22246
Hattrick
  • Geryke8
    elsődlegesbe menjen neki védekezés, másodlagosba jsz. hátha elárulja az edző a maximumát.
  • gabber_saviola
    Olvasd el még egyszer, hogy mire válaszoltam.

Lehet, hogy téged nem érdekel, de engem igen. Ő valami olyat tud, amire én már nagyon régóta keresem a választ. És ha most megosztja ezt a tudást, akkor ha figyelsz, akkor talán te is profitálhatsz belőle.
  • kovacsgeri
    Nagyon ígéretes tehetség! Mindenképpen a védekezését kell először kiedzeni, ne tévesszen meg a megfelelő gólszerzés!
  • jhetedikj
    :DDD
  • kovacsgeri
    Ne köss már bele minden hozzászólásába, később meg majd magyarázkodsz, hogy nem kötekedni akartál, csupán feltettél egy kérdést. szerintem nagyon átlátszó
  • alratar
    Ehhez mitet szóltok?

Lajos László (82505937)
    15 éves és 64 napos, következő születésnap: 2010-08-05NaN
    Csapat: Completare Neumarkt
    Ország: Magyarország
    Első napja a csapatban: 2010-06-15 22:33 (2 napja)
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

A játékos képességei
    Védés: ismeretlen
    Védekezés: megfelelő (maximum remek)
    Játékszervezés: gyenge (maximum ismeretlen)
    Szélsőjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
    Átadás: ismeretlen
    Gólszerzés: ismeretlen (maximum megfelelő)
    Pontrúgás: ismeretlen
  • gabber_saviola
    Nem, nem tudjuk, mivel nem publikus a Hattrick valószínűség-számítás struktúrája.
    De ha te ezt ismered/birtokodban van, akkor KÉRLEK vezesd le az eseményalgebráját.

Izgatottan várom/várjuk, mivel sokunknak meg fogod könnyíteni a játékát ezzel.
  • Abacuss
    azt azért tudjuk, hogy a meccsmotor nem a csillagértékeléseket nézi
  • Abacuss
    a csillagok csak díszítések a felhasználónak... nagyon sok meccsen nem az a csapat nyer akinek több a csillagértékelése.

pl ha játékszervezéses off cd-t raksz be, akkor az ha nem valami multis állat akkor kevesebb csillagot fog kapni mint egy sima védő akit a helyére raktál volna, viszont a csapatod lehet, hogy azzal az off cd-vel viszi el a birtoklást mégjobban és nyeri meg a meccset!
  • jhetedikj
    3-4 hét azért gondolom kell neki, mire érezhetőek lesznek ezek a változások. 
    Meg azért mire egy jó 17 évest olyan szintre edzenek, hogy használható legyen 
    annak ezután is kell jó pár edzés.
  • jhetedikj
    10 új szurkoló csatlakozott a klubhoz, a befizetett tagdíj összege 60 eFt.
  • JimKirk
    Ez igaz!
    Valoszinuleg hamarosan en is kiarusitok.
  • Geryke8
    Nem a szezon elején kell kiárusítani, hanem a mostani végén. A köv. szezonban valszeg. az árak a béka segge alá kerülnek.
  • dartonita
    Ja en is igy kalkulalok.Ugyis el akartam adni mindenkit ev elejen,ez most megerositett ebben.
  • kovacsgeri
    Ha gyorsabb lesz az edzés, akkor az én olvasatomban lejjebb mennek majd az árak a piacon. Ezek szerint lehet, hogy érdemes lenne kiárusítani a csapatot a szezon elején.
  • Jakuza001
    Lesz meg egyeb valtoztatas is, de nem akartam nagyobb meretu hozzaszolast linkelni.
    Olvassatok el a hattrick oldalan.
  • gabber_saviola
    hát így alakult, de majd csak bent maradok valahogy :D
  • gabber_saviola
    jól hangzik
  • Magic Boy
    Sajnálom, hogy kikaptál, pedig szurkoltam neked.
  • gercse
    nem rossz
  • Jakuza001
    Az edzés változásainak részletei
    Az edzés nagyszerű szintig sokkal gyorsabb lesz, utána a sebességnövekedés fokozatosan csökkenni fog egészen titáni szintig, ahol eléri a mostani sebességet. Földöntúli szint felett az edzés fokozatosan lassul a jelenlegihez képest, isteni szinten pedig sokkal lassabb lesz.

