Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló!

Akit érdekel egy titáni szélsõ, az nézzen rá nyugodtan: (113470276)
19 éves, saját nevelés, 5,5 csillag az eddigi legjobbja.
Czdano

sokat voltam online és sokat haladtam 😄 (big chicken team rulz xD)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fenrir
Kapusom:

Piotr Winiarek:
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, gólszerzés képessége katasztrofális szintrõl pocsék szintûre változott.

Pedig még egy gólt sem rúgott 😄

Ez már viszont jobban tetszik, õ a másik legjobb emberem:

Clifton Griffiths:
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: gólszerzés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintre fejlõdött.

A halál csupán a kezdet...

Titan
....hááát szerintem elõször is el kell dönteni, hogy mit edzel és a csapatfelállásnak hozzá kell idomúlnia! De javítsatok ki ha tévednék!
Javaslom a kezdõknek, hogy a fórumokat olvasgassák ezerrel! Tudom, hogy idõigényes, de nagyon sok infót, trükköt onnan lehet összeszedni!

Czdano
már majdnem irtam h magyarul mér nincs :] thx ;S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hopi-popi, ez lemaradt 😄
szal ezt kéne végigolvasni 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ha ezt figyelmesen végigolvasod, akkor nagy baj nem lehet 😉
de elég az is, hogy csak akkor keresel benne vmit, ha kérdésed lenne - tehát folyamatosan okosodsz és nem lesz egyszerre túl sok az új információ, nem keveredsz bele
csak az elsõ néhány hónapban kell majd használnod, aztán egyre kevesebbet kell foglalkozni a csapattal<#nezze><#integet2>

Czdano
támadót xD most minden ugyvan beállitva ami legjobbnak tünik..a csatárok a legjobb gólrugok, szélsõ játékosok a szélsõjátékban jók, középpályások átadásban, hátvédek védekezésben, kapus meg védésben..csak a legjobb "mellékelt kifejezés" nálam a "jó" ;S

Legfrissebb hírek

2007-03-07 at 18:05 A fanatikus Big Chicken Team-szurkolók hajnalig ünnepelték a klub bejelentését, miszerint leigazoltak egy új játékost. "A bajnoki ellenfeleinknek üzenjük, hogy szerezzenek be néhány rakétát, ha utol akarnak érni minket! - nyilatkozta egyikük. ezeket a szövegeket nagyon birom 😄DDDD

Fenrir
Milyen felállást szeretnél játszani? El kell döntened, hogy milyen taktikával és felfogásban szeretnéd játszani a játékot mert a felállás ahhoz fog majd idomulni.

Czdano
Hali! most kezdtem a hattricket ,eléggé tetszik meg minden.lebirnátok irni mire kell figyelni a legjobban? mi a legjobb csapatösszeállitás egy béna csapattal? stb egyébként meg /fav
csapatnevem Big Chicken Team :]

HURRICAN
1. Nyírség FC 13 59 - 12 31
2. HollandMohikán FC 13 48 - 14 29
3. Fradi ifi 13 31 - 10 28
4. What the > 13 39 - 20 24
5. Szucs 11 SE 13 31 - 15 24
6. Fc Patológia 13 27 - 43 12
7. Ferencvárosi Torna 13 10 - 52 6
8. K.FC MlS 13 2 - 81 0

Egy döntetlen is elég a bajnoki cím megszerzéséhez

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Fyrex
1. Tornado K. 13 78 - 18 36
2. FC Janikowszky 13 56 - 30 23
3. pécel tc 13 30 - 24 23
4. Parma A. 13 32 - 32 23
5. SSLazio88 13 27 - 27 19
6. Floyd Rose SE 13 16 - 38 13
7. Selejt FC 13 19 - 49 8
8. Mate Club 13 13 - 53 6

Avanti Crociati!

Tono34
Így állunk, IV.64

1. Lélek 13 8 2 3 33 - 20 +13 26
2. Dunakeszi 13 7 1 5 20 - 18 +2 22
3. Spongi FC 13 7 0 6 25 - 29 -4 21
4. Sixth Heaven 13 6 2 5 20 - 14 +6 20
5. Törköly SE 13 6 1 6 30 - 28 +2 19
6. KO-Lera SE 13 6 1 6 27 - 27 0 19
7. Nagyigmánd 13 5 1 7 22 - 28 -6 16
8. Gyopár FC 13 3 0 10 11 - 24 -13 9

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

a tabella eleje:

1. Manchester FC Fehér 13 51 - 23 (+28) 31
2. Valenszija 13 49 - 27 (+22) 31
3. Defend FC 13 41 - 21 (+20) 22

Defend-del játszok az utolsó fordulóban

Tono34
Ha megnyerem az utolsó meccsem és az elõttem lévõ nyaon kikap, akkor beérek az osztályozós helyre.
Ha csak simán nyerek akkor 19 szerzett ponttal esek ki a IV. ligából.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Láma!
2. hely tuti, elsöre csak matematikai esély.
a sorozatban 10 gyözelem jottett😄

Titan
#1 bár a VII-ben nem nagy ügy...

