Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Van ez igy, nekem peldaul a nagy keretem nem kap edzest 3 merkozesen keresztul (3 bot csapat lett a szezon kozben es pont veluk jatszom egymas utan), mert a stab bevezette ezt a bot csapat elleni 5:0-as marhasagot igy kenytelen vagyok a kezdocsapatot jatszani a baratsagos merkozeseken is, viszont igy a tarcsibol nem kap senki ezdest.

jhetedikj
Bakker belépek, hogy beállítsam a barátságos meccsre a keretet, erre látom, hogy éppen most megy a mérkõzés... most se kap edzést az egyik kapus növendék.

anno 1987

Magic Boy
Egyetértünk.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Manoboy
Gyõztes meccsekkel tudod, meg ha jól emlékszem a PIC is tol rajta valamennyit, fõleg ha úgy nyersz.

Manoboy
Én megnézném, hol áll átadásból és gsz-bõl. Aztán esetleg kicsit még edzeni, mivel azért gyorsabban fejlõdik az akadémián, és plusz 1-2 hét az nem sok, ha tudod még edzeni.

Manoboy
Én csak annyit mondanék, hogy csepp változást ne várj a következõ 4 évtõl. Sajnos semmivel sem lesznek különbek azoknál, akik most vezetik az országot. Én mindent megteszek azért, hogy véletlenül se legyen meg a 2/3-uk, mert akkor itt nagy bajok lesznek. Aztán itt be is fejeztem.

Inkább nézzünk olyan szép multi skilles játékosokat, mint amit Jakuza linkelt.

rvn
Üdv! Hogyan tudom a csapat hangulatát feljebb tornászni? Mert felvettem edzõket, és eladtam egy játékost és hidegháborus állapotra zuhant. Menyire játszik ez közre a meccseken?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

jhetedikj
Nem, mert éppen a moderátoroknak üzenõs topikban írtáka modik, hogy ennyi még meg van engedve. De azért köszi, hogy vigyázol a nickemre.:)

Azért ez a "hirdetés" mert IRL is résztvettem a kampányban és gondoltam amennyire még meg van engedve itt is besegítek, mert én azt hiszem akkor lehet itt változást csinálni, ha most meglesz a 2/3. Na de tényleg nem akarok offolni szerintem ha a továbbiakban felmerül ilyen téma azt beszéljük meg a saját fórumoknál valamelyik topicban, mert azt nem tudják indexelni a keresõk, részben azért is tilos ezen a részén politizálni a fórumon.

anno 1987

JimKirk
Ezert nem hiszem, hogy kapna warnt!
En es geo jobbikos fejleccel forumoztunk, azert mar szoltak!:)
Magic Boy
Ahogy Magyarország nagy eséllyel 2/3-a (én nem és akit érdekel privátban elmondom kire (nem jelenlegi parlamenti pártra és nem a Jobbikra)) és miért.
De minek ezt hirdetni?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kovacsgeri
Tilos a politika az sg-n szóval szerintem vedd le mihamarabb az aláírásod, mert Geo kapott már hasonlóért warnt.

jhetedikj
Most léptem be, de 21.-i a dátum szerepel rajt ahogy nézem szóval tegnap este küldte el szerintem.

Viszont a tértivevényes levél is onnantól érvényes, ha átvetted a postástól! :D

anno 1987

kazai21
Most kaptad a levelet?:-)

Köszönöm,hogy írtál az érdekemben:-)

Mi equipo favorito: Real Madrid

jhetedikj
Most kaptam levelet.

Ha õ is írt - ha jól tudom, igen - akkor kap választ az illetékes GM-tõl, aki zárolta és vele lerendezheti.

GM-Zombecz

Szóval majd az illetékes GM fog neked válaszolni.

anno 1987

kovacsgeri
Volt valami ilyesmi pár éve, nem emlékszem pontosan sajnos. Bundesligában történt, hogy óriási mennyiségû sört ajánlottak annak a csapatnak, aki megtöri a Bayern sikerszériáját. Természetesen a felajánlást követõ meccsen meg is verték a bajorokat (talán a Hamburg, de emlékezetem kb mint egy aranyhalé).

dartonita
Okes :)

JimKirk
Jatekszervezes majd golszerzes?
banok
vannak akik szerint a valóságban nem egy bajnokságot nyert meg ezzel a módszerrel a Loki. De a szomszédban a Steaua tulaja ezt bizonyítottan megtette.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kazai21
Vagy nem:D

Mi equipo favorito: Real Madrid

matthias92
kiváncsi vagyok mennyit fogsz érte kapni. <#ravasz1>

jhetedikj
Hát akkor kénytelenek leszünk várni. Türelem rózsát terem.:)

anno 1987

JimKirk
termeszetesen csak azt tudom mondani, hogy cheat!:)
Jakuza001
Akkor o ra mit mondasz ? :D

JimKirk
Bunda bunda bunda!
Zenszkij
SZerintetek az szabályos, ha írok egyik ligatársamnak, hogy nyomja lendületesebben? Rajta múlik a bajnoki címem, ha megveri a listavezetõt. :D

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Manoboy
Jah GM vagyok én is.
Az a baj, ha kivételezünk az nem lenne szép, ráadásul elég könnyen megüthetjük a bokánkat. Sajnos Ati az egyetlen aki tud valamit kezdeni az üggyel, ha megtudja gyõzni az õt büntetõt, hogy ne tiltsa ki.

