Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
"A határozott edzõi utasítást követõ Pöts a biztos elõny tudatában visszahúzodott a saját térfelére. A defenzív taktika ellen hangosan tiltakoztak a nézõk, különösen a mérkõzésen megjelent görög pókervilágbajnok, Namilesz Teosztasz, aki inkább támadásra buzdít a folyamatos 'All-in!'-ezésével. "

pffffffffff :D:D:D:D:D
HURRICAN
Elnézést kérünk, a magyar kommentár nem érkezett meg, így a Sat1 követítésébe kapcsolódunk be, ahol a szakkommentátor a híres pilóta, Lezu Hans: Guten Tag meine Damen und Herren. Ja, heute ist meccs, sehr fantasztische meccs. Gibt es elég sok Regen, de nem régen, hanem heute, aber mégis gekommen 11171 Zuschauer, akik gespannten várták, was mutat a zwei Mannschaft a felázott manager Arena feldjén. A látszólag jól felkészült manager 4-4-2 felállásban kezdte a mérkõzést. De komolyan, hogy 22 felnõtt ember azzal keresse kenyerét, hogy egy bõrgolyót gerget a füvön! És ezt milliók nézik! Egy pillanat, beveszem a gyógyszeremet. (…) Az összeállítás: Hamvas - Novák, Nagy, Kónya, Visky - Stemler, Novák, Kriszt, Ábel - Paulusz, Faragó.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Sippie
"Zúgott a stadion, amikor Domonkos Iglódi egy jobb oldali akció végén a hálóba fejelte a labdát: 1 - 3. Én mondjuk ennek annyira nem örülök, tönkrevágták a totószelvényemet!" :D
Azért 4 év alatt fejlõdött a magyar HT is. :))) Gratula!

Újitás a HT-ben! Ilyen még Szilveszterkor sem volt.

Sippie
gondoltam... már 1-3... Rohadt HT random <#mf3><#mf3>
Sippie
"39. perc: A játék 39. percében Adrian Bu³at viszi a labdát, JÓ LÖVÉS!!! Bedobás…. a 16-osról lõtt pedig. "

anyád :D:D:D:D:D:D
a csoport gollóvõlistáján pedig második... :D
Sippie
Aha... április 1... a legjobb... remek!! középpályásomat kiállították... komolyan kezdem nem elhinni, az elõzõ meccsen is kiállították az egyik középpályásomat, akkor a második legjobbat, úgyhogy a mai meccset kihagyni kényszerült... megint lazázok, két legjobb középpályásom nincs a pályán, és jelenleg 0-3-ra vezetek. Nagyon remélem hogy nem volt sárgalapja, mert ha a szezon legfontosabb meccsét ki kell hogy hagyja, akkor én tuti fõbe lövöm magam :P
Láma!
"Ritka nõi név, négy betû. Béla? Elnézést, csak unalmas a meccs."

Láma!
:DDDDDDDDD

tellelg XD loál!!! :D

A nyárias idõjárás 132196 nézõt csalt volna ki a mérkõzésre, ha nem menne a sport2-õn a Bayern München - Köln találkozó.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sippie
Elõzõ heti meccsek riportjai szerintem.
loál... amúgy ti hogy játszottatok ma meccset? nekem még 2 óra...

Láma!
de ez jo, énis most keltem fel és olvasom, nagyo nagy:D

Sippie
Azért remélem a meccs eredménye nem fog április elsejei tréfát hozni :)
Sippie
aaaaajjj. anyám... le se esett :D:D
HURRICAN
Te jó ég, a bíró kiállította mindkét csapatot! Mindenki bánatosan battyog az öltözõ felé! Ja nem, félidõ van, az állás: 2 - 0. Itt az idõ bekapni egy szendvicset, vagy éppen csurizni egy jóízût

Fenrir
Lol most néztem én is :D

Ez is az élet nagy rejtélyei közé tartozik, kedves nézõk! Hogyan képes 2637 ember kijönni egy ilyen meccsre?! Budapest összes huligánja felkerekedett, hogy megtekintse a mai mérkõzést. A VIP-szektorban helyet foglal Verebes is, a "Mágus", aki hogy ne ismerjék fel a huligánok, napszemüveget vett fel. A látszólag jól felkészült Mars 4-3-3 felállásban kezdte a mérkõzést. Kérem a papírt a kollégáktól. Köszönöm, tehát a csapat Winiarek - Röst, Gruborovics, Balassa, Caínzos - Hodos, Gelei, Dózsa - Gedeon, Balázs, Fauerby összeállításban kezdett. Ezek szerint Lipcsei Peti kimaradt a csapatból.

Jönnek a fiúk, a közönség extázisban! A felbukkanó Lilasag jól átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkõzésre. Legalább is az edzõ azt hiszi, hogy jól átgondolta! Aztán csodálkozik majd, ha kapnak egy ötöst. Az összeállítás: Andreasson - Prokopi, Zalka, Bánk, Telek - Kardasiñski, Paulik, Dalnoki, Várnai - Zimmermann, Böõr, illetve a mai lottószámok: 6, 19, 44, 62, 79.

A halál csupán a kezdet...

