Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajtburger
Egy óriási meccsen, ahol végre jól játszottunk tudtunk volna nyerni.. a 3. helyezett ellen.. amikor a nagy riválisok is mind botlottak.. erre 3 másodperc alatt elszállt az egész meccs.. de ez kész cirkusz.. valóságban hol kap egy csapat 3 másodperc alatt kettõ gólt? Még rültem is, hogy a 80. percek elején lõttünk egy gólt és 4-2-re vezettünk..

Fuh de elegem van.. ezrét szenvedtem a csapattal.. minek is, legyen csapnivaló a hangulat, legyen -97 milla mindig a számla, és lehetõleg kapjunk így ki mindig, nehogy egyszer nekünk is kijöjjön az a rohand lépés..

nálam is agyfasz van...

múlt héten 2.84%, ezen a héten 7.85% volt a statok alapján az esély az ellenfél gyõzelmére. mindkétszer kikaptam...
kazai21
Telkibányi Baglyok-Rynart FC 1:6

8.gyõzelmem sorozatban:)

Mi equipo favorito: Real Madrid

sajtburger
EZT NEM HISZEM EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UTOLSÓ PERCBEN 3 MÁSODPERC ALATT KAPTUNK 2 GÓLT ÉS ÍGY ELSZÁLLT A MECCS.. Hol a realitás? nevetséges.. abba hagyom az egész szart.. kész vicc..

UUUU
Szerintem el kellene olvasnod a 2010-es valtozasokat.
Ahany szazalekban birtoklod a labdat annyi szazalekban kapod a special eventet.

Tehat, ha 73%ban akkor 73%-ban lesz eselyed ra es az ellenfelnek csak 27%.
Ha pedig meg lenyom attack/defence ratioban is, akkor meg kevesebb eselyed lesz. Tehat fontos a kozeppalya meg mindig ebbol a szempontbol is, mert minnel nagyobb az esely annal tobb golszerzesi lehetoseged lesz a special eventsbol is.

"Special event distribution change

"As you most likely know; the more you dominate the midfield today, the higher the chance to get a special event."

This means having 55% ball possession means a 55% chance to get each special event (you must also have the right players/specialties for a particular event to get triggered of course).

the allocation of SE changes, from the formula of the comparison of midfields ("CC") which rules the probability of obtaining a chance ("probabilità di azione")

to the possession ("possesso") formula, without the cube elevation

Regebben megtobbszor kaptad a speciel eventet a birtoklas utan, pl 60% utan 80% esellyel, ezt valtoztattak de nem annyira, hogy meg mindig ne legyen eroteljes szerepe a merkozesen.

sajtburger
2:2-t mutat az eredményjelzõ 55 perc játék után. Óriási egy meccs folyik, ha ma nyerünk, szerintem kaphatunk akkora löketet, hogy azt a matematikai esélyt, akár meg is csinálhatnánk, mert innentõl minden meccsen van esélyünk, de ahhoz ma gyõzni kéne, és jó lenne ha a közvetlen ellenfél kikapna.. már egy játékosuk kiesett.. így.. bizakodok nagyon.

sajtburger
Elsõ titáni védekezésû játékosom is meg lett, Gyula Kuritár személyében, 22 évesen. :)

Viszont így lehet eladó sorba kerül a spanyol védõ legendám, aki több mint 7 szezon óta erõsít minket, mivel a 3-5-2-ben õ így nem fér be.. :(

daver88
mai ifjonc: (kár hogy nem játékszervezést edzek)

Róbert Farkas (331764929)
Hungary 18 éves és 22 napos, következõ születésnap: 2011-12-16
Formája megfelelõ, erõnléte középszerû.
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2011-09-17 óta)
TSI: 1 310
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelõ

Kikiáltási ár: 15 000 eFt

JimKirk
Jofele!
dartonita
Javaslatotok szerint atallok 9 vedo edzesere,igy az egyik sajat nevelesu fiatalom ezennel listara kerult:

Krisztián Tordai
18 éves és 80 napos, következõ születésnap: 2011-10-17
Nemzetiség: Hungary

Formája megfelelõ, erõnléte jó.
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.

