Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De neki (mivel csak 1 van) 7/20 a gólszerzése!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
gondolom a csatárod nem egy világverö emellett pedg a középpályások nem elég támdó szellemûek/nem elég jo a golszerzés képességük
csatáraid? nem lehet, hogy õk nem vmi jók?
Burkus Fc!!!
Az minek köszönhetõ hogy ilyen kevés gólt lövök? Játékszervezést játszatok 4-5-1-ben és minden meccsen 70-86% között van a labdabirtoklás de akkor miért nem lövünk gólt?
[/img]
Az minek köszönhetõ hogy ilyen kevés gólt lövök? Játékszervezést játszatok 4-5-1-ben és minden meccsen 70-86% között van a labdabirtoklás de akkor miért nem lövünk gólt?
[/img]
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Pepita Juvenil - Vodkafone United Primavera 3-2 (1-1)
Tegnapi szerzemény lõtte a 2. gólt. A listavezetõ kikapott, így 1 ponttal lemaradva 2. helyen vagyunk 4 meccsel a vége elõtt. Viszont legközelebb idegenben pont az elsõ ellen jáccunk.
Tegnapi szerzemény lõtte a 2. gólt. A listavezetõ kikapott, így 1 ponttal lemaradva 2. helyen vagyunk 4 meccsel a vége elõtt. Viszont legközelebb idegenben pont az elsõ ellen jáccunk.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ifim talán behúzza, szünetben 1-1 volt.
46:38
Junior úgy tûnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük gyenge szintre esett vissza.
46:38
Junior úgy tûnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük gyenge szintre esett vissza.
Azt azért csak megoldják, a korábbi jelentések biztos megvannak.
Nekem a youthclub-ba is ott vannak a képességek, tehát nincs nagy baj.
Nekem a youthclub-ba is ott vannak a képességek, tehát nincs nagy baj.
Nekem meg most jáccanak vagy jáccanának, fene se tudja.
De tegnap jött egy új ifista, akit nem kéne elveszteni.
De tegnap jött egy új ifista, akit nem kéne elveszteni.
Mûködik! Még pont idõben!
A tegnap húzott ifim nem veszett el szóval olyan régi nem lehetett.
A tegnap húzott ifim nem veszett el szóval olyan régi nem lehetett.
anno 1987
Ifi rendszer visszíállítására kíváncsi leszek. Remélem friss a biztonsági mentésük.
2009-10-17 16:05 (Nemzetközi)
Egy váratlan áramkimaradás miatt probléma lépett fel az ifiakadémiákon. Dolgozunk az ügyön, és amint tudunk, beszámolunk az eredményekrõl.
Frissítés 2009-10-17 19:38-kor: a hiba igen súlyos, így az ifirendszert a biztonsági mentésbõl kell visszaállítanunk. Ez egész éjjel eltart majd.
Frissítés 2009-10-18 23:09-kor: zajlik a visszaállítás, de nem tudjuk, meddig tart még el. Ha érdekel benneteket, hogy éppen min dolgozunk, olvassátok el a „Power Outage” (Áramkimaradás) nevû, angol nyelvû topikot a Global (nemzetközi) fórumon (13404685.1).
2009-10-17 15:01 (Nemzetközi)
Egy komoly áramkimaradás miatt a Hattrick ma mintegy három órán át leállt. A játékosok határidejét meghosszabbítottuk. Nagyon sajnáljuk az okozott kellemetlenségeket. Mivel a meccsmotor igencsak le van maradva, a mai napon biztosan csúszásokra kell számítani.
/a HT-stáb
<#zavart2>#zavart2>
Egy váratlan áramkimaradás miatt probléma lépett fel az ifiakadémiákon. Dolgozunk az ügyön, és amint tudunk, beszámolunk az eredményekrõl.
Frissítés 2009-10-17 19:38-kor: a hiba igen súlyos, így az ifirendszert a biztonsági mentésbõl kell visszaállítanunk. Ez egész éjjel eltart majd.
Frissítés 2009-10-18 23:09-kor: zajlik a visszaállítás, de nem tudjuk, meddig tart még el. Ha érdekel benneteket, hogy éppen min dolgozunk, olvassátok el a „Power Outage” (Áramkimaradás) nevû, angol nyelvû topikot a Global (nemzetközi) fórumon (13404685.1).
2009-10-17 15:01 (Nemzetközi)
Egy komoly áramkimaradás miatt a Hattrick ma mintegy három órán át leállt. A játékosok határidejét meghosszabbítottuk. Nagyon sajnáljuk az okozott kellemetlenségeket. Mivel a meccsmotor igencsak le van maradva, a mai napon biztosan csúszásokra kell számítani.
/a HT-stáb
<#zavart2>#zavart2>
anno 1987
Áááááá még mindig nem tudom beállítani az ificsapatot a meccsre!!! Bakker ez nem igaz,hogy ennyit dolgoznak rajta most ezért fog elmaradni egy edzés.😞(
anno 1987
En is vegre hozzajutottam egy jo edzohoz, de tovabbra sincs penzem az igazolasokra.
