Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
légy a vendégem😊

látom te is ágyús vagy! <#wink>
jhetedikj
törölték úgy néz ki, pegig senkire nem mondtam semmi csúnyát

ezt a 2 napot kibírom 😊

anno 1987

Humbert Krausz (245828964)

Árbecslés:

ha ez után írtál még valamit, akkor azt törölték, ha nem, akkor nem értem
igazából annyira nem is irreális az ár, talán csak kikiáltási árnak magas, viszont nem akartam kockáztatni, azzal, hogy kevésért teszem ki.... mert megnéztem és 80 milla körül is több hasonló játékos adódott el.
igaz, épp ezért raktam ki a legjobb védõmet, kicsit irreális árérért, hátha vmi balek megveszi. 😄DD
Rudee
Inkább adj el 1-2 játékost, akiért jó pénzt kapsz. Kiesést velük se fogod elkerülni már, jövõre meg kinevelsz a helyükre párat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

játékosok, volt egy stadion bõvítésem is még az elõzõ szezonban 20 milláért...
Rudee
Nekem -1.3 és 1.4 millió körül mozog hazai bajnoki nélkül a heti veszteség. Teltház viszont 34-35 millát hoz.

matthias92
amugy gyerekek... nektek mennyi a szponzorbevételetek? nekem szinte fedezi a költségeket jegybevételek nélkül. Most pl. -3milla. Ha pediglen meccs lészen, akkor bezony +25 misi legalább jön be. Remélem mostis teltház körüli eredmények lesznek... csakmert -36misim van és jólenne kilábalni belõle 😞
az elõzõ hozzászólásomban a 450 mérkõzés az 450 perc lenne. Szorri 😊

matthias92
kihívtalak! 😊
amugy ifiben elszaporodtak a védõim. 😮
Istók Ferenc egy 16 éves és 57 napos középszerû, jól fejelõ védõ. 29 napja tag, 5 mérkõzésen játszott összesen 450 mérkõzést. Legutóbbi mérkõzésén öt csillagos teljesítményt nyújtott
Kopcsák Archibald, aki egy 18 éves és 13 napos védõ, középszerû (maximum remek) védekezéssel, maximum jó szélsõjátékkal. Eddig öt mérkõzést játszott a csapatban, mindannyiszor végigküzdve a 90 percet. Legutóbbi mérkõzésén hat és fél csillagos teljesítményt nyújtott. 72 napja játszik az ificsapatban.
Németh János egy 16 éves 7 napos játékos, maximum középszerû védekezéssel. 15 napja játszik a klubban, s ez idõ alatt 2 mérkõzésen tett tanúbizonyságot tehetségérõl.
További reménységként kell említenünk Szûcs Balázst, aki már 16 éves és 80 napos, ám védekezése maximum megfelelõ, gólszerzése középszerû lehet, míg szélsõjátéka már elérte a középszerû szintet!
További tálentumok találhatók még a középpályán, például Márics Sándor, aki, mint védekezõ középpályás tökéletesen érvényesül a gyepen. Legutóbb hét csillagot szállított számunkra, és továbbrasincs vége szárnyalásának. Játékszervezés képessége maximum REMEK szintre fejlõdhet hamarosan. Még csak 50 napja tagja a csapatunknak.
Arról nemis beszélve, hogy van két négycsillagos csatárom. A felügyelõket ráállítottam kapuskeresésre. Nagyon kell kapus az ifibe! Nincs normális, és így nem merek addig ligátváltani. Csakmert itt lassan egyeduralkodó leszek.

jhetedikj
Belépek hattrickre ez az üzenet fogad:

2009-10-18 Kapott
Szia!
A Jó nevû játékosok 7. topikba írt személyeskedõ hsz-ed miatt 2napra kizárlak a fórumokról.
A Staff levelezés részben vagy egészben történõ idézése a Fórumon vagy a Hattricken belül konkrét eset tárgyalásának minõsül.
Mod-Utasi

Valaki nézze már meg mit írtam oda,mert már nem is emléxem.<#gonosz1>

anno 1987

kovacsgeri
Alsóbb osztályokban középhátvédnek nem kellenek nagyon specek szerintem. Én VI-ban nem sok gólt kapok, pedig a védõimnek csak a védekezés skilljük magas, a többi átlagban csapnivaló.
Más dolog, hogy a támadásokat nyilván jobban segítenék jobb tulajdonságokkal.

köszi a táblázatot. tehát a védekezésen kívül semmi másra nincs szüksége ha alapon hagyom? se átadás se játékszervezés? bocsi még eléggé kezdõ vagyok.
Hali! Segítenétek hogy milyen skillenek kellenek egy középvédõnek a védekezésen kívül? A specekre és a másodlagos képességekre lennék kiváncsi!
Magic Boy
Ifi barátságost valaki?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Jakuza001
Tyúkszembrigád 1646839

