22246
Hattrick
  • Jakuza001
    35287 néző, nem rossz jot tesz majd azert ez a penztarcamnak, meg akkor is , ha csak 2/3-t kapom meg.
  • bujdiiii92
    Helló Mindenkinek!

Rendezünk egy kupát, jövőheti indulással. Ha valakit érdekel:
    http://www92.hattrick.org/Forum/Read.aspx?t=15583019&n=1&v=4

A kupa győztese 3 hónapos Hattrick Támogatói szolgáltást és 10 Kreditet kap
  • JimKirk
    Az nám sok!:( Az enyemet 426 000 eFt-ert raktam ki es van egy megfelelo szelsojateka.

• sapkafej
    én most ennyit kaptam egy titáni védőért: 328 476 eFt
    igaz, csak egy középszerű átadása volt mellé
  • Rudee
    Erőteljes 3
    Gyors 2
    Kiszámíthatatlan 2
    Technikás 1
  • Jakuza001
    A sok technikas nem gaz, a rosszidokben elszenvedett penalty miatt ?
  • gabber_saviola
    Erőteljes 1
    Technikás 3
    Jól fejelő 1
    Kiszámíthatatlan 1
  • Magic Boy
    Jól fejelő 4
    Kiszámíthatatlan 4
    Gyors 2
    Technikás 2
  • Jakuza001
    Kiszámíthatatlan 4
    Gyors 2
    Jól fejelő 2
    Technikás 1
  • JimKirk
    Vegre felepult a titani vedom, most mar talan el is viszik!:) Valamivel a 450-es atlagar alatt akarom majd kirakni.
  • JimKirk
    Specialitás

Jól fejelő 4
    Gyors 3
    Kiszámíthatatlan 1
    Technikás 1
  • Sysfox
    Nálatok?

Specialitás:

Gyors 3
    Jól fejelő 3
    Erőteljes 2
    Kiszámíthatatlan 1
    Technikás 1
  • Sysfox
    Kapusnak játékszervezés, szélső védőnek gólszerzés! :D
    Na jó, nem.

Emberek, van a Hattricknek egy beépített súgója, tessék olvasgatni, meglepően sok információ található e helyen, sőt, hasznos információk!

Amúgy a kapusnak a védésen és védekezésen túl nem árt pontrúgás sem, hogy ne szopjon be minden szabadrúgást, a hátvédek esetén pedig a szélsőjáték csak a szélső támadásba számít, a védekezésbe nem. Hátvéd esetében a védekezés a lényeg, a játékszervezése beleszámít a középpályába, az átadása pedig ellentámadás taktika esetén nélkülözhetetlen!
  • Jakuza001
    Kapusnak vedes/vedekezes.
    Szelsohatved vedekezes/szelsojatek.
  • Burdi
    milyen egy jó szélső hátvéd, meg egy kapus?
    milyen képességeket nézzek nekik?
  • Rudee
    Nézd meg az én csoportomat

Csöppet mi is kilógunk, sőt, még finoman is fogalmaztam. Még mindig azt mondom, hogy öröm lesz az esetleges bentmaradás.
  • Rudee
    Vmiért nem lehet lekötni barátságos meccset, remélem holnapra azért megjavul...
  • sajtburger
    Háát.. ez.. döbbenetes, hogy ilyen csapattal, bent maradásért simán megy a gárdája, 6ezres csapatfizu, nagyon össze lett válogatva az a társaság, vagy bunda az egész.
  • daver88
    Real_Madrid_FC 2 - 2 Kopters

0 - 1 Jay Fränkel 20'
    0 - 2 Pierre-Jean Coignard 23'
    1 - 2 Favio Gottardi 48'
    2 - 2 Sepp Mouritzen 73'

0:2 után jó lett volna megnyerni a meccset, de így sem bánkódok, jobb csapata van az ellenfélnek, és jól is cserélt...így is vezetem még mindig 3 ponttal a csoportot..
  • JimKirk
    Komoly kozeppalyaja volt az ellenfelednek.
  • REALista
    0:6-ra kikaptam idegenben, de még vezetem a tabellát...:D
  • JimKirk
    Szent 2 - 1 Spartacus

1 - 0 Juan Luis Mery 7'
    2 - 0 Axel Salomonsen 8'
    2 - 1 Olef Altenstedt 66'

Ostoba fasz voltam, ez ma rajtam ment el! Azert lazatam, mert tudtam, hogy meg igy is kozel hasonlo lesz a birtoklasunk, viszont arra nem szamitottam, hogy ilyen "gyenge" tamadasokkal kell majd szamolnom, sokkal erosebb szokott lenni a Pubi. Jo kp.-val, tobb helyzettel talan ossze johetett volna a dontetlen, vagy akar a siker!

Mindegy, keszulok ujra a VI. osztalyra!

