Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
óóó, mindegy, majd talán vki más

Sippie
Pár órája kötöttem le egyet holnapra, sorry.<#szomoru1>
Láma!
srácok, vki játszana velem egy barátságost?
megköszönném😊Prog. FC (578911)

Fenrir
alul írja számszerûen hogy melyik pozíció milyen erõs, ezt gondolom a tulajdonségokból, tehcnikából meg a posztból számolja, érdemes úgy beállítani hogy a szám minnél magasabb legyen

A halál csupán a kezdet...

sztem nem mindig a legjobbat adja ki, de az esetek 90%ban frankón adja a kezdõt, max te magad variálod hogy szélre-középre-támadó..stb.

Nekem pl hiába írja h a védõm úgy a jó ha alap szélsõt játszik, mert tudom hogy támadó szélsõ védõnek a legjobb (több csillagot is hoz)

Láma!
😄DD

Sippie
én meg megvertem a csoport elsõt lazán 3-1-re...
hú mondom de gizda, aztán láttam hogy a kapusa lesérült és egy mezõnyjátékos állt be a kapuba 😄
Láma!
igen, olyan nekem is volt már, csak 3-3 lett😄

Fenrir
én nyomtam már olyat a csoportelsõvel hogy lazára vettem és 1-1 lett a vége 😊

gondolom õ is lazára vette 😄

Fenrir
Fenrir SE (578973)

Láma!
ez lol😄
én kikaptam otthon 5-3ra az abszolut elsötöl, szal sok esély nem volt. de a köv forduloban az abszolut uccsoval játszok, szal sok esélye nem lesz😄
srácok , vki egy edzömeccset?? (Prog. fc)

Curze
Hejhó Fenrir! 😊

Csak nem te is kened? Mi a csapatod neve?

érdemes ki-ki meccsen használni csak, ill. az uccsó meccsen, mert a köv szezon elején úgyis visszaáll alapra a csapatszellem

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Fenrir
akárhányszor

HURRICAN
igen? hányszor lehet 1 szezonban?

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Fenrir
el lehet azt többször is nyomni, mondjuk a legerõsebb ellen célszerû lazára venni ha úgysincs ellene esélyed, legalább a morál nõ

HURRICAN
tudom...de azt a legerõsebb ellenfélre tartogattam

Fenrir
van a meccstaktikában olyan is hogy a "szezon legfontosabb meccse"

ilyenkor mindent beleadnak a játékosok de esni fog a csapatmorál

HURRICAN
használom, de most ez sem segített

Fenrir
használjátok a htratings nevû progit, automatikusan összetudja állítani a legjobb felállást a játékosok közül

kikaptam 4-1-re 😞

Fenrir
én 5-0-ra nyertem autómatikusan mert az ellenfélnek volt összesen 7 játékosa 😊

A hazai csapat játék nélküli 0-5-ös vereséget szenvedett el, mivel nem volt legalább 9 játékképes emberük. A szurkolótábor nem tûnt elégedettnek... A bíró véget vetett az összecsapásnak, 0 - 5 a végeredmény.

HURRICAN
Tegnap kikaptam 3-1 -re 😞

érdekes...<#nemtudom><#confused>

Nekem pl 2 kapusedzõm, és 9 segédezõm van és soha nem volt semmi gondom, fejlõdnek a játékosaim mint állat

érdekes, mert a felállással is mintha rendben lenne, nem 8an játszottak középplyást....

megvan, visszaolvastam <#worship>

mi a csapatod neve?

HURRICAN
hát akkor nem tudom mi lehet a probléma, nekem 5 segédedzõm és 3 kapusedzõm van és eddig még nem volt gond.

Sippie
mondom 10 van együtt véve 😛
mostmár azért bekaphatná a drágám...
HURRICAN
Képzeljétek! Egy srác meghívott egy kupára és még 4 szabad hely van.
Akit érdekel a dolog írjon egy privit!

HURRICAN
még az is sok, kapusedzõ+segédedzõ max 10

Láma!
mert szeret😄DD

Sippie
"11/24/2005 Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet."

és megint...
nah mostmár 10 segédedzõm van, a taktika sem volt zavaros, nem tudjátok hogy ezt mi a frászért írja ki?
ez az 5. teljes szezonom, meg volt egy félszezon

ma lesz délután edzés frissülés... már naon várom hogy mi a helyzet...

én pl nem is edzek erõnlétet soha. A középpályásokat mindig remek erõnléttel veszem és nincs gond, holt szezonban meg mehet az általános edzés, míg a többiek erõnlétet nyomnak és leesett TSI-vel és formával rajtolnak a bajnokságban. De most osztályzóm lesz, szóval még a holtidényben is mehet a gólszerzés edzés, így cirka +100 millám lesz, mivel többet fejlõdnek a csatárok.

Vannak csapatok akik egész évben erõnlétet edzenek, igaz pénzért. Pl. Neked van egy überkirály belsõközéppályásod nagyszerû játékszervezéssel, de az erõnléte csak megfelelõ, akkor áron felül (hogy más ne vehesse meg) 200 milláért megveszi ez a csapat, felviszi az erõnlétét 2-3hét alatt nagyszerûre, te meg 220ért visszaveszed. Így az erõnlétõ edzõ csapat, meg te is jól jártál. Nagyon sokan szinte ebbõl élnek. De itt az egész, adott szó betartása elve alapján mûködik.

pedig csak az ér valamit

nah igen, a legjobb feljutó megy a leggynegébb felsõbb osztályba, a legrosszabb meg a legerõsebbe

Fenrir
4k rohadt sok, most éppen hogy pluszban van az egyenlegem

Nana! 😊) Random nincs feljutásnál. Ott táblázat van.
IV/55.-ben vagyok/vagyunk. A 8 csapatból 6 lassan már állandó tagja lesz a csoportnak. 😊

HURRICAN
Én is így tudom, azért kérdeztem, hogy kell. 😊

nem te választod a csoportod, adja a random

képezni (szal adni a 4 kilót hetente) már most elkedzheted, de felhozni csak a "JÓ"ból érdemes

Általában a 100%kos teljesíménnyel lehet szintet lépni, ha egy meccset veszítve leszel elsõ az esetek 90%-ban vár rád az osztályzó, amit mindig a magasabb osztálybeli csapat otthonában kell játszani

HURRICAN
azt meg, hogy kell?

Láma!
ez is igaz😊

Fenrir
nah én még ezt a szezont lenyomom ifik nélkül és a következõben majd elkezdem én is felhozni és képezni õket

Láma!
ez igaz

HURRICAN
igazságos döntetlen született 😊