Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Árbecslés:
Szar Bayern, szar Bayern :)
az elõzõ hozzászólásomban a 450 mérkõzés az 450 perc lenne. Szorri 😊
amugy ifiben elszaporodtak a védõim. 😮
Istók Ferenc egy 16 éves és 57 napos középszerû, jól fejelõ védõ. 29 napja tag, 5 mérkõzésen játszott összesen 450 mérkõzést. Legutóbbi mérkõzésén öt csillagos teljesítményt nyújtott
Kopcsák Archibald, aki egy 18 éves és 13 napos védõ, középszerû (maximum remek) védekezéssel, maximum jó szélsõjátékkal. Eddig öt mérkõzést játszott a csapatban, mindannyiszor végigküzdve a 90 percet. Legutóbbi mérkõzésén hat és fél csillagos teljesítményt nyújtott. 72 napja játszik az ificsapatban.
Németh János egy 16 éves 7 napos játékos, maximum középszerû védekezéssel. 15 napja játszik a klubban, s ez idõ alatt 2 mérkõzésen tett tanúbizonyságot tehetségérõl.
További reménységként kell említenünk Szûcs Balázst, aki már 16 éves és 80 napos, ám védekezése maximum megfelelõ, gólszerzése középszerû lehet, míg szélsõjátéka már elérte a középszerû szintet!
További tálentumok találhatók még a középpályán, például Márics Sándor, aki, mint védekezõ középpályás tökéletesen érvényesül a gyepen. Legutóbb hét csillagot szállított számunkra, és továbbrasincs vége szárnyalásának. Játékszervezés képessége maximum REMEK szintre fejlõdhet hamarosan. Még csak 50 napja tagja a csapatunknak.
Arról nemis beszélve, hogy van két négycsillagos csatárom. A felügyelõket ráállítottam kapuskeresésre. Nagyon kell kapus az ifibe! Nincs normális, és így nem merek addig ligátváltani. Csakmert itt lassan egyeduralkodó leszek.
2009-10-18 Kapott
Szia!
A Jó nevû játékosok 7. topikba írt személyeskedõ hsz-ed miatt 2napra kizárlak a fórumokról.
A Staff levelezés részben vagy egészben történõ idézése a Fórumon vagy a Hattricken belül konkrét eset tárgyalásának minõsül.
Mod-Utasi
Valaki nézze már meg mit írtam oda,mert már nem is emléxem.<#gonosz1>#gonosz1>
anno 1987
Más dolog, hogy a támadásokat nyilván jobban segítenék jobb tulajdonságokkal.
A játékosaim életkora magas, ha eladom a kapusomat (1-1,3 milliárd), akkor sem tudom teljesen fiatalítani a csapatot. Bár majd 2 milliárdból talán 3-4 játékos kijöhet. Szezon végén eladva, ár ezrest meg lehet spórólni a fizun 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A 19-20 éves játékosokat húzd fel vagy rúgd ki. Minden héten vegyél fel egy új srácot akit a scout ajánl és személy véleményem szerint tölts fel mind a 16 játékos helyet így akkor is tudsz majd valakit játszatni ha valaki piros lapot kap vagy lesérül.
Na de ne én magyarázzak már egy olyannak aki több éve játszik.😄D
anno 1987
Ha tudsz valami jobbat akkor belépek szívesen oda.😊
Én azt olvastam,hogy a legjobb a 12 vagy 16 csapatos bajnokság. Esetleg támogatóként ha indítanál te egyet az lenne a legjobb ,mert tuti betelne jelentkezõkkel 1 hét alatt.
anno 1987
Holnap (hétfõn) este játszom én is az utolsó meccset a jelenlegi ligában, aztán én is újat keresek...
A te ifijeid többsége túlkoros, és nem is játszhat.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
KétBallábasokSE Magyarország (58
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
anno 1987
Ez es feriS ez es sajnos feriaztán még ez is az😞ez az utolsó!ez meg az ellenfeleez is az ellenfele(volt még ferike le nem mondott)ezt meg kitagadták magyarországrólmég hogy becsületes...egyens?görbe mint az ökörhugyozás...
egyenlõre ennyi elég...
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Dániel Rácz (262697395)
Magyarország 18 éves és 41 napos, következõ születésnap: 2009-12-28
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Pepita F.C. (2009-10-18 óta)
TSI: 100
Fizetés: 54 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék
Szélsõjáték: középszerû
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: gyenge
Az a baj, hogy sok idõ lenne felnyomni a védekezését, hogy legalább szélsõbekk legyen.
Letöröm az összes kezed lábod, ha elviszed elõlem a játékost.<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#lookaround>#lookaround>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
(csekkold a logófejléced!)