Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nah úgylátszik, hogy ez a bajnokság nekem csak egy harmadik helyet hoz, végülis ez az elsõ teljes bajnokim, nem is volt olyan rossz :)

A halál csupán a kezdet...

nekem 400-600 at szokott nõni hetente

A 10 szovivo jo dolog. Szar meccssorozat mellett is kicsaljak a telthazat otthon. Az pedig megeri a 3 millat. Jah es a szponzori penzek novekedeseben is nagyon segit.

9 367 és 146-al több mint múlt héten :| hangulat u.a. :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Láma!
a legutolso szponzori dij 18 419, 110el több mint egyhéttel korábban, a hangulat karneváli

nem, de szépen lassan betermelik... :]
egybõl nem fog megugrani, csak hetente kapsz 212-292 -vel többet... legalábbis nekem ennyit növekedtek hetente a szponzori cumók :] (mostmár csak 100-akat nõnek)

Sippie
és fizetnek azok a szponzorok neked 3000-el többet, mintha nem lenne 10 szóvivõd? :P
de azt nagyon :)
sok vereség ellenére is a második-helyezeten van még mindig a hangulatuk :D

Láma!
szovivö csak a szponzorhangulatot tertja fenn, és mivel ettöl a szezontol több függ majd a szurkoloi hangulaton, inkább ne juss fel

Sippie
ha minden jól megy, ebben a szezonban feljtok az V-be, VI-ból... viszont, elég kevés lesz rá a sansz hogy ott is helyt tudok majd állni, ezért várható lesz jó pár vereség, a szurkolók hangulata pedig valszeg gyilkos lesz. Ebbõl kifolyólag kevés nézõ lesz, ami egy idõ után csõdhelyzetet állít elõ.
Ezért a következõ a kérdésem: Javasoljátok hogy vegyek 10 szóvívõt, amely a vereségek után is viszonylag rendbe tenné a szurkolók hangulatát? Vagy szinte alig ér valamit?
akkor ez csak olyan dísz,

hall of fame...

ja hogy fizut se kapik >:) (az nem volt ott leirva:)
akkor már értem, köszi :D

Nem jatszhat.

de onnan már nem játszhat ugyi?

En raktam mar ki.
Arra jo hogy ha van egy jatekosod aki szezonok ota segiti a csapatod, sok siker neki is koszonheto, de mar kioregszik es nem jo a csapatodba akkor nem kell kirugni hanem oda berakod. Ilyenkor mar nem kap fizetest de mindig ott lesz. Jo dolog.

Van aki támogató és kitette valakijét a Hírességek Csarnokába? Az mire jó? :)

romániába 1.2 milla kiutaztatni egy csapatot XD
mázlim van, most is engem hívtak ki, Dánok, hogy nálunk játsszunk :) fizessenek õk már a külföldi bariért :D

Láma!
elsö forduo= csoportmeccsek vége, utolso fordulo elött= mult heti meccsek

Láma!
na vége a régio kupának. zgy lettem összesen 19. a 32-böl, hogy szerencsétlen modra az alsoházba kerültem az elsö fordulo után, pedig még az uccso fordulo elött összesitésben a 4. leggolerösebb csatársorral, és 6. legerösebb védelemmel rendelkeztem... csak hát a fránya középpálya...

ja értem :D akkor igazad van :D

akkor az még a "gyári" elsõ edzõd ugye ??? nálam is így volt, aztán a kövi edzõt leváltottam, és az akkori ex-tréner már mint "játékos" jelent meg az új edzõ mellett

nekem nem maradt játékos :o hanem szabadúszó lett... egybõl ez lett belõle:
"Ez a játékos jelenleg szabadúszó, egyik csapathoz sem tartozik." meg tudom nézni nálam nevelt edzõsködõ játékosok címszó alatt :)

az edzõdet leváltod (vagy is jön az új edzõ) és akkor onnantól a régi edzõd egy "mezei" játékos lesz, akinek marha rosszak a képességei.... mehet pingpongozni onnantól...

az edzõmet úgy kell eladni hogy kiteszem az átadó listára?
vegyél egy 27-28 év körüli, jó vezetöi képességû játékost, akinek a tapasztalata legalább középszerû, azt már érdemes nyúzni, abból király edzõ lesz majd

HCP szoktam használni, abban a progiban van közgazdász számoló is, cirka ha van 150 millád akkor éri meg egy közgazdász, aki termel 500 pénzt, mivel 300 a fizuja a haszon havonta 200. Nem vmi sok....

nem tudjátok 1db közgazdász hány százalékot hoz ha plusszban vagy?

Tono34
Inkább ne gondolj rá, költsd a pénzed jobbra.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kár. és ha megcsinálom akkor milyen edzõnek fog megfelelni?
sajna a tapasztalata csapnivaló..... szóval nem, hacsak
kb 2 naptári éven keresztül nem játszik minden bajnokin és minden barin, akkora talán felmegy a tapasztalata remekre...úgy jó....

