Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungeo - ajjajaj
A mérkõzés folyamatban van, az elsõ félidõ 35. percében járunk.
1 - 0 Ferenc Petrecz 31'

vezetek az edzõ góljával! 😄DD
szerintem kezdhetem behûteni a pezsgõt 😄
áh én nem nézem tovább
0-4-oda
pedig a legerõsebb csapatot küldtem fel,igaz szerintem a csapatszellemmel van a gond,mivel nagyon alacsony!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

0:2
vezetünk 0:1-re 😛
az arsenal már vezet 2-0ra, jó lenne ha már én is vezetnék. 😊
loller, még az ellenfelem két szélsõje 15 perc után alapról támadóra váltott 😄
Rudee
Enyém is nehezen indult be.

Szar Bayern, szar Bayern :)

na az egy ponttal mögöttem lévõ már hátrányban van 😛
[Jakuza]
Hm ez erdekes nekem nem megy a kozvetites 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

<#szomoru1>
kovacsgeri
"Ove Skov-Jensen szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkõzés 20. percében mehetett zuhanyozni"

na most mutatkozott meg, hogy miért nem érdemes öntörvényû, és temperamentumos játékosokat tartani.

kovacsgeri
20. percben kiállították a középsõ védõmet, pedig az ellenfélnek még helyzete sem volt 😞

ilyeneken fogom elbukni a 4. helyet és a bónuszt :'(

Rudee
Jól jön majd a bajnoki szünet.

21:37
Orionas Traganitis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkõzés. Helyére a meccs 21. percében Máté Angyal állt.

kovacsgeri
1-1 játékost nem éri meg edzeni, szerezz be mondjuk 4 17 éves fiatalt, mondjuk megfelelõ gólszerzéssel, és akkor edzheted velük együtt a mostanit gólszerzésre.
De ugyanezt megcsinálhatod védekezés edzéssel, ahhoz 10 játékos kell, hogy 100%os legyen a hatékonyság.

Mit tegyek ha van egy 18éves megfelelõ kapusom,egy 17éves megfelelõ gólszerzésû játékosom,és még van átadásra is egy,meg védekezésre is egy?Mit edzek?

kovacsgeri
Ezért nem kapsz sokat, mert a 17 éves és pár naposak futnak csak mostanában, olyanokra vadászom.

ja és teltházas a meccsem!!!

Feloszlatom az ifiakadémiámat.

banok
mai ifim

Róbert Gátszegi (255712416)
Magyarország 18 éves és 73 napos, következõ születésnap: 2009-09-30

Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-08-22 óta)
TSI: 430
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

este kiteszem piacra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

na egy kis variálással sikerült felküzdeni a gyõzelmi esélyeimet 50-55%-ra.
Én is mindig ellentámadással játszok.A mai meccsemen az esélyes én vagyok,jó játékosom felépült,meg van két új játékosom is,ha nyerek,akkor sajnos maradok a helyemen...áh...szerintem idén is marad a 6.hely,legjobb esetben az 5.hely.

megnéztem, lefuttattam pár szimulálást mindkettõbõl (széleken és ellen-) de az utóbbiban jobbak az esélyeim a hto szerint.
zsolt515
Ma 16:00-kor eldõl hogy elsõ hattrickes szezonomban bronzérmes leszek-e!!! BURKUS BURKUS BURKUS!!!! 😄DDD

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

[Jakuza]
De keszultok, de keszultok! 😄

Amugy meg sok sikert, hatha sikerul feljutnotok.
Nekem mar kb 4-5 fordulo ota nem letkerdes a gyozelem, mert a feljutas mar kb onnan meg van, mar csak a 100% merleg a tet az utso merkozesen, amit hazai palyan jatszom majd, remelhetoen telthaz mellett.
Igaz ket eros jatekosomtol az utolso fordulo elott megszabadultam, mert utana nehez lett volna mar eladni oket mivel 26-ill 31 evesek voltak, igy meg eleg jo arat kaptam ertuk es a stadionbovites miatt tul sok volt a kiadas. Mindenesetre a VI. osztalyban legalabb mar 15 ezres lesz a stadion es majd ideny elott ha lesz egy kis penz a bajnoki ill golovo listas penzbol, akkor megprobalok annyira erositeni, hogy bent maradhassak a csoportban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JimKirk
Nem lenne jobb a szeleken tamadni? Ott mintha erosebb lennel!
<#eljen>
Szezonvégi menetrend

link
ezek alapján mit mondotok? meglesz a gyõzelem és a feljutás? :S
kovacsgeri
Sok sikert nektek is akkor!