E mellett csökkenteni fogjuk a kor szerepét az edzésben, ami azt eredményezi, hogy az idősebb játékosok edzése még jobban felgyorsul. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az a szint, ahol az edzés lelassul (a mostanihoz képest), magasabban lesz az idősebb játékosoknál, mint a fiataloknál.

Néhány példa:
    - Nagyszerű szintig egy 17 éves játékos nagyjából 50%-kal gyorsabban fog edződni, mint ma (ami a jelenlegi sebesség 150%-a). E fölött a sebességnövekedési százalék fokozatosan csökken.
    - Nagyszerű szintig egy 23 éves játékos nagyjából 75%-kal gyorsabban fog edződni, mint ma (ami a jelenlegi sebesség 175%-a). E fölött a sebességnövekedési százalék fokozatosan csökken. Földöntúli szint felett az edzés fokozatosan lassulni fog; minél magasabb a tulajdonság szintje, annál lassabb lesz a sebessége.
    - Nagyszerű szintig egy 26 éves játékos nagyjából 85%-kal gyorsabban fog edződni, mint ma (ami a jelenlegi sebesség 185%-a). E fölött a sebességnövekedési százalék fokozatosan csökken. Varázslatos szint felett pedig az edzés fokozatosan lassulni fog.
    - Nagyszerű szintig egy 29 éves játékos nagyjából 95%-kal gyorsabban fog edződni, mint ma (ami a jelenlegi sebesség 195%-a). E fölött a sebességnövekedési százalék fokozatosan csökken. Csodás szint felett pedig az edzés fokozatosan lassulni fog.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy egy 17 éves játékos továbbra is gyorsabban edződik majd, mint egy 18 éves, az pedig gyorsabban, mint egy 19 éves. És így tovább. A különbség azonban csökkeni fog.

A képességromlás változásai
    A játékosok kora a képességromlásnál is kevesebb szerepet fog kapni – vagyis a kor miatti képességromlás lelassul. Ugyanakkor a képességszint miatti képességromlás titáni szint felett felgyorsul (minél magasabb a szint, annál gyorsabb az esés.).

A képességesések változásának és az edzésgyorsítás egyik hasznos következménye, hogy a legjobb válogatott játékosok másodlagos edzéseket fognak kapni, és lehet, hogy a legjobb játékosok még csak nem is lesznek isteni szintűek a főképességüket nézve.

Az akadémiákon nem változik az edzés sebessége
    Hogy megtartsuk az egyensúlyt az ifiakadémiák és a játékosmegfigyelői rendszer között (így az akadémiák nem termelnek sokkal jobb játékosokat), az akadémiákon az edzés sebessége változatlan marad. Ez azt jelenti, hogy a nagycsapatnál az edzés gyorsabb lehet, mint az akadémiákon (ez függ a klub személyzeti beállításaitól), de ne feledd, hogy ha egy játékost az akadémián edzel, akkor nem foglal edzéshelyet a nagycsapatban.
  • Jakuza001
    Az új mérkőzésmotor elkészülte után most a játék más területeinek fejlesztésére összpontosítunk. Vannak azonban újdonságaink a következő szezonra. Hisszük, hogy ezek jó hatást gyakorolnak a játékra, és nem kívánnak vadonatúj fejlesztéseket.

