Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tesóm küldött javaslatot a GM-nek,hogy szerinte még valami kellene,már nem tom hogy mit!Hát erre nem letörölték?Akkor meg most minek írjuk hogy ez meg az kéne?

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Régebben toltam vele, még mindig a 3-5-2 az überkirály felállás?
Egyébként szerintem ha lesz következõ kupa, akkor legyen az, hogy mindig a hazai csapat küldjön kihívást, ha nem teszi meg akkor 3-0-val az ellenfél nyer. Mi a freekick-en csinálunk hasonló kupát, nálunk ez van, sõt screenshot-tal kell igazolni a kihívást amennyiben esetleg az a helyzet, hogy a kihívás megvolt csak az ellenfél nem fogadta el. Így nincs probléma, hogy ki a vétkes.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Azért az nem teljesen igaz, hogy nem válaszoltam, ha megnézed, Te a #4500-as hsz-ben írtad, hogy mószeroljunk, én meg a #4511-ben írtam (igaz, nem nyomtam a válasz gombra), hogy nem fogadta el az ellenfelem a kihívást. De végülis mindegy hogy tovább jutok-e vagy sem mert a Banok Fc símán elvert a múlt héten.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Christian88
az irányított cseerét még tesztelték és csak ifiknél volt most fogják szerintem véglegesen berakni nagy csapatokhoz

http://www.twitch.tv/hegii

Azt írják a fõoldalon,hogy új taktikák lesznek!Kettõ közül az egyik már megvan,a távoli lövés,de hol van az irányított cserék?Nem úgy volt hogy egyszerre fogják a két új taktikát elindítani?

Amikor ide írtam, egyikõtök sem vette a fáradtságot hogy válaszoljon nekem, és megnéztem hogy melyikõtök mikor lépett be ötször utoljára, és az alapján se tudtam eldönteni, úgyhogy kénytelen voltam beírni, sajnálom 😞

Utólag már nem tudom átjavítani.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Most miért nem mutatja az ifiknek a képességeit?

banok
ja nekem sem ez volt. Direkt rákerestem a csapatra és zsoteszé jött ki.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csatlakoztam egy ifibajnoksághoz,de még van két üres hely!Ha szeretnétek,akkor léci csatlakozzatok!A bajnokság neve:Magyarok!Léci csatlakozzanak ketten,hogy elkezdhessük rendesen!

Jó meg van az összes válasz!

Mostmár azt Írja, de mikor lekötöttük a meccseket akkor még nem ez volt. Egyébként a New York F.c.-Csabacsud elleni létre nem jött meccsemnél nem igazságos a 0-0 mert én elküldtem a kihÍvást (van róla screenshot ha kell)csak õ nem fogadta el. Tehát ebben az esetben szerintem a 3 pontot 3-0-val meg kellett volna kapnom.

Forduló 7 ~ 14.01.2009
25 Banok FC - : - GTheoTeam
26 Berugól - : - Ordan FC

Nem ezt írja nektek ki kupánál, ha megnézitek a mérkõzéseket? :|

Ja bocsesz még lesz meccsük!Hogyan lehet egy barátságos kupába belépni?

Van két kérdésem.Amikor rákattolok az ifiakadémia menünél a Bajnokság menüpontra,akkor kihoz nekem egy úgynevezet "Birka kupa" nevezetû csoportot.De az én csapatom nem szerepel ott!Majd csak akkor fog megjelenni,ha elkezdõdik a következõ szezon,vagy egyáltalán nem fog megjelenni?A másik:csak akkor hozhatok fel az akadémiáról játékost,hogyha lejátszottak egy meccset?

ti meddig tartanátok egy ifit 17 éves kora után túl még az akadémián? Van egy igéretes ifim, de még nem merem felhozni, mert lehet sokat esnének az értékei...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

banok
én szerdán egy Team Zsotesz ellen játszottam

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kösz a megoldást!Ez tök kafa!

Ez nagyon kafa!Most majd jövõhét szerdán(21-én)lesz barátságos meccsem!Ez a harmadik,és mind a három eddig spanyol csapat ellen játszottam/játszani fogom!

REALista
Zoltán Kõtörõ (181736617)
25 éves és 24 napos, következõ születésnap: 2009-04-14

Forma: jó, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2007-11-01 óta)
TSI: 1 670
Fizetés: 106 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2009-01-19 17:26

Kikiáltási ár: 82 000 eFt
csak számok

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 7/20 jó

Zoltán Kõtörõ (181736617)
Magyarország 25 éves és 24 napos, következõ születésnap: 2009-04-14

Forma: jó, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2007-11-01 óta)
TSI: 1 670
Fizetés: 106 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2009-01-19 17:26

Kikiáltási ár: 82 000 eFt
csak számok

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 7/20 jó

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Maradjunk a "senki se tudta"-nál 😛

Duby
Eddig senki se tudta, vagy csak szimplán le...tatok, közben megtaláltam. Hátha mást is érdekel: le kell venni 0-ra az ificsapat támogatását, és megjelenik automatice az akadémia alapítós link.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Lehet barátságos meccseket játszani addig. 😛

Christian88
olyan sok ez a 3 hét...=)

Banok-GTheoTeam lejátszották a meccset?

