22246
Hattrick
  • gabber_saviola
    köszi, akkor jól gondoltam. :D
  • sajtburger
    lejátssza a meccset, majd utána utazik.. nem fog meccs közben eltűnni.. :))

Amúgy én gondolkozok, hogy ha jól alakul a következő két meccsem, akkor eladom az egyik védőm. 19 éves, lenyűgöző védekezésű és jó játékszervezésű, 400 milla körül mozoghat az ára.. lehetne belőle erősíteni talán.. :S Ha feljutnánk, mindenképpen kéne egy durva fiatal kp.
  • gabber_saviola
    gyors kérdés. ha van olyan játékosom, aki kint van átadón, ami pont meccs közben jár le, és ha teszem azt játszik és licitálnak rá, akkor meccs közben igazol-e el vagy megvárja a végét? :)
  • matthias92
    úton az nb 1 felé? (: gratulálok!
    nekem nemsokára a titáni +1 középpályásom lesz, de akkor már tényleg kénytelen leszek megválni tőle :(
  • dartonita
    Jovan gunyolodjatok seKKfejek :D
    Most ez tenyleg nagy szo nalam,mert csunyan elpicsazott szinte mindenki az elso felevben.Ha meglesznek az 5* os vedoim akkor mar sanszosabb hogy megint elcsapat lehetek,sokat gyengultunk a tavalyi eladasok utan.
  • gabber_saviola
    Ilyen eros kerettel Te mit keresel a hatodban?
  • gabber_saviola
  • kovacsgeri
    Nekem meg lett egy 20 éves természetfeletti. Sajnos az olaszok nem látnak benn potenciált, pedig sok ország U20-ába beférne.
  • sajtburger
    7. forduló: Tapolca - Fc. Catalunya

A klasszikusok klasszikusa. A Bajnokság a tét az elkövetkezendő két meccsen. Óriási a tét, óriási harc várható. Ajánlani tudom ezt a két meccset bárkinek. Mi a legerősebb kezdő 11-el fogunk pályára lépni, célunk a győzelem, nem is lehet más, visszavágni az elmúlt szezonért, eldönteni az idei szezont. Tapolcánál két kulcs játékos sérült, így megsebezve lépnek pályára, de a sebzett vadnál nincsen rosszabb!

Hajrá Catalunya!
  • Magic Boy
    Gratulálok.
  • dartonita
    Ollee megvan az elso lenyugozo 19eves vedom :)
    Vegre.Az elkovetkezendo hetekben meg 4-5 lesz.
  • Magic Boy
    Már vagy kétszer elindult, az is mutatja, hogy a játékosomra a licit 51-ről 62 millióra nőtt.
  • daver88
    Játékospiac elvileg nem is működik, megállították
  • Magic Boy
    Na meg lassan itt az edzéshét vége és a Hattrick szerver még mindig szar.
  • Magic Boy
    Rosszul természetesen nem járok, de jobb, ha minden rendben és az licitál, akinek kedve van.
  • dartonita
    Mukodik mar.52m mar van a csataron,szal tul rosszul nem jarhatsz.
  • Magic Boy
    Pont most járna le az átadólistás csatárom.

Erre akad a Hattrick szerver.

Már 3-an licitáltak rá és egyszer már meghosszabbították, de ha nem hosszabbítják meg újra, akkor a jelenlegi nyertes jól jár.
  • Magic Boy
    Gratulálok az igazolásaidhoz.

A kapusodra kíváncsi leszek.

Próbálj olyat igazolni, akinek a védekezése és a pontrugása is legalább középszerű.
  • daver88
    csak nehogy ellentámadással jöjjenek szembe :)
  • gabber_saviola
    Azért elviselném, ha az elején lenne egy pár hetes ingyenes kipróbálás, mert nekem nagyon tetszik.
  • gabber_saviola
    Ha erősebbek lettek azok a csapatrészek, amiket nem edzel, akkor persze, hogy megérte. Remélem hamar megedzed a fiatalokat.
  • karajjj
    ez amolyan football manager online lesz kitalált játékossal, meg gombfocinézet nélkül
  • karajjj
    ha jól értem, akkor azon kívül, hogy beimportálhatod a csapatod, semmi más köze nem lesz a hattrick regisztrációdhoz
  • Sysfox
    Miért "hallani" kell, hogy fizetős lesz a HT Open, amikor világosan leírják a linken.

"Hattrick Open is a pay to play service"
  • geo91
    hidd el, meg. mivel most sokkal jobb a támadósorom és a középpályám. a védelem meg most annyira nem számít így hogy az előbbi két része a csapatnak bőségesen megerősödött. ugyebár eladtam az összes eddig edzett védőmet és újakat vettem, csak idő kérdése hogy ők is hasonlóan jók legyenek, mint az elődeik. és akkor máris előrébb vagyok.
  • gabber_saviola
    Szal akkor most 104210 össz.téesíd van, és 400 millád kp-ben.

tedd a szívedre a kezed, tényleg megérte ez a kiárusítás?
  • geo91
    *kapus
  • geo91
    400 milla és már csak kapusom kéne, ha a kezdőcsapatot nézzük. meg persze néhány filléres csere, hogy ne csak a legjobbak játszanak pl. barátságoson.
  • gabber_saviola
    mennyi zséd van még?
  • geo91
    kicsit talán drágának tűnhet, de ha a korát és a tsi-jét nézzük szerintem megérte

• gabber_saviola
    fasza vétel, gratulálok Gyurikám.
  • geo91
    új sztár kp-m, szerintem tutira megérte a 300 millát.

• geo91
    nem rossz, nem rossz, de most próbálok olyan játékosokat nézni, akiknek minél jobb az átadása. azért köszi!
  • gabber_saviola
    http://www.webpagescreenshot.info/img/502893-54201131850PM

• sajtburger
    Ha fizetős lesz az nagy kár, mert egész jól néz ki így elsőre. Gondolom nem sokan fizetnek elő, nagyon nincs is mire, így muszáj volt valamit húzni. Mondom úgy, hogy soha nem fizettem még hattrickba ilyen csomagot. A kiegészítő progok minden adatot felszolgálnak, ergo nagyon csak a dizájnt fizetné az ember meg.

Az más, hogy a barátságos kupáknak tényleg lehetne egy opció, de ha pénzért, akkor a kutya se fog azért fizetni, inkább veszek 2-3 sajtburgert.. :D Nah röviden ennyi a véleményem..
  • gabber_saviola
    én is úgy hallottam, hogy fizetos lesz, de azért várjuk ki.
  • gabber_saviola
    :D

szerintem alaphelyzetben is csinálhatnánk egy sg-s HT bajnokságot.
  • geo91
    *eladó
  • geo91
    ha van valakinek brutál kp-ja vagy csatárja az linkelje bátran!
  • karajjj
    szegszi, csinálunk majd sg bajnokságot :D