Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áron alul tettem ki, hogy ne öregedjen nálam, mert még sokkal többet érhet
Banánhéj - Banok FC 0 - 7
14000 nézõ
0 - 1 Imre Géza 14'
0 - 2 Gunnar Liedwald 22'
0 - 3 Attila Sztankay 25'
0 - 4 Máté Széchy 48'
0 - 5 Feliks Karliñski 55'
0 - 6 Máté Széchy 61'
0 - 7 Imre Géza 75
PIC gyõzelem. A következõ ellenfél is VI. osztályú lesz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mostantól a bajnokságra kell koncentrálni, igaz, a következõ meccs az egyik legnehezebb lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sérülés nélkül.
Nálam 1 sárga.
Ate-nél egy sárga és egy piros.
Ha nincs az a piros a 12. percben akkor sokkal jobban helytáll Ate B csapata szerintem.
Akit érdekel, hogy mit tud az A csapatom az most láthatja, de ma akarok pont középpályást (volt játékosom akit kineveltek és átadólistára tettek) igazolni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
AdamBeyer: Szép helytállás 2 vezéregyéniséged (4 hét, 2 hét) árán a sokkal jobb csapat ellen amit a középpályádnak köszönhetsz.

Majd a mérkõzés végi értékelésbõl kiderül, hogy mennyire ifikkel állt ki.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha lerugdalod az embereit (1 sérültje és egy tapaszosa van) akkor akár még gyõzhetsz is. <#ravasz1>#ravasz1>
még mindig 0-0. <#wow2>#wow2>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Milán Demkó (273079795)
17 éves
Szimpatikus fickó, aki higgadt és egyenes.
Védekezés: megfelelõ
Milán Gärtner (254227244)
31 éves
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Védekezés: középszerû
Szélsõjáték: középszerû
Gólszerzés: középszerû
A halál csupán a kezdet...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én holnap nagy rangadót játszom, és új felállást alkalmazom, mert az 541 idén öngyilkosság.

Ellenben ha kirakor 60-70%-os ertekben akkor tuti elviszik a megfelelo arert vagy joval magasabban annal, sohasem fordulhat elo, hogy a toredekert viszik el es ez a lenyeg. Raadasul annyiszor teszed ki ahanyszor akarod, sohasem fog bent ragadni.
Szurkolói klub: 2 631 tag
A szurkolók hangulata: karneváli
Szurkolói klub: 2 631 tag
Készpénz: 57 199 eFt (68 894 eFt)
A szponzorok hangulata: fellegjáró
A szurkolók hangulata: karneváli