Rudee
Mint írtam, egy sérültem volt, de Õ is sebtapaszos, vagyis akár jácchatott is volna. Ennek ellenére a cserék közé se raktam.
Az az érdekes, hogy egyik játékos se ott volt a 8ból, ahol jáccani szoktak. Berár pl kapus lett, miközben jobb oldali kp. Salfai a jobb bekk pedig csatárrá változott.
Arra gyanakszom, hogy az idõközben bevezetett távoli lövéses taktika lehetett a bibis. Az elõtt még jó volt a nevezett csapat, minden felállás-beállítás után lecsekkolom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nekem sok a sérült játékosom!A csapat negyede!Most erõsítem a csapatomat!

valószínûleg akkor sérült játékosod volt túl sok, és piros nevût tettél be.

Ugyanis ha üresen hagysz egy posztot akkor véletlenszerûen rak be (látszólag) egy játékost a megüresedett helyre. Akkor is ha cserélsz, és annak a cserének a helyére kell tenni valakit.

Szóval, ha van életképes, játékképes játékosod, akkor mindenképpen betesz valakit, olyan nincs hogy azért mert elfelejtetted beállítani üres marad a poszt.

Rudee
Elmentette, utánna megnéztem és jó is volt.

Rudee
Annyira azért hülye nem vagyok 😊
Amikor beállítottam, még ott volt a 11 ember és el is mentette a felállást.

Christian88
de azt írta hogy beállította a csapatot és gondolom 11 játékosra álíltotta be ha nem felejtette el megnyomni a mentés gombot

Á, értem. Mindig is kíváncsi voltam az ilyen nevek kialakulására, hogy hogy-miért-mibõl...

A kérdés magában rejti a választ: "A hazai csapat játék nélküli 0-5-ös vereséget szenvedett el, mivel nem volt legalább 9 játékképes emberük."

Megnézed az 1-4-2 taktika elég durva :Ð (7 játékos összesen)

Duby
Ebbe az új dizájnba hogy lehet ifiakadémiát indítani? Vagy csak ezért nem tanálom, mert nincs lóvém?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

A suliban mindenki Csülöksonkának hív!Meg mások is,mivel a nevem Soma,elõször sonkának hívtak,és én megváltoztattam!

Megint sikerült kikapnom!Nem lep meg!Vagy öt meccsbõl egyet nyertem,a többit elvesztettem!

Rudee
Tegnap elõtt állítottam be a csapatot, egy sérültem volt aki ugyan jácchatna már de még a padra se raktam oda. Erre most nézem a mai edzõmeccset:

"Sötét fellegek gyülekeztek az égbolton, 670 nézõ mégis kilátogatott az alacsony jegyárairól híres GPHArena stadionba. A nagyon elszánt Pepita átgondolt 1-4-2 taktikát választott a mai mérkõzésre. A kezdõcsapat: Berár - Molnár - Madar, Gyarmati, Faragó, Szoboszlai - Salfai, Váczi.

HELLSAU ezúttal egy 3-4-3 felállás mellett döntött. A csapat Laur - Mahni, Masot, Alonso - Kamp, Fjäller, Hörhager, Holland - Huacacolque, Esslinger, Jancis összeállításban kezdett.

A hazai csapat játék nélküli 0-5-ös vereséget szenvedett el, mivel nem volt legalább 9 játékképes emberük. A szurkolótábor nem tûnt elégedettnek... Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 0 - 5."

Ez mi a ráktól van?

Csülöksonka? 😛 Hogy jött?

Nekem a legfialatalabb a csapatom:2008.12.21.a klubban tulajdonosváltás történt,csuloksonka vette át az irányítást,és a csapat neve CSLK Besenyõ lett!

Ne játszasd más helyen más edzéssel, csak úgy ahogy neki jó lenne.

GTheo
Én még csak 1 éve játszok 😄
#4586: Nem rossz csapat, ha felviszed Bots-ot, képet kérünk róla !!!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Burdi
az ifi-k h kaphatnak TSI-t? pl ha 1 jó játékost felhozok, akk annak azért nagyobb TSI-je lesz mint 1 középszintûnek nem?
vagy játszassam másik helyen is más más edzéssel?😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Én kevesebbet😛
2006-02-09 A klubban tulajdonosváltás történt, Nuke1 vette át az irányítást, és a csapat új neve Ordan FC lett.

Ez tökéletes felállás ha ellentámadás taktikát használnád 😄

gabber_saviola
<#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Egy pár szezont már letudtam:

2004-03-20 A klubban tulajdonosváltás történt, Tono34 vette át az irányítást

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

néha a taktikára is figyelni kéne , a középpályások távol állnak egymástól, a 2 szélsõbõl legalább 1 behúzódhatna a másik mellé, ya és a belsõ kp ne menjen még hátrébb Így is ellátja feladatát...ya és a jobboldali csatár is jöjjön ki szélre...

ez így nagyon szétszakadt, és felborult egyensúly.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Burdi
én meg azt nem tudom elhinni h kitudok kapni 1 ien ificsapattal :/
1-4 meg ienek néha.. most is 0-2.. pedig szinte mind1ik megfelelõ vagy jobb képességû a maga helyén..
néha feltud húzni<#idiota>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
gyúró kell nekik 😊

Megnéztem,és átlagot számolva...meccsenként két játékosom lesérül.