Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minimálisan a játékszervezés, és kicsit jobban az átadás. átadás csak akkor igazán ha ellentámadás taktikát nyomsz.
én általában a védekezést nézem csak középen.
brutális középpályája van, és amugy is joval erösebb nálam. játéktördelést állitottam be, és az egyik szélsömet normálra állitottam támado helyett.
vajon jobb lenne az ellentámadás inkább?
Jelenleg 100 millió van a kasszámban. Védõket akarok venni, hogy erõsödjön a csapatom. Milyen tulajdonságokat ajánlotok? (fõleg középhátvédre gondoltam)
csatár is kell, mert a jelenlegiek nem elég jók,
de minden posztra kellene igazolnom, mert ellangyosodott a csapatom,
majd meglátom még mi lesz
matthias: Szerintem nem sok esélyed van fõleg,hogy idegenbe játszol😞
Mi equipo favorito: Real Madrid
de gyûjtök pénzt, legalábbis próbálok, aztán játékosvásárlás lesz

Mi equipo favorito: Real Madrid
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
hja, nem gondoltam volna hogy IP alapján automatikusan angol bajnokságba rak, azt hittem késõbb lehet majd módosítani. Ez van... 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
eRepublik nem érdekel valakit?
most sok újonc van + magyar nyelv, ezért érdemes csatlakozni
itt ez én meghívó linkem, de nem azért hirdetem, hogy hasznot húzzak belõle
szóval regelhettek fõoldalon is ha kételyetek támad

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szar Bayern, szar Bayern :)

José Manuel Corti
Játékszervezése jóról remek szintre lépett... 😮
Vettem cserehátvédet is
Mathias Klinga
Védekezés: jó
Átadás: megfelelõ
mennyit adnátok érte?
én 2.8 misiért vettem
http://www.twitch.tv/hegii
Vagy abbahagyja és elõtte kiárusít.
Viszont aki hosszú távon gondolkozik az nem vesz a játékosaiból.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A második félidõben bedarált.
A középpályásodat sajnáltam, de örülj, hogy csak 2 hétre sérült le.
A középpályálya sok 7. osztályúnál is gyengébb, ugyanakkor a védekezése NB2-es szint, a támadójátéka meg 4. osztályú.