HURRICAN
április 1. :)

Sippie
"Az állás 0 - 3. Imre Sziegl (Fallout) egy csúnya szabálytalanság miatt halálbüntetést kapott. Csapattársai hosszas gyõzködésére azonban a bíró egy sárga lapra enyhítette az ítéletet"

jézusom :D:D:D
Sippie
Elõször azt hittem hogy valami poénoldalra kerültem, amikor megnéztem egy régi meccs riportot... de látom hogy valami nem stimmel, vagy csak én vagyok lemaradva :D Mióta megy a humorkodás a hattrickben? :D

"Phû, mekkora zuhi van. Ennek ellenére 6861 nézõ kilátogatott a meccsre, valószínûleg nekik van esernyõjük. A tetszetõs Fallout Royal FC Arena labdaszedõ srácai inkább fifáznának a klubházban, de kénytelenek végigázni a meccset. A helyszín Békéscsaba, és már jönnek is a csapatok. Biztos nagyon izgalmas meccs lesz. Jóég, de szeretnék máshol lenni! Lehettem volna fogorvos is, tudják? Anyám mindig mondta, Tivadar, legyél fogorvos! Nem hallgattam rá, én marha. Na mindegy. A pályára szokatlanul kifutó Fradi…, de várjunk csak ez nem is a Fradi! Hát ezért volt szokatlan! De nézzük a mai Fallout taktikát! Nos valljuk be, ez a hurkalé 4-4-2 taktika ma nem biztos, hogy bejön! Az összeállítás: Hegyesi - Halgas, Szabó, Plókai, Oros - Szabolcska, Stern, Kolozsvári, Sziegl - Flórián, Szanyó, illetve a mai lottószámok: 6, 19, 44, 62, 79."
valaki egy barátságost? :)

tulajdonságok változhatnak egy játékosnál? vagy ahogy megvetted úgy maradnak? :Ð

õk léptek szintet mindössze 8 hetes edzés után<#zavart1><#taps>

Claus Atzinger <1 sárga lap>
TSI=15 600, 20 éves, jó formában
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: ragyogó Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelõ
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék

Marcell Stern <1 sárga lap>
TSI=11 030, 20 éves, remek formában
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetõi képessége van

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: ragyogó Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: pocsék
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: csapnivaló

hétvégén a belsõ kp-m nagyon erõs lesz: 3 ragyogó (2 jó form, 1 remek form), mindegyiknek min. közepes átadása van, vmelyiknek gólszerzése, másiknak védekezése is van<#crazya><#vigyor2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Láma!
Bence Perger
TSI=7 150, 18 éves, megfelelõ formában
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van

Erõnlét: pocsék Védés: remek
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsõjáték: katasztrofális Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge

az én kis saját nevelésû büszkeségem:)

Láma!
hát el kell hogy keseritselek:)
egy 22-23 éves remek mozog 80-100milla körül.
szal egy 28éves nulla tapasztalattal nehéz lesz, de sok sikert:)

eddig is arra készültem, hogy a 20 évest megtartom cserekapusnak, a másikat eladom és veszek egy nomálisat.

abban azért bízom, hogy az idõsebbet 50 milláért is el lehet passzolni

Láma!
fiatal védjen, öreget add el, ted ki nulláért, sose fog szintet lépni,és a tapasztalata is rossz. vegyél inkább egy 18éves jot, vagy ha nem kapust edzel, akkor egy 25fölötti jot, vagy remeket, min megfelelö tapasztalattal. na az produkál neked 4-4,5csilagot is:) vagy többet

szerintetek melyik védjen a hétvégén ??

cirka 3 csillagot produkálna mindekettõ

Philipp Giannini
TSI=3 540, 28 éves, középszerû formában
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van

Erõnlét: megfelelõ Védés: jó
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: pocsék

Sándor Igaly
TSI=3 090, 20 éves, remek formában
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelõ vezetõi képessége van

Erõnlét: pocsék Védés: megfelelõ
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: katasztrofális

bigfoot
Erõnlét: megfelelõ Védés: katasztrofális
Játékszervezés: kiemelkedõ Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: gyenge Védekezés: megfelelõ
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
végre szintet lépett az egyik játékosom:)

Láma!
ohh, nem néztem, okkk

HURRICAN
már kihívtalak :)

van ellenfele uram? :)

Láma!
hurrican, visszavágo?

na lecci hadd hivjalak meg magamhoz, hátha többen jönnek, mint amikor láma jött el hozzánk :)

Fenrir
1-5-re nyertem :D

Mióta átvettem a csapatot 8 meccset játszottam ebbõl 7-et buktam, ez az elsõ gyõzelmem és elég magabiztos :)

Kár, hogy csak barátságos B csapatos volt, de az én önbizalmamat így is növeli :)

A halál csupán a kezdet...

"Mi" nem merünk! :)

:Ð ehhh 7-0....ennél volt már (talán) rosszabb eredményem is :D
valaki akar ellenem játszani barátságost jövõ héten? :)

szegény olasz ötödosztályú. õk se jönnek többet hozzánk. 1 sérülés + 7 gól...úgy is, hogy otthon CA-zom.

Láma!
mulr héten 2 sérültem volt. az egyik aki neked most golt rugott a 2 percben:P

ja, mint máskor, loál :DD

#1036-> hogy felépültek?! azt látom... még a kapuja közelébe se jutottam :|

Ki kéne esnünk az 5.osztályba. a mi csoportunk a negyedik legjobb negyedosztály. Asszem!

HURRICAN
huha <#circling>

Én is pressingeltem néha, de csak akkor, ha jóval erõsebb az ellenfelem.

Láma!
0-4<#hehe>

felépültek a játékosaim, szal hurrican reszkess!!!:P

HURRICAN
én jópárszor játszottam már játéktördelést és nem okoztam több sérülést mint máskor

és ha az ellenfél játéktördel nem nagyobb az esély hogy csontot is tördel? :o

jézus, ezt a fondorlatosságot :Ð

Úszott is a fiatal Karlonak az edzés. :(
...de már ennek hatására +5 ...sõt! ma már +4 lesz. majd péntek este kirúgok 6-7 edzõt a szurkolok miatt.

+6-os :o
addig mán nem is tart a szezon :|