Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
liciteket, piacot elnyomta
barit még jó hogy beállítottam a bajnoki után múlt szombaton, így semi gáz
edzésem volt, fejlõdtek szépen
és megkezdtem lekötni a jövõheti barikat...
Pedig be volt állítva a B csapat :(
Na mindegy, több is veszett Mohácsnál.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
GG Hattrick, örülök neki, hogy én is ezért vagyok támogató 1 éve már...
A halál csupán a kezdet...
Más! Mit szóltok, hogy a tegnapi Újpest meccsnek 3-nál nagyobb gólos vendéggyõzelem esetén 717:7 volt az oddsa? Hmm....
2. Ja, tudom, hogy Index-fórum volt at infóforrás, de ott sokan osztották az észt.
amúgy meg nem értem, hogy rengeteg supporter van, tehát zsé is van, akkor meg mit töketlenkednek??
aztán majd 1 hónap múlva tuti hogy lesznek ilyen üzik a fõlapon, hogy " az egy hónappal ezelötti leállás miatt sajnos a spanyol, német, olasz bajnokságban nem fejlõdtek azok a csapatok akik szélsõt edzettek, sajnáljuk....."
na mákjuk hogy ilyenben még nem voltam érintett...
SÕt, lehet hogy becsapódik egy hold mögött rejtõzködõ üstökös és akkor viszont 1000%,hogy bukod a bajnokságot!
akkor konkrétan mi a csapatod neve? :)
Igen Grenz!
MAD, index fóruma volt anno a legjobb infóforrás! :)
Ennyi volt az edzes
Mellesleg miért is kelene mindenkit kirúgni aki nem supp? Nem biztos,hogy mindenkinek van arra pénzmagja,hogy fizessen, ellenben melóhelyen mondjuk nyomja 3 éve, akkor az felejtse el a 3 évet?
a múlt héten mindenki lejátszotta a bajnokit, meg most a héten a barit...
AKKOR MIÉRT MARAD EL AZ EDZÉS ?!?!?!?!?
én is gondolkoztam azon hogy supporter legyek, de minek ??? ezért ???? még fizetni is ???
Ezt a pofátlanságot... :)
Egyébként kár találgatni, úgysem leszünk okosabbak, valszeg õk sem tudják mikor lesz minden ok!
mondjuk az lesz hogy pár órával késõbb kapunk vissza mindent, de leszimulálják az eddigi történéseket az alatt... vagy onnan fojtatódik ahol abbamaradt :Ð
Valszeg az edzes ugrott. Mindig ugrik az edzes ha leallas van. A penzlevonas meg a szar kamu random meccsek, a kamu serulesek a fos ifi felhozatal az nem doglik meg csak az az edzes. Rohadjanak meg. Eszmeletlen sok penzt kaszalnak a suppoerterekkel es lehal egy adatb szerver es oda az egesz. Szegyen.