Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Nah, akkor ott az tortenhetett mint nalam! Azert ment el 4 fordulo az elozo szezonombol mert nem igazoltak vissza a GM-ek, hiba csinaltam meg a manager kepzot!
matthias92
nekem úgy rémlik, hogy láttam már olyat is hogy itteni ligában más nemzetiségû emberke.vagy németeknél lehetett...

JimKirk
En sem tudtam, regizni magyar bajnoksagba! Kaptam egy magyar csapatot belga jatekosokkal, akik csak a jatekosok menuben latszodtak a kezdo 11-nel mar nem!😄 Volt gubanc rendese!
Aztan haver regisztralt otthoni ip-rol, azt meg nem akartak elfogadni a GM-ek mert azt hittek, hogy 2 csapatom van ugyanarrol a IP-rol! Sok email cserevel aztan sikerul tmegoldani, hogy legyen egy csapatom!
akkor azért nem sikerült angol bajnokságba regelnem...
ip alapján csak saját országba
kovacsgeri
Szerintem IP alapján tudni fogják, hogy honnan netezel, szóval ez felejtõs. De ha találsz afrikai proxyt akkor más a szitu.

de a botcsapatokon kívül nem illik senkit sem lebecsülni. 😊
az is igaz
matthias92
szal regizhetek még csapatokat? mert akkor csinálnék egyet vmeik afrikai bajnokságba. 😄

valszeg balfasz még... 😄
nálunk egy volt egészen az elõzõ körig. pedig arra számítottam, hogy tuti meg lesz az uccsó meccs, mert itthon bot ellen játszom... erre talált magának gazdát... :S
JimKirk
Az idealis csoport!😛
kovacsgeri
Az én csoportomban már 3 botcsapat van, és mindegyik mellett ott van, hogy meghívás narancssárgával.

egy géprõl játszhat 5 ember is, csak ne bizniszeljenek egymással
matthias92
jókérdés, súgóban nézd meg, v játékkecsegeknél kérdezz rá.

Mo.Organ
az öcsém anyámékkal él. 😊 Én is úgy emlékszem mint ha lett volna mellette valami meghívó szerûség de most semmi. Egy ember többetis meghívhat?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

matthias92
ott kell hogy legyen hogy Meghívás vagy iesmi. de amugy egy géprõl/netrõl csk egy személy játszhat. vagy hogylehet "áthidalni" ezt a problémát?

matthias92
favágó? 😄 hogyérted?

Mo.Organ
Lenne egy kis gondom. Szeretném meghívni az öcsémet a játékba, mert lett egy tulajdonos nélküli csapat. Hogy lehet valakinek meghívót küldeni hogy azt a csapatot kapja meg. Egyszer már csináltam de kihagy az agyam, hogy hogy is kell. Segítene nekem valaki. THX

<#vigyor5>
JimKirk
Jezusom Magic milyen favagoid vannak!😄 Csak nem Bajzat klonok?
matthias92
szorítok nektek gyerekek. nekem már 2 forduló óta kisem szükséges állnom... 😄

otthon játszom egy papíron gyengébb újonc csapat ellen, elvileg így sem lehet probléma a gyõzelem, de azért most félek kicsit... :S
Magic Boy
Magic Family - Hungeo FC 2 - 2

127 fõs nézõsereg

0 - 1 Bán Gácsér 4'
0 - 2 Carlo Crosio 37'
1 - 2 Joakim Schmeichel 51'
2 - 2 Cristòfol Illarramendi 82'

5 sárga: ! Magic Famili + 1 Hungeo FC
1 kiállitás: Mats Siitonen 32' Magic Famili.
3 Sérülés: Bán Gácsér 2 hét, August Thingstad 1 hét, Turan Feri 5 hét Mindhárom Hungeo FC

Geo 91: Sajnálom a 3 sérülést remélem nem kerül a feljutásodba.
Látod nekem ezért játszanak a tartalékok a barátságos meccseken.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

banok
Banok FC - Fortuna Cake német X.) 9 - 0
2540 nézõ
1 - 0 Nisse Andersson 26'
2 - 0 Imre Géza 31'
3 - 0 Imre Géza 32'
4 - 0 Imre Géza 36'
5 - 0 Friedrich Morsch 39'
6 - 0 Nisse Andersson 79'
7 - 0 Fuat Heirmans 84'
8 - 0 Dávid Csizmadia 87'
9 - 0 Gunnar Liedwald 89'