Fenrir
Ki hogyan áll a bajnokságban? Nálunk már eldõlt, hogy ki lett a bajnok, a 2-3-4.-ik hely nem biztos még. Nekem esélyes a harmadik, nagyon nagy mákkal a második.

na meg hogy hazai vagy nemzetközi barit játszik

attól függ, h mennyi MK- bajnokit és bari meccset játszik

HURRICAN
Christian Engelund (59100075)
30 éves, középszerû forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata jó, és jó vezetõi képessége van.

most lépett jó szintre az egyik játékosom tapasztalata, így most 150 millából tudok kiképezni egy 500 millát érõ edzõt 😄

valaki meg tudná mondani, hogy kb mennyi idõ míg remek lesz a tapasztalata?

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Fenrir
21 millió + még egyszer 21 millió egy játékoseladás után 😊

<#miaz><#kuss>

Láma!
nekem meg a 46

nah, megjött a 87 milla jegybevétel<#zavart1>

Láma!
na most aztán takarodo😄DD

nem sírtam, csak sajnáltattam magam<#zavart1>

40-45 milla? szánalmas...<#zavart1>

Láma!
na az jo, nekem csak 40-45 milla:o

lol, ezé sirtál itt nekem?😄DDDD
grat
én 3-1re nyertem, és már a legrosszabb esetben is 2. vagyok a bajnokságban

én sem, pedig teltházam volt, ami 80 millánál többet ér 😊

jah és MOTS-cal nyertem 9-2-re a rangadón!<#taps><#zavart1>

Fenrir
Én se nem.

2007-02-24 at 16:58 (Global)
We are experiencing server delays today. The problem is about to get fixed but delays will remain most of the evening. Match reports seem to work witout delays but league tables, injuries and some other data presentation are delayed. Sorry for the inconvenience!
/ HT-Team

Nem fog frissülni sem a bajnoki tábla, sem a sérülések és jópár adat sem (ezek szerint a jegybevétel sem). Már dolgoznak rajta.

Láma!
énse

Sippie
csak én nem kaptam meg a lóvét a meccsért?
Láma!
ohh szegény te:o
de egy jo taktikával azért meg tudod verni:o

én ma játszom a szezon rangadóját!
2. vok, 3 ponttal lemaradva az 1.-tõl, akivel ma játszok
hazai pályán lesz a meccs, teltházat várok (60ezer nézõ), mivel napos idõ van
egy kis (vagyi óriási) bibi van: a 2 nappal ezelõtt bemásolt játékosom a legjobb kp-m, õ van a legjobb formában és nem épült fel a sérülésébõl<#rinya>

Láma!
nekem 3 3 csopban😊 és abbol 2 folyamatosan vip volt😊 nade.
ki nyer ma? én a 4.el játszok, 2. vagyok, ha nyerek, még esö is lehetek:o

Fenrir
Nekem is van 2 hóditó országom 2 csoportban 😊

kalkulus 😄
énis osztálytársam miatt kezdtem újra, felhoztam fagyasztásból országomat, meg újat is kezdtem 😊
(de ez most nem ide tartozik szorii az OFF-olásért😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Láma!
hoditoba is belefektettem nem kevés ezret😊 aztán nem tolom már vagy egy éve:o mondjuk ott kéthetente kellett fizetni kevesebbet, az valahogy nem tünt ennyinek, mert ugye nem egybe kellett😊

Fenrir
Hattrick Támogató

A Hattrick Támogatói tagsággal hozzáférhetsz néhány olyan szolgáltatáshoz, ami érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot.

Ezenfelül segíted is a Hattrick csapatot, hogy tovább fejleszthesse a játékot. Ez a Támogatói tagság nem ad semmiféle játékon belüli elõnyt a csapatodnak, de fokozza a játékélményt. A szolgáltatás a következõket tartalmazza jelenleg:
Kedvencek & Notesz A kedvenceid közé berakhatsz játékosokat, csapatokat, ligákat és így könnyebben elérhetõek lesznek egy közös oldalról. A noteszba elmentheted a megjegyzéseidet és ötleteidet a késõbbiekre.

Hírblokk A hírblokkban azonnal informálunk azokról a dolgokról, amik a csapatodat érintik, ha üzeneted érkezett, kihívást kaptál, válaszoltak neked a fórumban, és így tovább.

Statisztikák - Sok statisztika elérhetõ, amelyek legtöbbje a Te csapatodra egyéniesített. Hogy állnak a statisztikáid a rivális csapatokéhoz képest? Mely mérkõzéseken teljesített a legjobban a csapatod? Kié a leggazdagabb csapat az országodban vagy az osztályodban? Melyik edzésfajták népszerûek pillanatnyilag?

Föderációk Beléptél a Hattrick Közösség ezen érdekes részébe. Csatlakozhatsz összesen 5 föderációhoz, amelyet más felhasználók által létrehozott több száz föderáció közül választhatsz ki, és részt vehetsz a beszélgetéseikben.

