22246
Hattrick
-
#21006 Erosebb lett ettol a csapat, de ez azert ez egy roka fogta csuka, mert az ellenfelek csapatai is erosodtek, igy igazabol nem nagy jelentoseget tulajdonitok neki.
Igazabol szerintem csak a jatekospiacot fogja belassitani. -
#21005 Nekem tetszett eddig is! :) -
Rudee #21004 Svájci játékos érkezett:
Clemens Scheiber
25 éves és 73 napos, TSI = 14 030
Formája megfelelő, erőnléte remek. [Technikás]
Tapasztalata csapnivaló, és megfelelő vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális.
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: nagyszerű
Szélsőjáték: jó
Átadás: nagyszerű
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: megfelelő -
#21003 Tetszik ez a huseg!:) -
#21002 Kikaptam 3:2-re idegenben egy nalam sokkal erosebb csapattol, szoval nem volt olyan rossz ez. Igazabol nyerhettem volna mert kozepso tamadasokat vezetett, de erre nem szamitottam es a szelso vedoimet nem toltam kozepre, mert eddig mindig szeleken jatszott. -
#21001 Magic Family - saturnus 3 - 1
1 - 0 Giulio Mariucci 5'
1 - 1 Aldis Bièevskis 10'
2 - 1 Bogdan Kawecki 21'
3 - 1 Jules Delisle 74'
11-esből szépített, de mi voltunk a jobbak.
Ez a 2. győzelmem az 5. osztályban és a tulajdonos nélkülivel még nem is játszottam. -
#21000 Petyus 2 - 1 Spartacus
1 - 0 Bonifacy Mazurowski 7'
1 - 1 Ján Vavreèák 53'
2 - 1 Piero Li Calzi 63
Hiaba birtokoltunk 61-63%-al a ragyogo-kiemlkedo tamadasokkal megint nem tudtunk mitkezdeni!
Remelhetoleg jovo heten, hazai palyan meglesz az elso gyozelmunk!:) -
#20999 Álmosan kezdtünk, de a bekapott gól után észhez tértünk 0-1-ről 6-1-re nyert a csapat :). Jól kezdődik a szezon, vezetjük a csoportunkat,de még csak most jönnek a nehéz és egyben esélytelen meccsek .
Kellemes, tiszta idő fogadta a helyi One-way arena stadionba kilátogató 14849 nézőt.
0 - 1 Ryszard Mendyk 21'
1 - 1 Thomas Goupil 28'
2 - 1 Thomas Goupil 29'
3 - 1 Árpád Mosoni 32'
4 - 1 Jean-Louis Ducros 37'
5 - 1 Manolios Samios 40'
6 - 1 Giulio Bellagotti 61' -
Rudee #20998 Nekünk sima zakó, de nem is ezt a meccset kellett hozni.
tarcsa fc - Ex Pepita F.C. 4-0 (1-0) -
#20997 Fc. Catalunya - Kanárik SE 2 - 2
1 - 0 Petr Reif 23'
1 - 1 Pramarn Manasombut 35'
2 - 1 Pasquale Cipriani 53'
2 - 2 Oliver Lasn 57'
Kétszer is vezettünk a mérkőzésen, egy gyanús tizenegyes szituációban nem kaptunk büntetőt, több helyzetünk is volt, sajnálom ezt az ikszet, komolyan. Picit kezdenek rossz érzéseim lenni, mert 2 szezonnal ezelőtt is ez ment, sorozatban.. viszont, ami fennállásunk óta nem volt.. "Jó" középpálya.. bődületes.. el se hiszem..
HatStats: 252
Védelem: 91
Középpálya: 81
Támadás: 80
Durva, remélem így marad és akkor van sanszunk a bent maradáshoz. :) -
#20996 Minden játékos 90 percnyi edzést kaphat egy héten, többet nem.
Ha valaki 45 percet játszik, akkor 45 perc edzést kap, azaz feleannyit.
Ha valaki 45 percet játszik szombaton és 45-öt szerdán, akkor megkapja a teljes, 90 percnyi edzést. -
#20995 Ha jol emlekszem perc alapu az edzes amit kapsz, tehat a 90 percre szaz szazalek.
