Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Holnap lazazok az utolso ellen(0 pontos), aztan utolso forduloban hazai palyan bedobok egy MOTS-ot a masodik ellen a miheztartas vegett!😊
Zenszkij
😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

pe28
Én 2-5-3at játszanék ellene 😊

daver88
úgy indult a szezon, hogy ki akarok esni, és újrakezdeni az alapoktól, de aztán lett 3 bot csapat a csoportban, és megváltozott az értékrend.

Erõssebb ellenfelek ellen játszott már 5-5-0-át is, ezért számítok arra. Az eredménye meg is lett, a csoportelsõvel 1-1-et játszott 😊 kösz a tippet!!

Sysfox
Gondolkodj tovább! <#nezze>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JimKirk
Jol beszelsz! Gabber, maga is!<#vigyor4>

JimKirk
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége kiemelkedõ szintrõl ragyogó szintre fejlõdött.

A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége megfelelõ szintrõl szintre fejlõdött.

<#puszi>

Magic Boy
Felvettem a meccsedet a követendõk közé.

Ha bárki más innen rangadót játszik az szóljon és azt is szívesen felveszem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
juHarcos FC 5-4-1 ellentámadást játszik a bajnokijain, ahogy látom.

Õ a legjobb csapatával állhat ki neked meg sérült az egyik legjobb középpályásod.

Én ellentámadást játszanék ellene, mert le fog birtokolni.

Ha nem nyersz, akkor akár ki is eshetsz, mert a két bot egymással játszik az utolsó fordulóban.

gabber_saviola
Szia

uhh, elég defenzív felállás.<#wow1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
újragondoltam. <#vigyor1>

sok a tapasztalatlan játékosod, és ezért igen tartom, mit mondtam. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

daver88
üdv!!

5-5-0, játéktördelés ellen mi a legjobb?? ez a hétvégi kulcskérdés 😊

Sysfox
Juss fel, aztán meglátod. Maximum kiesel, tanulásnak jó lesz a jövõ év.

Sysfox
Jaja, persze.

Ezt azért gondold át újra! 😊

Magic Boy
Harcolni fogok nyugi.

Nem szokásom feladni.

Ahogy Jhetedikj is mondta az a baj, hogy nagyon gyenge 6.-ban vagyok és így meg tudtam nyerni annak ellenére is, hogy nem akartam.
Pláne úgy nem akartam megnyerni a 6.-at, hogy osztályozó nélkül jussak föl.

A keretem kezd kialakulni a hosszútávú terveimhez. Még kell 3 igazolás és indulhat a program, amit kitaláltam és aminek a végére sokkal erõsebb lesz a csapatom, mint most.

nem értem én ezt...

én a te helyedben nem szarakodnék, feljutnék annak a tudatában is akár, hogy minden valószínõséggel kiesek, de esetleg egy az elõzõnél erõsebb hatodba, ahol nem kell direkt kikapni, hanem minden rohadt pontért meg kell küzdeni, és ha megnyered végül azt a csoportot úgy juthatsz fel, hogy biztosan bent maradsz az ötödben. HARCOLJ!
Magic Boy
Örülnék neki, ha elmondaná valaki, hogy egy tulajdonos nélküli és egy 7.-be is gyenge csapat ellen, hogy tudnék veszíteni.

9 embernél kevesebbet nem lehet nevezni (kipróbáltam) és alap felállásom is van.

gabber_saviola
Te minden hatodos csoportban ugyan úgy, a kiesés ellen menekulnél. <#idiota>

gabber_saviola
Juss fel és meglátod ... neked is -mint mindenki másnak- megvan a lehetoség a bent maradásra.

gabber_saviola
Juss fel, mert egy konnyebb otodben megvan a lehetoséged, hogy bent maradj. Ha nem élsz a feljutás lehetoségével, olyat fogsz magadtol eldobni, amit késobb bánni fogsz.

Nem azt mondom, hogy egyeneságon kerulj fel, mert az ugy tényleg lutri. Menj selejtezore, ha ott feljutsz, valóban van helyed az otodben.

