Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Támogatóként támogathatsz más csapatokat, például a legjobb barátaidét. Értesítést kapsz, ha az általad támogatott csapat(ok) belép(nek), a Támogatott csapatok oldalon pedig áttekintheted a csapato(ka)t, és megtekintheted a legfrissebb eredményeket is. Természetesen neked is lehetnek saját támogatóid, akik szimpatizálnak a csapatoddal
A halál csupán a kezdet...

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Javitasatok ki ha nem igy van, de szerintem egy szelsonek ugyanolyan fontos a jateszervezes mint egy belso KP-nak!
Köszönöm a logót <#worship>#worship>
Btw van még támogatói slotom, szóljatok ha kell valakinek.
Nem sietem el a vásárlást, jövõ hét szerdáig akarom megvenni, h játszhasson barátságoson, mert elsõ 3 forduló nekem rangadó lesz.
Ellened is megcsináltam akezdõt szerdára, a kezdõ csatárom nemrég került fel. Remélem alkot valamit, legalább a nevéhez (Király) méltõ lesz. A védelembe is van egy fiatalom, akit nemrég hoztam fel, meg majd a 2. félidõre be is fog állni 2 vagy 3.
Szar Bayern, szar Bayern :)

Azon agyalok, hogy második számú képességnek az átadás, játékszervezés, vagy védekezés a fontosabb-e, ha széleken támadás a taktikám...
most - vagy veszek egy nagyszerû szélsõjáték + többi csapnivaló
-vagy remek szélsõjáték + középszerû valami
jelenleg egy jó szélsõjátékú+középszerû védekezés/játékszervezésû szélsõm van
Ifit sikerült lekötni Chriss-szel.
Szar Bayern, szar Bayern :)

ha valami nemjó, szólj...

Nézegettem a fórumokat és megtaláltam ezt, így elsõre bejön ez a Hattrick, hol lehet beszerezni?
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
En is mindenre vevo vagyok, kamasz koromban marha sok Delfines sci-fi-t olvastam amiket meg apamtol orokoltem(o is sci-fi orult)! Amiket kiemelnek az a Star Trek illetve Battlestar Galactica, es szinte minden ami a legures terben jatszodik!😊
Eve-vel kapcsolatban van ez a 14 napos trial lehetoseg, lehet kiprobalom!
on:
Sajnos mas urhajos MMO ami eleg osszetett nincsen jelenleg a piacon. 😄
Amugy johet nekem mindenfele sci-fi SGAtol, Star Trekig vagy Star Warsig, de az animeket is nezni szoktam ,mert azokban is rengeteg mestermu talalhato.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt kéne kicsit úgy átformálni, hogy benne legyen a "Csepeli Vandálok" mint csapatnév és mondjuk az 1912 helyett 1981 legyen 😛
Jah és az SC sem kell oda, esetleg be lehetne oda biggyeszteni egy labdát vagy valamit.
Vagy egy tyukszem a labon amire egy focicipovel taposnak. 😄 Ilyesmire gondoltam. 😄DDDDDDD Sajnos karikatura alapot nem talaltam hozza.