Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2009-08-28 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 4 524 eFt.
2009-08-28 2 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-08-28 A szezon véget ért, a klub pedig 9 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
kovacsgeri
2009-08-28 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 9 078 eFt.
2009-08-28 A szezon véget ért, a klub pedig 4 600 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.

pontosan. most épp egy kapusra licitálok.
JimKirk
Szerintem is igen szep osszeget kassziroztal!

Geo: Mit csinalsz a penzel, megprobalsz venni par jo kepessegu idosebb jatekost?
[Jakuza]
Na igen ha valaki nem a 7. csoportban kapja meg a szurkoloi dijat. Bar szerintem meglepone jol kaptam, ahhoz kepest.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

micsoda ték! :o

Ha már gizdulunk:
2009-08-28 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 12 648 eFt.
2009-08-28 A szezon véget ért, a klub pedig 12 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

[Jakuza]
Jah es persze kiveve a golkiralyi cimert, mert azt azonnal a bajnoksag vegen mar megkapja mindenki. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ezt mindenki tudta, hogy kovetkezo hetvege szombaton fizetik ki.

JimKirk
A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 4 548 eFt.
A szezon véget ért, a klub pedig 6 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
Rudee
2009-08-28 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 6 846 eFt.
2009-08-28 A szezon véget ért, a klub pedig 4 600 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fenrir
Mondtam, hogy fogsz kapni pénzt 😊

Ha tiéd volt a gólkirály akkor elvileg az után is járna.

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Szinten zenesz. 😄

2009-08-28 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 5 148 eFt.
2009-08-28 8 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-08-28 A szezon véget ért, a klub pedig 12 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.

na befolyt egy kis pénz <#smile>

2009-08-28 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 3 324 eFt.
2009-08-28 2 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.
2009-08-28 A szezon véget ért, a klub pedig 9 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
kovacsgeri
Szia!

ha van kb 60 000e Ftod, akkor érdemesebb lenne beruháznod egy jó edzõre, csapnivaló vezetõi képességgel, mert a játékosok sokkal nagyobb hatásfokkal fejlõdnének alatta. De VII. osztályt bõven meg lehet nyerni edzõ nélkül is.

Rudee
Ifim holnap letudja az utolsó meccsét is, aztán nevezek majd velük vmi alacsonyabb létszámú bajnokságba.
Jó volna, ha 3 ponttal zárnák az évet. Az esély adott, mert a 15. ellen kéne helytállni idegenben.

Sziasztok!

Van egy középszerû edzõm, középszerû vezetõi képességgel, remek tapasztalattal. Ez elég a heted osztályban? Ha igen, meddig tartsam meg? Ha nem, milyen legyen helyette?

For the greater good

Láma!
ha esetleg kell egy jo kapus, holnap délelött jár le a licit😊

kapus

JimKirk
Megmondom oszinten, hogy nem bunko/serto szandekkal nyomtam be azt az ikont!
Ha "megbantottalak" vele, vagy rosszul esett, akkor elnezest kerek!
Fenrir
Tudom, hogy xart sem érnek, azért 3 évet én már lehúztam hattrickban régebben. Viszont az eleje az xar amíg nincs annyi bevételed, hogy pluszban legyél minden hét végén.

Fenrir
Nah rajtad igazódjon el az ember...

JimKirk
Ment a licit!

Viszont cserebe megbundazzuk majd egy kozos meccsunket az en javamra!<#banplz>
egy forintot nem kapsz ezekért... :S rúgd ki inkább õket...
JimKirk
Enkerekelnezest!<#ijedt>
[Jakuza]
Ne szomorkodj, ott az en mukim ingyert tettem ki nem sokkal teszed magad minuszba ha megveszed es jo atadas kepessege van es csak 18 eves. 😄

Fenrir
Elég lett volna annyi is, hogy "bocs, de nincs rá felesleges pénzem", abból is megértettem volna...

<#pardon1>

[Jakuza]

JimKirk
Nem vagy semmi!<#action>
Fenrir
Itt van 2 gagyi játékos eladásra. Kb semmit sem érnek viszont ha valakinek baromi sok pénze lenne és megszánna azzal, hogy legalább az egyikre dob licitet (2-3000-nél ezek nem érnek többet) akkor azt nagyon megköszönném a jelenlegi nehéz pénzügyi helyzetemre való tekintettel 😊

http://www88.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=254227240

http://www88.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=254227243

kovacsgeri
Ha jól számolom a következõ két edzésen nem tudok minden védõt edzetni, mert csak egy meccs lesz/hét.
Át kellene térnem erre az idõre általános edzésre a formák miatt, de van egy 17 éves 30 napos védõm, aki 18 éves korára simán "remek" lesz, ha mindig edzem.

Rudee
Spanyol emberkém védekezése már "jó", értéke feljebb is ugrott 14000e-rel. És még csak most volt 20 éves.
Következõnek egyik szélsõ védõm fog lépni, kb 2 edzés kell még neki.

