Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma két eltiltottunk és a szokásos csatár sérültünk nélkül fogunk pályára lépni, nulla esélyünk van.. De szép ez a játék!
2. Szerintem nem. Én nemzetközi bajnokságban játszom velük, de elég lassan fejlõdnek! :S
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Az lenne a kérdésem, hogy a csapat taktikai szintjét (széleken/középen támadás,stb) látom valahol, mint a felállásnál, hogy hol tart?
Illetve az ifi csapat jobban/gyorsabban fejlõdik ha nemzetközi bajnokságba van benevezve, mintha csak hazai csapatokkal játszik a bajnokságban.
Mostanra:
A csapatban játszó játékosok nemzetiségük alapján:
magyar 15 db, (68,2%)
lengyel 2 db, (9,1%)
francia 2 db, (9,1%)
német 1 db, (4,5%)
olasz 1 db, (4,5%)
norvég 1 db, (4,5%)
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1 - 0 Angel Daskalov 2'
2 - 0 Angel Daskalov 6'
3 - 0 Mortimer Cappelle 18'
4 - 0 Angel Daskalov 23'
4 - 1 Adrián Villafañe 67'
5 - 1 Torquato Squillante 74'
1 sárga lap Yiorgos Stathatos 83'
A sárga az enyém.
A szabadrúgás lövõm kétszer is betalált ellene.
A visszavágó szorosabb lesz.
En peldaul tamadasepitest szoktam neha 5-5-0-val edzeni, amivel egyszerre igy 10 jatekosnak lehet az atadasat fejleszteni es ilyenkor a csatarokat beteszem kpnak vagy hatvednek.
Így talán már biztosan maradok a hatod osztályban.
Vecsés FC 1 - 0 Komáromi Postások SE (337408797)
1-0 Oliver Lepp 15'
1 sárga lap Marcus Dimmling 75' enyém
2. félidõben kaptunk egy gólt, amivel végül esélyünk se volt egy döntetlenre..
Elgondolkodtam, hogy van-e értelme folytatni.. gazdaságilag hétrõl hétre rosszabb helyzetben vagyunk, a csapat kiesésre áll, minek így az egész? Célunk a bent maradás lett volna, de most már egyre messzebb van ez a kép, VI.-ban játszani meg nem életcél.. lehet ennyi volt..
De meggyõztetek, a fiatalabbakat választom. Thx.
Fiatal (20-21), rutintalan csatár 350.000e-ért vagy idõsebb (28-30), tapasztalt csatár 250.000e-ért?
Mondjuk a gólszerzése egyezik.
31668 nézõ
1 - 0 Tim van Bonn 5'
2 - 0 Kostas Paltopoulos 13'
3 - 0 Balázs Krasznai 32'
4 - 0 Tim van Bonn 83'
5 - 0 Olli-Pekka Weberstetter 84'
6 - 0 Bengt Nøhr 89'
A versenyfutas az elso helyert folytatodik.
1 - 0 Luca Berrutti 61
Legyoztem a csoportelsot, pedig en sem MOTS-oltam. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon gyenge napot fogott ki az ellenfel. Meg nem tudom mit allitok be jovo heten, ha most csak gyenge KP-je volt, akkor jovo heten max. kozepszeru lehet majd. Bar azt sem hiszem, hogy nekem megint osszejonne a jo kp.
A szokásos, gólgazdag mérkõzés. De legalább nyertünk. <#zavart1>#zavart1>
66%-ban birtokolja a hazai csapat a labdát.
A bajnokság, talán legerõsebb együttese otthonában játszunk, talán jók leszünk egy döntetlenre, most is csak egy nagyon kicsi különbség van, mint mindig.
Magic Family - Coconuta F.C. 0 - 5
0 - 1 József Józsa 3'
0 - 2 Szabolcs Pintér 17'
0 - 3 József Józsa 26'
0 - 4 József Józsa 54'
0 - 5 József Józsa 74'
1 sárga lap Elõd Buzás 9'
1 sárga lap Szabolcs Pintér 73'
A két sárga az övé.
Nem bírtam a szabadrúgás lövõjével (3-at lõtt szabadrúgásból).
A Match Analysis szerint 2-1 lett volna neki a reális eredmény.
Rohadtul utalok jatektordeles ellen jatszani,de egy szabadrugasgol dontott a javunkra.Serules edzett poszton,az eredmeny viszont klassz.