Csak a szerencsen fog mulni, hogy bentmaradok e vagy sem a 6. csoportban ahol szinte minden csapat haromszor erosebb mint en, egy csapattol eltekintve. Meg a bot csapat is megvert, igaz nem csak en buktam el benne, hanem rajtam kivul meg harman 😄
Jelenleg meg bentmarado helyen vagyok (6.) mivel sikerult nyernem ket merkozest, igaz egyikhez igencsak nagy szerencse kellett mert a 16k TSI-s legjobbjat az ellenfel elvesztette mar a merkozes elejen es kibekkeltem egy 0:1-el.
Szoval nagyon de nagyon hajszlon fog fuggeni a csapatom sorsa, az mar tisztan latszik es mivel nincs penz erositesre igy meg cinkesebb lesz, mert ha a rivalisok tudnak erositeni en meg nem, akkor tuti a kieses
Csak a szerencsen fog mulni, hogy bentmaradok e vagy sem a 6. csoportban ahol szinte minden csapat haromszor erosebb mint en, egy csapattol eltekintve. Meg a bot csapat is megvert, igaz nem csak en buktam el benne, hanem rajtam kivul meg harman 😄
Jelenleg meg bentmarado helyen vagyok (6.) mivel sikerult nyernem ket merkozest, igaz egyikhez igencsak nagy szerencse kellett mert a 16k TSI-s legjobbjat az ellenfel elvesztette mar a merkozes elejen es kibekkeltem egy 0:1-el.
Szoval nagyon de nagyon hajszlon fog fuggeni a csapatom sorsa, az mar tisztan latszik es mivel nincs penz erositesre igy meg cinkesebb lesz, mert ha a rivalisok tudnak erositeni en meg nem, akkor tuti a kieses
Bakker ez szívás!8-1-re kikaptam,és lesérült a csodacsatárom!De Olenby volt a meccs legjobbja!!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
hát ja...<#szomoru1>#szomoru1>
honvéd be van már nekem jelölve 😊
Mi a kedvenc csapatod?
Mostantól a Hattrickben is kimutathatod a kedvenc csapatod (csapataid) iránti rajongásodat. A Valódi csapatok oldalon kiválaszthatsz legfeljebb 5 kedvenc csapatot, amelyek a klubod Menedzser oldalán is megjelennek. Ha a kedvenc csapatod nincs a listán, írj a helyi GM-eknek, akik minden bizonnyal pótolják ezt a hiányosságot.
Ez az aprócska funkció összeköti a Hattrick és a valódi foci világát, és így megtudhatjuk, hogy mely csapatok a legnépszerûbbek a földtekén. A funkciót te magad is sok mindennel bõvítheted, így új, izgalmas ismeretségekre tehetsz szert valódi futball világából. Most még kicsiben kezdjük, de majd jól kinõjük magunkat.
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Mostantól a Hattrickben is kimutathatod a kedvenc csapatod (csapataid) iránti rajongásodat. A Valódi csapatok oldalon kiválaszthatsz legfeljebb 5 kedvenc csapatot, amelyek a klubod Menedzser oldalán is megjelennek. Ha a kedvenc csapatod nincs a listán, írj a helyi GM-eknek, akik minden bizonnyal pótolják ezt a hiányosságot.
Ez az aprócska funkció összeköti a Hattrick és a valódi foci világát, és így megtudhatjuk, hogy mely csapatok a legnépszerûbbek a földtekén. A funkciót te magad is sok mindennel bõvítheted, így új, izgalmas ismeretségekre tehetsz szert valódi futball világából. Most még kicsiben kezdjük, de majd jól kinõjük magunkat.
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
öt jo lenne megvenni...
csak már igy is tul sok a középpályásom...
hasonló védõt nem tud valaki?😊
csak már igy is tul sok a középpályásom...
hasonló védõt nem tud valaki?😊
Dávid Csizmadia (132478493)
Magyarország 27 éves és 64 napos, következõ születésnap: 2009-12-04
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata jó, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-08-16 óta)
TSI: 155 890
Fizetés: 17 882 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 17/20 legendás
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 7/20 jó
Határidõ: 2009-10-20 18:01
Kikiáltási ár: 200 000 eFt
Magyarország 27 éves és 64 napos, következõ születésnap: 2009-12-04
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata jó, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2009-08-16 óta)
TSI: 155 890
Fizetés: 17 882 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 17/20 legendás
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 7/20 jó
Határidõ: 2009-10-20 18:01
Kikiáltási ár: 200 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
örülj hogy egyáltalán feljutottatok végre <#idiota>#idiota>
hátja...
Ez amúgy nem a csoportok közti erõsséget jelenti, hanem hogy a csoporton belüli erõviszonyok alapján rangsorol.
Ha megnézed az enyémet pl (937/1024), a Te csapatod itt is csak a 2 botot elõzné meg a statok alapján.
Ha megnézed az enyémet pl (937/1024), a Te csapatod itt is csak a 2 botot elõzné meg a statok alapján.
elõzõ szezonban és is a középmezõnyben voltam, 500. hely körül tanyázik az ex VII csoportom.
