22246
Hattrick
-
#20966 Ja nalam is az elobb belinkelt sracot! -
Rudee #20965 3 játékost ismét megpróbálok eladni:
Giampiero Brianda
19é 104n
Védekezés: nagyszerű
Játékszervezés: megfelelő
Marcel Crâºmaru
20é 63n
Vezetői képesség: középszerű
Védekezés: remek
Játékszervezés: jó
Sepp Härtle
19é 38n
Védekezés: jó
Játékszervezés: jó -
Rudee #20964 Akad, igen. Egyik védőt most figyeli az U-válogatott egyik segítője. -
#20963 Akkor nalad is van egy par tehetseges srac!:) -
#20962 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Ha ma átállítottam az edzéstípusát akkor már azt az edzés kapják meg csütörtökön??? -
Rudee #20961 Az komoly.
Én ifim védelme is alakulgat, mai meccsen 6-7-6 csillagot hoztak, remélem sikerül őket kiedzeni és akkor megmaradnak. -
#20960 Ja!:)
Ezt nezzetek:
Kálmán Püski:
15 éves és 101 napos, következő születésnap: 2012-03-09
A játékost 123 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-06-29.
Védés: ismeretlen
Védekezés: 8/86/8 megfelelő (maximum remek)
Játékszervezés: 5/? középszerű (maximum ismeretlen)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: 7/85/7 középszerű (maximum jó)
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen
Meg egy jol fejelo spec. es elelvezek!:) -
#20959 Az lehet, de a beveteleim egy nulla es a csapat kioregedoben van.
Nagyon filozom emiatt azon, hogy abbahagyom, mert annyira szetcsesztek szamomra a piacot, hogy mar elore latom, hogy 4-5 szezon mulva kifullad a csapat. -
#20958 Amúgy jó csapatod van, minden csapatrészben erős! -
#20957 -
#20956 Irtam ide 1-2 evvel ezelott ? Biztos tevedsz. -
#20955 Ez toled szoktalan!:P Biztos, hogy te irtal ide 1-2 evvel ezelott?:D -
#20954 Na jo, csak vicceltem. :D -
#20953 Mert Sysfox szerint az jo. :DDDD -
#20952 Miert jatszottal tegnap ellentamadast? -
#20951 Nalam mar egy dontetlen is bravur lenne. -
#20950 Szerencsére a következő meccsem se tűnik nehéznek. Gumi-kacsákat fogadjuk otthon, akik tegnap kikaptak 0-7-re.
Így, hogy még mindig nem vásároltam be, nem lenne rossz 6 ponttal kezdeni a hatodos szezont. -
#20949 Már meg lehet nézni a meccseket, egy nap után, hurrá! Grat HT! -
#20948 Én nem erőlködtem vele. Nekem az volt a taktikám, és be is vált.
De lényeges, hogy akkor sokkal gyengébb voltam az ellenfeleknél! Ezt írta Gabber is, olvasd el még egyszer! :)
De mindegy, feladom, úgysem fogod megérteni soha. :D -
geo91 #20947 még mindig. -
#20946 Pedig nem te voltal aki erolkodott vele ? -
Rudee #20945 Mi is győzelemmel kezdtünk, otthon 3-2-re vertük a másik újoncot. 1-2 jobb igazolással még akár bent is maradhatnánk, remélem az újra kirakott védőm elviszik és jöhet is egy komolyabb spíler. -
#20944 Én is! -
#20943 Agyfaszt kapok , mikor valaki ellentámadással akar megnyerni egy olyan meccset, ahol Ő az esélyesebb. -
#20942 Szégyen. -
Zenszkij #20941 Én kikaptam 2-0ra idegenben, úgy hogy a védelmem végig 2 értékkel nagyobb volt mindenhol és ellentámadással mentem. A támadásom közelebb volt az ő védelméhez mint fordítva. Középpályát feladva erősítettem a védelmet. Amit leszűrtem, hogy az ellentámadás egy nagy marhaság, ha nem 20as védelmed van, továbbá még mindig a középpálya nyeri meg a meccsek 70%-át. Szomorú, hogy ilyen kicsi a taktikai szabadság. -
Zenszkij #20940 és még mindig nem működik rendesen az oldal, komolyan mondom a sok támogatói, meg reklámpénzből igazán beruházhatnának egy normális szerverre ami elbírja, ha 10 játékosnál egyszerre több ember nézi az oldalt -
#20939 Saját nevelésű + isteni hűségű játékos minden tulajdonságára kap 1,5 szint bónusz kb. -
#20938 Nekem a saját nevelésű ragyogó középpályásom kapott hetet! :D -
#20937 Akkor ezert kapott a sajatnevelesu lenyugozo hatvedem majdnem hat csillagot! -
#20936 Foxtrotty - Haszkovó 5:1
g: Ormos, Vanczó, Georgelin, Schultze, Hári
Legalábbis azt hiszem, hiszen nem működik még mindig ez a fos. A semleges edző éreztette hatását... :)
Ne felejtsétek el, hogy ebben a szezonban már teljes mértékben számít a játékosok hűsége, és saját nevelésű játékos ezen felül is kap némi pluszt! -
#20935 Már megint? :D -
#20934 Magam sem tudom!:) Lehet kezdek beleunni a jatekba... Vagy csak a mai vereseget esik nehezemre megemeszteni.:) -
#20933 Persze, értékes pont, csak picit deja vu érzésem lett, mert első ötödös szezonunk is tele volt ilyen meccsekkel, amin nyerhettünk is volna, aztán pedig kiestünk.. Jövő héten bravúr lenne a pontszerzés is. -
#20932 és az miért jó?:) Én sajnálom, hogy botolódott a csapatom.
Megnyertük idegenben az első hatodos meccsünket!:) -
geo91 #20931 ezen már én is filóztam :D -
#20930 Az biztos, ha kiesek, akkor eladok mindenkit es nullarol ujrakezdem a jatekot!:) -
#20929 Azert a szelso tamadasai is egesz korrektek voltak. Az 5-4-1 lehetett volna meg erdekes, akkor is meglett volna a jo kozeppalya es a lenyugozo szelsotamadas, viszont a a vedelemem joval erosebb lett volna.
Majd legkozelebb!:) -
#20928 Azert az sokat segitett volna ha kozepre koncentralod a vedelmed. -
#20927 Eleg komoly tamadasai voltak az ellenfelemenek, raadasul a 72. percben atallt 2-5-3-ra. Sajnos nalam nincs begyakorolva, pedig ez nem rossz otlet, ha vezetszere all az ember.
Jovo heten megnehezebb dolgom lesz...