22246
Hattrick
-
Sztem célszerűbb lenne, ha a fő posztok vmelyike legalább középszerű, ha komoly edzést akar csinálni az ember akkor minimum megfelelő.
Talán itt az az egy szerencse, hogy 17 éves, talán lehet belőle még vmi. -
Igazad van, jobb olyan fiatal jatokosokra vadaszni akiknek tobb kepesseguk is minimum "megfelelo"! Mindig megfeledkezek arrol, hogy itt a jatekosoknak nincsen allando posztjuk! 
A mai fogas 1 millaert:
Arnaud Cazier
België 17 éves
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki lobbanékony és balhés.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Budapesti Spartacus SE (2009-04-01 óta)
TSI: 940
Fizetés: 98 eFt/hét (a 20%-os prémiumot is beleértve)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jó
Szerintetek? -
Amugy kikaptam 6-0-ra:) -

-
Rudee #5269 Be, bár nem vártam hogy komolyabb helyzet nélkül megússza a védelmem. -
karajjj #5268 ezen besírtam :D
nézzétek meg a csapat nevét meg hogy hogy hívják a játékosokat :D
remélem jó lesz a link -
karajjj #5267 bejött a játéktördelés :D -
Rudee #5266 Én olyat giazolok inkább, akinek 3 tulajdonsága is középszerű vagy jobb. De ha lehet, akkor inkább megfelelő.
Így van, akinek már 3 tulajdonsága is jó.
Legjobb játékosom ilyen: remek védekezéss (ha jól emléxem), jó szélsőjáték, jó gólszerzés. 3 helyen is gond nélkül jáccathatom.
Tehát szükség esetén több poszton is bevethető lesz az illető. Ha esetleg nem válik be, akkor meg kicsivel könnyebben eladható.
-
karajjj #5265 elég a félidő is -
Az is eleg, ha csak egy felidot jatszanak a jatekosok, vagy muszaj 90 percig a palyan lenniuk? -
karajjj #5263 na én erre alapozva edzem most az ifiket :D -
Hat en most vagy 10 hetig tamadasepitest edzettem, most valtottam vedzkezesre, ezt is nyomatni fogom vagy 2 honapig! A szabalykonyv szerint kb 8-10 het kell a szintlepesig! Nemelyik kp-m atadasa fejlodott is egy szintet! -
karajjj #5261 nah, akkor értelmesebb kiválasztani egy edzés típust, amit folyamatosan minden héten edzel és arra venni a fiatalokat
én pl védőket edzek, most van 9 darab belőlük :D
9-ből 7 olcsó ifi volt, akit 200-400 között hoztam és mindnek "megfelelő" a védekezése, kinevelem őket, aztán eladom, fontos, hogy mindegyik játszon egy héten minimum egyszer, mert csak akkor kapnak edzést, az edzőmeccsen most már 5 védővel állok majd ki :D -
A szabalykony jo otlet! 
Amugy probalok olyan fiatal 17-18 eves jatekosokat venni akiknek egy bizonyos kepesseguk minimum "JO"! Ezekbol talan lehet majd valami egy-ket szezonon belul! -
karajjj #5259 asszem szezonoként, régen úgyvolt, de lehet, hogy mostmár még rövidebb, vagy nemtom :D
majd átolvasom már a szabályönyvet -
Mar reg meg akartam kerdezni, hogy a jatekban valos idoben oregednek egy evet, vagy szezononkent? -
karajjj #5257 hát ha edzeni akarod, akkor megérte :D -
Ekkora mazlit!:)
Szerintetek megerte megvenni ezt a jatekost? Mindossze 400e ft volt!
Sándor Tiefenbach
18 éves és 21 napos, TSI = 600
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék -
karajjj #5255 dehogy fizettem, tegnap próbálgattam és elmentettem meznek, de gondolom azóta észrevették, hogy nem csak támogatóknak jön be :DDDD -
Ezt hogy csinaltad?:) Azt hittem csak tamogatok valtoztathatjak meg a csapatuk mezet! Vagy mar elofizettel? -
karajjj #5253 visszakerestem a linkjét az előzményekből, de már az van kiírva, hogy csak támogatók használhatják :D
viszont ha megnézed a múltheti meccsünket, akkor az a hazai mezem, aminek a képét beraktam ide :D -
karajjj #5252 hoppppá :O
már nem lehet :DDDDDDDDDDDDDD
ejjj még pont megcisnáltam magamnak időben tegnap XD -
Bubos banka legyek ha en ezt ertem!

Odaig eljutottam, hogy mezkereses, itt ranyomtam a keresesre, majd kivalasztottam egyet! A torlesig mar nem jutok el! Hol kell torolni?:) -
karajjj #5250 amikor bejelentkezel, baloldalt a menüben van olyan, hogy mezkeresés, ott kiválasztol egyet, törlöd aztán és marad az üres, na azzal azt csinálsz amit akarsz, a végén ha készvagy, akkor elmented hazainak, vagy idegenbelinek -
Nem talalom a mezszerkeztot, hol keressem? -
karajjj #5248 srácok, ha megcsináljátok a csapat mezét és elmentitek, hogy ez legyen a hazai, meg az idegenbeli, akkor igaz, hogy nem teszi ki a csapat főoldalára, hogy ilyen a mezed, de a meccseken kirakja és abba fog játszani a csapat :D
-
karajjj #5247 énis gondolkozok rajta -
Licitaltam ra!:)
Kihivott barira a Bse83, elso a VII.426 csoportban... Remelem nem futok bele egy nagy zakoba... -
Ez marha jo!:)
Erosen gondolkodom azon, hogy bealljak a tamogatok soraba!:) -
karajjj #5244 kipróbáltam ezt a mezszerkesztőt, kár hogy elő kell fizetni, hogy ebben is játszanak a srácok... :D
-
somakam #5243 de jó neked -
burzsoá XD -
karajjj #5241 nálam most az újak fognak játszani, megint volt pár nagy fogásom olcsón :D
csak úgy véletlenül szoktam találni őket, de annyiért elhozom... :D majd meglátjuk, hogy mire lesznek képesek
végre vezet az ifim 3:0-ra :P -
Elköltöttem 1,1 milliárdot :) -
Rudee #5239 Elég nyomorult kezdőt raktam össze, kiváncsi leszek :) -
Nem is rossz!:) A VII. osztalyba siman megfelelne 4. csatarnak:D -
tehát eladó
Károly Paluska (240788727)
Magyarország 17 éves és 97 napos, következő születésnap: 2009-04-13
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-03-28 óta)
TSI: 320
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Határidő: 2009-03-31 17:30
Kikiáltási ár: 400 eFt -
Akkor gondolom most kest koszorulsz!?
-
somakam #5235 a búbánat vágja bele a ménykűt!kikaptam 2-3-ra,így már csak a 3.vagyok!!!!! -
10k-ert elvinnem:D