22246
Hattrick
-
Zenszkij #20446 nem, az sajnos elveszik -
#20445 Megfelelő alá ne menj, én már csak megfelelőt keresek. Nekem most középszerű, de azért a megfelelő még jobb lenne! A következő már az lesz, 6 hete a csapat tagja. :)
Még 10 hét és kinevezem támadó edzőnek, eddig mindig védekező volt, de elég belőle! -
#20444 Nem. :S -
#20443 Ezt beneztem!:)
Nem tudom, hogy visszakapod-e. -
#20442 Én nem a pénzre gondolta, hanem a anyaegyesületi hűség bónuszra. -
#20441 Azt hiszem igen. Legalabbis ugy emlekszem, hogy egyik jatekosom mar ketszer gazdat cserelt es mindketszer kaptam egy kis penzt.
Jakuza #20439: Ertem, koszi! -
#20440 Azt valaki tudja esetleg hogy ha nekem volt egy ifi játékosom akit eladtam, de később visszaveszek mikor feledzi a tulaj, akkor is megkapom majd a anyaegyesületi bónuszt utána? -
#20439 Jol tudod, csak a sajat nevelesuek + bonuszt is kapnak. -
#20438 De hat 16 het utan minden jatekosodnak maxiumon lesz a husege, nem szamit, hogy sajat nevelesu-e vagy sem. Rosszul tudom? -
Zenszkij #20437 Ezért is van az, hogy én az egész csapatot saját nevelésűekből akarom. Ugyan tart majd vagy 12-14 szezonig, de majd csak beér a dolog. -
#20436 Akkor viszont kurva jok vagyunk!:)
#20435: Akkor hamarosan en is nezlodhetek uj edzo irant, hiszen kell neki 16 het a csapatban mielott kinevezhetem. Kozepszeru vezetoi kepesseg ala nem szeretnek menni. -
#20435 Mondjuk attól, még lehet így.
Illetve szerintem NAGYJÁBÓL szezononként eshet, azt viszont nem tudjuk, hogy nálam mennyi volt a képessége, lehet, hogy 5,99. Gondolom itt sem egész szintek vannak.
Adott esetben ez is számíthat. -
#20434 "a huseg nagyon sokat szamit."
És még ebben a szezonban nincs is bevezetve 100%-osan, majd csak a következőben! -
#20433 Imadom az ilyen meccseket, gratulalok!:)
Sysfox #20431: En is azt hittem, hogy szezononkent esik egy szintet a vezetoi kepesseg. -
#20432 Link a meccshez!
Spartacus 1 - 0 samesz
35548 fizető néző
1 - 0 Milojko Nikoliæ 20'
Megsérült Lucas Juillard(Spartacus) 67'
Szerencsere csak egy hetre dolt ki a vedekezo csatarom, amugy eleg nyogvenyelos meccs volt. Viszont egesz jo ertekeleseket kap mostanaban a csapat, a huseg nagyon sokat szamit.
-
#20431 Annál azért talán többre! :)
Nekem a középszerű vezetői képességű játékosom már két éve edző (május elsején neveztem ki a 30. szezon közepén), és még mindig nem esett le a képessége.
Még 10 hétig ne is essen, aztán jön a támadó edzőm megfelelő vezetői képességgel!
-
Rudee #20430 Nyilván kellett, azért írtam, hogy fortuna velünk volt. -
#20429 Azert kellett hogy a vedojet lekuldjek. :D -
#20428 Grat, nem tudok mit mondani erre megint. -
Rudee #20427 Hát ez nem volt semmi.
Szünetben már elkönyveltem, hogy négyesélyessé alakul a csoportunk, de fortuna velünk volt.
Ex Pepita F.C. - CF Kosh 2-1 (0-1)
0 - 1 Thomas Goupil 44'
Abel Vahl 44'
Artur Barnils 44'
Marcel Crâºmaru 52'
Géza Manga 63'
Artur Barnils 85'
1 - 1 Nándor Gunyhó 86'
2 - 1 Anas Mujan 87'
Az elsú félidő utolsó perceiben kapott gól kissé letört, de a vége happy end. Minden elismerésem az ellené! -
#20426 Tyúkszembrigád 7 - 1 Fapuma
27339 néző (nem ertem miert ilyen keves a nezo 2000-es szurkoloi klubbal jo idoben)
1 - 0 Bengt Nøhr 27'
2 - 0 Tim van Bonn 32'
3 - 0 Tim van Bonn 39'
4 - 0 Tim van Bonn 53'
5 - 0 Balázs Krasznai 57'
6 - 0 Leon ®uriæ 64'
7 - 0 Tim van Bonn 74'
7 - 1 Oscar Hirzel 75' -
#20425 1. félidő: 82%-os labdabirtoklással,
Fc. Catalunya - Zajac FC 3 - 0
Nagyon bejött ez a szezon eddig, 2 meccse pedig kapusunk sincs, de hát nem érezni nagyon.. kár volt elmúlt szezonban kiesni.. :( -
#20424 Nekem most egész jól adja az ifiket. 16 éves 3 napos technikás jó szélsőjátékút kaptam.Kiváncsi vagyok milyen lehet a többi skillje. -
#20423 A 24 ev koruliekig nem art olyan 15%-os eronlet az alatt esni fognak az ertekek, az oregebbeknek magasabb kell a szinten tartashoz azt erdemes mondjuk 98/35 korulire allitani ideny elejen amikor keves a meccs.
