Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan haver regisztralt otthoni ip-rol, azt meg nem akartak elfogadni a GM-ek mert azt hittek, hogy 2 csapatom van ugyanarrol a IP-rol! Sok email cserevel aztan sikerul tmegoldani, hogy legyen egy csapatom!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
127 fõs nézõsereg
0 - 1 Bán Gácsér 4'
0 - 2 Carlo Crosio 37'
1 - 2 Joakim Schmeichel 51'
2 - 2 Cristòfol Illarramendi 82'
5 sárga: ! Magic Famili + 1 Hungeo FC
1 kiállitás: Mats Siitonen 32' Magic Famili.
3 Sérülés: Bán Gácsér 2 hét, August Thingstad 1 hét, Turan Feri 5 hét Mindhárom Hungeo FC
Geo 91: Sajnálom a 3 sérülést remélem nem kerül a feljutásodba.
Látod nekem ezért játszanak a tartalékok a barátságos meccseken.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2540 nézõ
1 - 0 Nisse Andersson 26'
2 - 0 Imre Géza 31'
3 - 0 Imre Géza 32'
4 - 0 Imre Géza 36'
5 - 0 Friedrich Morsch 39'
6 - 0 Nisse Andersson 79'
7 - 0 Fuat Heirmans 84'
8 - 0 Dávid Csizmadia 87'
9 - 0 Gunnar Liedwald 89'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gondolom az a korral jar!<#beka3>#beka3>
Plusz a presztizs!😄
de õket is csak azért raktam be, mert másik 3-at elintézet bajnokin az ellenfelem
ejhaj... ha miattam nem jutsz fel nemtom mitcsinálok :S
mindegy
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De hat megis egy forumos tarsunk ellen jatszottam.....es nyerni akartam!<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor>
- 1 Gábor Romanek 37'
0 - 2 Bãnel Oprescu 39'
1 - 2 Erik Vanczó 40'
1 - 3 Márton Lakatos 42'
1 - 4 Ferenc Giron 56'
1 - 5 Márton Lakatos 75'
1 - 6 Markus Heikkilä 81'
1 - 7 Márton Lakatos 85'
Megsérült Apolló Szinetár 41'
Megsérült Jacques Di Mauro 85'
A francba.... mar 5 vedom serult!😞 Raadasul Szinetar aki kidolt 4 hetre az egyik legjobb!😞 Maurot meg 6 hetig kell nelkulonom! Jelenleg ott tartok hogy csak 3 hadrafoghato hatvedem van!
Felvettem 9 orvost, hogy a kov. szezonra felepuljenek! Remelem ilyenkor orvosokat kell felvenni es nem gyurokat mert ha nem, akkor nagyon rabasztam!
Gondolom karajj barátunk kicsit kísérletezgetett... nem mintha én nem azt csináltam volna, de meglepett, az, hogy szinte minden poszt csapnivalóra sikeredett.
am bocs a két sérültért. <#szomoru1>#szomoru1>
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
http://www.twitch.tv/hegii
En az Online Football Manager-rel nyomtam par hetig, itt mind nap van meccs! Hamar meguntam!
de nem linkelem õket, mert mindegyik viszonylag magas áron van, és úgy tettem ki õket, hogyha nem viszik õket azt sem bánom
ha viszont 2-3 játékost megvesznek, akkor lesz pár százezrem új csapatot építeni