Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt honnan tudom h a játékosom melyik "posztra van kiképezve"?
azt honnan tudom h a játékosom melyik "posztra van kiképezve"?
Sippie
eltûnt a szerdán lejátszott meccsem, és a legjobb kp-m emiatt nem kapott edzést... köszönöm hattrick, csudajó munkát végeznek. Pedig a meccset még néztem is, akkor nem döglött be a szerver, csak késõbb...
Egyebkent csak kedden allitottam be a csapatomat ezert furcsa mod az A csapat jatszott pedig a B csapatot allitottam be. Igazsagtalan baromsag.

Mivel 60 ezer masik ember is gondolkodik, ezert mar boritekolhato a kovetkezo leallas.

na nehezen, de újra jó (???, szal továrra is szar) a szerver

liciteket, piacot elnyomta
barit még jó hogy beállítottam a bajnoki után múlt szombaton, így semi gáz
edzésem volt, fejlõdtek szépen
és megkezdtem lekötni a jövõheti barikat...

Tono34
Ennyit az edzésrõl, barimeccsre is a bajnoki csapat állt ki :(
Pedig be volt állítva a B csapat :(

Na mindegy, több is veszett Mohácsnál.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bigfoot
barátságos nektek se volt?

Azert nincs minden rendben, mert a meccsemet nem latom

lol amik kint voltak a átadolistán embereim, és licitáltak rá most nem történt semmi transfer... nektek is???

ezek után csak remek ifit hozhatok majd fel

ugye? :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Uj kiiras az oldalon Egesz penteken es szombat hajnalban az eventek frissitese ment. Csutortokon raktak rendbe az adatb-t. Ugy tunik, hogy megis lesz edzes.

Fenrir
Ha holnap reggel 8-ig sem fog menni a hattrick akkor buktam a bajnokit is és ez a második helyembe fog kerülni :\

GG Hattrick, örülök neki, hogy én is ezért vagyok támogató 1 éve már...

A halál csupán a kezdet...

Akkor ha az UTE játékosok lecserélik a kocsijaikat zsír újra akkor az nem véletlen lesz!
azt hogy az újpest el is vesztette ;D

Najó! Van olyan csoport, ahol csak én vagyok mind a 8 csapattal. Nehéz is meglepni az ellefelet. :)
Más! Mit szóltok, hogy a tegnapi Újpest meccsnek 3-nál nagyobb gólos vendéggyõzelem esetén 717:7 volt az oddsa? Hmm....

1. mindegyiké :D

1. Melyik csapatomé? :)) A Svéd elsõ osztálybelire gondolsz?

2. Ja, tudom, hogy Index-fórum volt at infóforrás, de ott sokan osztották az észt.

semmi sem lehet tökéletes, nem 1x volt ekkora leállás pl World of Warcraft vagy egyéb mmorpg-k nél szerverszinten, ugye oda több pénz is folyik nagyobb gép-szerverigényü játékhoz, de ha valami meghibásodik, vagy fejleszteni akarnak, nem lehet mindig megúszni leállás nélkül...

én már buktam ezt a bajnokságot az elsõ fordulóban ! sajna, azóta vegetálok, dehogy nem jött be az orvos bizniszem azon sírok, örülök ha nullszaldós leszek... felkészülünk erõsen a VI-ra, sok zsével, nagyjából ennyi ami az idei szezonra maradt nekem...

amúgy meg nem értem, hogy rengeteg supporter van, tehát zsé is van, akkor meg mit töketlenkednek??
aztán majd 1 hónap múlva tuti hogy lesznek ilyen üzik a fõlapon, hogy " az egy hónappal ezelötti leállás miatt sajnos a spanyol, német, olasz bajnokságban nem fejlõdtek azok a csapatok akik szélsõt edzettek, sajnáljuk....."

na mákjuk hogy ilyenben még nem voltam érintett...

Nem ellenem az tuti! Ellenem jövõ héten!
SÕt, lehet hogy becsapódik egy hold mögött rejtõzködõ üstökös és akkor viszont 1000%,hogy bukod a bajnokságot!
Volt már ilyen hogy kiírták, hogy ekkor és ekkor jó lesz a szerver.... általában tévednek az idõpont meghatározásánál....... jó nagyot

Elkepzelheto hogy meg a holnap sem lesz jo, latva a mostnai helyzetet. Hiaba irjak azt hogy reggelre jo lesz. Ki tudja? Lehet elmarad a meccs is. Az pedig kurva jo. Akkor tutira buktam a bajnoksagot.

Ellened játszom a hétvégén, vagy a Szentendre ellen ??