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[Jakuza]
En meg az edzot is beteszem neha, mert a bajnoki a lenyeg, ott kell jol szerepelni. Szamomra nincs presztizs a barikon, mert a lenyeg a kezdok serulesmentessege, akikre a komoly feladat var. Kikapok akkor kikapok nem erdekel.Ellenben a hetvegen jobb eredmenyeket tudok elerni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

én pl azért, mert hétvégén ledárálták pár játékosomat, és néhány cserém majd a kezdõben kap helyet, viszont most nem tudtam volna úgy kiállni, hogy õk ne játszanak
JimKirk
Mi meg nem vagyunk olyan bolcsek mint on![#worship
Gondolom az a korral jar!<#beka3>
Plusz a presztizs!😄
nekem kb 2 ember játszott a kezdõbõl, az egyik egy hétre lesérült 😄
de õket is csak azért raktam be, mert másik 3-at elintézet bajnokin az ellenfelem
matthias92
én kulcsembereket sosem játszatok barikon, mostis kb. csak 3 védõ, meg 4 középpályás játszott a kezdõ 11bõl 😄😄
ejhaj... ha miattam nem jutsz fel nemtom mitcsinálok :S

végülis szerintem csak a feljutásom múlik rajta... 😄
mindegy
hát most már tanultam belõle... 😄D
[Jakuza]
Meg mindig nem ertem miert jatszatjatok a kezdoiteket, nekem egy sem jatszik ilyenkor. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

+ még két alapember...
ez most nagyon nem jött jól... sorsdöntõ meccs elõtt lesérült a gólzsákom... :SSS
JimKirk
Nalam is csak a vedelem teljesitett jol, mondjuk ez annak koszonheto, hogy kenytelen voltam ketott a harom legjobb vedom kozul jatszatni! Sajnos ez meg is bosszulta magat, legkozelebb berakok egy csapnivalo vedekezo kepessegu jatekost oszt jonapot...

De hat megis egy forumos tarsunk ellen jatszottam.....es nyerni akartam!<#vigyor1><#vigyor>
JimKirk
Tyúkszembrigád 1 - 7 Budapesti Spartacus SE

- 1 Gábor Romanek 37'
0 - 2 Bãnel Oprescu 39'
1 - 2 Erik Vanczó 40'
1 - 3 Márton Lakatos 42'
1 - 4 Ferenc Giron 56'
1 - 5 Márton Lakatos 75'
1 - 6 Markus Heikkilä 81'
1 - 7 Márton Lakatos 85'
Megsérült Apolló Szinetár 41'
Megsérült Jacques Di Mauro 85'

A francba.... mar 5 vedom serult!😞 Raadasul Szinetar aki kidolt 4 hetre az egyik legjobb!😞 Maurot meg 6 hetig kell nelkulonom! Jelenleg ott tartok hogy csak 3 hadrafoghato hatvedem van!

Felvettem 9 orvost, hogy a kov. szezonra felepuljenek! Remelem ilyenkor orvosokat kell felvenni es nem gyurokat mert ha nem, akkor nagyon rabasztam!
matthias92
Csépa SE 2-0 Kazincbarcika

Gondolom karajj barátunk kicsit kísérletezgetett... nem mintha én nem azt csináltam volna, de meglepett, az, hogy szinte minden poszt csapnivalóra sikeredett.
am bocs a két sérültért. <#szomoru1>

nekem Pierre Dorland a maga 8 góljával a 9.-ik.

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Christian88
nekem 15 játékosom lõtt minimum 1 gólt.Az elsõ 9-et lõtt, de levan maradva 2-vel az elsõtõl

http://www.twitch.tv/hegii

most nézem, hogy még lehet, hogy gólkirályom is lesz 😄
JimKirk
Ösmerem, mar mutattad regebben is!
JimKirk
Van kozottuk egy par jo jatekos!
én ezt most fordítottam magyarra
JimKirk
Csak a HT!<#vigyor1>

En az Online Football Manager-rel nyomtam par hetig, itt mind nap van meccs! Hamar meguntam!
kovacsgeri
Ma kitettem 12 játékost átadóra 😊
de nem linkelem õket, mert mindegyik viszonylag magas áron van, és úgy tettem ki õket, hogyha nem viszik õket azt sem bánom

ha viszont 2-3 játékost megvesznek, akkor lesz pár százezrem új csapatot építeni

Mo.Organ
köszi

Christian88
Ha jól tudom támogatónak kell lenned

http://www.twitch.tv/hegii

Mo.Organ
a saját zászlógyûjteményemet hol tudom megnézni? sehol sem találom. Másokét meg tudom nézni a sajátomét meg nem. 😞