Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Ha játékosok edzésébõl akarsz megélni, akkor nem.
Edzéshez minimum megfelelõ edzõ kell!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ha az edzõm vezetõi képessége gyenge akkor az gyenge edzõ ugye?? és megéri 18ért egy középszerû edzõt venni?
Tono34
Kicsit visszaolvasol és bõvebben megbeszéltük ezt a témát. Pl: #4085.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Titan
Az a lényeg!!! Minél magasabb, annál több ideig megtartja a "PIC" plusszait! Ergo sokkal jobb lesz a középpályád!

lényeges! és évrõl évre kopik, tehát célszerû a minél magasabb vez'képesség.

AHam.. És a tapasztalati szint mellett számit a vezetõi képesség is?? vagy az nem lényeges? (tehát ha jó a tapaszatalat szintje de gyenge a vezetõi képessége az attól még lehet jó edzõ?)

THX
Napot!

a http://www.databased.at/hattrick/x-files/ oldalon hol tudom átállítani magyarra a nyelvet ?

thx
banok
eladó!

Gergely Sándor (153980282)
22 éves és 12 napos, gyenge forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.

Következõ születésnap: 2008-10-12
Ország: Magyarország
TSI: 4 840
Fizetés: 424 eFt/hét
Tulajdonos: Banok FC
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: kiemelkedõ Átadás: megfelelõ
Szélsõjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: középszerû

Határidõ: 2008-07-05 at 18:51
Kikiáltási ár: 250 000 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Titan
Ha a tapasztalata is eléri a "jó" szintet, akkor abból már lehet konvertálni egy jó/jó edzõt és sokkal olcsóbban jössz ki, mintha megvennéd! A lényeg, hogy a tapasztalati szintnél magasabb szintû edzõt NEM lehet konvertálni!

Arms
Azt tudja valaki, hogy a formáció tapasztalati szintje hány meccs alatt éri el a remek szintet?

Hello!

Ez az edzõ képzés mennyire müxik?? Ha szerzek pl egy közép tapasztalat és jó vez. képességû játékost akkor abbol valoszinû jó edzõ lesz??
ezt nemigazán értem még de kellene jobb edzõ az tény ..viszont többszáz millam nincs erre sajna
REALista
Ha áll még a kihívás: 1644496

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bigfoot
barátságos mecs vki?

vagy már eleve a 26-27 évesek úgy igazolod a csapatba, hogy majd edzõ lesz. Legyen mondjuk azért legalább gynge a tapasztalata és jó vezetõiképessége.

Én még úgy "gyúrok" edzõre, hogy nem játszom hazai barikat, csak nemzeközit (ha jól tudom még mindig kétszer annyi tapasztalatad a játékosoknak mint a hazai), és az edzõjelölt ha belefér a bajnoki kezdõbe, akkor játszatni kell még a nemzetközi barikon is hogy gyorsabban fejlõdjön. Nálam pl már megvan a leendõ edzõmnek az utódja is.

Titan
...háát ezzel a csapattal elég nehéz az V-ben maradni! Elsõre szerintem a kapus edzés a legjobb! a legelején 18 éves ifiket kell edzeni, mert azok nem olyan drágák majd utána 17 éveseket, de ehhez elengedhetetlen feltétele min. "jó" edzõ! A bevételekbõl szerezz min. "remek" max 27. éves középpályásokat, én fontosnak tartom a tapasztalat magas szintjét is megfelelõ vagy hasonló.
Mindenesetre én a helyedben átgondolnám, hogy milyen taktikával kívánok játszani és ahhoz venném a játékosokat. pl. ha a széleken támadást preferálom, akkor rágyúrok a szélsõkre és csatároknak a fõ skill mellé a szélsõjátékát is figyelem, hogy az is minél magasabb legyen, plusz a specek, jó fejelõ...stb.
Ezért király a játék, mert az ötletek tárháza elég nagy és lehet benne válogatni...

Ha van végre egy normális csapatod amivel el tudsz bohóckodni pár szezont, akkor érdemes edzõjelõlteket nézni! pl. megfelelõ/jó olyan skillekkel amik még hasznára is van a csapatnak....

Tök gáz, tegnap rákerestem egy jó edzõre, és 511 milla körüli árban volt, nekem meg csak 200 millám van. Mondjuk ez kicsit gáz, hogy el kell szotyizni 4-5 (de lehet, hogy több) szezont, hogy vegyél egy normális edzõt. Persze átképezni is lehet, tényleg milyen játékosokat érdemes átképezni edzõnek?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

A Hattrick egy közgazdasági játék alapjába véve és nem sport....

(ez elég lényeges)

az edzõd "jó" helyett, csak "megfelelõ" --> játékosok képességeinek a fejlõdésének az üteme baromi lassú, így lassabban is termeled a pénzt.

a játékosok pedig 21 éves korig fejlõdnek a leggyorsabban. Te gondolom középpályásokat edzel, de túl öregek már ahhoz h edzd õket. Tehát csak 21-23 éves korukig edzed õket aztán eladod, és a pénzbõl igazolsz arra a posztra amit nem edzel.

DarkHorSe
Szia !

En ezt olvasgatom mostanaban, remelem segit.

Swedish people are albino monkeys

Hello mindenki!

