Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferdinánd Boros
17 éves és 83 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Játékszervezés: pocsék (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: középszerû (maximum középszerû)
Átadás: csapnivaló (maximum ismeretlen)
Gólszerzés: csapnivaló (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: gyenge (maximum ismeretlen)
Szerintetek ot felhozam es probaljam meg eladni, vagy egyszeruen csak rugjam ki! Nincs egy valamire valo fokepesseg sem!
17 éves és 83 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Játékszervezés: pocsék (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: középszerû (maximum középszerû)
Átadás: csapnivaló (maximum ismeretlen)
Gólszerzés: csapnivaló (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: gyenge (maximum ismeretlen)
Szerintetek ot felhozam es probaljam meg eladni, vagy egyszeruen csak rugjam ki! Nincs egy valamire valo fokepesseg sem!
Elfogadtam kihivast mester!
Az en serultjeim:
tapasz: 2
serult: 3 (ossz. 8 het)
Ma sajnos 1 hetre leserult az egyik csere szelsom! Jatszott az edzom is de nem kapott ertekelest
En meg legalabb novembereig egy 16 csapatos ifibajnoksagban jatszom, jelenleg a 12. fordulonal tartunk es az 5. helyen allok!
Az en serultjeim:
tapasz: 2
serult: 3 (ossz. 8 het)
Ma sajnos 1 hetre leserult az egyik csere szelsom! Jatszott az edzom is de nem kapott ertekelest
En meg legalabb novembereig egy 16 csapatos ifibajnoksagban jatszom, jelenleg a 12. fordulonal tartunk es az 5. helyen allok!
elfogadtam
hívj ki
ok, akkor ki az akinél már vége az ifibajnokságnak?
valaki aki támogató csinálhatna egy 6 v. 8 csapatos, privát meghívású ifibajnokságot, SG fórum ifibajnokság névvel. 😊
én megpróbáltam, de nekem nem lehet privát meghívásút csinálni... :S
én megpróbáltam, de nekem nem lehet privát meghívásút csinálni... :S
Valakivel én is játszanék egy barátságost most. Elõtte beszéljük meg, és szerintem ott legyen a meccs, ahol több nézõ lenne.
kihívtalak jövõhétre!
most már tényleg nem nagyon fogok alapembereket játszatni barátságosokon, de most elfelejtettem... :S
most 5 sérültem van:
egy 1 hetes,
egy kéthetes,
két négyhetes...
+ egy tapaszos
egy 1 hetes,
egy kéthetes,
két négyhetes...
+ egy tapaszos
+2 sérült... :S
Bõven kifogod bírni nekem majdnem négyszerese, míg a jegybevételem majdnem duplája a tiednek. Ha én kibírom ezzel neked is simán ki kell =)
http://www.twitch.tv/hegii
hát ez lehet. Játékosoknál megtudod nézni jobb oldalt a lista alatt.Szerintem az már a jelenlegi állapotot mutatja
http://www.twitch.tv/hegii
csúnyán megemelkedtek most a fizetések, hogy vettem két idõs játékost, de szezon végéig igyekszem nem hozzányúlni a maradék pénzhez
Ja figyelem.
Ahhoz képest, hogy csak 3 alap játékosomat raktam be, csoda hogy nem kaptunk gólt.
Ahhoz képest, hogy csak 3 alap játékosomat raktam be, csoda hogy nem kaptunk gólt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kivételesen nyertem barátságos meccsen, mert 4 meghatározó játékosom is pályán volt. 2-1
viszont 2300 nézõ volt majdnem, az elég szép
viszont 2300 nézõ volt majdnem, az elég szép
az én edzõmet kiállították a 77. percben... 😄DD
1:3-ra kikaptam, az edzõ volt a kapuban és nem kapott értékelést 😄DDD
rendes játékidõben 0-0, kezdõdik a hosszabbítás a hungeo-Pepita meccsen. 😊
Van egy lekötetlen ifi barátságos meccsem, ha érdekel valakit küldjön kihívást 😊
Csepeli Vandálok (1645760)
Csepeli Vandálok (1645760)
A halál csupán a kezdet...
ja, nekem már fenn van! <#eljen>#eljen>
szefó topikos egyenlogó. 😄DD mindenkinek vmi fõzelék van rajta. 😄D
nekem azért krumplifõzelék mert csak ezt az egy fõzeléket szeretem. 😄
nekem azért krumplifõzelék mert csak ezt az egy fõzeléket szeretem. 😄
Foxtrick nevû Firefox addon
A feltelepítése után a játékon belül nyílnak meg új menüpontok. CHPP certified, nyugodtan lehet használni.
A feltelepítése után a játékon belül nyílnak meg új menüpontok. CHPP certified, nyugodtan lehet használni.
A halál csupán a kezdet...
Ciao! Régebben volt itt egy csapatom,most újra jelentkeztem,ma kaptam meg a csapatot,ha valakinek van kedve egy barátságos meccshez,most az kihívhat.😊 Csapatazonosító:1649237
anno 1987
Krumplifooozeleeeek a legnagyobb kiraly a legnagyobb kiraly a legnagyobb kiraly!<#guluszem1>#guluszem1><#worship>#worship>
Bocs de az egyik kedvenc kajam, muszaj voltam!😛
Bocs de az egyik kedvenc kajam, muszaj voltam!😛
Készpénz: 63 662 eFt
Összes vétel: 148 900 eFt
Összes eladás: 38 901 eFt
Különbség: -109 999 eFt
Az átigazolások száma: 32
Összes vétel: 148 900 eFt
Összes eladás: 38 901 eFt
Különbség: -109 999 eFt
Az átigazolások száma: 32
jöhet nekem is, 30 milla mínuszban vagyok. 😄
adsz kölcsön? 😄DDDDDDDD
Készpénz: 227 714 eFt (267 669 eFt)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nekem +18 milla de msot fogok bezsebelni vagy 60 at remélhetõleg és akkor veszek egy csatárt.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
szombaton kiderül, hogy milyen csoportban leszek
kiszámoltam, kb 11 misit kapok a feljutásért meg a helyezésért, az lófaszse
kiszámoltam, kb 11 misit kapok a feljutásért meg a helyezésért, az lófaszse
Ha szerencséd van, kifogsz egy olyasmit mint én. TSI alapján 7. voltam csak, de 2 csapat is bot lett a rajtra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
-15 milla az egyenlegem és még csak ez volt a második szezonom(bár az elsõ csak fél volt), szóval nagy csoda ez a feljutás, nem lesz könnyû bentmaradni, ha egy komolyabb csoportba kerülök 😄
A pár napja hirdetett középpályásomat visszavásároltam, mert kevésért kelt el 😊 Jó lesz nekem edzõnek jövõre, szélsõre továbbra is vadászom, de nem akarom olyan hamar elkölteni a 100 000e-t.
Tényleeg... ti klubotok hogy áll anyagilag? érdekelnek a költségek, majd csinálok egy print screent az enyéimrõl bari meccs után.
Tényleeg... ti klubotok hogy áll anyagilag? érdekelnek a költségek, majd csinálok egy print screent az enyéimrõl bari meccs után.
az ifiknek szürke a képe?
ha észreveszik, akkor kirakják mindkettõt 😄
egyszer még belefér, de kétszer már nem...
egyszer még belefér, de kétszer már nem...