Erdemes megnezni az MD FC-t! En lassan mar leszopom magam, hogy egy ilyen gyenge csapat ilyen jol szerepelhet. Tudom a TSI nem minden, de akkor is!
  • Sysfox
    Battery - Foxtrotty 0:7

0 - 1 Dimitri Georgelin 12'
    0 - 2 Norbert Kasik 27'
    0 - 3 Gáspár Lauer 37'
    0 - 4 Péter Sipos 53'
    0 - 5 Gergely Pozsgai 54'
    0 - 6 Sámuel Árky 75'
    0 - 7 Dimitri Georgelin 79'

Lazázva is 245 hatstat idegenben, ezzel átvettem a vezetést a csoportban, vagy azt is mondhatnám, hogy a megérdemelt helyünkre kerültünk! :D
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Norbinho Újpest1987 1 - 3

0 - 1 Måns Månsson 5'
    1 - 1 Petr Reif 19'
    1 - 2 Attila Tuska 47'
    1 - 3 József Kovács 57'

Félidőben még X volt, de aztán kijött, hogy az ellenfél sokkal jobb formában van, és a támadó játékuk klasszisokkal jobb volt. Bár így belegondolva, ha a rendes kezdő csapattal állunk ki, 3-4-3-ban bármi megtörténhetett volna, de így a biztosabb, a következő fordulókat pedig hozni kell mindenképpen, bent maradásunk dőlhet el azokon a meccseken.

Aprócska öröm talán, hogy sikerült összedobni egy 120-as védelmet. :)
  • Rudee

Klitoriszkapitány - Ex Pepita F.C. 0-2 (0-1)

39' Donald Grimes
    40' 0-1 Odvan Albach
    55' Amedeo Belardo
    83' 0-2 Clemens Scheiber

Esélytelenség ide vagy oda, azért összeraktam a lehető legjobb középpályát 5 játékossal, így próbáltunk 4-5-1-gyel csodát tenni az ellentámadással. Biztos sokat jelenetett, hogy a hazaiak egyik talán legjobb játékosa sérült, de ez vígasztalja őket. Így is két 5 csillag feletti csatárral rohamozott, szerencsére sikertelenül.
    4 meccs után 9 pont az több, mint szenzációs.
  • Jakuza001
    Na ma ismet felbasztam magam ezen a szaron.

Nem eleg hogy poziciot valtott a nem elonyel beallitasnal (2-1re vezettem) megint a hatvedem, de meg az ellenfel 2 szelso tamadasbol lovi a ket goljat, mikozben kozepso tamadasokra van taktikazva, nem kisse nevetseges.
  • Rudee
    Ilyenkor mondjuk egy tök random kezdőt összedobhatna a rendszer.
  • Rudee
    Nekem a héten volt :S
  • Christian88
    19264 néző volt kíváncsi ezen a kissé szeles, de mégis kellemes, őszies napon rendezett találkozóra a város központjában lévő One-way arena stadionba.

A házigazdák 5-0-ra megnyerték a mérkőzést, mivel a vendégek közt nem akadt legalább 9 pályára küldhető játékos. A nézők a győzelem dacára csalódottnak tűntek.
  • Christian88
    Valaki ifi bari meccs kedden?
  • gabber_saviola
    Nálam is nagyon nehéz mérkőzés lesz. Elsőre úgy voltam vele, hogy el lazázom, de aztán jobban megnézve nem is annyival erősebb ellenfelem, meg aztán a kövi fordulóban úgy is a csoport favoritja jön hozzánk (majd ott lalázok).
  • Jakuza001
    Sok sikert sracok a mai merkozesekre.
    Az enyim olyan ki-ki merkozes szeru lesz szerintem, mert teljesen harom eselyes. Meglatjuk mi lesz.
  • JimKirk
  • Jakuza001
    Az otodik sor utan, amit most fogyasztottam el, ertheto a smiled.
  • Sysfox
  • Jakuza001
    Majd beallitok valamit, de meg kell valljam, nem sok kedvem van azzal is foglalkozni.
  • JimKirk
    Sysfox, Jakuza!

Sorsoltak az SG Ligaban, hetfon kezdunk!:)
  • JimKirk
    Rosszcsont, idos es nincs atadas, en sem tartanam meg!:)
  • Sysfox
    Szerintem nem. Átlagos játékos nekem, ráadásul alapból nem tartok bajkeverőket.
  • sajtburger
    Én vélhetőleg feladom ezt a fordulót, 5 védős ellentámadással bepróbálkozunk, aztán bízzunk a szerencsében. Az ellenfélnek nagyszerű középpályája van, bajnok esélyesek. Következő fordulókban pedig a közvetlen riválisokkal játszunk, ami sokkal fontosabb lehet majd. :/