Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Botok elleni meccseket vedd komolyan, meg verd meg legalább egyszer a másik feljutót és már bent is maradtál. A többi pont meg ajándék.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Közbe megvannak a csoportom új tagjai:
Süti Club
Tengeri SE
kandó sc
Elsõ ránézésre Õket meg kell elõznöm. Onnantól baj meg már nem nagyon lehet.
Süti Club
Tengeri SE
kandó sc
Elsõ ránézésre Õket meg kell elõznöm. Onnantól baj meg már nem nagyon lehet.
Erõsíthetsz, azt hiszem.
De végülis van 4-5 szinte egyforma csapat, ha körbeverik egymást, akkor nem fogod be egyiket se. Az a Kispest meg a Sördögök elég erõsnek tûnik.
De végülis van 4-5 szinte egyforma csapat, ha körbeverik egymást, akkor nem fogod be egyiket se. Az a Kispest meg a Sördögök elég erõsnek tûnik.
háth... 😄
neked se lesz könnyebb
neked se lesz könnyebb
Ahogy nezem, nekem nem sok eselyem lesz a bentmaradasra itt. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem 1 meccs van hátra a bajnokságból, kérdés, hogy a többiek hogy állnak.
Én a kupában vele fogok jáccani elsõként, illene továbbjutni.
Azt viszont nem tudtam megnézni, hogy milyen új csapatok kerülnek a csoportba.
Azt viszont nem tudtam megnézni, hogy milyen új csapatok kerülnek a csoportba.
lol. 😄D
a szezon legtöbb gólját(39) egy magyar játékos szerezte angliában
Mátyás Kubinyi
Krumpli Bogarak (VII.840)
nemrossz 😄
Krumpli Bogarak (VII.840)
nemrossz 😄
mi a f...???
PL ilyeneket kihoz a statisztika, hogy a világ legjobb kapusa hattrickben MAGYAR VII. osztályú csapatban játszik<#wow1>#wow1>
Teljesen rákattantam erre az alltid.org-ra 😄
barátlistát is lehet vezetni, akinek fejbõl tudtam a csapatnevét azt fel is vettem
barátlistát is lehet vezetni, akinek fejbõl tudtam a csapatnevét azt fel is vettem
kiraktam egy 20 éves srácot jó védekezéssel átadólistára ingyen
megvan a kezdõ ellened. 10 újonc fog játszani. 😄D
azisten b*ssza meg -.-
28 milkát már nemtudok egy játékosért adni :S
pedig lett volna egy remek átadású MAGYAR középpályásom
28 milkát már nemtudok egy játékosért adni :S
pedig lett volna egy remek átadású MAGYAR középpályásom
ejj, szerintem ki fogok esni... :S
Felhasznalonev->sajat csapat:
Kozepen a legjobb 10 jatekos felett van kozvetlenul "Feljut: xxxxx "
Kozepen a legjobb 10 jatekos felett van kozvetlenul "Feljut: xxxxx "
azt hol tudom megnézni, én hova jutottam fel?
néztem, hogy van 2 botcsapat, ellenük is próbálkozhatok
Karaj ebbe a csoportba jutott fel.
Szerintem van eselyed a bentmaradasra, a VPG all stars verheto ellenfelnek tunik es kis szerencsevel az Agyasok ellen is lehet eselyed!
Szerintem van eselyed a bentmaradasra, a VPG all stars verheto ellenfelnek tunik es kis szerencsevel az Agyasok ellen is lehet eselyed!
viszont ha látszik, hogy nincs esélyed, akkor a játéktördelés oldhatja meg a gondot
VI. 792 asszem
hova kerülsz? Én valószínû hogy V.3 ami középerõs az V. osztályban vagy V.177 ami a gyengébbekk közé tartozik. Már ha jól emlékszem.. lehet fordítva volt =D
http://www.twitch.tv/hegii
k'csög 😄
na ha tényleg odakerülök, ahova ez írja, baszott nehéz lesz :S
"jövõre" az lesz. 😄 most hogy feljutottam. már gyakorlom a 5-4-1-et, védõket edzek stb...
dehogy tartom én rossz taktikának 😄
én csak mindig az ellenfélhez igazodok és mivel védõket edzek, általában ezt favorizálom... én csak azt mondtam, hogy egy biztos vesztes meccsnél a játéktördelést ajánlom
én csak mindig az ellenfélhez igazodok és mivel védõket edzek, általában ezt favorizálom... én csak azt mondtam, hogy egy biztos vesztes meccsnél a játéktördelést ajánlom
Haha az alltid.org szerint a csoport alomcsapataban benne van 3 jatekosom 2 hatved es egy szelso!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii> A 8 masik a bajnokcsapatbol van!
Nekem is 30 es 34 csillag kozott mozog a csapat! Viszont van 4 friss igazolas akiknek meg formaba kell lendulniuk, a kapus es a 3 belso kp!
vettem darabonként 200eFt-ért, 5 db hátvédjelöltet a jövõ évre.
mindnek megfelelõ a védekezése, 17-18 évesek, egész jó emberi tulajdonságokkal. háromnak még specialitása is van: egy , egy és egy .
mindnek megfelelõ a védekezése, 17-18 évesek, egész jó emberi tulajdonságokkal. háromnak még specialitása is van: egy
Jó, de megmutatja a szomorú tényeket is 😄
pl hogy 32 csillag körülit tud csak a jelenlegi csapatom, a valaha volt legjobb csapatom tudott 37,5öt, de annak fele sincs meg.
pl hogy 32 csillag körülit tud csak a jelenlegi csapatom, a valaha volt legjobb csapatom tudott 37,5öt, de annak fele sincs meg.
Ez az alltid.org nagyon jo!
Meg azt is lehet tudni, hogy karajj mennyire szereti az ellentamadast! <#whatever>#whatever>Pedig szamomra itt a forumon az jott le, hogy o ezt rossz taktikanak tartja!<#fogmosas>#fogmosas>
Meg azt is lehet tudni, hogy karajj mennyire szereti az ellentamadast! <#whatever>#whatever>Pedig szamomra itt a forumon az jott le, hogy o ezt rossz taktikanak tartja!<#fogmosas>#fogmosas>
itt a te tömböd
13261 Budapesti Spart.. - Chelsea GFC 3124
nem lesz hosszú kupaszereplésed neked sem, kaptál egy VI. bajnokot
13261 Budapesti Spart.. - Chelsea GFC 3124
nem lesz hosszú kupaszereplésed neked sem, kaptál egy VI. bajnokot
na nemsokára kijövök a mínuszból megveszik két játékosom, 150000 eFT és 18000eFT egyelõre
http://www.twitch.tv/hegii
köszi, megvan
12435 hungeo fc - S-Attack FC 3950
a csapatod oldalán jobbra fenn van egy hivatkozás, hogy kuparangsor-- katt rá és ott lesz a te párosításod is a sok között (ctrl+f és hamarabb megtalálod)
a csapatod oldalán jobbra fenn van egy hivatkozás, hogy kuparangsor-- katt rá és ott lesz a te párosításod is a sok között (ctrl+f és hamarabb megtalálod)
hol tudom megnézni azon az oldalon?