22246
Hattrick
-
#20486 Milyen poszott edzel? A jatekosaid eletkorat nezve nekem nem vilagos.
sapkafej: iden kegyes hozza Olaf!:) -
#20485 pedig téged szanaszét szopat a játék, kíváncsi lennék, hol állnál, ha még szerencséd is lenne! háhá -
#20484 Nalam a masodik helyzett illetve a suzuki is mindig ellentamadast tol, igaz utobbi kevesebb sikerrel, viszont tavaly majdnem bajnok lett!:)
Csoportom
-
#20483 En nem jatszok ellentamadast felesleges az en kozeppalyammal, abban van a csapatom ereje. (Amugy 17k TSI felett, eleg rossz formaval rendelkezo jatekosokkal es seruluttel)
Amugy persze a 2.-al jatszok oda-vissza majd ket merkozest es mindig ilyenkor esnek ki a kulcsjatekosaim jelen esetben egy 23k-s csatar, mondjuk a cserecsatarom is 6 csillagot hoz, de azert az csak 9k-s csatar, csak nagyszeru golszerzessel.
Meg sem ugyanaz. -
Zenszkij #20482 Simán nyered. Az én csoportomban a listavezető is 18 pontos. Mindig ellentámadást játszik 3 védővel, ha birtokol, ha nem, eddig csak nyer LOL. -
#20481 Az allas jelenleg a csoportomban.
-
#20480 zvuv 1 - 2 Kopters
1 - 0 Gergõ Rákos 30'
1 - 1 Jay Fränkel 40'
1 - 2 Sven Hoefer-Jani 79'
Csoportelső ellen, nagyon kellett a győzelem!! -
#20479 Annyira eredmenyesen, hgy meg egy csapat se tudott ellenem nyerni azzal a taktikaval. :D -
kopaszqtya #20478 Gyerekek én nem tudom mi történt de hihetetlen győzelmet arattam a csoport első ellen...Még X-re se számítottam erre....
VFC 1 - 0 Nyomik (352828621)
1 - 0 Oliver Lepp 42'
1 sárga lap Rik Holsbrink 16'
1 sárga lap Oliver Lepp 25'
1 sárga lap Andries Calkhoven 43'
piros lap Andries Calkhoven 44' -
#20477 Link a meccsemhez.
En azt nem ertem, hogy egyesek miert jatszanak indokolatlanul az ellentamadast, raadasul sikeresen. Nekem ugy tunik, hogy az uj motorral sokkal eredmenyesebben lehet hasznalni ezt a taktikat. -
#20476 Sharky 0 - 3 Spartacus
0 - 1 Selmo Fontana 27'
0 - 2 Stanislav Kosák 71'
0 - 3 Lucas Juillard 74'
Megsérült Daniele Cordua 50'
Megsérült Yke Vennema 72'
Megsérült Selmo Fontana 79'
Hoztam lazazva a kotelezot! Az egyik serult nalam van, de szerencsere csak egy hetre!:) Jovo heten hazai palyan a bot ellen egy golzaporos meccsre keszulok. -
Rudee #20475 Sima 6-0 idegenben, két duplázó és 1 sérült. Mujan 3 hétre esett ki, még jó, hogy botok következnek sorba. -
Zenszkij #20474 Én is szívtam 2-4-re ellentámadással szemben. Ez az ellentámadás engem kikészít. 1 hét sérülés az edzett csatáromnak. -
#20473 Olaf bekaphatja...
Allandoan leseritti a legjobb jatekosaimat.Mar nagyon idegel hogy azok serulnek meg akik a legjobbak es pont a kritikus edzest csinalok veluk
Golszerzes edzes 3 het serules, mikozben mindossze 23 eves a jatekos es van 6db gyurom. Nem tudok ennek nagyon orulni, meg akkor sem ha gyoztem, hiszen ket igazi csatarom van es most kellett volna 1-2 het mulva szintet lepniuk es valtottam volna vissza kozeppalyas edzesre.
Lacko 0 - 3 Tyúkszembrigád
0 - 1 Olli-Pekka Weberstetter 44'
0 - 2 Dirk Linschoten 55'
0 - 3 Balázs Krasznai 68'
Megsérült: Mariano Limachi 43' -
#20472 SilverHelmet-Rynart FC 0-10
Lazázva:) -
#20471 Félidőben 1-0 ide.
Hajdu dominált, pontosabban 94 százalékban birtokolta a labdát.
