22246
Hattrick
  • JimKirk
    Az szep! En mar azt sem tdom, hogy nalam mikor volt ilyen alacsony az ossz. fizetes.:)
  • Sysfox
    Annyit keres, mint az egész csapatom! :)
  • JimKirk

Kikiáltási ár: 20 000 000 eFt
  • Sysfox
    Persze, de attól, hogy birtokolsz és ellentámadást játszol, még nem szenvedsz automatice vereséget, csupán a pozitív hatásait nem kapod meg, ami ebben az esetben maga az ellentámadási lehetőség.

Attól még a birtoklás utáni helyzetekből simán nyerhetsz.
  • JimKirk
    Az is nagyon sokat szamitott, hogy volt egy eros bal oldali tamadasa!
    A csoportomban volt egy csomo olyan meccs, amikor ugy jatszottak ellentamadast a csapatok, hogy kozben birtokoltak, es nyertek!:) Erdekes dolog ez.:)
  • JimKirk
    Nem rossz otlet! Csinald meg Gyuri!:)
  • Sysfox
    Több meccset nézek ilyenkor, egy meccsből nem lehet kiindulni, így nem lehet taktikát készíteni valaki ellen.

No mindegy, nem értem, de most már mindegy is. A következő szezonra koncentrálok, jó lenne egyenes ágon feljutni osztályozó nélkül.
  • Jakuza001
    Oh, felreolvastam azt hittem asajat kozeppalyadrol irtal.
    Akkor visont konnyen az tortenhetett, hogy betolta az utolso merkozesen a motsot, mert osztalyozo elkeruleseert ki-ki merkozest jatszott.
    Azonos ponttal alltak azzal a csapattal amelyikkel jatszott, de jobb volt a golkulonbsege, csak kikapott es helycsere tortent.
    Talan ez tortent, persze ez pusztan feltetelezes, o maga tudna megmondani.
  • geo91
    egy kérdés: szerintetek érdemes lenne egy facebook-os oldalt és csoportot csinálni a magyar hattrick közösségnek?

mert filózom rajta, de feleslegesen nem csinálnám meg.
  • geo91
    nem hozta az elvárt szintet, veszek helyette jobbat
  • Sysfox
    Nem rossz, miért akarod eladni?
  • Sysfox
    A középpályám fiatal, nincs 24 éves feletti játékosom alapból sem nagyon. Leginkább a fiatalokra építek, bár a mostani generációt szeretném megtartani még pár évig, az edzett posztok kivételével.
  • Sysfox
    Az én középpályám nem volt gyengébb, ilyet nem írtam. Azt írtam, hogy hova tűnt a "jó feletti középpályája", tehát az ellenfelemről volt szó.

A bajnokságban a hazai meccseit jó feletti középpályával hozta, az enyém megfelelő éppen körüli idegenben, ezért játszottam ellentámadást, mert arra számítottam, hogy némileg hátrányban leszek a birtoklás terén, és kihasználhatom az ellentámadás adta előnyöket. Sőt, mivel nem sokkal birtokolt le, ezért normál helyzetekre is számítottam.

Ha tudom, hogy ilyen gyenge középpályával áll fel, akkor nem játszom ellentámadást, hiszen azzal, hogy én birtokoltam, elveszítettem az ellentámadás előnyeit, csupán a hátrányait "élvezhettem".

Nem gondolom, hogy tudatos húzás lett volna az ellenfelem részéről, inkább egy balszerencse az én részemről. Nem erre készültem. Ha tudatos volt az ellenféltől, akkor gratulálok neki, remek húzás volt!
  • geo91
    eladó (id: 254345357)

• Jakuza001
    El[fordul, eml;kszem volt nekem egyszer egy olyan merkozesen, hogy kikaptam 3:2-re es az osszes golt pontrugasbol kaptam. :D

Amugy a kozeppalyad nem a rossz csapatszellem vagy eronlet, miatt volt gyengebb az atlagnal ?
    Nem tudom milyen koru jatekosaid vannak, de ha 24 evesnel oregebbek akkor peldaul a 13% nem eleg.
    Nezd vissza milyen volt a csapatszellemed es nem esett veletlenul a jatekosaid eronlete a merkozes elott.
  • Sysfox
    Na, lecseréltem az edzőmet, most megint variálhatok a csapatszellemmel, mert a réginek már gyenge vezetési képessége volt.

