Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgeri
Most jön majd a nagy dilemma, hogy a 10védõmet hogyan eddzem, ha csak 1 meccs lesz a héten...

daver88
Megnyertem a csoportom, 1 ponttal lemaradtam az automatikus feljutástól V. osztályba, osztályozót játszok, és nem fogok feljutni..😊

Tömören összefoglaltam az elmúlt évet, és a közeljövõt...😊

Grat mindenkinek!
Baszki én vagyok most a legnagyobb vesztes hogy az anyja kenyerit!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

KURVA ÉLET BASSZA MÁR MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!
0-7 a baromarcunak!!!!!!!!
Ja és összeírtam hogy kit adok el,és rúgok ki,és marad a 36-ból 16 játékosom,plusz még amit most igazolok meg utána!

kovacsgeri
Egyénként unokatesómnak is mutattam a hattricket, regisztrált egy csapatot kb 1,5 hónapja, és egybõl feljutott 😄 Jó alapcsapatot kapott, mert ahogy nézem nem nagyon használja azóta se

[Jakuza]
Akkor johet a pezsgozas sracok. Gratulalok a feljutoknak es a bentmaradoknak. Akik meg szomorkodnak, azoknak meg sok sikert a kovetkezo szezonra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

<#idiota>

<#idiota>
grat neked is! jó szezonod volt. 😄
grat! 😉
[Jakuza]
Na mint kiderult a jatekosom csak 1 hetre serult le az meg nem olyan gaz.
A merkozes kulonben 6:0 maradt.

Tyúkszembrigád - DFDC 6 - 0
1 - 0 Jenõ Csiza 15'
2 - 0 Ramon Elias Sivers 26'
3 - 0 Jenõ Csiza 35'
4 - 0 Kristof Laurier 36'
5 - 0 Filemon Kárai 46'
6 - 0 Baldvin Meszes 55'

A bajnoksagot 100%-osan nyertem.

1. Tyúkszembrigád 14merkozes 14gy 0d 0v 80 rugott gol 3 kapott gol +77 golkulonbseg 42 pont

Gollovolista:

1. Demény Csiszér Tyúkszembrigád 15
2. Filemon Kárai Tyúkszembrigád 14
3. Anders Frostenin barcelonetica 11
4. Fiorenzo Bartolozzi Tyúkszembrigád 11

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ráadásul még gólkirályom is van 😄
háh 😄DDD
másfél szezon után megvan a feljutás 😛
NYERTEEEM! FELJUTOTTAAAM!
nem 0:3-ra vezettem, és ugyanaz a srác 2 perc alatt 2-t rúgott
[Jakuza]
2:0-rol forditott ?

ez a nem mindegy <#wow2>

Pierre-Étienne Régis (Lipton) ment elõre a mérkõzés 82. percében, majd egy csodás átadás után a belsõ védõk szorításából a hálóba bombázott: 1 - 3.

83. perc: Pierre-Étienne Régis jutott át a vendégek középsõ védelmén, gólja után az állás: 2 - 3.
0-5 hogy az anyja kenyerit!

Lesérült a kapusom akit el akartam adni
mindegy eladom így is...valahogy

matthias92
0 - 1 Stéphane Amiel 10'
0 - 2 Ákos Gyucha 13'
0 - 3 Ákos Gyucha 21'
0 - 4 Ákos Gyucha 51'
0 - 5 Joni Ohukainen 61'

még van pár perc. Gyucha bebiztosította azért a gólkirályi címet, meg szépen felhozta a formáját. Már megfelelõ szinten van. Eddig 2 meccs öt gól... és még ha lõ az elkövetkezendõ pár percben néhány gólt... hujjajj 😊😊

hungeo - ajjajaj
A mérkõzés folyamatban van, a második félidõ 30. percében járunk.

1 - 0 Ferenc Petrecz 31'
2 - 0 Humbert Krausz 72'
Szerencsére nem hallatszott a közvetítõállásig, amit 68. percbéli hibájáért Péter Laurentzy kapott edzõjétõl, miután szerencsétlenkedése csaknem gólt ért az ellenfélnek. Sok rutint kell még szereznie ennek a fiúnak, hogy ne kövessen el ilyen hibákat!

Azért ez a szöveg se rossz...