Ellenfelem Atomkakas 5-2-3ban tolja. -
#20470 Sikerült döntetlenre hoznunk a félidőt így 2-2, lebirtokoljuk legalább az ellenfelet. De koránt sem vagyok nyugodt, így is 1 védővel játszok középen, és akkor lesérül, beáll az edző aki középpályás.. kapusunk így sincs mert sérült, közben lerúgják a csatáromat is. Olyan szinten kimagaslunk a szezonban, hogy durva, de lehet, hogy ilyen momentumok fogják eldönteni az egész szezonunkat. :/ 14 játékosból 4 sérült, és mind alap emberről beszélek.. :/ -
Zenszkij #20469 nekem is edzett poszton sérülés 26. perc, beállt a 38 éves csatárom, akiből edző lesz, ráadásul 2-3 ra húz az ellen ellentámadással, pedig full lebirtoklom, ez Olaf napja, tele vagyok idén sérülésekkel 8 gyúróval vicc.... -
#20468 00:01
"A túlzottan magabiztos Tyúkszembrigád játékosai talán azt gondolták, ma elég, ha csak a mezüket küldik ki a pályára. Egyértelműen alábecsülték az ellenfelet, és jóval tudásuk alatt játszottak."
"Az átlag feletti gyorsaságát rendszeresen kihasználó Tim van Bonn számára az átázott gyepen nem sok örömet nyújtott a játék."
Na ez rosszul kezdodik nalam is, ugy hogy idegenben jatszom es raadasul ellentamadast jatszik az ellenfel es a gyengebb kozepso tamadasokat valasztottam ma. Ejnye.
0:0 a 37. percben es ilyenkor mar tobb gollal vezetni szoktam. -
#20467 + 1 sérülés, kiesett már a csatárom is, nos elfogyott a csapat konkrétan.. :S -
#20466 33 perc után lesérült a középső védőm, így az edző állt be aki középpályás, 2-1-re vesztésre állunk idegenbe, ez így nagyon necces lesz. Ennyi sérülést egy szezonba.. szinte hihetetlen.. pedig van gyúrónk is, de úgy látszik feleselgessen.. :/ -
Rudee #20465 A holnapi bajnokival egy 5 meccses sorozatunk kezdődik meg, kivétel nélkül bot elleni meccsekkel. 15 pont az elvárás, aztán jöhet a kemény hajrá.
Stadiont kicsit bővítjük (+2350 hely vegyesen), magasabb osztály eléréséig elegendő lesz. -
bende999 #20464 Köszi az infókat! Én inkább a 5-4-1 vagy 4-5-1 et használom, erős csapatok ellen. Na majd szombaton eldől hogy mit tudok kezedeni a jelenlegi csapatommal,bár vannak sérültjeim.
Köszi -
#20463 Az ellentamadas neha jobb megoldas, ha nem rendelkezel olyan nagyon jo eronlettel.
Kell hozza egy erosnek mondhato vedelem, a kozeppalyan gyengebb legyel mint az ellenfel. Az se baj ha ugy oldod meg, hogy kozeppalyast hatrabbvonva jatszatsz mert annak is hozzaadodik a vedelemhez valamennyi erteke. (itt azert nem art ha azert olyan nagy elteres nincs a ket kozeppalya erteke kozott, mivel ha tul nagy akkor tul sok tamadasa lesz az ellenfelnek mondjuk egy 30-70%-os labdbirtoklasnal)
Valamint kell hozza egy turheto csatarsor 3-5-2 ellen jo lehet ha megfeleloen alakitod ki a taktikad akar meg 4-4-2vel is es hatrebb vont kozeppalyasokkal. 5-4-1 se rossz, de azert azt tudni kell hogy ilyenkor valami brutalisan eros csatar kell, ami nem ket filler.
En meg mindig azt mondom, hogy a legjobb felallas a 3-5-2 egy eros kozeppalyaval es sok labdabirtoklassal + a megfelelo taktikai elemekkel, mint peldaul a szeleken tamadas vagy kozepen tamadas, hogy ne tudja kiismerni konnyen az ellenfel a jatekod. (persze mas taktikakat is lehet alkalmazni)
Sokszor meglehet szivatni oket, ha olyanra koncentralnak, amit jatszottal elozo heten. Jo pelda erre, hogy gyengebb ellenfelet akinek szeleken a vedo jatekosai gyengek voltak elvered szelso jatekkal, mire az ellen kitolja a kovetkezo merkozesen a szelekre a belso vedoit, hogy nagyobb atlagot kapjon a vedekezesben ott, de te megleped pl kozepso tamadasokkal es igy sokkal gyengebb vedelemmel talalkoznak ott a tamadoid, hiszen a belso vedelembol vont el az ellenfeled. -
#20462 szervezzünk esgékupát :ASDasdadasdas -
bende999 #20461 Köszönöm a választ! Az erőllét az jó, remek volt,de a védelmem v.képessége is jó megfelelő,de a középpályámon nem is hasonló volt a védekezés. Akkor a továbbiakban maradok a közpső és széleken t.-nál -
#20460 Nagyon jo eronlet es vedekezes kell mindegyik jatekosodnak.