A régi edző pedig ment a Hírességek Csarnokába, megérdemli, az ő vezetésével emelkedett fel a csapat erre a szintre. Étterem tulajdonos lett! :P
  • Sysfox
    Jaja, pontrúgás volt a győztes gól... :S

Tényleg pech.
  • kazai21
    FC Bayern Prügy-Rynart FC 4-1

Maradok még a VI.osztályban,B csapattal lazázva álltam ki az osztályozón :)
  • geo91
    /* csoportok frissítve */
  • geo91
    köszi, igyekszik az ember. :D bár be kell valljam inkább vagyok lusta disznó, mert régebb óta láttam hogy valami gáz van, de unszolás nélkül nem volt kedvem utána nézni...
  • Jakuza001
    Pech. Igazabol a hazai palya elonye miatt nyert szvsz, amivel megkapta a kozeppalya bonuszt. Az a csoppnyi labdabirtoklas hianyozhatott talan, hogy tobb lehetoseged legyen, mert akkor meg kontrara se kellett volna jatszanod.
    Majd jovore, talan nem leszel ennyire balszerencses, hogy pontrugassal extra esemennyel verjenek meg.
  • Sysfox
    Igen, 2:1-re, a 104. percben kaptam a gólt.

Igazából nem baj, a realitás szerint ő az erősebb, igaz ezen a meccsen szerintem én voltam a jobb. Rossz volt a taktikám is, nem tudom hova tűnt ezen a meccsen a jó feletti középpályája, így nem érvényesült az ellentámadásom, és az volt a kulcsmomentum a taktikámban.

No mindegy, lesz jövőre is szezon! Addigra még erősebben és még több tapasztalattal felvértezve, egy semleges edzővel (már ma kinevezhetném, de lehet meg is teszem, csak kevés a pénzem, illetve nem sok marad) vágunk neki a küzdelmeknek.
  • Christian88
    Mennyivel jobb így :)
    Szurkolótáborom átlépte az 1000-es határt, mivel feljutottam!
    A kasszában majdnem 400 millió. Eddig minden király!

Grat a többi feljutónak.
  • JimKirk
    Sysfox hossszbitas utan bukta el a feljutast!:( Magicnek viszont sikerult, 1-0-ra nyert!
  • JimKirk
    Joember vagyol!:)

Budapesti Spartacus SE (1643741)

Csoport: V.10(19282)

• Jakuza001
    Az uj csoportom, akkor a V.106 (19378) lesz.
  • geo91
    érdemes volt megnyitni notepad++ -al a .js fájt, egy nyamvadt pontosvessző hiányzott és ezért nem futott le a scipt... :D csak tudnám mikor piszkáltam bele, mert nem emlékszem...
  • Jakuza001
    Azt a -/+ jelet le lehet tiltani nem ? Legalabbis en tobb topicban jartam, ahol nem volt. Peldaul ha jol emlekszem az Eredeti jatekaink topicban sincs.
  • Rudee
    Örülhetek, ha megúszom 10 vereség alatt a következő szezont...

VI.1012.

HT helyezések alapján se gyenge:

2 490. Tokaji Vasutas
    3 698. tarcsa fc
    4 751. Bajnok Csapat
    5 813. Fregatt FC
    7 358. Klitoriszkapitány
    8 463. St. Diósgyőr
    10 008. seva fc
    11 430. Ex Pepita FC
  • geo91
    rendben, írok a script készítőjének
  • JimKirk
    Utananeznel a kedvunkert?:)
  • geo91
    nem értem én sem, nálam sem jeleníti meg. pedig én nem piszkáltam bele a script-be.
  • Christian88
    Én is hiányolom, bár ez a + / - jelecske lehet nem engedi. Bár nem értek hozzá, mintha előtte is eltűnt volna néha napján pár napra.

Mindenesetre, ha visszatérne én örülnék és el is indítanám a sort:

CF Kosh (1647789)
    Új csoportom pedig: Csoport: VI.166 (71957)

• JimKirk
    Geonak ment!
  • JimKirk
    Hazigazda!

Miert nincsenek mar feltuntetve a csoprtjaink? Rajtad mulik, vagy a rendszer nem engedi mar?
  • Sysfox
  • JimKirk
    Elment mindket jatekosom!

2012-02-10 (15/47) Dimitar Genkov 244 800 eFt
    2012-02-10 (15/47) Ádám Keveházi 336 600 eFt
  • JimKirk
    En ugyanazt csinalom mint Sysfox, tehat semmit sem valtoztatok! Nalam mar evek ota 12 %-on van az eronlet.
  • Sysfox
    Az intenzitás nálam 100% mindig, az erőnlét pedig 13%.

Ezen ritkán változtatok, régebben holtszezonban felvettem 20-25%-ra, de igazából feleslegesnek tartom. Ezzel a 13%-kal is jó-remek mindenki, kivéve az idősebb játékosokat.
  • Hunner
    Ti a bajnoki szünetben változtattok az erőnlétedzés arányán és az edzésintenzitáson? Ha igen milyen arányban?