Ez viszont igaz! :) Természetesen nálam sincs beállítva semmi!
de mindig akkor amikor a csapaton szeretnél vmit állítani meccs elõtt, mert a meccs napján mondjuk nem vagy gép közelben :(

Nem! Vannak idõszakok amikor haldoklik,de nem vészes!
olyan sûrûn van ilyen probléma?

1. nem is feltételeztem =)
akkor konkrétan mi a csapatod neve? :)

Legyen igazad, bár én nem emlékszem ilyenre,nálam mindig volt változás!
Igen Grenz!
MAD, index fóruma volt anno a legjobb infóforrás! :)
V.96-ban vagy ??

1. nem vagyok daytrader. 2. nekem csak egy csapatom van, a kezdetektõl fogva. :))) 3. 2 szezonom úgy ment el, hogy nem is találtam leírást a HT-rõl. Természetesen angolt. Mert akkor még alig volt pár nyelv, amibõl választani lehetett.

Akarmikor volt leallas edzes kornyeken egy Sorry a hattrick globalon.
Ennyi volt az edzes

Hol olvastátok,hogy ugrott az edzés?
Mellesleg miért is kelene mindenkit kirúgni aki nem supp? Nem biztos,hogy mindenkinek van arra pénzmagja,hogy fizessen, ellenben melóhelyen mondjuk nyomja 3 éve, akkor az felejtse el a 3 évet?
a lényeges kérdés !!!!

a múlt héten mindenki lejátszotta a bajnokit, meg most a héten a barit...

AKKOR MIÉRT MARAD EL AZ EDZÉS ?!?!?!?!?

én is gondolkoztam azon hogy supporter legyek, de minek ??? ezért ???? még fizetni is ???

Latod ezaz. Edzes ugrott, de a serultem aki szerdan serult az megvan. PEdig meg meccs sem volt. Beszaras hogy mennyi penzt kapnak es nincs egy normalis szerver. Ki kene baszni a sok ingyen gamert es akkor legyen normalis de fizetos rendszer. En azert vagyok supporter hogy folyton stabil es jo rendszer legyen. Erre meg dolgik az egesz rendszeresen.

edzés??? ó ugyan, örüljünk ha a héten lesz bajnoki, PERSZE állítsd be idõben a csaptod.... bloaaaa

Edzes meg lesz tartva vagy megy a levesbe?

Szívás! Kénytelen vagyok ma a melóval foglalkozni! :(((
Ezt a pofátlanságot... :)
Mar most irjak hogy csak holnap lesz ujra HT. Dogoljenek meg.

Az edzés mindig megvolt tartva! Max. nem akkor amikor szerettük volna!
Egyébként kár találgatni, úgysem leszünk okosabbak, valszeg õk sem tudják mikor lesz minden ok!
szerintem be lesz pótolva. #1974
mondjuk az lesz hogy pár órával késõbb kapunk vissza mindent, de leszimulálják az eddigi történéseket az alatt... vagy onnan fojtatódik ahol abbamaradt :Ð

Kurva eletbe mar. Ezert vagyok tobb mint 1 eve supporter? Amikor leallas van kapom a levelet, hogy meghosszabbitottak a supportersegemet x oraval es x perccel es elnezest. Leszarom!!! Nekem az edzes kell meg a meccsek. A meccsemet termeszetesem meg szerda este se lattam, pedig vege volt. Se eredmeny se lineup. Lehet ugrott az edzes. Termeszetesen a serules lista mar frissitve volt vagyis leserult valaki, de nem lattam hogy hol mivel lineup nem volt.

Valszeg az edzes ugrott. Mindig ugrik az edzes ha leallas van. A penzlevonas meg a szar kamu random meccsek, a kamu serulesek a fos ifi felhozatal az nem doglik meg csak az az edzes. Rohadjanak meg. Eszmeletlen sok penzt kaszalnak a suppoerterekkel es lehal egy adatb szerver es oda az egesz. Szegyen.

ennyi leállás volt már valaha hattrickben? :D

ez a leállás gáz... érdekes lesz a hétvége... lehet, hogy a meccs elõtti utolsó pillbe javítják meg a szervert és lesz elérhetõ, de akkor már késõ, mert letelt az az idõ mikor belehet állítani a csapatot...
valamit költöztetnek át, vagy mivan? :D újreg húzás de nem olvastam el mi van írva oda :|

Csapatod is scache? ""bayernes" logóval?

de ez már gáz...

nagy szar ez a hattrcik szerver, ezt csinálja minden héten, de ez a több napos leállás már sok....