Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
egybõl nem fog megugrani, csak hetente kapsz 212-292 -vel többet... legalábbis nekem ennyit növekedtek hetente a szponzori cumók :] (mostmár csak 100-akat nõnek)
sok vereség ellenére is a második-helyezeten van még mindig a hangulatuk :D
Ezért a következõ a kérdésem: Javasoljátok hogy vegyek 10 szóvívõt, amely a vereségek után is viszonylag rendbe tenné a szurkolók hangulatát? Vagy szinte alig ér valamit?
hall of fame...
akkor már értem, köszi :D
Arra jo hogy ha van egy jatekosod aki szezonok ota segiti a csapatod, sok siker neki is koszonheto, de mar kioregszik es nem jo a csapatodba akkor nem kell kirugni hanem oda berakod. Ilyenkor mar nem kap fizetest de mindig ott lesz. Jo dolog.
mázlim van, most is engem hívtak ki, Dánok, hogy nálunk játsszunk :) fizessenek õk már a külföldi bariért :D
"Ez a játékos jelenleg szabadúszó, egyik csapathoz sem tartozik." meg tudom nézni nálam nevelt edzõsködõ játékosok címszó alatt :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
kb 2 naptári éven keresztül nem játszik minden bajnokin és minden barin, akkora talán felmegy a tapasztalata remekre...úgy jó....
Öntörvényû ember, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetõi képessége van.
találtam a játékosaim között egy ilyet és megszeretném kérdezni hogy belõle érdemes-e edzõt csinálni mivel hogy jó a vezetõi képessége ???
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Raul jo sok nézõd lehet, 73milla lol :D Nekem 15milla szokott bajnokirol bejönni...
2006-07-15 A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 73 083 eFt.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nekem is lejár. Lassan Én sem leszek sup. Ki a fasz hív meg rá? :))
csárlimenzon egynulla
Milyen következményekkel jár az, hogy a biztonsági mentéseket vettük elõ?
Az utolsó mentést HT idõ szerint hétfõn hajnali 5-kor tettük meg, a hétvégi meccsek után. Ami hétfõ reggel 5 óra és csütörtök este között történt, az mind elveszett. Ez érinti a barátságos mérkõzéseket, egyes országokban a kupa meccseket, az átigazolásokat, és egyes menedzseri lépéseket, mint pl. szakemberek felvételét és kirúgását. Amikor visszatöltöttük a mentett állapotot, az egész hetet újraszimuláltuk a hétfõ reggeli beállítások alapján, úgy mint mérkõzés felállás, játékosok, sérülések stb. Az addigra létrejött átigazolások is megmaradtak, a nyitott licitek viszont törlõdtek. Az átigazolási piac is törlõdött, így minden játékost újra ki kell tennetek.
Én elõször megnyertem a meccsem, most viszont elvesztettem. Ezt hogy tervezitek elrendezni?
Vissza kellett töltenünk a mentett adatokat, így ami azután történt, az elveszett. A mérkõzéseket újra kellett generálni, és el kell fogadnotok, hogy az újrajátszás olykor módosít a végsõ eredményen. Ez lett az új valóság. Néhányan jól jártak, mások pedig rosszul. Sokan csak apró változásokat tapasztaltok majd, a mérkõzések eredményét, a sérüléseket vagy az átigazolásokat illetõen. Ezek sajnálatos következmények, de nincs arra lehetõség, hogy egyesével kijavítgassuk. Kérjük, fogadjátok el, hogy ez a legigazságosabb megoldás, amit tehetünk.
Nem találom az újrajátszott barátságos meccsem – elveszett a mérkõzéslistáról?
Kattints az „A Klub” menüpont „Az összes esemény” linkjére, majd keresd meg az e heti „Lekötöttél egy barátságos mérkõzést” eseményt. Ez tartalmazza a hiányzó barátságos meccsed linkjét.
Befizettem a támogatói pénzt, még mielõtt leállt az oldal, de most már nem élnek a funkciók. Mi történt?
Mint minden más adat, a támogatói státusz is törlõdött. De az átutalásod természetesen megmaradt, és a közeljövõben frissíteni is fogjuk az adatokat. A türelmedet szeretnénk kérni, már dolgozunk az ügyön.
Csõdközelbe kerültem a héten, de a leállás miatt törlõdtek az átigazolások, így nem volt idõm kimászni a csávából. Most mi lesz?
Adunk egy extra hetet, hogy rendezd az adósságod.
védés kapus
játékszerv középpályás
szélsõérték szélsõ
védekezés védõ
ha erre voltál kíváncsi:D