22246
Hattrick
  • JimKirk
    Kiszámíthatatlan védők:

Váratlan passzal gólhelyzetbe hozatják a csatárokat vagy a szélsőket

Adhatnak rossz passzt is, amivel az ellenfél csatárait vagy szélsőit hozhatják gólhelyzetbe. Magas védekezés képesség esetén ennek esélye csökken.

Sokaig kell edzeni es akkor nem lesz gaz!
  • kovacsgeri
    hát igen, nekem is volt ilyen játékosom....
    akinek edzettem végig egy megfelelő képességet, és 17 éves korában írta ki az edző, hogy másik 2 képessége lehetne jó
  • Sysfox
    Nálam most ő a legnagyobb sztárjelölt. Sajnos már idős kicsit, de mindenképpen lent akarom tartani, ameddig legalább jó nem lesz a védekezése (mert nem azt edzek fent), és utána hozom fel. Sajnos a remeket nem érdemes kivárni szerintem.

• Sysfox
    Jó védőnek és középpályásnak is!

Viszont a kiszámíthatatlan tulajdonsága miatt védőnek elég merész! Majd eladja egyszer-kétszer a labdát...
  • Sysfox
    Pocsékkal sem ért semmit a laza játék. Amit nyertem vele, azt a következő szombatra már el is veszítettem, olyan gyorsan esett a csapatszellem.

Csapnivalóval jobb a helyzet, a középszerűvel pedig isteni!
  • sajtburger
    Attila Zsengellér (248225189)

25 éves és 90 napos

Jelenlegi képességek
    Védés: 2/20 pocsék
    Védekezés: 13/20 világklasszis
    Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 5/20 középszerű
    Gólszerzés: 5/20 középszerű
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

6 óra múlva jár le a licit, Kikiáltási ár: 249 000 eFt

Vegyétek, vigyétek. :)
  • jhetedikj

Kéne egy ilyen ifi nekem is.:)
  • JimKirk
    Amig nem a feljutas, vagy egy magasabb osztalybol a kieses elkerulese a cel addig siman eleg egy pocsek is! Sajnos en katasztrofalissal kezdtem a szezont es szinte szart sem ert a laza jatek.

Par heten belul en is egy jatekosomat fogom kinevezni edzonek, valoszinuleg remek lesz megfelelo vezetoi kepesseggel.
  • Christian88
    Pocsékkal is ugyan annyit ugrott volna. Az viszont biztos, hogy gyorsabban esik középérték felé mint egy magasabb vezetői képességűnek.
    Mindenesetre szerintem luxus olyan edzőt tartani V. alatt, max ha nem vagy gazdag s megengedheted magadnak.

Én inkább edzem a játékosokat egy jó edzővel, kifizetődöbbnek tartom.

Venni kell olcsón magas tapasztalattal egy játékost jó vezetői képességgel és olcsóbban kijön mintha külső edzőt vennél. Csak persze várni kell egy szezont.
  • JimKirk
    Igy van! Ha elobb reagalok, akkor talan ki sem esem!

Vagyok annyira perverz, hogy vedot fogok edzeni belole:

• Sysfox
    Osztom a véleményed, de szerintem ez már a VI. osztályban is fontos, meccseket lehet eldönteni a magas csapatszellemmel. Szerintem.

Én nagy jelentőséget tulajdonítok ennek is. Küzdöttem egy pocsék vezető képességű edzővel, de soha többet!
  • JimKirk
    Azert V.-ben mar eleg fontosnak tartom a vezetoi kepesseget, foleg ha egy eros csoportban vagy. Nekem nagyon sokat segitett, hogy szezon elejen lecsereltem a csapnivalot egy megfelelore, igy egy laza meccs utan 3 szinttel lett magasabb a csapatszellem.
  • JimKirk
    Eleg eros VI.-be kerultem, mondjuk nem is gond, mert visszajutni meg ugysem akarok!

Geonak:

VI.768 (72559)
  • Christian88
    Azokat ne foglalkozz már, mert nem éri meg. ha 17 évesen nem tudod felhozni, hogy legalább egy képessége Jó, akkor közel felejtős az egyén. esetleg ha van valami kiegészítő skillje vagy specialitása, akkor talán érdemes utána is foglalkozni vele. Vagy ha fent mást edzel és el akarod adni.
  • DaemoonHunter
    VI. osztályban vagyok, az új szezonban talán sikerül feljutni, most is elég közel voltam hozzá. Az akadémián van 2-3 jó játékosom, de ők is csak 18-19 éves korukra érik el a jó szintet a legjobb esetben.
    Köszönöm a linkeket nagyon hasznosak!
    Ideje lesz egy jó edzőt képezni.
  • Christian88
    Az edző vezetői képesség nem olyan fontos alacsonyabb osztályokban. IV. talán V. osztályban jó ha van neki egy kicsi. VI. és VII osztályban sokkal jobb egy Jó edző, pocsék vezetői képességgel, mert gyorsabban fejlődnek.

