Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alul írja számszerûen hogy melyik pozíció milyen erõs, ezt gondolom a tulajdonségokból, tehcnikából meg a posztból számolja, érdemes úgy beállítani hogy a szám minnél magasabb legyen
A halál csupán a kezdet...
sztem nem mindig a legjobbat adja ki, de az esetek 90%ban frankón adja a kezdõt, max te magad variálod hogy szélre-középre-támadó..stb.
Nekem pl hiába írja h a védõm úgy a jó ha alap szélsõt játszik, mert tudom hogy támadó szélsõ védõnek a legjobb (több csillagot is hoz)
Nekem pl hiába írja h a védõm úgy a jó ha alap szélsõt játszik, mert tudom hogy támadó szélsõ védõnek a legjobb (több csillagot is hoz)
én meg megvertem a csoport elsõt lazán 3-1-re...
hú mondom de gizda, aztán láttam hogy a kapusa lesérült és egy mezõnyjátékos állt be a kapuba 😄
hú mondom de gizda, aztán láttam hogy a kapusa lesérült és egy mezõnyjátékos állt be a kapuba 😄
én nyomtam már olyat a csoportelsõvel hogy lazára vettem és 1-1 lett a vége 😊
gondolom õ is lazára vette 😄
gondolom õ is lazára vette 😄
ez lol😄
én kikaptam otthon 5-3ra az abszolut elsötöl, szal sok esély nem volt. de a köv forduloban az abszolut uccsoval játszok, szal sok esélye nem lesz😄
srácok , vki egy edzömeccset?? (Prog. fc)
én kikaptam otthon 5-3ra az abszolut elsötöl, szal sok esély nem volt. de a köv forduloban az abszolut uccsoval játszok, szal sok esélye nem lesz😄
srácok , vki egy edzömeccset?? (Prog. fc)
érdemes ki-ki meccsen használni csak, ill. az uccsó meccsen, mert a köv szezon elején úgyis visszaáll alapra a csapatszellem
http://www.powerplaymanager.com/r57633
el lehet azt többször is nyomni, mondjuk a legerõsebb ellen célszerû lazára venni ha úgysincs ellene esélyed, legalább a morál nõ
van a meccstaktikában olyan is hogy a "szezon legfontosabb meccse"
ilyenkor mindent beleadnak a játékosok de esni fog a csapatmorál
ilyenkor mindent beleadnak a játékosok de esni fog a csapatmorál
használjátok a htratings nevû progit, automatikusan összetudja állítani a legjobb felállást a játékosok közül
kikaptam 4-1-re 😞
én 5-0-ra nyertem autómatikusan mert az ellenfélnek volt összesen 7 játékosa 😊
A hazai csapat játék nélküli 0-5-ös vereséget szenvedett el, mivel nem volt legalább 9 játékképes emberük. A szurkolótábor nem tûnt elégedettnek... A bíró véget vetett az összecsapásnak, 0 - 5 a végeredmény.
A hazai csapat játék nélküli 0-5-ös vereséget szenvedett el, mivel nem volt legalább 9 játékképes emberük. A szurkolótábor nem tûnt elégedettnek... A bíró véget vetett az összecsapásnak, 0 - 5 a végeredmény.
érdekes...<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Nekem pl 2 kapusedzõm, és 9 segédezõm van és soha nem volt semmi gondom, fejlõdnek a játékosaim mint állat
érdekes, mert a felállással is mintha rendben lenne, nem 8an játszottak középplyást....
megvan, visszaolvastam <#worship>#worship>
mi a csapatod neve?
hát akkor nem tudom mi lehet a probléma, nekem 5 segédedzõm és 3 kapusedzõm van és eddig még nem volt gond.
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Képzeljétek! Egy srác meghívott egy kupára és még 4 szabad hely van.
Akit érdekel a dolog írjon egy privit!
Akit érdekel a dolog írjon egy privit!
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
"11/24/2005 Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet."
és megint...
nah mostmár 10 segédedzõm van, a taktika sem volt zavaros, nem tudjátok hogy ezt mi a frászért írja ki?
és megint...
nah mostmár 10 segédedzõm van, a taktika sem volt zavaros, nem tudjátok hogy ezt mi a frászért írja ki?
ez az 5. teljes szezonom, meg volt egy félszezon
ma lesz délután edzés frissülés... már naon várom hogy mi a helyzet...
én pl nem is edzek erõnlétet soha. A középpályásokat mindig remek erõnléttel veszem és nincs gond, holt szezonban meg mehet az általános edzés, míg a többiek erõnlétet nyomnak és leesett TSI-vel és formával rajtolnak a bajnokságban. De most osztályzóm lesz, szóval még a holtidényben is mehet a gólszerzés edzés, így cirka +100 millám lesz, mivel többet fejlõdnek a csatárok.
Vannak csapatok akik egész évben erõnlétet edzenek, igaz pénzért. Pl. Neked van egy überkirály belsõközéppályásod nagyszerû játékszervezéssel, de az erõnléte csak megfelelõ, akkor áron felül (hogy más ne vehesse meg) 200 milláért megveszi ez a csapat, felviszi az erõnlétét 2-3hét alatt nagyszerûre, te meg 220ért visszaveszed. Így az erõnlétõ edzõ csapat, meg te is jól jártál. Nagyon sokan szinte ebbõl élnek. De itt az egész, adott szó betartása elve alapján mûködik.
Vannak csapatok akik egész évben erõnlétet edzenek, igaz pénzért. Pl. Neked van egy überkirály belsõközéppályásod nagyszerû játékszervezéssel, de az erõnléte csak megfelelõ, akkor áron felül (hogy más ne vehesse meg) 200 milláért megveszi ez a csapat, felviszi az erõnlétét 2-3hét alatt nagyszerûre, te meg 220ért visszaveszed. Így az erõnlétõ edzõ csapat, meg te is jól jártál. Nagyon sokan szinte ebbõl élnek. De itt az egész, adott szó betartása elve alapján mûködik.
pedig csak az ér valamit
nah igen, a legjobb feljutó megy a leggynegébb felsõbb osztályba, a legrosszabb meg a legerõsebbe
Nana! 😊) Random nincs feljutásnál. Ott táblázat van.
IV/55.-ben vagyok/vagyunk. A 8 csapatból 6 lassan már állandó tagja lesz a csoportnak. 😊
IV/55.-ben vagyok/vagyunk. A 8 csapatból 6 lassan már állandó tagja lesz a csoportnak. 😊
nem te választod a csoportod, adja a random
képezni (szal adni a 4 kilót hetente) már most elkedzheted, de felhozni csak a "JÓ"ból érdemes
Általában a 100%kos teljesíménnyel lehet szintet lépni, ha egy meccset veszítve leszel elsõ az esetek 90%-ban vár rád az osztályzó, amit mindig a magasabb osztálybeli csapat otthonában kell játszani
nah én még ezt a szezont lenyomom ifik nélkül és a következõben majd elkezdem én is felhozni és képezni õket