Én elvagyok itt a középmezõnyben: League ranking: 663 / 1024
Papíron nekem is a legjobb csapatom mégis csak a 3. helyen tanyázok egyenlõre. Aki eddig nálunk vezette a csoportot az most kapott új managert szóval hamarosan feljebb leszek.😊
Úgy látom Geo került a legrosszabb helyre, részvétem...
Papíron nekem is a legjobb csapatom mégis csak a 3. helyen tanyázok egyenlõre. Aki eddig nálunk vezette a csoportot az most kapott új managert szóval hamarosan feljebb leszek.😊
Úgy látom Geo került a legrosszabb helyre, részvétem...
anno 1987
Nekem viszonylag egyszeru dolgom van, a csoportomban enyem a legerosebb csapat...papiron!
Ne is mondd.Remélem meg lesz az osztályozós hely
V.3 Liga rangsor: 36 / 256
V.3 Liga rangsor: 36 / 256
http://www.twitch.tv/hegii
Igazoltam egy "jo" edzot 53 millaert!
Manuel Galiano (45267424)
España 52 éves és 105 napos, következõ születésnap: 2009-10-24
Forma: csapnivaló, erõnlét: katasztrofális
Egy jó edzõ, aki nem támadó és nem védekezõ felfogású
Kedves fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata megfelelõ, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Manuel Galiano (45267424)
España 52 éves és 105 napos, következõ születésnap: 2009-10-24
Forma: csapnivaló, erõnlét: katasztrofális
Egy jó edzõ, aki nem támadó és nem védekezõ felfogású
Kedves fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata megfelelõ, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Budapesti Spartacus SE 3-1 FC O.C.
0 - 1 Zoltán Tisza 4'
1 - 1 Ferenc Giron 5'
2 - 1 Dávid Lukács 60'
3 - 1 辜 (Gu) 达山 (Dashan) 82'
Zsinorban a 3. telthaz.
Legjobb vedom tapaszos lett!
0 - 1 Zoltán Tisza 4'
1 - 1 Ferenc Giron 5'
2 - 1 Dávid Lukács 60'
3 - 1 辜 (Gu) 达山 (Dashan) 82'
Zsinorban a 3. telthaz.
Legjobb vedom tapaszos lett!
Az enyém meg az egyik legerõsebb 7. osztály.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Pinnyéd CF 8 - 0 Fradi6
1 - 0 István Szolnoki 3'
2 - 0 István Kovács 9'
3 - 0 蓝 (Lan) 景嵩 (Jingsong) 12'
4 - 0 János Szabó 22'
5 - 0 Gusztáv Simon 53'
6 - 0 Zoltán Kenéz 77'
7 - 0 蓝 (Lan) 景嵩 (Jingsong) 81'
8 - 0 Zoltán Tieber 84'
Majdnem mindenki kivette a részét a góllövésbõl!<#crazya>#crazya>
Miért pont most kell ezeknek is karbantartani az ifiakadémiát amikor a csapatot beállítánám... Tud valaki egy jó ifiligát,mert itt ez lesz az utolsó meccs hm?
1 - 0 István Szolnoki 3'
2 - 0 István Kovács 9'
3 - 0 蓝 (Lan) 景嵩 (Jingsong) 12'
4 - 0 János Szabó 22'
5 - 0 Gusztáv Simon 53'
6 - 0 Zoltán Kenéz 77'
7 - 0 蓝 (Lan) 景嵩 (Jingsong) 81'
8 - 0 Zoltán Tieber 84'
Majdnem mindenki kivette a részét a góllövésbõl!<#crazya>#crazya>
Miért pont most kell ezeknek is karbantartani az ifiakadémiát amikor a csapatot beállítánám... Tud valaki egy jó ifiligát,mert itt ez lesz az utolsó meccs hm?
anno 1987
megkaptam a szezonban az elsõ gólom
1 - 0 Rafael Grander 14'
2 - 0 Maxime Balay 18'
2 - 1 Vasile-Petru Mircea 73'
3 - 1 Hernán Lerdo de Tejada 75'
4 - 1 António Zacarias 84'
1 - 0 Rafael Grander 14'
2 - 0 Maxime Balay 18'
2 - 1 Vasile-Petru Mircea 73'
3 - 1 Hernán Lerdo de Tejada 75'
4 - 1 António Zacarias 84'
még nem tudom biztosra.
Meccs elején azt hittem pontot szerzel, mikor lesérült az ellenfél egyik brutális TSI-jû játékosa. De akkor volt még neki másik <#szomoru1>#szomoru1>
Mi a terv most, hogy eladod a fél csapatot? Veszel rögtön jó játékosokat, vagy kiedzed a fiatalokat és a megmaradókat?
1-1 lett a vége.
Sérülés nem volt, de kiállították az egyik középsõ védõmet.
Sérülés nem volt, de kiállították az egyik középsõ védõmet.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én eddig tarolok a szezonban 6 meccsbõl 6ot megnyertem. Ma 3:0-ra gyõztem idegenben.<#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>