hto szerint valószínûleg egy gólon fog múlni... hát nem fogok unatkozni. 😄D
nézegettem kicsit a hto-t:

alap taktika:
hungeo fc - ajjajaj fc
H:44% D:21% V:34%

ellentámadás: (a lehetõ legjobb taktika most)
hungeo fc - ajjajaj fc
:47% D:24% V:28%
JimKirk
Hajra Geo es Geri!<#worship><#alien2>
köszi! <#worship>
hajrá! <#eljen>
matthias92
szorítsatok nekem! már régen semmi tétje a mérkõzéseimnek 😊😊

Magic Boy
A Hattrick Organizer jó kis program.

Sokat segít. Bár néha nem értem, hogy mi alapján pontozza a játékosokat.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Sikerült lekötnöm egy nemzetközi felkészülésit egy török 6. ligás csapat ellen (én hívtam ki) a saját stadionomban.

Azon gondolkodom, hogy pályára küldöm a kezdõcsapatot (had fejlõdjenek), hiszen most úgyis holtszezon lesz és addig az esetleges sérültek is felépülnek.

Vagy rosszul gondolom?

Magic Boy
Sok sikert mindenkinek.

[bLegfõképpen Hajrá Geo. Remélem a 3 játékosod nélkül is feljutsz![/b]

na ma játszok a második helyért, remélem meglesz a feljutás
kovacsgeri
Ja és szorítsatok nekem, mert ma rangadó a 4. helyért, remélhetõleg teltházzal!!

kovacsgeri
Tettem ki 3 remek játékszervezésû játékost. Mind 21 év körüli, az (árbecslésük érdekes, mert hattrick coach professionalban valamelyiket 50 000-re becsüli, a piac árbecslése pedig ezalatt marad) én a kettõ közé tettem az árakat (többi skilljük sajnos alacsonyabb)

ha valakit érdekel esetleg, kérdezzen nyugodtan!
VI. középmezõnyre simán képes ez a 3 játékos együtt a középpályán, de én többre vágyom jövõre, ezért eladók 😊

Rudee
Én is kikaptam a hétközi edzõmeccsen 3-1re, de szerintem is lényegtelen az ottani eredmény.
Sokszor ellenem is az alap csapatot jáccatják, sosem értem minek. Én max 2 játékost vetek be a bajnoki csapatból, de azokat is csak 2 esetben. Egyik az, hogy a bajnokin le lett cserélve az illetõ. Ilyenkor annyi idõt kap kb, ami kell, hogy meg legyen neki a 90 perce. Másik eset meg az, ha sérülések miatt nincs meg a létszám. De ezt most elkerülhetem, nem véletlen hoztam fel 4 ifit is az elmúlt hetekben.

JimKirk
Meg 2-3 honap es az en vedoim is elerik azt a szintet!<#szeret>
JimKirk
Nincs ertelme kockaztatni a serulest Soma! Bari az bari, oszt jonapot! Szerdan a sok serult miatt kenytelen voltam olyan jatekosoka is jatszatni akiket normalis esetben csak a bajnokikra nevezek! Ra is faragtam!😊
Megfogadom Jakuza tanacsat es ilyen esetben akar meg az edzot is berakom majd jatszani!
kovacsgeri
A mai edzés óta már van egy nagyszerû védõm!! Asszem kiteszem 200 000ért, aztán ha nem kel el, akkor fejlesztem tovább (19 éves csak).

Magic Boy
A B csapatom játszott a meccsen ill. azok a kezdõk (2) akiket formába akartam hozni.

A sérüléseket sajnálom, de nem tehetek róla és a meccseken inkáb az én játékosaim szoktak lesérülni.

de miért fontos ez? :\
Én még bari meccsen sose nyertem,de most jól megkeverem a kártyákat,hát ha sikerül egy döntetlen😞

lemike
valaki nem tud egy barátságos kupáról, mert szívesen csatlakoznék egyhez