Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fórum fõoldalon írják amúgy. 😄
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Fidél Antal (270140703)
17 éves és 7 napos, következõ születésnap: 2010-03-30
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 8/20 remek
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://www.twitch.tv/hegii
http://www.twitch.tv/hegii
György
(579745)
György

Néha viszont más képességek is "fejlõdnek" azaz kiirja hogy milyan maximális értékû lehet. Valójában nem fejlõdik a nem edzett képessége csak kiirja hogy mit lenne még érdemes edzeni.Sztem.
Tobb hete elkezdtem ifi csapatnal traningezni a legidosebb jatekosok tulajdonsagait, mivel azok mennek ki eloszor az akademiarol,de...
De hiaba allitok be barmilyen skillt teszem azt vedekezest, allandoan mas ertekek emelkednek, mint peldaul most is.
Vedekezes edeztve mikozben egyik jatekosomnak a vedes emelkedik a masiknak a szelsojatek.
Kezd mar nagyon idegesito lenni, foleg mivel lassan kimennek a jatekosok az akademiarol, es a lenyeges skill mint a vedekezes ami a jatekosnal elmeletileg remek szintu lenne, nem fejlodik fikarcnyit sem, pedig vedoposzton jatszatom.
Már eléggé része kezdesz lenni a fórumnak (cáfoljon meg bárki, ha nem így van) úgyhogy szerintem írj egy privit Geo-nak, hogy neked is alakítdsa át a fejlécedet.
Persze csak, ha akarod.
Az viszont jó lenne, ha aktívabban része lennél a fórum életének és nem csak akkor jönnél, ha akarsz valamit. <#vigyor0>#vigyor0>
Minden azon múlik, hogy hogy sikerül igazolnod.
1. Azért edzek többfélét is (össze vissza), mert nem egy csapatrészt akarok edzeni, hanem az egész csapatot. Edzek egy darabig egy csapatrészt és, ha már elég emberem fejlõdött akkor elkezdek edzeni egy másik csapatrészt.
2. Azért ilyen fiatal a csapatom, mert olyasmit akarok hosszútávin csinálni amit a Lyon vagy az Ajax IRL (fiatalokat kinevelni, eladni õket, újabb fiatalokat venni az értük kapott pénzbõl, stb...) vagy minimum olyat, mint a Manchester United IRL (ismeretlen játékosokból világklasszist nevelni)
3. Többen megkérdõjelezték, hogy akkor mivel játszok, ha nem elsõdleges célom a feljutás. Nos mindenki úgy játszik ahogy kedvét leli benne.
Nálam minden hjáték csak lazítás és egyiket se veszem már (régebben volt olyan játék amit véresen komolyan vettem) véresen komolyan, hanem csak a kikapcsolódásomat szolgálják.
Ez a Hattrickra lefordítva annyit tesz, hogy megvannak az elképzeléseim amiért játszom, de nem görcsölök azon, ha ezek nem sikerülnek.
Pl. Ha lazán fel tudok jutni akkor feljutok, ha nem akkor nem.
Igyekeztem tömören fogalmazni, de így is hosszabb lett, mint gondoltam, amit sajnálok.
Ha van bármi észrevétel arra szívesen reagálok.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lehet, hogy egy évet rászánok az erõsítésre, aztán utánna próbálok feljutni, majd még kiderül. Végülis 1-2 ütõsebb középpályás kellene csak.
Szar Bayern, szar Bayern :)