Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jo en neha nem allitom be a b-s vedoket,neha meg barimeccset is elfelejtek lekotni,szal annak is orulok hogy ilyen szinten allnak mar.<#idiota>#idiota>
Nalam vedok teren valamivel jobb a helyzet, a sracok 19 evesen mar lenyugozo szinten jarnak, de ez meg mindig keves ezen a szinten!
Jo lenne nem kiesni!<#lama>#lama><#ejnye1>#ejnye1>
Jo lenne nem kiesni!<#lama>#lama><#ejnye1>#ejnye1>
Nem panaszkodom vegulis,lecsereltem a ket szelsomet fiatalabbakra,a vedoim max 19evesen is ragyogok,a kapust is jobbra csereltem...szal minden adott a dobogohoz ahogy most mar a szurkoloim is elvarjak.
Az idei ev celja hogy minel tobb sajat ifit probaljak meg edzeni,szal fluktualodni meg jocskan fogunk 😊
Az idei ev celja hogy minel tobb sajat ifit probaljak meg edzeni,szal fluktualodni meg jocskan fogunk 😊
Eggskog elment.
"Eladtál egy játékost, és kaptál 217 620 eFt-ot."
"Eladtál egy játékost, és kaptál 217 620 eFt-ot."
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
2011-03-18 Eladtál egy játékost, és kaptál 164 052 eFt-ot.
So so kicsit tobbre taksalta az ertekbecslo,de sebaj.
So so kicsit tobbre taksalta az ertekbecslo,de sebaj.
Fene tudja,szerettem volna maximalisan kihasznalni az edzesmunkat.Ennyit nem er viszont,marad a jelenlegi.
Ezeken kívül még a Hattrick Organizert.
Tegnap elérte a természetfelettit egyik középpályásom, 2 héten belül átadóra kerül, ha érdekel valakit kb. 700 millióért rakom ki.
Tegnap elérte a természetfelettit egyik középpályásom, 2 héten belül átadóra kerül, ha érdekel valakit kb. 700 millióért rakom ki.
anno 1987
Jó ez, de minek neked remek edzõ? Annyival nem jobb, mint amennyivel drágább. Azt hiszem egy szezon alatt 1-2 edzéssel jobb, ennyit pedig szerintem nem ér.
Akkor számít maximum, ha válogatott játékosokat akarsz kinevelni.
Akkor számít maximum, ha válogatott játékosokat akarsz kinevelni.
Hat,en belole akartam edzot csinalni most:
Edgar Gathuessi (114796386)
Belgium 32 éves és 108 napos, következõ születésnap: 2011-03-21
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Az arak:
gyenge 2 000 eFt
középszerû 3 740 eFt
megfelelõ 30 060 eFt
jó 101 500 eFt
remek 721 800 eFt
Ennyit viszont nekem jelenleg nem er a remek edzo,majd a kovetkezo vedogeneracio eladasa utan esetleg.Sajnos magasabb vez.kepessegu nincs:/
Edgar Gathuessi (114796386)
Belgium 32 éves és 108 napos, következõ születésnap: 2011-03-21
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedõ, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Az arak:
gyenge 2 000 eFt
középszerû 3 740 eFt
megfelelõ 30 060 eFt
jó 101 500 eFt
remek 721 800 eFt
Ennyit viszont nekem jelenleg nem er a remek edzo,majd a kovetkezo vedogeneracio eladasa utan esetleg.Sajnos magasabb vez.kepessegu nincs:/
Nekem az is KP!<#eplus2>#eplus2>
Mondjuk en <#lama>#lama> vagyok!<#beka3>#beka3>
Sysfox #18679:
En az elso bajnoki elotti pentekre rakok majd ki 2 jatekost.
Mondjuk en <#lama>#lama> vagyok!<#beka3>#beka3>
Sysfox #18679:
En az elso bajnoki elotti pentekre rakok majd ki 2 jatekost.
Én csak ezt a két programot használom kiegészítõként a Hattrickhoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Megéri, mégpedig akkor, ha a vezetõi képessége legalább középszerû, és a tapasztalata nagyobb, mint jó.
Saját játékosból képzés esetén csak a tapasztalat, ami megszabja az árat, semmi más. Egy megfelelõ tapasztalatú játékosból megfelelõ edzõ lehet, egy jóból jó, egy remekbõl remek edzõ (a remek ugye a legjobb). Minél magasabb a tapasztalat, annál olcsóbb a képzés, egy nagyszerû tapasztalat környékén olyan 110-120.000e forint. Nyilván minél magasabb legyen a vezetõi képesség, egy csapnivaló vezetõi képességûbõl nem éri meg edzõt képezni.
Ugyanez külsõ toborzásból a többszöröse.
Tehát egy nagyszerû tapasztalatú, jó vezetõi képességû játékos edzõvé képzése 120.000e, külsõ toborzással legalább 500.000e, most pontos számot nem tudok, de utánanézhetek.
