Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dunántúli Ifjúsági Kupa (31713)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
A halál csupán a kezdet...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(elolvastam a teljes cikket is, remélem ti is😊
Tegnyap éjjel ha edzést akartam változtatni, akkor hibaüzi, hogy szóljak a GM-nek.. pfff...
Kár, hogy nem mûködik még ez az Ifi akadémia, mióta tegnap belõtték ment kb 10 percet, azóta szinte egyfolytában áll 😊
Legalább az akadémiámat sikerült leregisztrálnom és van 16 játékosom is.
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
vegyél egy 26-28 év körüli középszerû tapasztalatú, megf./jó vez. képességû játékost, akit minden meccsen játszatsz (nem lesz olcsó)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Nikos Sinetopoulos (32188073)
TSI=100, 37 éves, megfelelõ formában
Tapasztalata remek, és középszerû vezetõi képessége van
----
vagy maradjon ö:
Samoilã Surdu (13195014)
49 éves, pocsék forma, sérült (9 hét) ---> lassan 2.szezon ota levan sérülve, és csak 1x játszott mert nem volt kit cserélni 😄
középszerû edzõ, aki támadó szellemû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata megfelelõ, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Amúgy nem ment fel 1 szezon alatt jóról remek-re az ificsapat szintje, pedig 4000-et öltem bele 😞
Nuki köszi, de no sansz 😊 Már azon kell filóznom, hogy ne mennyek csõdbe a szezon alatt.
Mert megérdemlem 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
mi szurkolunk ^^
pedig most költöttem 300 Millát a stadionbõvítésre, erre szarrá fognak verni V-ben, és egy darab bevételem nem lesz... faszkivan.
én harmadik lettem, de a visszaesõ helyett a vetélytársam jutott tovább 😞
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
200e FTröl indult a játékos 😛 (elsõ játékos eladásom..)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Érdekelne pl, hogy kik jönnek majd fel hozzánk és a haverom melyik hatodba került fel.
Én is nem rég kezdtem el játszani.. és szeretném kérdezni hogy szerintetek mire éri meg a legjobban edzeni és milyen idõközönként érdemes edzést váltani és hogyha mondjuk csak a védelemre edzek akkor romlanak majd a formák és a csatárok képességei??
München ist ROT!!!
így akár elõdöntõbe is juthatunk....
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem tudnátok mondani olyan ingyenes progit mint a HTRatings, csak mondjuk olyat ami esetleg pontos is?
Már egy ideje baromira elszámolja magát, hiába szedem le a legújabb verziót, 3 és fél csillagot mutat, közbe 3 csillagos lesz a csókám, meg a szélsõmre 2,9-es értékelést adott, meccsen meg 2 csillagos volt pff.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csoport: IV.64 (11619)
1. Lélek 14 8 2 4 34 - 23 +11 26
2. Törköly SE 14 7 1 6 35 - 28 +7 22
3. KO-Lera SE 14 7 1 6 29 - 28 +1 22
4. Dunakeszi 14 7 1 6 21 - 20 +1 22
5. Spongi FC 14 7 0 7 25 - 34 -9 21
6. Sixth Heaven 14 6 2 6 20 - 18 +2 20
7. Nagyigmánd 14 6 1 7 26 - 28 -2 19
8. Gyopár FC 14 4 0 10 14 - 25 -11 12
az tolsó fordulóban megvertem a bajnokot, igy egyenlö pontszámmal vele, 2. lettem, sorozatban 11 gyözelemmel😊
feljutás magasabb osztályba: +10%
kiesés alacsonyabb osztályba: -10%
régióváltás: -3%
klubnév váltás: -3%
meccs nélküli gyõzelem (walkover): -10% (barátságos meccsek esetében azon a héten nem kapnak edzést a játékosaid!)
tehát ha az ellenfelem hibájából elmarad a meccs, az én szurkolóim mennek el? <#wow1>#wow1>
jöhet az osztályozó