22 éveseket már ne kezdj el edzeni kiemelkedőről. 18 évesen kellene ott tartaniuk. fiatal 17 éveseket kell edzeni, fele garnitúra eladásra.

régen használtam, nem tudom mennyire pontos már, de régen egész pontosat mutattak ezek: ht box training,healilng
    ht training

szerintem ezeket bannerba is be lehetne tenni akár =)
  • DaemoonHunter
    Lassan talán én is eljutok odáig hogy lesz egy remek akadémistám, mostanában sok sok jó kerül elő:) csak azért érdeklődtem mert 22 évesen volt egy szélsőm, kiemelkedő, aki 26 éves korára lett ragyogó, s szinte hónapokon át edzettem szélsőjátékot.

Christian88:
    Az edző:
    Egy megfelelő edző, aki nem támadó és nem védekező felfogású
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
    Tapasztalata jó, és középszerű vezetői képessége van
  • Christian88
    Milyen edződ van?
  • matthias92
    remekkel került ki, 17 évesen és 1 naposan. fogalmam sincs, hogy mennyi ideig tartott egy-egy szintlépés :( neharagudj :S már rég volt, mikor felhoztam. :D
  • DaemoonHunter
    Azt szabadna tudnom hogy az akadémiáról milyen szinten került ki? És a szintlépések mennyi ideig tartottak? Csak kíváncsiság, mivel nekem extra lassan fejlődnek, bár az edzőm nem valami titán.
  • matthias92
    bocsi, 490... egyébként 7,5 csillagot teljesít, nincs messze a szintlépéstől. talán egy hónapnyi edzés kell még neki. szerintem hamar válogatott játékos válhatna belőle!
  • matthias92
    Eladó titáni játékszervezésű (továbbá középszerű védekezés és gyenge átadás) 22 éves és pár napos magyar, saját edzésű belső középpályás!
    Sándor Márics (271277234)
    22 éves és 18 napos, következő születésnap: 2011-10-05
    Forma: jó, erőnlét: remek
    Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetői képessége van.

TSI: 88 720
    Fizetés: 8 918 eFt/hét

Irányár: 480.000 eHuf
  • sajtburger
    V.213 (19485)
  • DaemoonHunter
    Köszönöm! Még jó hogy megkérdeztem:)
  • jhetedikj
    V.138
    (19410)

tessék :)
  • jhetedikj
    A felsőből is csak megfelelő edzőt tudsz képezni, mert csak annyi tapasztalata van. Az alsó a jó választás!
  • geo91
    *kiesettek
  • geo91
    A feljutottak/kiesett legyenek szívesek megadni az új csoportjuk nevét és azonosítóját (id) is! Ne nekem kelljen már az utóbbi után keresgélni... Köszönöm!
  • DaemoonHunter
    Edzőcserére készülök, de saját játékosból képeznék majd a jövőben, két jelölt van:
    Andrea Nardinocchi

41 éves és 4 napos, TSI = 0
    Forma: középszerű, erőnlét: pocsék [Jól fejelő]
    Tapasztalata megfelelő, és jó vezetői képessége van

és

Dario Draetta

33 éves és 6 napos, TSI = 2 100
    Forma: középszerű, erőnlét: megfelelő
    Tapasztalata remek, és megfelelő vezetői képessége van

A felsőre gondoltam, a jó vezetői képesség miatt, bár a tapasztalat is elég fontos, itt a dilemma.
  • Zenszkij
    azé hát :D csal
  • daver88
    Sanyi 4 - 1 Kopters

1 - 0 Wolfram Badesteig 6'
    2 - 0 Heiko Deutsch 18'
    3 - 0 Carlos Varela 20'
    3 - 1 Jay Fränkel 47'
    4 - 1 Ábel Keresztury 78'

Hát nálam viszonylag (mint írtam már) egyértelmű volt a helyzet, olyan 5-6 körül saccoltam a kapott gólok számát, sikerült ez alatt megúszni, úgyhogy végülis nem volt annyira gáz...na majd jövőre.
  • kovacsgeri
    Kikaptam én is az osztályozón 2-0ra, de nem bánom egy kicsit sem, inkább tovább gyűjtögetem a pénz, jövőre pedig újra bajnok leszek.
  • sapkafej
    nyilván a hattrick hibája
  • matthias92
    4-1re buktam. Sajnos ez azt is jelenti, hogy meg kell válnom szeretett, régóta általam nevelt középpályásomtól, hiszen a fizetése tulajdonképpen 0-ra hozza ki a kétheti mérlegeket :S
  • jhetedikj
    Új csoportomban mindkettő osztályozós kikapott, így négyen leszünk akik a VI. osztályból jutottunk fel. + lesz egy bot is csataban aki felülről esett ki hozzánk. Izgalmasnak ígérkezik. :)
  • Zenszkij
    88.percben lőtt góllal kikapunk. Nah azt hiszem részemről itt a vége a Hattricknek..
  • Zenszkij
    A mérkőzés utolsó perceire az ekkora téthez nem szokott Varangy játéka teljesen szétesett. ez mi, hagyjuk már
  • Zenszkij
    Bazz 2-2..még 5 perc, csaló szemét gém XD.
  • Zenszkij
    Én 2-1 re vezetek a 80. percben. Esélyes az 5. osztály..10 percet kell kibírnia a fiúknak!
  • REALista
    A 2. félidőben eddig semmi sem történt...irány az V. osztály...:S