Most találtam rá a fórumra annak ellenére hogy már vagy 2-3 éve HAttrick-ezek.. 😄 De bevallom õszintén hogy igazából nem tudok elõrelépni..
VAlószinûleg nem értek néhány fontos dolgot igy gyakorltailag föl -le liftezek a 6. és 5. osztály között, bár most épp megragadtam a 6.ban.
Egyszerûen sosincs elég pénzem hogy értelmes játékosokat vegyek igy pedig gyakorlatilag nem vagyok versenyképes már egy osztályal felettem lévõkkel szemben sem , max néha jön 1-1 meglepi.. FEjelsztettem stadiont, vettem edzõt ,van ifiakadémia de mégse haladok elõre..
Mondjatok már nekem tippeket miként lehet elõrelépni?!
ja a csapatom: 580061

THX

N
Casillas
formaváltozás nálam +1/-11, fantasztikus

Vivimos por ti, vence por nosotros.

GTheo
Ma kettõ csatárom fejlõdött jóról remek gólszerzésre 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

DarkHorSe
Miert esik a jatekosom formaja hogyha minden meccsen jatszik ?

használd a játékban a súgót, -->játékszabályok

amúgy

"Total Skill Index (TSI)(összesített képességmutató, TSI): mutatja, mennyire tehetséges egy-egy játékos. A TSI nagysága az edzéssel nõ, a forma változásával pedig szintén nõhet (vagy csökkenhet)."

DarkHorSe

DarkHorSe
total skill index

Arms
Hali!
Teljesen új vagyok ebbe a játékba, csak pár napja regeltem és az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a játékosoknál a TSI?
elõre is köszi!

REALista
Ja tudom a szerdai kupameccs után lesz kb 45 millám.Így tudok venni majd 85 milláért egy új edzõt.😊

és amilyen gyorsan tudsz szabadulj meg az edzõdtõl, gyenge edzõ mellett szinte minimális a játékosok fejlõdése.

negyedosztályból most kiesett ötödosztályú az ellenfeled, te most jutottál fel a hatba, nyilván sok lesz a különbség. szerintem nincs sok esélyed, a legjobb felállásban hoz 57-59 csillagot az ellenfeled.

REALista
Jó kérdés nem tom.😄
Ez vagyok én: 1644496
Ez pedig az ellenfél: 580701

és csillagban körülbelül mekkora a különbség? mert akkor valszeg õ sem mer csak úgy kiállni a B csapatával. mi a csapatod száma?

REALista
Én a VI. ellenfelem meg az V. osztályban van.

szerintem nem igazán. ha már minden hazain teltházad lesz akkor igen.

ha jóval jobb akkor sincs semmi esélyed, sztem, ha pl kétosztálynyi a különsbég...

GTheo
VII. osztályú csapatnál mennyire érdemes fejleszteni a stadiont? Elsõ helyre török, meg is lehet, az utsó bajnokságban 3dik lettem. Általában tele van a stadion, 20 milliókat kapok kb egy hazai meccsért. 35 millióm van most.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

REALista
A kupában egy nálam jóval jobb csapattal fogok játszani.Szerintetek van értelme bepróbálkozni játéktördeléssel?

Még benn vagyok, habár mostanában picit megfeledkeztem a csapatomról xD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

GTheo
Vki egy barátságos meccset?
1645959

banok
én is továbbjutottam. 8-0-ra nyertem.

REALista
Mondjuk a következõ fordulóban nem sok esélyem lesz..😄

REALista
Sikerült továbbjutnom a kupában.3:2-re nyertem hosszabításban...😊

banok
eladó

Attila Bocsa (206866738)
17 éves és 90 napos, megfelelõ forma, egészséges
Öntörvényû ember, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.

Következõ születésnap: 2008-07-07
Ország: Magyarország
TSI: 720
Fizetés: 67 eFt/hét
Tulajdonos: Banok FC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Erõnlét: középszerû Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsõjáték: megfelelõ Védekezés: középszerû
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló

Határidõ: 2008-06-17 at 15:15
Kikiáltási ár: 100 eFt

REALista
A Training Statistics-nél a % jelzi hogy mikor fog fejlõdni a játékos?

banok
ht-ratings

Sziasztok!
Hogy hivják azt a programot amit a mozillán használva a játékosok szintlépését jelzi elöre?
megjött a lé! Juhéjj

2008-06-11 Eladás Gennaro Sidoli kinek Fede Club De Ri 699 600 eFt 53 060

na s itt jön be hogy nem éri meg magyar csapat ellen a barátságos, mert, hogy belföldi barin kisebb a megszerzett tapasztalat szorzója, ellenben a duplája (asszem 0,2) ha nemzetközi barit játszott. S ezért célceszrû mindig a csapatban egy 25-27 éves megfelelõ tapasztalatú (akibõl pár szezon után remek tapasztalatú lesz) jó vezetõi képességgel megáldott spíler, asse baj ha csak nemzetközi barikon fejlõdik.

Tono34
A vezetõi képesség nem változik a játékosoknál.

Az edzõ vezetõi képessége viszont csökken!! Általában 1-2 szezononként 1 szintet.
Ha edzõt akarsz csinálni saját játékosból:
- minimum 1 szezonon keresztül a te játékosodnak kell lennie
- edzõnek kell😞ha van pénzed) jó tapasztalat (ez befolyásolja az edzést) sztem egy megfelelõvezetõi képesség (mots-pic miatt fontos)
- edzõ minimum: megfelelõ tapasztalat alatt abszolút nem érdemes (szerintem)

Bencsi
köszi!
sejtettem, csak gondoltam pörgetem a topicot😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"