TSI: 5 610
Fizetés: 138 eFt (690 €)/hét 2 208 eFt (11 040 €)/szezon
Specialitása: Technikás

Védés katasztrofális
Védekezés kiemelkedõ
Játékszervezés pocsék
Szélsõjáték középszerû
Átadás középszerû
Gólszerzés gyenge
Pontrúgás pocsék

Határidõ: 2011-09-18 18:31
Kikiáltási ár: 200 eFt (1 000 €)

Sysfox
És?

Én nem errõl beszéltem, olvasd el egy kicsit figyelmesebben. Special eventet nemcsak birtoklás után kaphatsz (ez az, amit te írtál), hanem egy részét olyan eseményként, aminek nincs köze a labdabirtokláshoz.

Legalábbis szerintem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

UUUU
"If you dominate the midfield you have a slightly higher chance to experience a special event (both positive and negative)"

sajtburger
Sima 3:0-s vereség, pedig a középpályánk a két szélsõvel középszerû lett. Jövõ héten szerintem van esélyünk a gyõzelemre, bent maradni viszont csak matematikai..

Sysfox
"de ha gyenge a kozeppalyad, nem kapsz te semmilyen helyzetet, aztan lehet akarmilyen a pontrugasod,tamadasod"

Csak szólok, hogy a pontrúgások egy részét különleges eseményként (speciel event) kapod, aminek semmi köze sincs a birtokláshoz. Nézz utána, ha nem hiszed! A másik része a normál, birtoklás után kapott pontrúgás.

Én nem vitatkozom veled, mindenkinek megvan a maga véleménye. Nekem is.

Magic Boy
Miért nem veszel egy épkézláb kapust és szélsõ hátvédet?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

daver88
Kopters 0 - 4 juHarcos

Az hogy kikaptunk, nem számítana nálam meglepetésnek, mert nagyon erõs védelemmel mentünk szembe, de se középpálya, se csatársor nem volt az ellennél számottevõen...ellentámadást nyomott, mint ahogy szinte mindig...erre kapok 4 gólt...elképesztõ, még 3 csatárral sem sikerült legalább 1 gólt begyötörni.

Magic Boy
Magic Family - AttractTeam 3 - 0

1 - 0 Stefanus Vanherck 56'
2 - 0 Mortimer Cappelle 68'
3 - 0 Jules Delisle 85'
Megsérült Paolo Zambelli 35'
Megsérült Runar Silverer 44'

Az én játékosom 2 hétre, míg az övé 1 hétre sérült le. Szerencsére gyengébb meccseim jönnek.
A legjobb szélsõm nélkül játszottam (õ is 2 hétre sérült le a múlthéten) lazázva.

dartonita
1-1 :(

JimKirk
Spartacus 3 - 0 trógerek

1 - 0 Dimitar Genkov 68'
2 - 0 Juho Mikkola 71'
3 - 0 Juho Mikkola 87'

Lazazva.
matthias92
Csépa 5 - 1 Realx
Pályafutásom alatt elõször kapott jó értékelést a középpályám. HatStats 205-ös értékelést kaptam, és 58.5 csillagot teljesített a 11-em.
Továbbra is stabil harmadik helyen állok a ligámban.

kazai21
Rynart FC-United Futeból Club 7:0

Sorozatban a 7.gyõzelem:))

dartonita
Oke koszi Neked is.

sajtburger
Nah, egy utolsó dobás.. sikerült igazolni egy nagyszerû, hasznos kis szélsõt, így ha felépül a német szélsõnk remek kis 3-5-2-es felállással tudunk majd játszani, neki még 2 hét kell, a hajrára kész lesz. A védelmünk nagyon erõs, így most remélem az a pici hátrány ami mindig ellenünk szólt, ezzel a két új sráccal mellettünk lesz. A hétvégén egyik kp.-m vetem be ideiglenesen a szélen, de õ is meg kell állja a helyét. Bízunk a pontszerzésben, az elsõ gyõzelemben talán. Elmúlt fordulóban megfogták a köv. ellenfelünk, így rajtunk a sor.

