22246
Hattrick
-
#19244 Én is így vagyok ezzel. Plusz még a kor az ami Illovszky felé billenti a mérleget. A fiatal ifim Tompos pedig simán lehetne szélső hátvég mivel ő középszerű szélső játékkal bír, ami azért jobban illik arra a posztra. Alszok rá még 1-t azért. Köszönöm a véleményed. :) -
#19243 Tavaly még én is ezzel a hozzáállással játszottam. Betonvédelem és ellentámadás, ha elég jó az átadása a csapatnak, elég hatékony. Elértem vele pár meglepetés-eredményt, de annyira kevés gólt lehet szerezni így, hogy váltottam.
Akkor jó taktika ez, ha erős a csoport, és a csapatod a gyengébbek közé tartozik. Én mondjuk a helyében nem így játszanék. -
#19242 nem istenítettem, csak nagyon nehéz ellene játszani...előző meccsünkön is rúgott gólt ellentámadásból nekem...azzal lett 1-1... -
#19241 Szélsőhátvédként egyiket sem játszatnám, én Zsengellért adnám el, ha Illovszkynak adsz egy kis átadás edzést, akkor pedig pláne.
Illovszky vérbeli középhátvéd véleményem szerint. :) -
#19240 Azért annyira ne istenítsük. :)
Mindkét csapatnak nagyon jó a védelme, de a támadása pocsék. Ezért egyik csapat sem tudott gólt szerezni a helyzetekből, a juHarcos pedig egy rögzített helyzetből betalált. Történhetett volna fordítva is.
Szerencséje volt, aligha hinném, hogy ezt sokszor el tudná játszani. :) -
#19239 szuszdani 2 - 6 Kopters
0 - 1 Jaunutis Stukys 19'
1 - 1 Róbert Holecz 33'
1 - 2 Niccolò Fasani 41'
1 - 3 Chuck Oyama 51'
1 - 4 Chuck Oyama 57'
2 - 4 Gergő Vass 65'
2 - 5 Niccolò Fasani 77'
2 - 6 Jaunutis Stukys 81
Majdnem lemásoltuk a múlthetit, akkor 6-1 lett:) tartom a 3. helyet, nagyon kiegyensúlyozott a csoport.
hatalmas meglepetés volt a csoport másik mérkőzésén, akik nem tudják hogyan kell egy jóval erősebb csapatot megverni, az nézze meg juharcos taktikáját...5-5-0 ellentámadással...
jövő héten vele jáccok, valamit ki kell találnom, várom az ötleteket :)
-
#19238 Üdv újra itt (:
Fc Cczet - Pinnyéd CF 1 - 6
0 - 1 Marty Colquhoun 24'
0 - 2 Marty Colquhoun 27'
0 - 3 Arsenio Florentín 40'
0 - 4 Marvin Michael Ganglmair 52'
1 - 4 Cristiano Gadanha 65'
1 - 5 Piero Minardi 71'
1 - 6 Piero Minardi 73'
Veretlenül vezetem a csoportot továbbra is. -
#19237 Fc. Catalunya - Tapolca FC 3 - 0
Óriási mérkőzésen vertük meg a legnagyobb ellenfelünket, akiknek a 2 sérültjük nagyon hiányozhatott. Magabiztos játékkal a 4. Catalunya - Tapolca meccsen már nem született döntetlen. Így 6 pontos előnyünk van, 29-3-as gólkülönbséggel. Cipriani vezeti a góllövő listát, valami elképesztő a srác, a klub legnagyobb igazolása talán, eddig a szezonban 17 gólt vágott és hol a vége még.. ? :)
Viszont ideje erősítésekbe kezdeni, vagyis nézelődni. Ha feljutunk, nem szeretnénk nullázni, így középpályára kellene egy durva játékos illetve egy világklasszis csatár.
Mivel több klasszis védő ifjonc van a klubnál, nekik pedig játéklehetőségre van szükségük, és nem jelentene akkora gyengülést, ha egyik védőm helyett Tompos játszana, hisz ő már ragyogó védekezésű. Így egy védő eladáson gondolkozok, szerintetek melyikőjüket adjam el, és mennyit kapnék értük?
-
szise #19236 Szerintetek én menjek a 2. helyért, vagy még korai feljutni és inkább erősítsek? Ha erősítsek akkor hogy,kivel,milyen poszton? -
geo91 #19235 elégedett vagyok
-
#19234 Aki esetleg játszik a powerplaymanager oldalon is azt ide várom.:) -
#19233 2-0ra vertuk jatektordelessel azt a csapatot akik mult heten siman vertek a szelsos taktikammal.Hiaba birtokoltak le,helyzetuk se nagyon volt,Eliot pedig 2x buntetett :))
Elkerultunk a veszelyes zonabol,valszeg a bentmaradas ezzel meglesz.
-
#19232 5:2-re nyertem hazai pályán.Ezzel a győzelemmel feljöttem a 4. helyre és csak a gólkülönbség miatt nem a 3.-ra... -
#19231 Most kaptam a legjobb értékelést, hatstat = 202, összedobtam egy megfelelő éppen középpályát MOTS nélkül.
Viszont a 25 éves középpályásom megsérült 3 keresztre, a fenébe. -
#19230 Újabb győzelem!!! Megtartottam és megerősítettem a 3. helyemet a csoportban, 16 pontom van.