Saját játékosból képzés esetén csak a tapasztalat, ami megszabja az árat, semmi más. Egy megfelelõ tapasztalatú játékosból megfelelõ edzõ lehet, egy jóból jó, egy remekbõl remek edzõ (a remek ugye a legjobb). Minél magasabb a tapasztalat, annál olcsóbb a képzés, egy nagyszerû tapasztalat környékén olyan 110-120.000e forint. Nyilván minél magasabb legyen a vezetõi képesség, egy csapnivaló vezetõi képességûbõl nem éri meg edzõt képezni.
Ugyanez külsõ toborzásból a többszöröse.
Tehát egy nagyszerû tapasztalatú, jó vezetõi képességû játékos edzõvé képzése 120.000e, külsõ toborzással legalább 500.000e, most pontos számot nem tudok, de utánanézhetek.
Nahm, újra mûködik a foxtrick nálam. 4-es firefox bétát gondoltam felteszem, de ha nagy zûrt kavar akkor inkább nem.. :/
Ha már kiegészítõ, Ti milyen kiegészítõket használtok hattrickhez? PsicoTSI és foxtricken kívül?
Ha már kiegészítõ, Ti milyen kiegészítõket használtok hattrickhez? PsicoTSI és foxtricken kívül?
Nekem 4-es FF Beta van, és megy a foxtrick, de több más nem hattrickes kiegészítõt nem támogat egyelõre.
A 4-es fox végleges verziója csak 22.-én jelenik meg nem?
CSING-CSING!<#eljen>#eljen>
Mikor adnanak egy hatdvedert ennyit!?😊<#schmoll2>#schmoll2><#nevetes1>#nevetes1>
Mikor adnanak egy hatdvedert ennyit!?😊<#schmoll2>#schmoll2><#nevetes1>#nevetes1>
De xar már.. csak ennyi? hát ez.. 😄
Amúgy 4-es firefox alatt futnak a kiegészítõ progik próbálta valaki?
Illetve valakinek mint nekem leállt a fox trick ma?
Amúgy 4-es firefox alatt futnak a kiegészítõ progik próbálta valaki?
Illetve valakinek mint nekem leállt a fox trick ma?
sztem megéri sajátot berakni. csak elõtte kell gondolkozni, mert addigra már kicsit ennél is rosszabb lesz a mostanid, mire sajátot berakhatsz (akit most vennél)
kérdés: ha valakit be akarok tenni edzõnek, az emberi képességeit is kell nézni (öntörvényû, stb.)?
kérdés: ha valakit be akarok tenni edzõnek, az emberi képességeit is kell nézni (öntörvényû, stb.)?
György
Sracok megeri jatekosbol edzot csinalni?A remek edzoert horribilis penzt ker a jatek,700m korul 😮
Vagy erdemesebb a piacrol egy minel oregebb,minel tapasztaltabb jatekost venni par millioert,es megvarni amig abbol lehet csinalni?A jelenlegit ugy erzem kinotte a csapat:
Edzõ: José Francisco Adriazola
Egy jó edzõ, aki védekezõ felfogású
Bajkeverõ alak, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van
Vagy erdemesebb a piacrol egy minel oregebb,minel tapasztaltabb jatekost venni par millioert,es megvarni amig abbol lehet csinalni?A jelenlegit ugy erzem kinotte a csapat:
Edzõ: José Francisco Adriazola
Egy jó edzõ, aki védekezõ felfogású
Bajkeverõ alak, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van
Elsõre jó eredmény.<#eljen>#eljen>
A csoportomban a friss kiesõ elég rendesen beerõsített már több mint 1 millió az össz TSI-je :S Legalább lehet ellene lazázni 😄
Hurricanaz 3 - 1 HATE
1 - 0 Aleksander Rzetelski 19'
1 - 1 Zsombor Orsós 62'
2 - 1 Aleksander Rzetelski 73'
3 - 1 Mateusz Bodziak 85'
sárga Freddie Woodhams 16'
vissza kell még ebbe rázódnom :| No nembaj, majd a következõn beindul az úthenger 😄
1 - 0 Aleksander Rzetelski 19'
1 - 1 Zsombor Orsós 62'
2 - 1 Aleksander Rzetelski 73'
3 - 1 Mateusz Bodziak 85'
sárga Freddie Woodhams 16'
vissza kell még ebbe rázódnom :| No nembaj, majd a következõn beindul az úthenger 😄
Egy korábbi ifimbõl igen durva játékos lehet, 550 csokiért adták el.. 😮
2011-03-16 Elõzõ tulajdonosként 16 662 eFt-nyi pénzt kaptál egy korábbi játékosod után.
2011-03-16 Nevelõegyesületként pénzt, 11 108 eFt-ot kaptál egy játékos után.
2011-03-16 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 1 407 eFt.
Kíváncsi lettem volna rá.. mi lett belõle.. :/
2011-03-16 Elõzõ tulajdonosként 16 662 eFt-nyi pénzt kaptál egy korábbi játékosod után.
2011-03-16 Nevelõegyesületként pénzt, 11 108 eFt-ot kaptál egy játékos után.
2011-03-16 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 1 407 eFt.