UUUU
Szep lassan szoktasd at akkor a csapatot az 5-3-2rol, mert az teljesen alkalmatlan barmire.

Fo merkozeseken jatszasd az 5-4-1et, edzon meg a masikat, aztan attudsz allni majd par het mulva.

A felnyilazas csak atmeneti megoldas lehet, en nem erre gondoltam, hanem a merkozesen ugy taktikazni, hogy felallast valtasz az eredmenytol fuggoen.
Szerintem amugy ilyen teren a 3-5-2 es a 5-4-1 valtasa a legkifizetobb.
Peldaul ha hatranyba kerulsz minden mindegy alapon atallsz a 60-70. perctol tamado focira a 3-5-2re, vagy forditva hazai palyan kezdesz 3-5-2-vel es ha vezetsz akkor atallsz 5-4-1re hogy jobb legyen a vedelem is kibekkeld az eredmenyt.

Amugy a nyilazassal kapcsolatban, igy gyengebb az atlag, mintha direktbe lenne beallitva az adott csapatreszbe valaki, ezt is inkabb csak taktikai valtasnal erdemes ezet meghuzni altalaban, ha az adott eredmeny nem megfelelo.

dartonita
Az 5-4-1 es az 5-3-2 van begyakorolva,az osszes tobbi alap szintu taktika,szal kicsit para ujat fejlesztenem most.Bar vegulis mindegy,ennel sokkal rosszabb nem lehet.

A ket kozepso kp:
jsz:vilagklasszis,atadas:nagyszeru/remek
A ket szelso:
szelsojatek:lenyugozo/termeszetfeletti,jsz:kiemelkedo,atadas:remek.

Mar kinomban felnyilaztam az egyik kozephatvedet az 5-4-1ben de igy is total fail lett,gondolom a jsz hianya miatt.Kiprobaljuk a 4-4-2ot hetvegen aztan meglatjuk.

Jakuza001
3 kozeppalyassal semmikeppen.
Az 5-4-1et is szerintem joval erosebbek ellen erdemesebb inkabb hasznalni ellentamadassal, vagy akkor amikor az eredmeny megtartasa a lenyeg, tehat a taktika megvaltoztatasaval.
Inkabb legyen 4-4-2, de akkor nagyon eros kp-kat kell vasarolnod, hogy igy is feltudjak venni a versenyt azokkal, akikr tobb kozeppalyassal jatszanak.

Az is lenyeges szerintem, hogy 2 taktikai variaciot legalabb 14es szinten tudjal es akkor lehet kombinalni mas-mas ellenfelek ellen peldaul a szeleken tamadast vagy mas okossagot.

Jakuza001
Jah ezert lehet siman 3 golt kapni brilians 120as vedelemmel weak 50es tamadoszekcioval szemben es kikapni.

Sokkal fontosabb a kozeppalya mint a vedelem, mielott meg kifejted a valotlant.
Persze ezzel nem azt mondtam, hogy a vedelem figyelmenkivul hagyhato, de ha gyenge a kozeppalyad, nem kapsz te semmilyen helyzetet, aztan lehet akarmilyen a pontrugasod,tamadasod, mert helyzet nelkul nehez lesz golt rugni egy szal csatarral elol.

dartonita
Kosz,kiprobalom hetvegen.

banok
ELADÓ!!!

