Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
biztos? 😊😊

De én hallottam olyanról is,hogy vannak akik ezzel versenyeznek,pl.:egy másik játék két tagja(olyan játék ahol lehet pénzt átutalni vagy ilyenek),olyanok akiknek van hattrick(de lehetnek többen is),versenyeznek hogy ki tud több támogatót szerezni,és a gyõztes mindenkitõl kap valamit.

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Fenrir
Kb igen.

A halál csupán a kezdet...

kovacsgeri
aha
szóval egyfajta barátlista

banok
nagyon szép <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fenrir
Más csapatok támogatása és saját támogatók

Támogatóként támogathatsz más csapatokat, például a legjobb barátaidét. Értesítést kapsz, ha az általad támogatott csapat(ok) belép(nek), a Támogatott csapatok oldalon pedig áttekintheted a csapato(ka)t, és megtekintheted a legfrissebb eredményeket is. Természetesen neked is lehetnek saját támogatóid, akik szimpatizálnak a csapatoddal

összeírtam a csapatot, hogy a legjobb pozízióban mennyit tudnak a játékosok, asszem látszik, hogy hol kell erõsítenem 😄

Mo.Organ
Köszi szépen

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

leírtam már párszor, hogy játszhat, csak egymással nem üzleteljenek...
Mo.Organ
két ember egy gépen most akkor játszhat vagy nem játszhat??????

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

kovacsgeri
Mire jó az, ha valaki támogatja a csapatomat? Valaki világosítson fel pls!

Fenrir
Szélsõnek szélsõ és átadás kell szvsz 😊

Tono34
Ha gondolod nekem jöhet <#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

[Jakuza]
Koszi, nekem tokeletesen megfelel. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JimKirk
En ugy tudom, hogy minden kozeppalyan jatszo jatekosnak a jatekszervezes a legfontosabb kepessege, aztan jon az atadas mint masodik szamu kepesseg, es igy tovabb!
Javitasatok ki ha nem igy van, de szerintem egy szelsonek ugyanolyan fontos a jateszervezes mint egy belso KP-nak!
örülök, hogy tetszik 😛
Fenrir
Wow, nagyon jó lett <#eljen>

Köszönöm a logót <#worship>

Btw van még támogatói slotom, szóljatok ha kell valakinek.

kovacsgeri
bakter, most jöttem csak rá, hogy átigazolások alatt vannak speciális szûrõk 😊
Nem sietem el a vásárlást, jövõ hét szerdáig akarom megvenni, h játszhasson barátságoson, mert elsõ 3 forduló nekem rangadó lesz.

Christian88
próbálj meg inkább egy gyors speceset venni átadással

http://www.twitch.tv/hegii

Christian88
erre ne pazarolj idõt

http://www.twitch.tv/hegii

Rudee
Ifimbe most nekem is van 3 reményteli emberke. De kell még nekik pár hét, mire fel tudom hozni Õket, mert nem rég jöttek.

Ellened is megcsináltam akezdõt szerdára, a kezdõ csatárom nemrég került fel. Remélem alkot valamit, legalább a nevéhez (Király) méltõ lesz. A védelembe is van egy fiatalom, akit nemrég hoztam fel, meg majd a 2. félidõre be is fog állni 2 vagy 3.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kapusjelölt:

egy hét és fel tudok már hozni pár ifit! akkor telik le a 112 nap. van pár jelölt, mindjárt teszek be róluk infókat.
kovacsgeri
Van 100 000e Ft a csapat számláján, ebbõl azt hiszem egy szélsõ középpályást kellene vennem.
Azon agyalok, hogy második számú képességnek az átadás, játékszervezés, vagy védekezés a fontosabb-e, ha széleken támadás a taktikám...
most - vagy veszek egy nagyszerû szélsõjáték + többi csapnivaló
-vagy remek szélsõjáték + középszerû valami

jelenleg egy jó szélsõjátékú+középszerû védekezés/játékszervezésû szélsõm van

Rudee
Oké.

kihívtalak
Rudee
Felnõttek még nem kaptak ellenfelet a kalapból, ha van jelentkezõ akkor ne habozzon.
Ifit sikerült lekötni Chriss-szel.

Rudee
Nekem is lett 2 támogatóm 😊
(Jakuza és Jim)

JimKirk
A trikolor nagyon ott van!!<#hawaii>
remélem ilyenre gondoltál

kovacsgeri
csináltam magamnak új nickképet 😊 ennyire futotta 😄

JimKirk
Igazad van, ugy tokeletes!<#integet2>
de csak ha a piros is mellette van <#vigyor3>
JimKirk
<#ejnye1>

Ez a ket legszebb szin a vilagon!<#buck>
nagyon zsír! <#eljen> (persze a színektõl eltekintve <#beka3>)
próbáltam karikatúrásra venni a figurát 😄
ha valami nemjó, szólj...

na hazaértem, nekiállok a címereknek
JimKirk
Itt regisztralhatsz!
VRolee94
Hali.
Nézegettem a fórumokat és megtaláltam ezt, így elsõre bejön ez a Hattrick, hol lehet beszerezni?

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

JimKirk
off:

En is mindenre vevo vagyok, kamasz koromban marha sok Delfines sci-fi-t olvastam amiket meg apamtol orokoltem(o is sci-fi orult)! Amiket kiemelnek az a Star Trek illetve Battlestar Galactica, es szinte minden ami a legures terben jatszodik!😊
Eve-vel kapcsolatban van ez a 14 napos trial lehetoseg, lehet kiprobalom!

on:
[Jakuza]
Kicsi Off:

Sajnos mas urhajos MMO ami eleg osszetett nincsen jelenleg a piacon. 😄
Amugy johet nekem mindenfele sci-fi SGAtol, Star Trekig vagy Star Warsig, de az animeket is nezni szoktam ,mert azokban is rengeteg mestermu talalhato.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

megoldom
JimKirk
Aki a sci-fi-t szeretni az rossz ember nem lehet!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
Fenrir

Ezt kéne kicsit úgy átformálni, hogy benne legyen a "Csepeli Vandálok" mint csapatnév és mondjuk az 1912 helyett 1981 legyen 😛

Jah és az SC sem kell oda, esetleg be lehetne oda biggyeszteni egy labdát vagy valamit.

[Jakuza]
Kell valami kikapcsolodas az Eve online kozben is, te lama 😄

Fenrir
Tudnál nekem is csinálni? 😛

Fenrir
Haha, csak nem elõfizettél te noob? 😄

meglátom, hogy mit tehetek
[Jakuza]
Valami viccesre gondoltam, mint peldaul azok a karikaturak, ahol a focicsukanak fogai vannak, mondjuk tapos egy labdara vagy egy masik labra es ez egy pajzsban ami zold/feher es rajta a Tyúkszembrigád FC. felirat felul.
Vagy egy tyukszem a labon amire egy focicipovel taposnak. 😄 Ilyesmire gondoltam. 😄DDDDDDD Sajnos karikatura alapot nem talaltam hozza.

JimKirk
Latom te is elofizettel!<#eljen>
Felvettelek a tamogatott csapatok koze!