0:3 😛
[Jakuza]
Ejnye agyon rugtak az egyik jateosomat, hogy hordagyon kellett levinni. Ez azert nem franko, mert ppen elakartam adni mert nem volt fiatal mar.

Rudee
Ifim jövõ héten tud barit jáccai, ha vkit érdekel esetleg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kovacsgeri
Hasonló cipõben járunk, ahogy látom 😊
még a pontszám is azonos 😄

Grat neked is

banok
Tomcsiga FC - Banok FC 2 - 0
1 - 0 Holger Linning 37'
2 - 0 Viktor Páger 47'

Szinte minden játékrészben jobb volt és pluszba a kapusom is lesérült. Elsõ lettem a csoportban de osztályozót kell játszanom a feljutásért ami anyagilag nem is olyan rossz. A gólkirály az én csapatomból került ki.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gart

Rudee
Moha. ALL STARS. - Pepita F.C. 0-0

Ezzel vége. Jövõre nem tervezek nagy változtatást a keretben, talán 1-2 ifim hozok fel, ha el tudok adni valakit.

😄
kovacsgeri
Te valamit nagyon rosszul csinálhatsz, ha így alakulnak a meccseid.

én megszereztem a 4. helyet VI.ban

[Jakuza]
Mintegy 54 perc elteltével, kitartó erõfeszítéseket követõen Ramon Elias Sivers középen áttörte a védelmet, és eldönthette volna a meccset, de a lövése a kapufán csattant. LOL

6 - 0 ra vezetek es ilyet ir ki. <#hehe>

attól félek, hogy az uccsó percben kapok majd gól/gólokat... :SS
Ok!De akk most sok pénzt fogok kaszálni,mivel ha vége a barinak,eladom pl. Pierre Dorlandot,és az kb 50000eFt vagy több

És nézd meg...rólam semit nem írnak,a baromarcut meg dicsérik mint az isten faszát!

Rudee
Rúgd ki a haszontalan öregeket és jövõre fel tudsz építeni egy ütõképes csapatot. Viszonylag olcsón tudsz már használható 20 év alattiakat igazolni. Arra meg már lehet építeni.
Az átlag TSI-t is feljebb kéne tornázni, 263 még a VII. osztályba is kevéske.

és hogy azt a rõttfaszut jobban utáljam,sárgalapot kapott Ofek Shemer,és még egy helyzetem se volt!Ezt nem értem!mért van az hogy ha egy csapatnak elsõ meccse van,akkor simán lenyom egy már 3.szezonját szenvedõ csapatot!Ez a valódi fociban nincs így,mivel a Szombathelyi haladás se lett bajnok az elsõ szezonjában,még se volt egy békaseggealatti!(Hajrá debrecen,hazai pályán is üsd ki azt a rohadt levszkit!)

vezetek, de õk többet birtokolják a labdát... :S meg most lõttek kapufát: "48 perc kellett ahhoz, hogy a vendégek különösen közel jussanak az egyenlítéshez: Ferenc Mülek egy balról érkezõ keresztlabdával megindult, de csak a kapufát találta el."
kovacsgeri
hopp 😄

"A 82. perc történése: egy bal oldalon vezetett támadást követõen Ervin Grub (Gyömöre) szerezte meg a vezetést, akinek éles szögbõl leadott, bõdületes lövését már nem védhette a kapus. 2 - 1. "

nagyszerû jobbhátvédem elõrelopakodott 😛
csak gólt ne kapjak....

ó hogy az anyja kenyerit!félidõ és még mindig 0-4 annak a ... ... ...-nak

kovacsgeri
1-1 a meccsem, az ellenfélnek volt 1 darab támadása, de szerintem ez már nem fog változni...

9 hét? 😮 aztakurva! 😄
[Jakuza]
Tyúkszembrigád - DFDC FC 4 - 0 a felidoben 15000-es telthaz elott.

[Jakuza]
Nekem a barikon jatszik a maga 48 evevel. <#hehe>
Multkor is ugy lerugtak, hogy 9 hetig nem epult fel. 😄DDD

*29
ja hogy jaaaa 😄
egész jó játékos még a 28 évével. 😄D
hát az meg mi a halálfaszát keres a pályán? 😄
[Jakuza]
<#wow1><#eplus2><#wow1>

<#wow3><#idiota>