Tehat egyikkel kb 89%-t kapsz mig a masikkal, 11 szazaleknyi edzest. -
#20994 az edzettség hogy módosul ha valakit lehozok a 80. percben?
ő mennyit kap és akit becseréltem az mennyit? (sima bajnokin) -
Rudee #20993 Na végre...
Marcel Crâºmaru
2011-08-18 (6/46) CF RAISA SPORT -> Ex Pepita F.C. 5 700 eFt 1000TSI
2012-03-01 (2/48) Ex Pepita F.C. -> MacChikken 130 000 eFt 3790TSI -
#20992 Minden játékosnak van egy "rejtett formája", ez az az érték, ami felé elmozdul az aktuális forma, amit te is látsz. A rejtett formát nem látod, és nem is hetente változik, de arra nem emlékszem, hogy milyen gyakran.
Lehet, hogy a magas erőnléti edzés hatására a játékosaid rejtett formája kevés értéket kapott, és azóta is ennek a hatásait "élvezed".
Vagy csak egyszerűen peches vagy e téren, és hamarosan megváltozik. A tavaly előtti szezonban nekem is rengeteg csapnivaló-gyenge formájú játékosom volt, küzdöttem is velük rendesen, tavaly nem volt ilyen.
Az egyik kapusom már régóta nálam van, de alig játszott, mert folyamatosan gyenge forma alatt van, bármit csinálok, nem változik neki. Pech. -
#20991 Van random, amit el kell fogadnod . Ha nem lenne, ertelmetlen lenne a jatek, mindig a jobb csapat nyerne amit egy keplet alapjan ki lehet szamolni. Te valamiert nagy ugyet csinalsz ebbol. Neked is nekem is sot a tobbieknek is esik a forma neha napjan . Tisztaban vagyok, hogy nem gyoztelek meg es nem is foglak, ugyhogy reszemrol befejeztem. Meg irj valamit, hogy tied legyen az utolso szo es kesz -
#20990 Nem veszek mindent annak csak utalom a felesleges butasagot, ha meg a korulmenyekrol se tud valaki valamit es okoskodik.
Magyarazd mar el, hogy miert okoskodsz azzal, hogy az edzes hatasara esett a forma, elozo szezonban ahol meg nem is volt feltolva az edzes ???
Csak mutatok neked egy ilyen adatot az elmult fordulokbol.
-9/-6/-3/-5/-12/-7/-3/-10/-10/-6
Az elmult merkozesek formahanyatlasa. A szamok a jatekosokat jelzik kiknek esett a formaja.
Es akkor hasonlitsuk ossze a pozitiv valtozassal.
+3/+1/+3/0/+2/+4/0/+5/+2/+3
Negativ valtozas: -71
Pozitiv valtozas: +23 -
#20989 Nem tudom, te valahogy minden valaszt tamadasnak veszel. Most is , ha ismeteltelek, miben tevedtem? Ez az eronlet ha nem hatna hosszabb tavon szezon kozben is kemeny meccs elott levennem minimumra es mindenkinek remek lenne a formaja, konnyu meccsnel felteszem 30ra mert eleg a gyenge forma is. Es van benne random is ami most megtalalhatott. Barca topicban se mertem mar irni, hogy nem xavi fekudt a foldon hanem puyol ,mert arra is tamadassal reagaltal volna es erre is azzal fogsz, bar nem ertem miert. -
#20988 1. Az eronleti edzesem mar reg vissza van veve.
2 Mint irtam az elozo szezontol mar durvan esni kezdett a forma.
Ket hetben ertheto volt az eses, de en ezt mar reg megjegyeztem, hogy az eronlet hatasara esik a forma (#20865), tehat felesleges ismetelned, de ez nem jelenti azt hogy 2 het felemelt hatasara, 6 heten keresztul olyan mertekben zuhan a forma mindenkinel, ami meg nem volt tapasztalhato eddig, foleg ugy hogy ennek a 75%-a, meg az eronleti edzes emelese elott volt. -
#20987 Attól függ, mit edzel. De szerintem megéri, legalábbis én edzettem már a szélsőm játékszervezés képességét csapnivalóról kezdve, és most már nagyszerű (a szélsőjátéka is ennyi), és kapja a 6 csillagot, mert saját nevelés. :)
Igazából ezeket a lenti szinteket gyorsan meglépi, maximum kicsit tovább tart, ameddig eléri a szükséges szintet. De ez engem például sohasem érdekelt. Sokan rá vannak izgulva a 17 éves 1 napos, minimum jó főtulajdonságú emberekre, de én nem. -
#20986 Mondjuk nálam 12% volt az erőnlét edzés, de ahhoz képest durva volt ez az esés, akár szezon eleje van, akár nem. :S -
#20985 Nem értem melyik részével nem értesz egyet és miért mondod, hogy megint.