Foxtrotty - FC Hungary United 2:1
1 - 0 Marshall Thearle 12'
2 - 0 Marshall Thearle 21'
2 - 1 Laurits Klode 30' -
#19229 Csépa 3 - 1 Csókosok
Még egy óriási lépés az első hely felé ;) -
geo91 #19228 újabb győzelem! újabb nagy lépés a dobogó felé!
Grifoni 2 - 1 Kisszállás (321771676)
1 - 0 Adam Wojdak 25'
1 - 1 Kurt Heytens 58'
2 - 1 Gábor Balázs 82'
-
szise #19227 Hát ajánlom nekik... -
#19226 18 évesen és 49 naposan világklasszis védésű kapust felvesznek a brazil válogatottba? :D -
#19225 Az akadémia egy újabb jövő béli reménysége, védekezése lehetne magasabb, de a szélsőjátéka kárpótol, amit ma maxolt.. :) No meg speces. :)
-
#19224 nekem is tetszene, de mindig nemzetközit kell tolnom -
#19223 Nincs nagy tolongás... Én most inkább nemzetközi barátságos meccseket játszom, hogy a fiatal védők tapasztalata gyorsabban nőjön.
Plusz sokszor az ifik miatt csütörtöki meccset kell lekötnöm, hogy a friss fiatal egyből játszhasson és megkapja az edzést még aznap. -
#19222 Üdv!!
Mivel többen is feldobták már a témát, hogy kellene itt az sg-n is csinálni egy házi bajnokságot, ezért úgy gondoltam, hogy vágjunk bele.
Első körben mindenképpen szeretnék jelzést kérni, hogy hány csapatra számíthatok.
Hogy a rendezésben ne legyen hiba, esetleg viták elkerülése érdekében úgy gondolnám, hogy a www.cupmanager.org oldalán rendeznénk a dolgot. Csak egy regisztráció kell a hattrickes csapattal, be kell lépni a kupába, és onnantól kezdve minden automatikus...sorsolás-meccsek kiosztása stb stb...(természetesen a HT-n belül nektek kell lekötni a meccseket)
Aki benne lenne a dologban, az kérem jelezze, hogy adott esetben a leghamarabb elindulhassunk. -
szise #19221 A meccs vége 2-2 lett majd hazai pályán megfogjuk. -
#19220 Ezeket a HTMS pontokat mivel tudjátok megjeleníteni??? -
#19219 Otthon van esélyem a győzelemre? :D -
#19218 Kikaptam idegenben 5:1-re viszont lazáztam úgyhogy a következő meccsen hazai pályán több esélyem lesz... -
#19217 Hát úgy hogy veszel egy legalább ragyogó csatárt, 5-be elég karcsú a nagyszerű...
Én meg megint nyertem :D Totti-team - Hajdu FC 2 - 3
Messze túlszárnyalják a fiúk az elképzeléseimet, és tartjuk a 2.pozíciót :D -
#19216 Csókosok 2 - 2 Csépa
HatStats 214-171
Szóval kicsi meglepetés :D
Egyébként eladó játékos, 17 éves és 4 naposan, jó gólszerzéssel.
Scoring [Form=Average]=7.62 -
#19215 sztem ő volt az esélyes, nagyjából reális az eredmény, otthon MOTS-olva elkaphatod -
#19214 Sajnos kikaptam megint 2-0-ra, egy döntetlen szagú meccsen.
100 tagú cigányzen - Magic Family 2 - 0
Azt nem értem, hogy már a második meccsemet bukom el úgy, hogy kimaradnak a helyzeteim, pedig Nagyszerű csatárom van.
Hogy lehetne javítani a helyzetkihasználásomon? -
#19213 Kopters - szuszdani 6:1
1 - 0 Jaunutis Stukys 17'
2 - 0 Nicolas Boulay 36'
3 - 0 Niccolò Fasani 71'
3 - 1 Romolo Lovisi 78'
4 - 1 Jaunutis Stukys 88'
5 - 1 Chuck Oyama 89'
6 - 1 Niccolò Fasani 89'
Kötelező győzelem, utolsó 2 percet nem kicsit megnyomtuk :) -
szise #19212 Egy kicsit még várhattak volna... -
szise #19211 És a hattrick ist kaputt. -
szise #19210 79. perc 2-2 -
#19209 Siman kikaptunk :/ -
geo91 #19208 Kisszállás - Grifoni Kispest 0 - 2
0 - 1 Pablo Jiménez Huertas 11'
0 - 2 Gábor Balázs 31'
a második gól lövője egy frissen leigazolt 17 éves védőpalántám, akinek mellesleg lenyűgöző a pontrúgása.
ha nem cseszem el, még a 3. hely is meglehet a végén
-
#19207 Banok FC - Vérszomjas farkasok 0 - 3
29774 néző
0 - 1 Lajos Lalusz 19'
0 - 2 Lajos Lalusz 34'
0 - 3 Lajos Lalusz 74' -
#19206 Tapolca FC - Fc. Cataluna 1 - 1
Első felvonás döntetlenre végződött, mint az elmúlt szezonban a két meccs. Kiegyenlített volt a találkozó nagyon, hazai pályán viszont mindenképpen győzni szeretnénk jövő héten, ami nem lesz könnyű. -
#19205 Most estem ki, békésebb a VI. úgyhogy nem akarok feljutni idén sem.