Kíváncsi lettem volna rá.. mi lett belõle.. :/
2011-03-16 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 1 829 eFt.
2011-03-16 Nevelõegyesületként pénzt, 8 120 eFt-ot kaptál egy játékos után.
2011-03-14 Nevelõegyesületként pénzt, 22 800 eFt-ot kaptál egy játékos után.
2011-03-16 Nevelõegyesületként pénzt, 8 120 eFt-ot kaptál egy játékos után.
2011-03-14 Nevelõegyesületként pénzt, 22 800 eFt-ot kaptál egy játékos után.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
gratulálok, lehet lesz egy válogatott játékosod
2011-03-15 Üdvözlet a családban
Fantasztikus hírek: a Hattrick Football Association négy új tag jelentkezését fogadta el a következõ szezonra.
Üdvözöljük hát a Hattrick-család új tagjait:
Kamerunt, Üzbegisztánt, Kubát és Palesztinát!
Palesztinát hol jegyzik önálló államként?<#fejvakaras>#fejvakaras>
2011-03-15 Üdvözlet a családban
Fantasztikus hírek: a Hattrick Football Association négy új tag jelentkezését fogadta el a következõ szezonra.
Üdvözöljük hát a Hattrick-család új tagjait:
Kamerunt, Üzbegisztánt, Kubát és Palesztinát!
Palesztinát hol jegyzik önálló államként?<#fejvakaras>#fejvakaras>
anno 1987
hoppáré miféle levelet kaptam 😛
Szia!
Az u20as válogatott segítõje vagyok. Kigyûjtöttük a legjobb hátvédeket a világbajnokságra és Jeremiás Komoróczy (98344301) felkerült a listánkra.
Kérlek küld el a játékosod adatait (képességeinek aktuális és maximális szintjét), mikor lépett szintet, mibõl maxolt, mit edzel ifiakadémián, és ha esetleg tudod már, hogy megtartanád vagy eladnád-e.
Ezen kívül felhívnám a figyelmed a hattrick youthclub használatára (http://www.hattrick-youthclub.org/site/welcome), ahol sok segítséget kaphatsz akadémiáddal kapcsolatban, valamint mi is tudjuk követni játékosod fejlõdését. Bõvebben itt olvashatsz róla😞http://www77.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=11688). A mi szempontunkból elég csak az esélyes játékosod feltölteni, valamint hetente a mérkõzéseid és azokról kapott edzésriportjaid regisztrálni.
Köszönjük a segítséget:
-zebi
Szia!
Az u20as válogatott segítõje vagyok. Kigyûjtöttük a legjobb hátvédeket a világbajnokságra és Jeremiás Komoróczy (98344301) felkerült a listánkra.
Kérlek küld el a játékosod adatait (képességeinek aktuális és maximális szintjét), mikor lépett szintet, mibõl maxolt, mit edzel ifiakadémián, és ha esetleg tudod már, hogy megtartanád vagy eladnád-e.
Ezen kívül felhívnám a figyelmed a hattrick youthclub használatára (http://www.hattrick-youthclub.org/site/welcome), ahol sok segítséget kaphatsz akadémiáddal kapcsolatban, valamint mi is tudjuk követni játékosod fejlõdését. Bõvebben itt olvashatsz róla😞http://www77.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=11688). A mi szempontunkból elég csak az esélyes játékosod feltölteni, valamint hetente a mérkõzéseid és azokról kapott edzésriportjaid regisztrálni.
Köszönjük a segítséget:
-zebi
Jo Crombé (292088096)
19 éves és 53 napos, következõ születésnap: 2011-05-13
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Specialitása: Gyors
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 11/20 ragyogó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Atadon 200e ft-ert,jott egy magyar fiu az ificsapatbol,inkabb ot fogom edzeni.A toredekedzeseirol nincs infom.
19 éves és 53 napos, következõ születésnap: 2011-05-13
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és katasztrofális vezetõi képessége van.
Specialitása: Gyors
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 11/20 ragyogó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Atadon 200e ft-ert,jott egy magyar fiu az ificsapatbol,inkabb ot fogom edzeni.A toredekedzeseirol nincs infom.
Szerintem szunet alatt egyaltalan nincs ertelme, mert olyankor a legalacsonyabbak a veteli arak.
Megnyugodtam😊
Amugy az uj szerzemenyed mar csak nyogvenyelosen kepes jo teljesitmenyt nyujtani a meccseken. Önt ez nem zavarja?<#dumcsi>#dumcsi>
McFrost #18647: Jofele!
Amugy az uj szerzemenyed mar csak nyogvenyelosen kepes jo teljesitmenyt nyujtani a meccseken. Önt ez nem zavarja?<#dumcsi>#dumcsi>
McFrost #18647: Jofele!
*grifoni
micsoda? 😄DD dehogy... a genoa címere volt az alap és a név is onnan van, a griffoni a becenevük. a kispest meg ugye magától értetõdik. 😛
Eladó:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
lehet... 😄 mondjuk a két új veterán brutál szélsõmben jobban bízom. 😄