Utana az ideny kozben a 100/15 vagy 99-98/15 az eleg turheto a szinten tartashoz. -
#20422 Most mar igazan huzhatnek egy jobb jatekost is az ifibol, jo lenne a penz kiegesziteskent az a 60-80 millio. Elozo idenyben legalabb huztam 2-3 jatekost, de iden egy ertelmes jatekos nem volt meg es lassan az ideny felenel jarunk. -
#20421 Kevés a vezetői képessége. 1 szezonra lesz jó kb. -
#20420 Mai napon Catalunya csapat szokásos sajtótájékoztatóján egy régóta várt hírről értesülhetett a közönség, Antoine Lille lett a csapat játékosedzője. Lille, 2 szezon után veszi át a csapat sajtótájékoztatóján irányítását, így a csapatkapitányi szalag után, még nagyobb feladat adatott neki.
Antoine Lille
Egy jó edző, aki támadó szellemű.
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata világklasszis, és középszerű vezetői
Mit szóltok hozzá? :)) -
#20419 Egyéb
Egy képesség romlott... Nicky Eliot
Több edzést is kihagyott, így Erőnlét képessége megfelelő szintről középszerű szintűre esett vissza.
Egy képesség romlott... Giorgio Caiazza
Több edzést is kihagyott, így Erőnlét képessége középszerű szintről gyenge szintűre esett vissza.
Egy képesség romlott... Bla¾ Podgorski
Sajnálatos módon Erőnlét képessége jó szintről megfelelő szintre esett vissza.
Egy képesség romlott... Frank Sprater
Problémákkal küszködött az edzéseken, így Erőnlét képessége remek szintről jó szintre esett vissza.
Egy képesség romlott... Benjamin Chartier
Problémákkal küszködött az edzéseken, így Erőnlét képessége remek szintről jó szintre esett vissza.
Egy képesség romlott... Pacià Morell
A játékos Erőnlét képessége már közel sem olyan, mint régen, most remek szintről jó szintre esett vissza.
Lyuly :( -
Rudee #20418 A héten felhozott ifim a szerdai barátságos meccsen játszott és máris fejlődött egy szintet erőnlét és védekezés terén is. Nem nagyon akartam megtartani, de lehet, hogy így megér egy próbát.
Következő 2 hétben 5-6 játékosom is fejlődik majd, kicsit erősödhetünk így tovább. -
#20417 Nem az a kerdes hogy jol taktikazott e,hanem hogy eleve az ilyen asszimetrikus hulyesegek celt erhetnek el egy elvileg a valosagra hajazni akaro focimanagerben.
Jatektordelessel ertem el eddig a kupaban,joval erosebb csapatokat legyozve eronlet ide vagy oda.
Egyebkent tenyleg nem akartam nyerni,csak nagy volt a kontraszt az eddigi kupameccsekhez kepest,szerdankent mindig a B szerepel :)
Lenyegtelen,a csapatszellem nott es ez a lenyeg.A bajnoksagra kell koncentralni mert eleg zsengen szereplunk ahhoz kepest hogy 1.helyre varnak a szurkolok.
-
#20416 De nem is jo taktikat valasztottal. Jatektordeles ? Iszonyat eronlet kell hozza es nalad sok jatekosodnak kozepszeru volt az eronlete. Jobban jartal volna, ha ellentamadast jatszottal volna es ket belso vedot kitolsz a szelekre. Amugy lehet a rendes csapatoddal verhetted volna, mert nem valami nagyon eros IV. osztalyu ellen jatszottal. Mondjuk en is feladtam a merkozest inkabb a pihenes miatt, bar az is igaz az en ellenfelem erosebb volt, mindenesetre orulj a bevetelnek, igy utolag mast ugy sem tehetsz. -
#20415 A srac szerintem nagyon okosan taktikazott.:) Amugy nem ertem miert vagy kiakadva, a felallasodat es a taktikadat nezve te ma nem is akartal nyerni.
Raadasul ahogy nezem az ellenfeled is vedo edzo! -
#20414 Sikerült továbbmennem a kupában, igaz hosszabbítás után. A következő ellenfelem már húzós lesz.
Közben találtam egy érdekes kapust: 255719496 -
#20413 Sima 0-3,utalom ezeket az ostoba,mindenki egyetlen szelre rohangal taktikakat. -
Zenszkij #20412 Én is leszívtam 2-3-ra otthon lazázva a III. osztályú ellen. A csapattal jött. A 90. percben lesérült 4 hétre a legjobb védőm. Köszönjük Olaf :D. -
#20411 Nalam ez az elso, ennek ellenre erosebb kezodre szamitottam, mondjuk igy is valamivel erosebb volt mint mult heten. :) :(
-
#20410 Mert ilyenkor nem art ugye megnezni hogy az alacsony osztalyu csapat ellen elozo heten milyen csapattal jatszott. :D -
#20409 Ahogy megjosoltam sima kieses a kupabol a cserecsapattal, de legalabb lelazazhattam a merkozest es a heti bevetelem is 100 millio korul van csak a jegyeladasbol, raadasul meg a hetvegei merkozest is hazai palyan jatszom. -
#20408 Spartacus 1 - 2 AFC
40000 néző
1 - 0 Daniel Sanabria 30'
1 - 1 Csaba Zsinka 52'
1 - 2 林 (Lin) 继宗 (Jizong) 84'
A következő tétmeccsről eltiltva Owen Durrant(AFC) 31'
240 244
Védelem: 103 Védelem: 73
Középpálya: 63 Középpálya: 72
Támadás: 74 Támadás: 99
Batrabb jatekkal, verheto lett volna! -
#20407 Mar 1-1!