26 éves, középszerû forma, egészséges
Öntörvényû ember, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetõi képessége van.

találtam a játékosaim között egy ilyet és megszeretném kérdezni hogy belõle érdemes-e edzõt csinálni mivel hogy jó a vezetõi képessége ???
Tono34
Tudna nekem csinálni vki egy jó logót a HT-hez?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nálam más a helyzet... már bajnok vagyok, ha az ellenfeleimet nézem, de még nem szeretnék feljutni, ezért kikéne kapnom, azonban akkor a gólkülönbségem miatt valszeg csak második leszek, pedig az osztályozó meccsek plusz edzést is adhatnának és persze élvezném az elsõ hely adta elõnyöket (gondolok itt az elsõ helyért járó díjért, vagy pl a kupában a gyengébb ellenfélre)...
ha tele van a stadion kb itt is annyi :|

huh nyertem 3-7 re még igy mégis esélyes vok a bajnoki cimre<#nezze>

Raul jo sok nézõd lehet, 73milla lol :D Nekem 15milla szokott bajnokirol bejönni...

MI ez a sajtó-közleményesdi?

Szepen x-eltem :(

jAsOn VoOrHeEs
A meccseredményem az ugyan eltûnt, de legalább a bevétel megmaradt -.-

2006-07-15 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 73 083 eFt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

banok
nekem is már kezd tele lenni a faxom.... <#ejnye1><#boxer>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nyakamat ra hogy holnapra a sved meccsekre mar minden flottul megy. Rohadekok

Sippie
mekkora király a meccs... fú ilyen nagyot régen játszottam
:D:D:D
Hé öreg! Olvastad az infót! Akkor meg...:(
Nekem is lejár. Lassan Én sem leszek sup. Ki a fasz hív meg rá? :))

csárlimenzon egynulla

Itt ma már nem lesz meccs. Maximum holnap. Rég volt. Szar volt.

Nah ujra over. A kurva anyjukat mostmar. Spanyol bajnokik 14.00 kor kezdodtek es ott sincs semmi meg. Nagyon kezd elegem lenni. Senkihazi svedek a tokvakaras helyett csinalhatnanak is valamit. Evekig semmi fejlesztes csak a penzbeszedes, most meg nagy sorry ezerrel. Anyjukat.

nálam rendesen megy, habár most töltök is mellette, de ahhoz képest elég gyors...
másnál is vagy csak nálam nem tudtak még a "riporterhez" kapcsolni?
ez azért lényeges: egy óra alatt töltötte be, megint írtó lassú

Milyen következményekkel jár az, hogy a biztonsági mentéseket vettük elõ?

Az utolsó mentést HT idõ szerint hétfõn hajnali 5-kor tettük meg, a hétvégi meccsek után. Ami hétfõ reggel 5 óra és csütörtök este között történt, az mind elveszett. Ez érinti a barátságos mérkõzéseket, egyes országokban a kupa meccseket, az átigazolásokat, és egyes menedzseri lépéseket, mint pl. szakemberek felvételét és kirúgását. Amikor visszatöltöttük a mentett állapotot, az egész hetet újraszimuláltuk a hétfõ reggeli beállítások alapján, úgy mint mérkõzés felállás, játékosok, sérülések stb. Az addigra létrejött átigazolások is megmaradtak, a nyitott licitek viszont törlõdtek. Az átigazolási piac is törlõdött, így minden játékost újra ki kell tennetek.

Én elõször megnyertem a meccsem, most viszont elvesztettem. Ezt hogy tervezitek elrendezni?

Vissza kellett töltenünk a mentett adatokat, így ami azután történt, az elveszett. A mérkõzéseket újra kellett generálni, és el kell fogadnotok, hogy az újrajátszás olykor módosít a végsõ eredményen. Ez lett az új valóság. Néhányan jól jártak, mások pedig rosszul. Sokan csak apró változásokat tapasztaltok majd, a mérkõzések eredményét, a sérüléseket vagy az átigazolásokat illetõen. Ezek sajnálatos következmények, de nincs arra lehetõség, hogy egyesével kijavítgassuk. Kérjük, fogadjátok el, hogy ez a legigazságosabb megoldás, amit tehetünk.

Nem találom az újrajátszott barátságos meccsem – elveszett a mérkõzéslistáról?

Kattints az „A Klub” menüpont „Az összes esemény” linkjére, majd keresd meg az e heti „Lekötöttél egy barátságos mérkõzést” eseményt. Ez tartalmazza a hiányzó barátságos meccsed linkjét.

Befizettem a támogatói pénzt, még mielõtt leállt az oldal, de most már nem élnek a funkciók. Mi történt?

Mint minden más adat, a támogatói státusz is törlõdött. De az átutalásod természetesen megmaradt, és a közeljövõben frissíteni is fogjuk az adatokat. A türelmedet szeretnénk kérni, már dolgozunk az ügyön.

Csõdközelbe kerültem a héten, de a leállás miatt törlõdtek az átigazolások, így nem volt idõm kimászni a csávából. Most mi lesz?

Adunk egy extra hetet, hogy rendezd az adósságod.

amikhez jönnek a kiegészítõ skillek, csatárnál a gólszerzéshez az átadás, belsõ középpályásnál a játékszervezésre az erõnlét....stb

nekem a régi "A" csapatom volt még elmentve, ami most a fél "B" csapatot alkotja, úgyhogy nekem részben így is jó volt... de hát sajnos ez van... még jó hogy legalább a bajnokira megcsinálták, így beállítotam a csapatom a sorsdöntõ meccsre...
bigfoot
hát pl gólszerzés csatár
védés kapus
játékszerv középpályás
szélsõérték szélsõ
védekezés védõ
ha erre voltál kíváncsi:D