Tjibbe Spits (178912422)
32 éves és 9 napos, következõ születésnap: 2011-12-20
Formája középszerû, erõnléte megfelelõ.
Szimpatikus fickó, aki lobbanékony és egyenes.
Tapasztalata remek, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-06-06 óta)
TSI: 44 700
Fizetés: 7 949 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Erõteljes

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 1/20 katasztrofális
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 10/20 kiemelkedõ
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20

Határidõ: 2011-09-11 19:52
Kikiáltási ár: 240 000 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

daver88
immáron két világklasszis csatárral száguldunk elöl...védelmet kéne helyrerakni kicsit.

kovacsgeri
Csináld azt, hogy 9 védõt edzel, barátságoson 5 védõvel állsz ki, tétmeccsen meg mehet a 4-4-2. Én is ezt nyomtam széleken támadással, de most eléggé kimagaslik a csapatom a csoportból, úgyhogy 10-et edzek.

dartonita
Ja azt vagom hogy meg mindig az 5kp kene,de milyen rendszer ez mar hogy 2 kozepso vedo ellen megy a ket eleg jo kepessegu szelso,es helyzet sincs?!
Az 5-3-2t is probaltam,az meg szarabb.
Asszem szintlepes utan eladom a vedoket,ebbol teljesen elegem van :D
Jovore pedig megprobaljuk a kp edzest.

Sysfox
Nekem például annyira nem jött be a 3-5-2 idén. Pedig játékszervezést edzek, aztán annyira mégsem vagyok eredményes (igaz, a jelenlegi garnitúra kiemelkedõ-nagyszerû környéki). Pedig annyira a többi csapatrészem se gyenge.

Amikor ellentámadást játszottam betonvédelemmel, talán jobb volt.

Jövõre azonban jobb teljesítményt várok.

sajtburger
32 éves a srác, az alacsony fizetése miatt tetszett meg, és ahogy írtad, jó tapasztalata van és gyors specialitása. :) Ha felépül a sérülésbõl, akkor úgy 5 csillagot simán hozhat majd a meccseken a HO szerint. :)

Bár a bent maradásra tényleg kicsi az esély, de talán a 3-5-2-es felállással sokkal versenyképesebbek leszünk, tény, hogy pl. a tegnapi riválisunk gyõzelme nem jött jól, de amíg matematikai esély van, addig küzdeni fogok. :)

pe28
Sztem ötöd osztályban minimum ilyen játékos kell:

Játékszervezés: minimum jó/remek
Szélsõjáték: ragyogó felett, de ha akarsz is a széleken támadni akkor lenyûgözõ vagy világklasszis
Átadás sztem annyira nem lényeg abból egy megfelelõ simán elég, fõleg ha holtszezonban átadást edz az ember.

Sysfox
"nagyszerû szélsõjátéka, remek játékszervezés, jó átadású e mellett remek pontrúgású"

Szerintem ötödosztályba ez kevés már. Nekem majdnem ilyenek a szélsõim, hatodba jók, de fejleszteni szeretnék rajtuk. Sõt, én valahol kiemelkedõ-ragyogó szélsõjáték, és minimum remek játékszervezés mellett voksolok inkább (átadás legalább jó).

A fenti játékos akkor jönne szóba nálam, ha esetleg nagy tapasztalattal rendelkezne, és van gyors spec tulajdonsága.

Mennyi idõs?

Sysfox
"a merkozesek minimum 90%-a a kozeppalyan dol el."

Ez azért nem teljesen így van. Bár a helyzetek elosztásánál tényleg fontos a középpálya, de azokat be is kell lõni, illetve levédekezni az ellenfél helyzeteit.

Semmit nem érsz a birtoklással, ha az ellenfél kap egy pontrúgást, és bevágja, legyen az büntetõ vagy szabadrúgás. Semmit sem érsz a birtoklással, ha nincsenek jó csatáraid, akik értékesítik a helyzeteket.

Sysfox
Ne haragudj, de a jelenlegi helyzetben sincs sok esélyed. Sajnos eléggé le vagy maradva. Ha eddig nem sikerült gyûjteni a pontokat, mi a garancia arra, hogy ezután sikerül?

