Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mérkõzés folyamatban van, az elsõ félidõ 35. percében járunk.
1 - 0 Ferenc Petrecz 31'
vezetek az edzõ góljával! 😄DD
0-4-oda
pedig a legerõsebb csapatot küldtem fel,igaz szerintem a csapatszellemmel van a gond,mivel nagyon alacsony!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
na most mutatkozott meg, hogy miért nem érdemes öntörvényû, és temperamentumos játékosokat tartani.
ilyeneken fogom elbukni a 4. helyet és a bónuszt :'(
21:37
Orionas Traganitis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkõzés. Helyére a meccs 21. percében Máté Angyal állt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
De ugyanezt megcsinálhatod védekezés edzéssel, ahhoz 10 játékos kell, hogy 100%os legyen a hatékonyság.
ja és teltházas a meccsem!!!
Róbert Gátszegi (255712416)
Magyarország 18 éves és 73 napos, következõ születésnap: 2009-09-30
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-08-22 óta)
TSI: 430
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
este kiteszem piacra.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Amugy meg sok sikert, hatha sikerul feljutnotok.
Nekem mar kb 4-5 fordulo ota nem letkerdes a gyozelem, mert a feljutas mar kb onnan meg van, mar csak a 100% merleg a tet az utso merkozesen, amit hazai palyan jatszom majd, remelhetoen telthaz mellett.
Igaz ket eros jatekosomtol az utolso fordulo elott megszabadultam, mert utana nehez lett volna mar eladni oket mivel 26-ill 31 evesek voltak, igy meg eleg jo arat kaptam ertuk es a stadionbovites miatt tul sok volt a kiadas. Mindenesetre a VI. osztalyban legalabb mar 15 ezres lesz a stadion es majd ideny elott ha lesz egy kis penz a bajnoki ill golovo listas penzbol, akkor megprobalok annyira erositeni, hogy bent maradhassak a csoportban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
alap taktika:
hungeo fc - ajjajaj fc
H:44% D:21% V:34%
ellentámadás: (a lehetõ legjobb taktika most)
hungeo fc - ajjajaj fc
:47% D:24% V:28%
Sokat segít. Bár néha nem értem, hogy mi alapján pontozza a játékosokat.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Azon gondolkodom, hogy pályára küldöm a kezdõcsapatot (had fejlõdjenek), hiszen most úgyis holtszezon lesz és addig az esetleges sérültek is felépülnek.
Vagy rosszul gondolom?
[bLegfõképpen Hajrá Geo. Remélem a 3 játékosod nélkül is feljutsz![/b]
ha valakit érdekel esetleg, kérdezzen nyugodtan!
VI. középmezõnyre simán képes ez a 3 játékos együtt a középpályán, de én többre vágyom jövõre, ezért eladók 😊
Sokszor ellenem is az alap csapatot jáccatják, sosem értem minek. Én max 2 játékost vetek be a bajnoki csapatból, de azokat is csak 2 esetben. Egyik az, hogy a bajnokin le lett cserélve az illetõ. Ilyenkor annyi idõt kap kb, ami kell, hogy meg legyen neki a 90 perce. Másik eset meg az, ha sérülések miatt nincs meg a létszám. De ezt most elkerülhetem, nem véletlen hoztam fel 4 ifit is az elmúlt hetekben.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Megfogadom Jakuza tanacsat es ilyen esetben akar meg az edzot is berakom majd jatszani!
A sérüléseket sajnálom, de nem tehetek róla és a meccseken inkáb az én játékosaim szoktak lesérülni.