Először is: a következő szezontól határozottan gyorsabban edzheted a játékosaidat. Ezenkívül változások lesznek a személyzeti rendszerben és a különleges események eloszlásában is.
  • geo91

2010-06-21
    1 új szurkoló csatlakozott a csapathoz. A befizetett tagdíj összege 6 eFt.
  • gabber_saviola
    így igaz.
  • gercse
    bonyolultabb ez a játék, mint gondolnánk, persze azért sokszor kiszámítható :)
  • gabber_saviola
    A győzelem egy valószínűség-számítás szerint történik, azt hogy ebben az összetevők milyen arányban vannak (matematikai struktúra), azt mi, mint külső szemlélő csak megtippelni tudjuk, biztosan kijelenteni nem.
  • gercse
    mondjuk a csillagok nagy szerepe sztem, hogy kivetítik a formát+erőnlétet, ami szintén meghatározó, de semmire sem elég, ha az értékek meg gyengék
  • Jakuza001
    Ami jo ha toredeke egyeb osszetevoknek.
    Peldaul a tamadasi-vedekezo erteknek es persze forditva, amit az adott poszokt tulajdonsaga hataroz meg, a kozeppalya labdabirtoklasi tenyezoje etc, esetlegesen a taktikai szintek minosege.
    A csillagok szama joval kevesbe meghatarozo, mint ahogy azt egyesek kepzelik.
  • gabber_saviola
    Nagyon sok összetevő szerint értékel és hozza ki a győztest a hattrick, tagadhatatlan, hogy az egyik ilyen a csillagok száma.

• gercse
    így van, a csillagok nem mindig számítanak, a mi csoportunkban is volt már hasonló, ill. a mostani ellenfelemet én is 5-1-re vertem, pedig átlag tsije neki 4000 körül, nekem 2900 körül, csillagban meg 45-45

a megváltozott mérközésmotor is lehet az oka a dolgoknak
  • Jakuza001
    Sokan vitatkoztak itt, hogy szerintuk a csillagszam ami lenyeges egy jatekosnal adott poszton.
    Nos nekik egy kis erdekesseg.

A taktika, a felallas, a jatekosok, szintje majdnem azonos.
    Ellenben az en csillagszamaim joval az ellenfel alatt van. Sot nem csak a csillagszam, hanem a csapat ossz TSI-je is.
    Mig nalam az palyara kuldott jatekosok ossz TSI-je csak 2029, addig az ellenfele 2755.

Az eredmeny pedig 5:1 a javamra.

• Fabio Capello
    de ezt leszámítva BOING:

thecardinal007 - Rottyantott
    0 - 1 Omer Chaliba 12'
    0 - 2 Massimiliano Tarani 13'
    0 - 3 Omer Chaliba 27'
    0 - 4 Jêdrzej Majczak 31'
    0 - 5 Tsuneyo Masaoka 37'
    0 - 6 Vyktor Ursul 83'
    0 - 7 Jêdrzej Majczak 85'
    sárga Timo Endler 40'
    sárga Rod Landini 87'
    sérül Massimiliano Tarani 17'
    sérül Scott Scowler 59'
  • Fabio Capello
    Ezt nem hiszem el bmeg... Harmadik meccsen lerúgták az ÖTÖDIK középpályásomat, akit frissen igazoltam... Kapják be...
  • Tominho94
    Köszi, majd meglátjuk.
  • McFrost
    A.C. Flying Donkey - Futball Club Barcelona 8 - 0

1 - 0 Ennio Arreaga 17'
    2 - 0 Iorga Dumitricã 37'
    3 - 0 Ahmadreza Rezazade 39'
    4 - 0 Ennio Arreaga 40'
    5 - 0 Ennio Arreaga 47'
    6 - 0 Eduard van Daal 55'
    7 - 0 Eduard van Daal 68'
    8 - 0 Iorga Dumitricã 70'

Felhoztam az ifikapust, kezdett is:

Köszönöm mindenkinek aki belenézett a meccsembe, tanácsokat adott nekem vagy csak egyszerűen szurkolt nekem.
  • kovacsgeri
    Tegnap nyertem egy kiváló ellentámadás taktikával :)
  • Rudee
    Elvileg megverheted.
  • dartonita
    Oke koszi
  • jhetedikj
    annak pedig már elégnek kéne lenni, ha még így is sok a serult akkor még egyet vegyél fel

nekem most 2 van igaz, de amióta felvettem a 2.-at egy tapaszosom lett csak
  • dartonita
    Most mar 3at.Az eleg?