Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem arra gondolt,hogyha a csoportban az elsõ 3 helyen vagy akkor a bajnokság végén pénzt kapsz. Ha az 1. csoportban vagy akkor jóval többet mint a 6.-ban
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Be lehet állítani standard*-ra az összeállítást.
...ehhh sorry! a 12. szezonom ez már.
bazz közebn lejátszottuk a meccset😄
és én hülye nem állitottam semmit😄D
de azéret jo mecs volt. viszont az erönlét meglátszott😉
és én hülye nem állitottam semmit😄D
de azéret jo mecs volt. viszont az erönlét meglátszott😉
Gyere akkor a csoportunkba.
hm,attol még egy nagyszerü golszerzésû csatár, ugyanannyit ér, mint ha a 3. csopban adnám el. nem a jegybevételekböl akarok meggazadgodni, persze a stadion attolmég megtelik, és épitem is, néha, de a játékoseladásbol akarok pénzt. lassan beérik 2 ifju csatárzsenim, és azokbol jokis pénzt tudok majd akasztani.
Tényleg! Írják ide páran kinek hanyadik szezonja ez.
Mi a 9. szezonon leszünk lassan túl. Asszem. Meg kell nézzem. 😊
Mi a 9. szezonon leszünk lassan túl. Asszem. Meg kell nézzem. 😊
eddig a csoportomban mindenkit megvertem kivéve az elsõ helyen állót. Az utolsó fordulóban lesz a visszavágó, ha azt a meccset megnyerem 3-4 góllal akkor továbbjutok. Szal eddig nem kellett olyan keményen harcolnom 😊
ezzel az a baj hogy a legalacsonyabb csoportban sok pénzt még nem fogsz összeszedni, ergó jó játékosokat sem tudsz venni
A halál csupán a kezdet...
nembiztos hogyjo ha feljutsz!
és amiota elkezdtem (ez a 4. teljes szezonom),ugyanabban a csopban vagyok. az elsö teljes szezonomban 2. lettem, utána ez nem sikerkült még, de nem is akarok felmenni addig, amig harcolni kell a feljutásért.ugy akarok feljutni ahogy a csoportomban csinálják az aktuális feljutok. szezonban max 1 veresgég, és kb 3-5-ös golkülönbség meccsenként. majd ha ijen csapatom lesz, akkor felmegyek, addig nincs értelme.szerintem
és amiota elkezdtem (ez a 4. teljes szezonom),ugyanabban a csopban vagyok. az elsö teljes szezonomban 2. lettem, utána ez nem sikerkült még, de nem is akarok felmenni addig, amig harcolni kell a feljutásért.ugy akarok feljutni ahogy a csoportomban csinálják az aktuális feljutok. szezonban max 1 veresgég, és kb 3-5-ös golkülönbség meccsenként. majd ha ijen csapatom lesz, akkor felmegyek, addig nincs értelme.szerintem
Csak azért kérdeztem, mert van pár gyenge erõnlétü játékosom és nem lenne jó emiatt meccset veszteni. Ugyanis ahhoz, hogy feljussak a hátralévõ összes meccset meg kell nyerni.
A HT elmenti a szintet ameddig feledzed õket, és onnan folytatódik késõbb a játékos fejlõdése. Szóval nyugodtan válthatsz edzést...
de minek erõnlét? (elvileg a csak a második félidõt befolyásolja)
csak a középpályásoknak számít az erõnlét, a többinek nem.
Fõleg szezon közben nem szabad erõnlétet edzeni, mert akkor esik a forma és a TSI.
de minek erõnlét? (elvileg a csak a második félidõt befolyásolja)
csak a középpályásoknak számít az erõnlét, a többinek nem.
Fõleg szezon közben nem szabad erõnlétet edzeni, mert akkor esik a forma és a TSI.
Lenne egy kérdésem: Tegyük fel, hogy támadásépítés edzésénél 10 hét alatt lép szintet a játékosom, de én az 5. héten megvátoztatom erõnlét edzésére. Ha újra támadásépítést edzek akkor 5 vagy 10 hét kell a szintlépéshez?
remélem érthetõ a kérdés 😊
remélem érthetõ a kérdés 😊
én eddig a legjobb ifimet 70 milla körül adtam el, és a "JÓ"-ból hoztam fel. Nemsokára szintet lép az ifi csapat, és elõtte még kell, hogy a Random adjon egy jó 17 éves játékost, 2200TSI-vel....
na onnan még fölösleges felhozni ifit, de a heti 4000-et azt bele kell nyomni 😞( (de ilyenkor ugye heti 400 megspórolva a felhozatalkor)
mé'? neked is bejött?<#help>#help>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
szal úgy van, hogy ha a 4ezret kapja hetente az ifi csapat, akkor a "JÓ" szintrõl egy teljes szezon alatt lesz "REMEK". Persze a jóhoz is idõ kell.
...és ha van akkor a barátnõ hozza fel az ifit, õ klikkeljen a "felhozatalra"... nálam bejött<#eplus2>#eplus2>, igaz csak egyszer (fránya HT random)....