Azért én drukkolok neked, de baromi nehéz lesz a bennmaradás!

kazai21
Fc Balláb-Rynart FC 0:1

Visszavágót is sikerült megnyerni!:)

daver88
Múlt heti 3:0-ás vereség után idegenbe kellett menni, ezért kicsit törtem az agyam, mivel lehetne meglepni az ellent...hát a 4-3-3 ellentámadással bejött. Középpályát teljesen feladtam, hátul meg elöl megvoltunk.

Real_Madrid_FC 1 - 2 Kopters
0 - 1 Jaunutis Stukys 10'
1 - 1 Levente Czeglédi 19'
1 - 2 Seid Helja 69'

jövõ hét ismét nehéz lesz, dehát a csoportomban nincs könnyû meccs...de így legalább izgalmas :)

Magic Boy
Most is jobbak voltunk, de csak döntetlen lett.
Viszont lett két sérültem (1 és 2 hét)
A sárga az övé.

Bejgli Fc - Magic Family 2 - 2
1 - 0 Stefan Henriksson 6'
2 - 0 Adrián Villafañe 27'
2 - 1 Mortimer Cappelle 53'
2 - 2 Adriano Giovanelli 55'
1 sárga lap Adrián Villafañe 41'
Megsérült Luke Alter 32'
Megsérült Jules Delisle 67'

sajtburger
Köszönöm! :) Úgy tervezem, hogy most egy sérültet veszek, mert így az õ ára picit alacsonyabb lesz, nagyszerû szélsõjátéka, remek játékszervezés, jó átadású e mellett remek pontrúgású. Plusz majd kiegészülne egy jelenlegi kp.-al, akinek a HO egy 3,5 csillagot adna.. Szerintem egy 3-5-2-ben lenne esélyünk a bent maradásra, mert kb. csak mi játszunk középen 2 emberrel.. :S

Jakuza001
Olyat vegyel ami eros szelsojatekban, majdnem ugyanolyan jo jatekszervezesben es nem art ha van neki turheto atadas skillje.

sajtburger
Egy jó szélsõ hogy néz ki, tud valaki mondani gyors egy infót skillek tekintetében? :S Lehet tudnék 2 jó üzletet nyélbe ütni, ami erõsítene a csapaton, mivel egy szélsõm sincs a csapatban.. :/

beértem a listavezetõt, óriási harc megy a dobogós helyekért

Jakuza001
A kozeppalyan lenyomott, azert volt keves helyzeted.
Itt latszik amugy, hogy mennyit er a dupla erteku vedelem es az 5-4-1, mintha nem is lenne vedelem.
Azt mondom meg mindig a legjobb a 3-5-2 egy bivaly eros kozeppalyaval, mert a merkozesek minimum 90%-a a kozeppalyan dol el.

dartonita
Hura.A kiesojelolt akiket mult heten 4-1re vertunk most teljesen siman agyonvert,helyzetem is csak 1 volt :D Hiaba mentunk szelsokkel 2! vedo ellen...lol.Nagyon realis.

sajtburger
Mert akkor kb. az az 1% esélyem se lenne meg a 100-ból a bent maradásra.. ma is egy sima 0:5-ös vereség hazai pályán.. Amúgy sztem elég kicsi haszonnal kezdtem meg a szezont, volt egy 300-400 millió spórolt pénzem, abból vettem akkor középpályásokat, nagyon kedvezõ áron. El kellene kezdeni pontokat szerezni, vagy kajak vége a dalnak.. :(

Jakuza001
Fapuma 1 - 3 Tyúkszembrigád

0 - 1 Olli-Pekka Weberstetter 4'
0 - 2 Tim van Bonn 11'
1 - 2 Oscar Hirzel 50'
1 - 3 Kostas Paltopoulos 62'

Termeszetesen hogy megint ne legyen felhotlen az oromom, persze hogy leserult megint 2 kulcsjatekosom.

Sysfox
Hogy vagy ekkora anyagi szakadékban? Mennyi volt az egyenleged, amikor feljutottál?

Miért nem adsz el 1-2 jobb játékosodat?