JimKirk
Mi celbol tartasz 34 jatekost?:) Szerintem a felet siman eladhatnad, vagy kirugdalhatnad oket. De hat te ugysem hallgatsz rank, aztan meg csodalkozol ha nem jutsz fel!
<#buck>
2-4-re nyertem!A második kikapott a csoportelsõtõl,és reménykedem hogy a köv meccsen kikap.Nekem már csak bot van hátra és vége a szezonnak.Oszt vagy megy vagy nem megy a feljutás.

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

kovacsgeri
17 év 0 naposan remek gólszerzéssel legalább kapsz érte 200 000e-t, de akkor óvatos voltam. Ha megfelelõ átadás is lesz mellé, akkor meg CHEEEAAAAATTTT!!!!

matthias92
még reménykedek egy nagyon faintos középszerû/megfelelõ átadásban. és megvan a transferbüdzsére való <#vigyor2>

JimKirk
VII. osztalyu edzoknek ajanlom ot szeretettel!
21:50-kor jar le a licit!
értem, kösz a választ
JimKirk
Attol fugg milyen a jatekszervezese, vagy a golszerzese! Ha valamelyik minimum megfelelo akkor majd jo penzert tudod tovabbadni.
és akit én írtam, abból senki sem lesz?
JimKirk
Vazz micsoda jatekos!
JimKirk
Budapesti 4 - 0 Lombard
20 000 nezo

1 - 0 Markus Wiken 28'
2 - 0 Markus Wiken 38'
3 - 0 Coºar Ören 58'
4 - 0 Baykal Ferah 64'

Megvan a 3. hely, jovoheten a 3 pontra levo masodik ellen jatszom idegenben, be is allitottam a szezon legfontosabb merkezesenek! :)
belõle lehet valami válogatott szintû játékos?
jhetedikj
Szerintem igen jó defcsatár lehet belõle, fõleg ha technikás.:)

Sõt érdemes lenne megkérdezni, mert ki tudja lehet a válogatottba is bekerülhetne én annyira nem értek hozzá, de ha jól tudom akkor az a jó ha a szezon elején van a szülinapja.

anno 1987

jhetedikj
Szóval te is stábtag vagy ezt nem is tudtam.<#vigyor2>
Te nem tudsz valamit tenni az ügy érdekében?

Most nagyon nagy meccset játszottam az elején vezettem, aztán a 89. percig döntetlenre álltunk és pont a végén kaptam be egy gólt amivel kikaptam.:(
Meg egy sérült is lett nálam.

Pinnyéd CF 1 - 2 csüggedés

1 - 0 Henny Rademakers 6'
1 - 1 Mario Bojahr 30'
1 - 2 Victor Ardelean 89'

Sárga Eduardo Marimbaldo Díaz 86'
Sérült Norton Jakab 87'

anno 1987

és belõle?
dartonita
1-3
Ket kiallitas,sima vereseg.Mar a szurkolok is rezignaltan veszik tudomasul :D

Rudee
Pepita F.C. - Lacc 3-0

1 - 0 Gyula Gyarmati 2'
2 - 0 László Mikos 37'
3 - 0 Audrutis Ma¾ulis 71'

Ezzel feljöttünk a dobogóra, 2 rangadó van hátra.

Szar Bayern, szar Bayern :)

igen:)
matthias92
belõle még szerintem lehet valaki, nem?

matthias92
Csépa 2 - 1 Bõrszalonna
1 - 0 Gino Malavasi 34'
2 - 0 Rolf Benning 76'
2 - 1 Vele Dimitrieski 80'

4 ponttal az elsõ, 2 ponttal a második helytõl, és 3 ponttal a negyedik helyezett elõtt.
Következõ meccsen sztem nyerek (bár idegenben a második helyezettet 0-4re verték), a szezon utsó mérkõzésén, pedig itthon játszok az elvileg hasonlóan erõs Realx ellen. Akik 4-ek.
Lesz itt még izgalom a végére! Lesz ám <#vigyor1> (1 gólos "elõnnyel" a góllövõlista vezetõje Rolf Benning...)

én most így 4.vagyok, következõ fordulóba jön ellenem egy botcsapat.:D
nyertem a kiesési rangadón, így még maradt tétje az utolsó 2 meccsnek. 1 góllal rosszabb a gólkülönbségem mint a hatodiknak (-15, -16), hogy ha a végén ezen fog múlni ideges leszek
Barni&Bo - Viola Stoners United 1 - 2

0 - 1 George Muntean 17'
1 - 1 Rostislav Zupko 51'
1 - 2 George Muntean 88'
1 sárga lap Rainhardt Aretz 31'
1 sárga lap Joseph Chevrollier 65'
1 sárga lap Lucian Chandra 78'
1 sárga lap Erik Stolberg 85'
1 sárga lap Máté Jarábik 87'
Megsérült Ruben De Vleesschauwer 66'
Tapaszos lett Joseph Chevrollier 86'

1 - 0 Éder do Vale 24'