Sysfox
Én vagyok ennek az élõ bizonyítéka! 😄 😄

Sysfox
Talált. 😊

A te helyedben pláne igaz.

dartonita
<#ejnye1>
Deazer' grat 😊
Nalunk beindult az evvegi szokasos seruleshullam,de nincs nagyobb gond.Varom hogy az oreg kpm vegre kinevezhessem edzonek,es hogy szervaljak egy durva szelsot.Most mar erdemes bongeszni a piacot,mennek le az arak,jol gondolom?

jhetedikj
Neked az a baj, hogy nagyon gyenge hatodban vagy. Ha erõsebb csoportba lennél azon kellene harcolnod, hogy nehogy kiess vissza hetedbe.

anno 1987

sapkafej
jó, azért ennyire ne add már elõ 😊 ha veszíteni akarsz egy meccsen, akkor veszíteni fogsz!

György

Magic Boy
Én se szívesen jutok föl, de hiába lazáztam szinte végig, mégse vesztettem annyi pontot, hogy legalább osztályozót játsszak és a hátralévõ két mérkõzésem már nem komoly.

Így csak az marad, hogy azon szurkoljak, hogy gyenge 5. osztályba kerüljek.

Jakuza001
Kerdezd meg, erdekel ? 😄

JimKirk
Nehez dolgod lenne V.-ben! Atlag 25-30K TSI alatt meg sem probalnek feljutni.
Magic Boy
Gondolom az én helyembe se.<#vigyor0>

Sysfox
Én nem mennék fel a helyedben. <#miaz>

gabber_saviola
<#taps><#eljen>

green6k
Én is a feljutásban bízom,de én csak a jobb gólarány miatt vezetem a bajnokságot.Nem tudom mennyire állná meg a helyét a csapatom az V.-ben.

sajtburger
Újabb hét, újabb sérülés, most a legjobb csatárom dõlt ki, ezaz..

Mi a kótyagos fütyülõnek tartok akkor gyúrókat? rrrrrr

jhetedikj
Grt!

Ha az utolsó két fordulót megnyered még akár egyenes ágon is feljuthatsz!

anno 1987

<#worship><#worship><#worship>
JimKirk
Feljutasrol meg szo sincs!😊
sapkafej
megmutattad a madafakáknak.
jöhet az ötöd, aztán a hatod! 😄

György

JimKirk
-szokoz<#lama>
JimKirk
LOL! <#vigyor4>

Csak most vettem eszre, hogy 7 ponttal vezetem a bajnoksagot!😊 (azt hittem csak 6 pont az elonyom)<#lama>

BAJNOK CSAPAT!!! BAJNOK CSAPAT!!!<#pias>
JimKirk
A korral jaro TSI csokkenes mennyire befolyasolja a meccs ertekelest?
JimKirk
<#ejnye1>
dartonita
Na hazaertem en is,bejott az elvaras.
3-0ra kapott ki a b csapat a bajnokin lazazva.Vegre elerheto kozelsegben az ezust.A hatralevo ket meccset is bukni kell es akkor nincs gond.
Remelem meg iden lep a vilagklasszis kozephatvedem es penzt tudok belole csinalni.Akkor 1mlrd koruli osszeg fog rendelkezesre allni erositesre 😊

Sysfox
Csak nehogy megsérüljenek, mert akkor egy örökkévalóság, mire felépülnek.

jhetedikj
öregek olcsóbbak és a tapasztalat miatt jobban is teljesítenek, mint egy ugyanolyan fiatal, a fizetésük is kisebb

én azt mondom olyan posztra, ahol nem edzel senkit vegyél nyugodtan idõsebbeket (persze nem aggastyánt) ily 28-30 egykét évesek még nagyon profik

anno 1987

sapkafej
adom!
de én sosem merek ilyen korú játékost venni erõsítés gyanánt, mert félek hogy már nem sokáig lesz olyan zúzó játékos 😞 mindig fiatalabbat veszek, persze így szarabbat is ugyanazért a pénzért. lehet szarul csinálom?

György

JimKirk
A fizetese is turheto!!<#eljen>
jhetedikj
ok ha így áll a helyzet akkor jó 😊

én meg megerõsítettem a támadásom egy jó kis csatárral(405 millió volt):

anno 1987

JimKirk
Remelem bejon a szamitasod satyek!😊
sapkafej
mondjuk egyáltalán nem bánnám ha kiesnék, csak a becsület miatt küzedni kell azért a bentmaradásért

György

sapkafej
elfelejted, hogy az utolsó meccs instant 3 pont nekem, mert az ellenség már nem tud kiállni meccsekre, aki meg felettem van, már x-re is esélytelen a köv. meccseken

György