 1 Hansruedi Aupperle 14'
1 - 1 David Andersson 30'
1 - 2 Hannes Clever 39'
2 - 2 Miodrag Miloradoviæ 41'
2 - 3 Bülent Askeri 42'
2 - 4 Hannes Clever 62'
3 - 4 Matías Heindl 64

Még akár 2. is lehetek a végén...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dartonita
Bajnokok lettunk,hiaba lazaztam meg igy is legyoztuk a felsobb osztalybol kiesett ellenfelet.
Marad a b csapatos jatek az osztalyozon.
Ricardo 1 - 2 Szinkopa
Sajna a csatarom megserult.

daver88
Kopters - juHarcos 2:0

eseménytelen mérkõzésen nyertünk, köszönöm a tippeket!!

pe28
1 fordulóval a vége elõtt bajnok vagyok 😊

JimKirk
Jakuza001
Lehet nagy a szad, mert te nem fogtad ma ki ezt a bugfost az utolso ellen, pedig megerdemelned, hogy egy idenyen belul kb 3szor forduljon ez veled elo, mint nalam.

Aztan mindjart nem lenne nagy a bagolesod,az ilyen sorozatos veletlen eredmenyek miatt.
Aztan inkabb peldaloznal massal egybol, mint peldaul a Chelsea 7 - 0 Ipswich Town eredmenyevel. Ja az rohej.

JimKirk
En kerek elnezest!😊p

Danke!
Sysfox
121! 😊

Köszi, neked is grat! 😄

JimKirk
Szep volt!😊
Komoly a 120 pontos vedelem!😄
JimKirk
A harmadik ligas Leyton Orient 1-1-es dontetlent jatszott a Pl masodik helyzett Arsenallal, rohej!
Jakuza001
Kinkeservesen nyertem 1:0-ra egy olyan csapat ellen akit minden stat szerint golokkal kellett volna vernem 78-81%-os labdabirtoklas mellett. Rohej.

Sysfox
Battery - Foxtrotty 0:1
g: Keltamaki

Bravúros gyõzelem, amivel egyrészt helyet cseréltünk, másrészt biztosítottam a bennmaradásomat.

JimKirk
Sajnalom!😞

Van penzed erositesekre?
JimKirk
1994 0 - 6 C Bucks

0 - 1 Alex Szabó 17'
0 - 2 Dimitar Genkov 25'
0 - 3 Ronny Bach Lauritsen 29'
0 - 4 Dimitar Genkov 48'
0 - 5 Dimitar Genkov 79'
0 - 6 Dimitar Genkov 83'

Kotelezo gyozelem lazazva. Sajnos van egy serult!
Genkovnal 3X befigyelt a termeszetfeletti pontrugas...megerte az arat😊

#18450: maga meg ne legyen telhetetlen!
banok
Egészségedre FC - Banok FC 4 - 2
1 - 0 Jacobo Domínguez 5'
1 - 1 Jacco Veenstra 21'
1 - 2 Jacco Veenstra 24'
2 - 2 Sándor Máthé 32'
3 - 2 Jacobo Domínguez 36'
4 - 2 Sándor Máthé 70'

kiestem 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

matthias92
A szezon végi teljesítményemmel... kurvára nem vagyok elégedett. Szerintem mindenkit eladok... :S

Jakuza001
Megint kezdodik a f*szsaga a Hattricknek.
Hazai palyan 70 perc utan 0:0 az utolso helyezet ellen, mikozben mindenki 5-6 golokkal veri.
Es 5:0ra kellene nyernem az elozetes becsles alapjan. Gondolom ez is hasonlo eredmeny lesz, mint a ket emberrel kevesebben jatszo botcsapat ellen amikor 3:3-t jatszottam vele 12:0 helyett.

Mindengy 6 nap mulva lejar a tamogatoi idom es utana egy fillert nem latnak tolem, amiert elbarmoltak a merkozes motort teljesen.

Sysfox
Én vezetek a félidõben, ha így maradna, akkor helyet cserélek az elõttem lévõvel, és megöröklöm az 5. helyet.

daver88
a középsõ védõm, akitõl a legkevésbé várnám, rúgott egyet 😄...5-5-0 ellen

Sysfox
A mai napon eldõl, hogy lesz-e esélyem a 3. helyre. Ilyen szoros a csoport.

(Jelenleg 6. vagyok 😄)

matthias92
A mai nap dõl el kb. hogy második vagy harmadik leszek. :S

gercse
csõsztök, egyik HT társam haverjának csoportjában rendeztek vmi valóvilág szerû játékot, és ma jött el a párbaj ideje ott is. Szavazni kellene. Akinek van pár perce egy üzenetet küldeni, annak megköszönném.
felhasználó akinek az üzenetet lehet küldeni: VHBossCsacsifules
tárgy: Párbaj 1. forduló.
üzenet: -viktooh-

Én nem tudok igazából semmit a dologról, csak a HT társam kedvéért szavaztam, mert egyetemen csoporttársak vagyunk, szóval nem várom el senkitõl, hogy szavazzon, csak ha van kedvetek.

Bocsi az OFF-ért,
ON:
Ma kemény meccs lesz, jövõhéten pedig rangadó, remélem sikerül jó eredményeket elérnem. Jó lenne osztályozós helyre érni, nem is a feljutás miatt, de a tapasztalat jól jönne.