Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.matthew Connaughton átlag:7csillag spec:kiszámíthatatlan
átadás: lenyûgözõ
gól:világklasszispontrúgás:titáni
játékszervezés:megfelelõ
2.igor usevich átlag:6csillag spec:kiszámíthatatlan
átadás:világklasszis
gól:lenyûgõzõ
pontrúgás:remek
játékszervezés:középszerû
Hajrá Haszkovó FC, küzdünk a végsõkig! <#buck>#buck>
ritka, hogy 1 HATTRICKcsoportból 2SG-s van együtt? :D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Viszont a kassza üres. <#zavart1>#zavart1>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A Haszkovó inkább védekezõ csapat, Ajax Angyalföld otthonában át fog élni pár meleg pillanatot, inkább a hazai csapat az esélyes, amolyan döntetlen-szagú mérkõzés. Az utolsó fordulóban nyerhet a Hungary Utd ellen otthon, de azért az sem könnyû mérkõzés, nem veheti félvállról.
A zászló inkább nekem áll, viszont van egy pont elõnye, amiért harcolni fog a hátralévõ két fordulóban, ebben biztos vagyok.
Én készülök a következõ bajnokira, nem reménykedem a bajnoki címben, rá sem gondolok, így nem csalódom, ha nem sikerül. Így is szép az idény! Sõt, csodálatos... :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
g: Vanczó, Árky
240 hatstatot kaptam ma. Akkor szerencsém van, hogy hihetetlen! A négy pontra lévõ elsõ helyezett kikapott, így feljöttem egy pontra. A 3. helyezettet ugye én vertem meg, a negyedik pedig kikapott a kiesõtõl.
Így 5 pontra került tõlem a 3. helyezett, én maradtam a 2. helyen, de csak 1 pont a különbség!
1. Haszkovó 27p
2. Foxtrotty 26p
3. FC Hungary Utd 21p
4. Ajax Angyelföld 20p
5. Rafko fc 17p
6. Battery 15p
7. Ultra Viola Bulldogs 9p
8. Prestige Pro Team 0p
hét 13
Foxtrotty FC - Ultra Viola Bulldogs
FC Hungary United - Battery
Prestige Pro Team - Rafko fc
Ajax Angyalföld - Haszkovó FC
hét 14
Ultra Viola Bulldogs 47 - Prestige Pro Team
Battery - Foxtrotty FC
Haszkovó FC - FC Hungary United
Rafko fc - Ajax Angyalföld
Nekem két könnyû meccsen van (6. és 7. ellen), neki két nehéz (3. és 4. helyezett ellen). Hajrá Foxtrotty! :)
Csoportom
forever 1 - 3 Spartacus
Link a meccshez!
1 - 0 Dimitri Höft 18'
1 - 1 Ronny Bach Lauritsen 41'
1 - 2 Ronny Bach Lauritsen 44'
1 - 3 Dimitar Genkov 64'
Megsérült Milojko Nikoliæ 34'
Csere Ki Milojko Nikoliæ
Be Ronny Bach Lauritsen
Pedig Nikolic serulese utan mar azt hittem, hogy eluszott a meccs.:)
Jövõ héten az utolsó hazai meccsen a negyedik Chitigaz ellen tényleg gyõzni kell, akkor a feljutás már matematikailag is elérhetõ.
Signoriello 18é108n
jó védekezés, megfelelõ szélsõjáték, jó erõnlét
jól fejelõ
59.000e helyett 23.000e
Cupitó 22é29n
remek védekezés, megfelelõ játékszerv., remek erõnlét
97.800e helyett 35.000e
Brianda 19é66n
remek védekezés, megfelelõ játékszerv., jó erõnlét
gyors
148.200e helyett 65.000e
Utóbbit nem bánom, ha nem viszik el, simán alapember a védelemben.
Remélem megtöltik a szurkolók az új stadionom napos idõvel.Pénzügyileg egy kicsit megcsappantunk, jól jönne. :D
http://www.twitch.tv/hegii
Tibor Gerõce -> max védekezés jó
Norbert Scherczer -> max védés megfelelõ
András Acsády -> átadás megfelelõ (mást még nem tudni, de bízom egy jobb játékszervezésben vagy szélsõjátékban)
Valter Tasziló -> átadás jó (talán nála is jöhet egy erõsebb szélsõjáték)
János Juhász -> max átadás remek (itt is bízom a szélsõben)
Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Kálmán Püski.
