Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De igazabol az utolso fordulo elott, a fiatalokat nagyon olcson meglehetett szerezni.
Speciel en 5 db fiatalt (17-18 eveseket) szereztem, akik 800-1200 koruli TSIvel rendelkeztek a posztjaikon minimum jo szinttel, mindossze 200e-kert.
Ilyen jatekosokkal minimalis befektetessel siman fellehet jutni a VII. osztalybol. Raadasul jo edzovel es figyelmes edzessel nagyon gyorsan tovabbfejlodnek es kesobb nagyon jo aron ellehet adni oket, ha ugy hozza a sors.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
most szerzõdtettem az ifimbe, szerintetek lehet belõle valami?
Vettem jó fiatal játékosokat,ahogy te mondtad.
Rudee mondta hogy túl idõs ésalacsony átlag tsi-vel rendelkezik a keretem,most fogom eladni õket,és vettem megint jó fiatalokat(sikerült a kapus is!),még mindig igazolgatok,és nagy fájdalommal megválok a legjobb(sajnos idõs) játékosomtól,ami kaszálhat 100.000-et!De ha még tegyek valamit akkor [email protected] vagy msn,szóljál!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Az elobb 3 honapra elofizettem tamogatonak, gyorsan csinalok is egy szep logot, meg mezt!<#eplus2>#eplus2>
a titáni tapasztalat pedig garancia, hogy remek edzõ lesz. Addig pedig játékosnak is bõven megállja a helyét.
Geo: Amikor tudsz akkor igazolj vissza.
Én holnap megyek a menyasszonyommal nyaralni Lillafüredre és csak jövõhét szombaton leszek újra.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Itt egy játékosom, ajánlom mindenkinek! 0 Ft, titáni tapasztalat és kiemelkedõ játékszervezés
remélem 15-20 milliót legalább kapok érte, egy szezon játék után lehetet belõle egy remek edzõ
értékelésben is majdnem mindig a csapat legjobbja volt
Kihívások
A következõ barátságos mérkõzés legkorábbi idõpontja: 2009-08-24
Általad kihívott csapatok
Magyarország hungeo fc ifi helyszín: hazai pályán 2009-08-26 16:00
- Kedves ákos, örülök, hogy megjelentél nálunk! Elõször is szeretnék gratulálni a feljutásért, illetve külön elismerni gólkirályi címedet. A mai nap igen különleges volt számodra, hiszen nemcsak bizonyossá vált, hogy gólkirállyá váltál, még egy mesterhármassal is megpecsételted az utolsó mérkõzését a szezonnak.
- Én nemtudom mitörtént, elõl elvoltam, és mindig odapasszolták a labdát hozzám, énmeg elrúgtam.
😄 najó ez nemlett kimis, ha vki tud vmi affélébbet, akkor pls 😄
Kellemes, tiszta idõ fogadta a stadionba kilátogató 2330 nézõt.
1 - 0 Patrice Handlibauer 28'
1 - 1 Donát Kerecsényi 29'
2 - 1 Szabolcs Tyukodi 55'
2 - 2 Yiorgos Pelekoudis 61'
3 - 2 Henri Saarijärvi 81'
4 - 2 Szabolcs Tyukodi 85'
A sérülésbõl visszatérõ középpályásom két gólt lõtt.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/ket-gollal-gyozott-a-hungeo-fc-es-feljutott-652721/
(az ötletért köszönet matthias-nak! <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>)
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Amugy GRAT!!!!!!!!!!!
Amugy az nagyon szep erdemeny, hogy az elso szezonodban egybol 3. lettel!
<#worship>#worship>
amugy megvettem az új edzõmet. Remélem még 1 szintet fognak fejlõdni a szezon elsõ 1-2 meccsén, mert szeretnék gyorsan kp edzésre váltani... gyenge lesz a csapatom a hatodosztályba :S
elismerésem neked is!
0 - 1 Botond Oszlánczi 3'
0 - 2 Dávid Lukács 14'
0 - 3 Dávid Lukács 15'
0 - 4 Márton Lakatos 34'
0 - 5 Eddo Rubagotti 58'
0 - 6 Gábor Romanek 66'
0 - 7 Dávid Lukács 69'
Megtartottam a 3. helyet
Nincs serult!
"Tízezrek ünnepelték a Gyuchát és Csépát"