Haverok Hattrick Támogatóként kezdetben 8 csapatot választhatsz, amelyeknek a szurkolója akarsz lenni. Ez a szám minden támogatóként eltöltött szezonban eggyel növekszik. Értesítést kapsz, amikor bejelentkeznek a rendszerbe, és kapsz egy speciális szurkolói oldalt néhány gyors információval a csapataikról. Neked is lehetnek saját szurkolóid, akiket érdekel a csapatod!

További lehetõségek A Klub oldalad néhány jópofa új szolgáltatással bõvül! Tölthetsz fel logot a csapatodnak, nevet adhatsz a szurkolói klubodnak, és írhatsz a játékosaid nevében személyes kommentárokat is, pl. mit szól a sztár csatárod ahhoz, hogy a múlt szombati meccset csak a kispadról nézhette?

Közönségkapcsolatok Írhatsz sajtóközleményeket, melyek a csapatod oldalán fogank megjelenni. Szeretnéd tudatni a világgal, hogy milyen taktika szerint álltál ki a hétvégén? Hajrá! Vagy szeretnéd közhírré tenni a haverjaid körében, hogy mik a terveid a jövõre nézve? Írj hírlevelet!

Mezszámok Bizonyos játékosaidnak mezszámot oszthatsz, például az A csapatodnak 1-11-ig, a B-nek pedig 12-22-ig. Ez segítségedre lehet a csapatbeállításoknál.

Arcok Ha Támogatóvá válsz, végre láthatod, hogy néznek ki a te és az ellenfeleid játékosai!

Nincs banner újratöltés Ha nem vagy Támogató, minden oldalon, amit a Hattrickben letöltesz, új banner töltõdik be. Ha Támogatóvá válsz, ez csak egyszer fog betöltõdni, ami azt jelenti, hogy az oldal valamivel gyorsabb lesz, mintha nem volnál Támogató.

HT Emlékeztetõ Ez a szolgáltatás lehetõvé teszi, hogy beállits egy figyelmeztetést arra az idõpontra, amikorra csak akarod. El tudod küldeni magadnak az emlékeztetõt emailben vagy smsben. Az emlékeztetõ szövegét is Te adhatod meg - például "dán kapus (1234567) 5 perc múlva lejár a játékospiacon", vagy esetleg "Ne felejtsd el megint a barátnõd születésnapját, holnap lesz...".

Hattrick Clubhouse Támogatóként elõfizethetsz a Hattrick Clubhouse-ra is, ami tulajdonképpen a csapatod saját, automatikusan betölthetõ adatokat és statisztikákat tartalmazó honlapja. Clushouse elõfizetéssel kizálólag a Támogatók rendelkezhetnek.

Hírességek csarnoka Amikor egy játékos kiöregedik, a csapatod Hírességek csarnoka megmentheti az anonimitástól. Írj pár szót arról, miben volt különleges a nyugdíjazott játékos.

Csapatmez Tervezés Megtervezheted a saját csapatmezed, ahogy csak akarod, majd beállíthatod az alap mezek helyett. Az ellenfeleket megriszathatod - vagy akár nevetésre is késztetheted vele!

Edzés riport A segédedzõd hetente írásban tájékoztat arról, ha valamely játékosod különösen jól teljesített az edzésen, és megemelkedett valamelyik képességének a szintje. A szezon során végig követheted a játékosok fejlõdését, így a közeljövõ edzéstervének kialakításához is segítséget nyújthat.

Státuszjelentés A Támoghatói státusz nem ad különleges hozzáférést a Hattrickhez, de a minket támogató felhasználóknak viszonzásképpen havonta Státuszjelentést küldünk. Ebben leírjuk, az elmúlt hónapban a Hattrick mennyi ideig nem volt elérhetõ, és ezzel az idõvel a Tmogatói elõfizetésed meghosszabbítjuk. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy ha a Hattrick nem elérhetõ, az neked nem kerül semmibe.

annyi köbö mint egy Hódító-s viptagság (legalábbis ennyirõl beszéltek nekem😊

Fenrir
Nem egy nagy dolog ez, 3 havonta 2000-et akármilyen xarra el lehet költeni, 1 évre meg 6000 szinte semmi.

Láma!
jah bocs😄

ahh 😄

Fenrir
3 hónapra kb 2000, 1 évre kb 6000, ez persze függ az euro pillanatnyi árfolyamától.

Láma!
mennyi a támogatói dij?

Fenrir
Hattrick támogató vagyok, hetente hétfõn és csütörtökön ha van változás akkor az edzõ küld egy jelentést.

miyen programot is használsz ami ezt így kiirja? 😛

nekem õk ketten léptek ma szintet:
Claus Atzinger 1
TSI=67 150, 23 éves, remek formában
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetõi képessége van

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: titáni Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelõ
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék

Patrik Porubszki
TSI=25 620, 20 éves, megfelelõ formában
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van

Erõnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: világklasszis Átadás: középszerû
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: középszerû Pontrúgás: gyenge

Fenrir
Muhahaha:

Flemming Fauerby:
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos gólszerzés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintre fejlõdött.

Fenrir
Csak azzal lehet javítani. Ha nem azt edzel akkor ne hagyj ki játékossal meccset, akkor is változhat a forma (sajna negatív irányba is).