[Jakuza]
Hat az eros jatekosokat eppenhogy a szezon vegen erdemes, mert akkor vannak a ki-ki merkozesek.

kovacsgeri
A keret alakítása kész, az alkotó megpihen 😄 - mondhatom most.
2 hét alatt sikerült az egyenlegemet negatívba tenni 😊
azért az, hogy mekkora trader vagyok, ez is bizonyítja:

Összes vétel: 1 122 600 eFt
Átlagos (vétel): 24 404 eFt
Összes eladás: 801 699 eFt
Átlagos (eladás): 25 861 eFt
Különbség: -320 901 eFt
Átlagos (vétel + eladás): -4 168 eFt
Az átigazolások száma: 77

JimKirk
Egy kepessege sem esett le? Ez jol hangzik! A TSI az nohet ha allandoan jatszik es jo formaban van.

#7750:

Szerintem erdemes lenne a szezon elejen probalkozni a jatekosok eladasaval, gondolom olyankor sokan vannak akik megijednek a kezdeti versegektol es megprobaljak erositeni a keretet. Az is lehet, hogy rosszul latom!😊
[Jakuza]
Zsakbamacska. A kerok letszamatol es a megfelelo eladasi idotol fugg.
Rosszabb esetben csak 30 millio jobb esetben akar 100m is ha bevadulnak a licitelok.

[Jakuza]
Nem esik vissza hetente.
Egy idenyre nyugodtan megveheted oket. Az altalam elobb leirt jattekosnak pl a formajat a bajnoksagban 2800-rol feltornaztam 3200 fole. Tehat meg a megfelelo eredmenyeknel edzesnel is akar meg javulhatnak is. A tobbi erteke pedig egyaltalan nem esett le.

JimKirk
Szerintetek kb. mennyiert tudnam eladni?
[Jakuza]
Boven.
En olyan 29-30 eves jatekost vettem az elozo szezonra, aminek volt 2 jo kepessege + ragyogo pontrugassal rendelkezett valamint kb 3000 TSI-je is volt.
Onnantol kezdve elkezdtem szarnyalni a 7. osztalyban. O volt akit eladtam a szezon utolso forduloja elott. 😄

JimKirk
Edzésriport

Az edzõd, Gustav Kepet közleményei:
Egy képesség növekedett! Gábor Romanek A játékos Védekezés képessége remek szintrõl nagyszerû szintre emelkedett.

<#szeret><#phone>
JimKirk
Avval kapcsolatban felvilagosithatnatok, hogy 28 eves kor felett a kepessegek romlasa milyen surun jelentkezik? Azt olvastam, hogy hetfonkent de remelem ez nem azt jelenti, hogy hetente egyet visszaesik mondjuk a golszerzese.
Csak a tudatlansagom tart vissza, hogy merjek venni 27 ev feletti jatekost, pedig ott mar lehetne csemegeznem rendesen!😊
kovacsgeri
60 000e körül kaphatsz egy nagyszerû csatárt 28-30 év között. Ha szerencséd van, akkor a fizetése sem sok, és ha nem csatárt edzel, akkor megéri idõsebb játékost választani, amíg nem leszel jobb helyzetben anyagilag.

JimKirk
Nekem is valami hasonlora faj a fogam, 60 milla pluszban vok, okosan kellene befektetnem! A csatarjaim csak "megfeleloek", nincs egy "jo" kepesseguk sem!
JimKirk
Itt megtudod nezni! Ird be a keresobe a csapatod nevet, vagy a te felhasz. nevedet!
Nekem még nem volt meg a sorsolás.

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Felraktam pár játékos(19)átadólistára,lehet böngészni.

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

10 misibe fájt, kicsit öreg, de 1-2 szezonra jó lesz

Rudee
Szezon elején nekem is el kellett adnom 2-3 meghatározó játékosomat, de aztán sikerült pótolni Õket. Igaz, akkor nem a pénz kellett elsõsorban, hanem inkább helyettük más, fiatalabb játékosok.

[Jakuza]
Edzot is kellene igazolni mert ez a mostani csak egy szimpla kozepszeru.
Csak hat nincs penz. Igy is -70k-rol jottem vissza, mert a stadionbovites elvitte a penzt es az atigazolasokbol meg nem jottek akkor meg be a penzek.
Most a hetvegen kb -4k lesz a penzem, csak akkor kerulok pluszba ha a feljutasi penzt megkapom, viszont meg 2 hetig nem lesz merkozes igy aztan csak kiadas lesz szinte.
Ugy hogy nem tom hogy tudnak barhogyan is erositeni a kereten, fokent azert sem mert ilyenkor beall az atigazolasi piac is es alig csurran cseppen penz meg a fiatalok eladasaert sem.

Tono34
20-án lépett:

Elemér Révész

A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védés képessége természetfeletti szintrõl titáni szintre fejlõdött.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Rudee
Estére remélhetõleg egyik spanyol játékosom védekezése is feljebb ugrik (6.80 most a HTO szerint). Edzõcsere is jó lenne már, de a potenciális célpont még csak 5 hete a csapat tagja.

[Jakuza]
Nincs penz erositesre es ezek mind a feljuton kivul 2k vagy a folotti TSIvel rendelkeznek az en szereny hetszazamhoz kepest. 😄
Mindegy mert a 3k-s jatekosokat elkellett adnom tul oregek voltak igy meg kitudtam beloluk penzt szedni.