...és ha van akkor a barátnõ hozza fel az ifit, õ klikkeljen a "felhozatalra"... nálam bejött<#eplus2>#eplus2>, igaz csak egyszer (fránya HT random)....
a maximumot, 4 kilót hetente
nálam még csak jó, de már augusztus óta...,(de én április környékétõl adok pénzt az ifinek)
de a régi edzõd rúgd ki, mert automatikusan a csapatod tagja maradt, de már mint játékos. Soha semmire nem fogod már õt használni, minek neki akkor a fizu 😊
nem igazán, sõt a "jó"-nál is csak szezononként max 2 használható jön fel. De érdemes a pénz belenyomni, mert "REMEK"-nél már egy szezonnyi edzés után a fiatal játékosod akár több száz milláért tudod eladni.
Egész pontosan 8,3 már le is cseréltem, majd ha összejön a 60 milla veszek egy jó edzõt.
Lenne még egy kérdésem: középszerü ificsapatból érdemes felhozni játékost?
Lenne még egy kérdésem: középszerü ificsapatból érdemes felhozni játékost?
nem biztos, hogy megéri, erre 10-et pazarolni !!!
számításaim szerint ez 6-10 milla lenne csak
szerintem akkor is rúgd, ki mert az egyik játékosod is jobb lenne nála edzõnek.
Balázs Hajdú
TSI=330, 31 éves, csapnivaló formában
Tapasztalata középszerû, és megfelelõ vezetõi képessége van
Belõle középszerû edzõ lenne, ami már jobb mint a mostani gyengéd. De nézd meg, hogy ez mennyibe kerülne
Balázs Hajdú
TSI=330, 31 éves, csapnivaló formában
Tapasztalata középszerû, és megfelelõ vezetõi képessége van
Belõle középszerû edzõ lenne, ami már jobb mint a mostani gyengéd. De nézd meg, hogy ez mennyibe kerülne
Edzõcsere
Külsõ toborzás
Edzõ típus: Védekezõ felfogású Támadó szellemû Nem támadó, és nem védekezõ felfogású
Vezetõi képesség: csapnivaló gyenge középszerû megfelelõ jó
Képesség szintje Ára:
gyenge 2 000 eFt Válassz!
középszerû 2 000 eFt Válassz!
megfelelõ 15 920 eFt Válassz!
jó 53 740 eFt Válassz!
remek 800 000 eFt
szal mondjuk egy "JÓ" edzõd, akkor jóval gyorsabban fejlõdnének a játékosaid.
és ez a megoldás "csak" 60 millió
2 megoldásod van
az egyik 60 a másik 130 milla pénz kiadással jár. Gondolom a helyzetedben nincs 130 millád?
az egyik 60 a másik 130 milla pénz kiadással jár. Gondolom a helyzetedben nincs 130 millád?
AZ EDZÕD:
45 éves, csapnivaló forma, egészséges
gyenge edzõ, aki támadó szellemû
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata megfelelõ, és gyenge vezetõi képessége van.
Gyenge edzõ, magyarul nagyon lassan fejlõdnek nála a játékosok, írtó lassan. Miután nem a szurkolók és a szponzorok tartanak el, játékosokat kell képezned, hogy legyen pénzed. Tapasztalat meg a vezetõi képesség jelen esetben nem igazán fontos.
45 éves, csapnivaló forma, egészséges
gyenge edzõ, aki támadó szellemû
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata megfelelõ, és gyenge vezetõi képessége van.
Gyenge edzõ, magyarul nagyon lassan fejlõdnek nála a játékosok, írtó lassan. Miután nem a szurkolók és a szponzorok tartanak el, játékosokat kell képezned, hogy legyen pénzed. Tapasztalat meg a vezetõi képesség jelen esetben nem igazán fontos.
nálam bejött, hogy amikor karneváli vagy fellegjáró a szurkolók hangulata, akkor 10 melózik. Egyébként 3-7
voltak olyan heteim amikor 40-en csatlakoztak. Szponzorok is többet tejelnek, és ha jól megy a csapatnak akkor mindenki adakozó 😊
voltak olyan heteim amikor 40-en csatlakoztak. Szponzorok is többet tejelnek, és ha jól megy a csapatnak akkor mindenki adakozó 😊
hát nem fiatalok😊
szerinted adjam el õket és vegyek fiatalokat?
szerinted adjam el õket és vegyek fiatalokat?
és szerintem sürgõsen meg kell szabadulnod az edzõdtõl.
de nem túl korosak azok a játékosaid akik edzõdnek?
nekem 1 van
a közgazdászokról mi a véleményed segítenek valamit?
a közgazdászokról mi a véleményed segítenek valamit?
nem régen kezdtem el, de amióta ezt használom több gólt rúgok és kevesebbet kapok, bár ez nem biztos hogy az edzés miatt van.
ti hány szóvivõt alkalmaztok?
Nálam 10en PR-kodnak
Nálam 10en PR-kodnak