Köztudott, hogy esik szezon elején a forma. Hattrick fórumon is olvashatod minden szezonkezdetnél. A hozzászólásom másik felét pedig megkerestem a szabályzatban neked:
"Az erőnlétedzés negatív hatással van az aktuális formára: minél nagyobb az erőnlétedzés (százalékos) aránya, annál nagyobb lesz a negatív hatása."
-
#20984 Mar megint tevedsz ugyanis elozo szezon 14. heten volt a 6.20 -
#20983 szezon elején mindenkinek esik és nálad szerintem az is közrejátszik, hogy az "egekbe" viszed az erőnlétet, még ha csak 1 vagy 2 hétre is. -
#20982 Nalam szinte folyamatosan esik a forma 6.20-rol sikerult az atlagformat par het alatt 5.5x-re csokkenteni.
Vicces hogy mindenheten kb haromszor annyi jatekosomnak esik a formaja, mint amennyinek novekedik. -
#20981 A hűség miatt, valószínűleg én is elkezdem preferálni az ifiből felhúzott játékosokat. Van két egész jó játékosom. Az a baj, hogy a játékszervezésük középszerű és gyenge, de melette van mind a kettőnek középszerű átadása, egyiknek megfelelő védekezése és szélsőjátéka, a másiknak jó szélsőjáték.
Szerintetek megérné őket edzeni? később kifizetődő lehet anyaegyesületi bónusszal? -
#20980 En is veszitettem 20 K TSI-t!
Duckernek 14 het kellett a szint lepeshez!
Philipp Dücker A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége természetfeletti szintről titáni szintre fejlődött.
János Németh A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége lenyűgöző szintről világklasszis szintre fejlődött -
#20979 Kb. -15.000 TSI-vel zártam az edzést, 11 játékosnak esett a formája, 2-nek kettővel. :(
A 30.000 TSI-s védőmnek most 20.000 a TSI-je. :S -
#20978 Eddig a legjobb jatekos az ifibol akit megtartottam, az jelenleg egy 49410 TSI-s kozeppalyas. -
#20977 Az igen.
Azért kíváncsi lennék egyszer rá, hogy a ht milyen szisztéma szerint adja az ifiket. -
#20976 Viszont az ifiben mindig van három-négy megfelelő játékszervezésű újonc, akik az utánpótlást biztosítják. -
#20975 Nekem az eddigi legjobb az remek szélsőjáték és középszerű gólszerzés volt, őt 69.000e forintra becsülte a HT, de nem vitték el, így maradt.
Ma már 16.000 a TSI-je és 307.000e forintot ér, és alapember a felnőtt csapatban. :) -
#20974 Megtartom!:P -
#20973 Eddigi legjobb:
Remek jatekszervezes, jo vedekezes. 17 evesen es par naposan 350 millioert adtam el. -
#20972 Zipper - Foxtrotty 1:5
Ez simán ment lazázva is.
Viszont most először a 3. fordulóban is idegenben játszom, nekem vége is a kupának szerintem, az ellenfelem ugyanolyan, mint a mi csapatunk.
Ők az esélyesek. :S -
#20971 0:6 a felidoben es az 59 eves exEdzom is golt szerzett. :D -
#20970 Köszi.
Eddig ez a pléja volt a legjobb, amit dobott a gép? -
#20969 Na, ő kellene nekem. :) -
#20968 Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Kálmán Püski.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességű játékosod.
Szerződtessük, főnök? -
#20967 uhh, elég komoly pléja.
mi volt a játékosmegfigyelő megjegyzése, mikor kiválasztottad?