A taktika hasznalatakor csokken a tamadasok szama. En annyira nem ajanlanam, mert ahogy csokken a merkozes alatt az eronlet ugy lesz gyengebb a cedekezes, raadasul en nem egyszer vettem eszre, hogy egy 50-60as tamadasu csapat is siman tud golt rugni akar a 180as vedekezesunek is.
-
bende999 #20459 Hali mindenkinek! Oroszlán csapatot irányítom február óta. VII osztályban kezdtem de először a 6. helyen végeztem majd a 2.-on és most a VI osztályban vok de kellene már valami lendület.
Kérdésem hogy mi a véleményetek a játéktördelésről? pl erősebb csapat ellen?
Köszi -
#20458 En toltam 1-2 szezonon keresztul tamado edzovel. Valamivel erositette a tamadasimat, viszont a vedekezesbol tenyleg jocskan elvett, mondjuk ez nem volt annyira gond, hiszen a vedekezesem az edzes miatt alapbol eros. Mondjuk en pont forditva latom a helyzetet, vedo edzes mellett lehet ertelme tamado edzot alkalmazni, hiszen a vedelmed alapbol eros igy van mibol levonni anelkul, hogy drasztikusan gyengulne a vedekezese a csapatnak.
Ennek ellenere en is inkabb a semlegeset ajanlom! -
#20457 Ez korrekt!
Szerintem akkor semleges edzőm lesz nekem is 10 hét múlva... -
Zenszkij #20456 Nem az edzés intenzitásáról beszéltem, az természetesen mindhárom edzőnél ugyanannyi, függetlenül attól mit edzel. Hanem, hogy a meccsen az adott edzővel melyik értékelések lesznek magasabbak, vagy veszítenek értékükből.
Utánanéztem, megtaláltam a pontos értékeket, tessék:
► Egy támadó szellemű edző 8%-kal erősíti a támadó értékelést, míg 11%-kal gyengíti a védekező értékelést.
► Egy védekező szellemű edző 14%-kal erősíti a védekező értékelést, míg 8%-kal gyengíti a támadó értékelést.
► Egy semleges edző semmilyen befolyással nincs a támadó/védekező értékelésekre.
Ebből kitűnik, hogy a támadó edző ami a legkevésbé éri meg. A védőedzőt arra értettem, hogy aki védést edz, az védekezően áll föl, mivel a maximális edzéshelyet akarja kihasználni (5 védő). Neki akkor már érdemes védő edzőt alkalmazni, mivel az erősíti nem az edzés intenzitását, hanem a védelem meccsértékelését. -
#20455 Egyertelmuen a semleges, annyi bonuszt nem adnak a tamado illetve vedekezo felfogasu edzok, amik miatt megerne. -
#20454 Az edző lényegtelen abból a szempontból, hogy mit edzel, védőedzővel is edzhetsz csatárokat, semmivel sem lesz gyengébb tőle az edzés.
Az edző felfogása a meccs végi értékeléseknél számít, én úgy tudom, hogy a védőedző +20%-ot ad a védelemhez, a támadó +10%-ot a támadásokhoz, a semleges pedig mindkettőhöz 5-5%-ot. -
Zenszkij #20453 Valahol azt olvastam, hogy a csapatértékelés szempontjából a támadóedző a legkevésbé kifizetődő, az ad a legkevesebbet hozzá a csapatértékeléshez, ergo nem éri meg, gyengíti a védelmet, csatáredzőnek jó lehet, én azt edzek, de nem ilyen edzőm van pont emiatt, mert amúgy is gyengébb a védelem meg a középpálya minek tovább gyengíteni. Egy ellentámadásra berendezkedett 4-5 szezonon keresztül védőket edző, 5 védővel felálló csapatnak érdemes szvsz a védekező felfogású edző, egyéb tekintetben nem. A semleges szerintem a legjobb. -
#20452 Szinkopa 1 - 1 Síküveg
Lassan a kieses ellen fogunk kuzdeni a bajnoki cim helyett :/ -
#20451 Elképzelhető, sőt még az is, hogy nekem is semleges lesz.
Akkor körkérdés mindenkinek, szerintetek melyik a jobb? Támadóedző vagy semleges, esetleg védekező?
-
#20450 Ja, értem! -
#20449 Nem-nem! En ugy ertem, hogy ha legyengul kozepszerure a mostani, akkor hozok egy ujat. -
#20448 Sztem a semleges edző jobb mint a támadó.Nekem támadóm van és sajna elég sokat gyengít a védelmemen, azért is kapok annyi gólt sajna...
Következő edzőm tuti semleges lesz. -
#20447 DHOOOOOOOO :(