A következõ 2 meccsen de leeht 3 is lesz, megpróbálom amit írtál az utolsó 5 fordulóban viszont jó lenne össze hozni azt a bent maradást, de ehhez egy kis szerencse is kéne, mert szezon elsõ felében eddig nagyon nem volt. :(
Az öreg csatárom se épült még fel, így eladom, több mint 1 hónapja sérült, az anyagiakkal is küszködünk rendesen.. hát jobb szezonra számítottam azért. :/
úgy álltam neki a csoportnak, hogy nem fejeztem be az igazolást, leépítettem a csapatot kicsit, de arra épp elégnek gondoltam hogy a fiatalokkal bent maradjunk. erre 6 forduló után:
- 2. helyezés
- egyedüli veretlenség a csoportban
- legtöbb lõtt gól
- legkevesebb kapott gól
- Dinçer Enver 8 góllal vezeti a góllövõlistát
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Avanti Crociati!
0 - 1 Jan Fehér 38'
0 - 2 Mortimer Cappelle 50'
0 - 3 Antoine Villa 61'
0 - 4 Luke Alter 69'
1 sárga lap Manolo Ortiz-Tamés 37'
A sárga az övé.
Tartalékokkal lazázva biztosan nyertünk.
A legjobbjaimmal kiállok a kupában és megpróbálunk helytállni ellne.
United Futeból Club:Rynart FC 0-7
Lazázva:)
Mi equipo favorito: Real Madrid
A kovetkezo ket meccseden viszont nyugodtan allitsd be az ellentamadast, es a laza jatekot, eselyed nem lesz egy remek kp ellen, meg 4-4-2-ben sem.
En maradnek az 5-3-2 mellett, 3 tamadora allitott kozeppalyassal, hogy legyen legalabb egy megfelelo, talan jo kozepso tamadasod. Igy talan lesz eleg embered elol a kontratamadasokhoz.
A kovetkezo ket meccsedet nyugodtan aldozd fel a csapatszellem feltornazasara, neked az utolso 4 meccseden kell pontokat szerezned, akkor jatszol a gyengebb csapatokkal!
Nincs meg semmi sem veszve!<#wave>#wave>
Listavezetõ ellen egy szoros elsõ félidõ után simán kikaptunk. Abszolút nem voltunk gyengébbek náluk, lehet kár volt feladni a középen támadást és ellentámadást nyomni.. már mind1.
Egyre távolabb a bennmaradó helyek, megpróbálkozunk majd egy 4-4-2-el majd a köv. fordulókban, ha az se jön be, akkor tényleg nincs helyünk az V.-ben, ha még nyamvadt szerencsénk sincs sose..
0 - 1 Jaunutis Stukys 19'
4 csapat 10 pontos csapat van a csoportban..
0 - 1 Luca Berrutti 34'
0 - 2 Selmo Fontana 61'
0 - 3 Philipp Dücker 69
Kotelezo gyozelem lazazva!
A ket kovetkezo meccsemen oda-vissza jatszom a listavezetovel.
0 - 1 Kostas Paltopoulos 6'
0 - 2 Dirk Linschoten 17'
0 - 3 Dirk Linschoten 29'
Maximiliano Iñiguez (268444539)
Chile 31 éves és 82 napos
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Észrevettem, hogy legnagyobb reményt adó egykori ifi játékosom - akit felhozatala után 500 millió Ft-ért tudtam eladni -, már egy ideje nem fejlõdött, és most csak úgy ránéztem az õt birtokló csapatra, melyrõl kiderült, hogy bot-csapattá minõsült vissza. <#rinya>#rinya>
Ti sem tudtok olyan megoldásról, hogy valahogy ki lehetne õt tetetni játékospiacra, ugye?
Szerintem nagy kár érte, mert anno korosztályos válogatottba kerülésrõl is esett szó.
Dimitar Genkov(kozeppalyas) A játékos Védekezés képessége középszerû szintrõl megfelelõ szintre emelkedett.
Juho Mikkola(csatar) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége középszerû szintrõl megfelelõ szintre fejlõdött.
Philipp Dücker(hatved) A játékos Védekezés képessége lenyûgözõ szintrõl világklasszis szintre fejlõdött.
Ádám Keveházi(hatved) A játékos Védekezés képessége lenyûgözõ szintrõl világklasszis szintre emelkedett.
<#puszi>#puszi>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
vagy most már koncentráljak a bajnokságra (erõsebb ellenfél jön) és áljak ki ellene a tartalékokkal?