Ez a játékos jelenleg középszerû szintû Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességû játékosod.
Szerzõdtessük, fõnök?
Vegre egy jo jatekos!<#taps>#taps>
Jó ez. :)
Változásai:
Csaba Dittrich (116378207)
15 éves és 62 napos, következõ születésnap: 2012-03-07
Specialitása: Jól fejelõ
A játékos képességei:
Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerû (maximum remek)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum jó)
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: gyenge (maximum ismeretlen)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintû Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy remek Védekezés képességû játékosod.
Szerzõdtessük, fõnök?
Amúgy az edzés tervem jó rá? Illetve jó poszton játszom, ha most rögtön szélsõ hátvédnek teszem?
Ez az új játékosom, amit most hoztam fel elég ígéretes, szélsõ hátvédként edzem majd Remélem nem kell sokat edzeni és még az átadása is jó lesz akkor tökéletes. De már így is jó. Jó, ha szélsõ hátvédként játszatóm és elsõdleges edzés védekezés, másodlagos meg szélsõjáték(keresztlabdák) edzést alkalmazom?
ma hoztam fel egy jó kapust, 17 év 0 nap, jó védés, ha valaki szeretné edzeni, licitálhat rá bátran :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Attol, hogy vezetem nem valtozik meg attol a velemenyem, meg attol se hgoy fel evente bejossz es felteszed ezt a kerdest.
1 - 0 Pasquale Cipriani 12'
2 - 0 Guerau Malondro 18'
3 - 0 Guerau Malondro 23'
4 - 0 Attila Tompos 25'
5 - 0 Guerau Malondro 29'
6 - 0 Pasquale Cipriani 54'
7 - 0 Antoine Lille 65'
8 - 0 Pasquale Cipriani 75'
9 - 0 Pasquale Cipriani 84'
Védelem: 75
Középpálya: 69
Támadás: 65
Nem rossz, úgy, hogy az egyik kp.-m sérült. :)
1 - 0 Lucas Nantes 3'
1 - 1 Márk Móga 19'
1 - 2 Kosta Jeftiæ 22'
1 - 3 Éneás Krucsó 27'
1 - 4 Éneás Krucsó 66'
1 - 5 Bengt Nøhr 84'
2 - 5 Gilles Weinberg 87'
3 - 5 Kasper Mazurkiewicz 87'
A masodik ellen. Hatstats idegenben volt 222 ami nem is olyan rossz es eleg kiegyenlitett volt mindegyik csapatresz.
Védelem: 74
Középpálya: 75
Támadás: 73
Jelenleg 11 ponttal vezetem a csoportomat.
A masodik X-elt a negyedikkel, igy most 5 ponttal megyek!
Csoportom
Spartacus 3 - 0 szofi
Link a meccshez
1 - 0 Luca Berrutti 5'
2 - 0 Ján Vavreèák 13'
3 - 0 Lucas Juillard 71'
Kotelezo gyozelem lazazva. Jovo heten a masodik ellen jatszom idegenben, ott vegleg eldonthetem a bajnoki cim sorsat!
Egy megfelelõ középpályás nem ér semmit, de ha feledzem kiemelkedõre, az már ér sokat, pláne, ha még 18-19 éves körül van.
Egyszer kiszámoltam, hogy mennyi volt a fenntartása az akadémiának, és eddig mennyi pénzt szedtem ki belõle, és valami négyszeres haszon volt rajta!
16 éves és 6 napos, következõ születésnap: 2012-04-25
Védekezés: 7/85/7 középszerû (maximum jó)
Játékszervezés: /8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Szélsõjáték: 5/85/5 középszerû (maximum középszerû)
Átadás: 6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelõ)
http://www.twitch.tv/hegii
Abból 10-et az ifibõl hoztam fel, abból 4 stabil kezdõ az elsõ csapatban.
Amúgy megnéztem, a piac szerint 30-50.000e-rel kevesebbért tudnék igazolni világklasszis külföldi védõket, mint magyart. De nekem ennyit megér, pláne, ha nem azonnal kell.
Legkozelebb en is turelmesebb leszek, mert engem is zavar, hogy csak 4 magyar nemzetisegu jatekosom van.
Még mindig nem vettem hátvédet, mert nincs megfelelõ, pedig már legalább egy hónapja keresem, ami pedig kint van, az drága. Ez ilyen, de nem probléma, én ráérek, és eljön még az én idõm!
Nekem a keret 78%-a magyar, és már csak 5 nemzetiség van.