Láma!
mi a francra költötted el??? :o

kazai21
ejha.:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

majdnem, -40 milla... de már nagyon sok ideje...
-50? 😄
ja...
JimKirk
Ennyire nincs penzed?😮
na kalapból kaptam egy spanyol csapatot szerdára <#vigyor3>
majd ha egyenesbe jövök, csinálok újat.
szerintem hülyeség volt
jhetedikj
Ez most meglepett, de szerintem úgy is megbánod.😊

anno 1987

anyagi okok miatt megszüntettem az ifiakadémiám... úgysem ontotta a tehetségeket... :CC
kazai21
Roberto Sies-re licitáltam😊

Tono34
Azt hiszem megpróbálok kiesni a IV-bõl. 3:2-es vereség, lesérült egy védõm (ráadásul öreg).
A játékosaim életkora magas, ha eladom a kapusomat (1-1,3 milliárd), akkor sem tudom teljesen fiatalítani a csapatot. Bár majd 2 milliárdból talán 3-4 játékos kijöhet. Szezon végén eladva, ár ezrest meg lehet spórólni a fizun 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jhetedikj
Szia! Megnéztem a csapatodat olyan nagy problémát én nem látok van egy kapusod akiért 17/0 naposan rengeteg pénzt fogsz kapni. Ha még nem sárga a csík védésbõl akkor kapjon védés/pontrúgás edzést,ha már maxolt akkor védekezés/védekezést nyomhatsz neki védõként.
A 19-20 éves játékosokat húzd fel vagy rúgd ki. Minden héten vegyél fel egy új srácot akit a scout ajánl és személy véleményem szerint tölts fel mind a 16 játékos helyet így akkor is tudsz majd valakit játszatni ha valaki piros lapot kap vagy lesérül.

Na de ne én magyarázzak már egy olyannak aki több éve játszik.😄D

anno 1987

jhetedikj
Most beléptem egy 8/8 csapatos ligába pont egy ember hiányzott oda,de csak 22.-én lesz a sorsolás szóval az elsõ meccsem se tudom mikor lesz.
Ha tudsz valami jobbat akkor belépek szívesen oda.😊

Én azt olvastam,hogy a legjobb a 12 vagy 16 csapatos bajnokság. Esetleg támogatóként ha indítanál te egyet az lenne a legjobb ,mert tuti betelne jelentkezõkkel 1 hét alatt.

anno 1987

Haxxy
Találtál már megfelelõ új ifibajnokságot?
Holnap (hétfõn) este játszom én is az utolsó meccset a jelenlegi ligában, aztán én is újat keresek...

kovacsgeri
JAJJ megnéztem a csapatod! Hát a játékosmegfigyelõket minden héten fel kell hívni és hoznak fiatalokat az akadémiára!
A te ifijeid többsége túlkoros, és nem is játszhat.

Christian88
ez hogy jön ide?

http://www.twitch.tv/hegii

matamm
KétBallábasokSE Magyarország (583518)

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

matamm
hali! Én is tolom a hattricket 2006-ota. De az ifihez nem értem soha nincs 1 jo játékosom se. tudnátok adni valami jó tippet? A csapatom:
KétBallábasokSE Magyarország (58

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

JimKirk
Fuj!<#bdead>
kazai21
Velem ákársz kötekedni?
Én Áfrikái vágyok ba.....xD

jhetedikj
A játékban szereplõ játékosok és nevek a képzelet szülöttei, és minden, létezõ személyhez kapcsolódó névhez, tulajdonsághoz vagy eseményhez való hasonlatosságuk a véletlen mûve.

anno 1987

Egy kicsit kersgéltem.Íme
Amúgy sunyi mint az igazi!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Rudee
Ifibõl a héten csak 2 játékos közül tudtam választani. Az idõsebbet hoztam fel:

Dániel Rácz (262697395)
Magyarország 18 éves és 41 napos, következõ születésnap: 2009-12-28

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Pepita F.C. (2009-10-18 óta)
TSI: 100
Fizetés: 54 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék
Szélsõjáték: középszerû
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: gyenge

Az a baj, hogy sok idõ lenne felnyomni a védekezését, hogy legalább szélsõbekk legyen.

csak nyugodtan licitálgassatok túl egymást! 😄DD
Magic Boy
Láttam rám mertél licitálni.<#vigyor0><#kacsint>
Letöröm az összes kezed lábod, ha elviszed elõlem a játékost.<#ravasz1><#hehe><#lookaround>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kazai21
Csak az egyik játékosodat veszem meg egyenlõre😊

Burdi
ifi barimeccs vki?😊 KisKoboldok (1130310)

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hát akkor nem tudom mi a baj...

(csekkold a logófejléced!)