Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ez igy, nekem peldaul a nagy keretem nem kap edzest 3 merkozesen keresztul (3 bot csapat lett a szezon kozben es pont veluk jatszom egymas utan), mert a stab bevezette ezt a bot csapat elleni 5:0-as marhasagot igy kenytelen vagyok a kezdocsapatot jatszani a baratsagos merkozeseken is, viszont igy a tarcsibol nem kap senki ezdest.
Bakker belépek, hogy beállítsam a barátságos meccsre a keretet, erre látom, hogy éppen most megy a mérkõzés... most se kap edzést az egyik kapus növendék.
anno 1987
Gyõztes meccsekkel tudod, meg ha jól emlékszem a PIC is tol rajta valamennyit, fõleg ha úgy nyersz.
Én megnézném, hol áll átadásból és gsz-bõl. Aztán esetleg kicsit még edzeni, mivel azért gyorsabban fejlõdik az akadémián, és plusz 1-2 hét az nem sok, ha tudod még edzeni.
Én csak annyit mondanék, hogy csepp változást ne várj a következõ 4 évtõl. Sajnos semmivel sem lesznek különbek azoknál, akik most vezetik az országot. Én mindent megteszek azért, hogy véletlenül se legyen meg a 2/3-uk, mert akkor itt nagy bajok lesznek. Aztán itt be is fejeztem.
Inkább nézzünk olyan szép multi skilles játékosokat, mint amit Jakuza linkelt.
Inkább nézzünk olyan szép multi skilles játékosokat, mint amit Jakuza linkelt.

Üdv! Hogyan tudom a csapat hangulatát feljebb tornászni? Mert felvettem edzõket, és eladtam egy játékost és hidegháborus állapotra zuhant. Menyire játszik ez közre a meccseken?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nem, mert éppen a moderátoroknak üzenõs topikban írtáka modik, hogy ennyi még meg van engedve. De azért köszi, hogy vigyázol a nickemre.:)
Azért ez a "hirdetés" mert IRL is résztvettem a kampányban és gondoltam amennyire még meg van engedve itt is besegítek, mert én azt hiszem akkor lehet itt változást csinálni, ha most meglesz a 2/3. Na de tényleg nem akarok offolni szerintem ha a továbbiakban felmerül ilyen téma azt beszéljük meg a saját fórumoknál valamelyik topicban, mert azt nem tudják indexelni a keresõk, részben azért is tilos ezen a részén politizálni a fórumon.
Azért ez a "hirdetés" mert IRL is résztvettem a kampányban és gondoltam amennyire még meg van engedve itt is besegítek, mert én azt hiszem akkor lehet itt változást csinálni, ha most meglesz a 2/3. Na de tényleg nem akarok offolni szerintem ha a továbbiakban felmerül ilyen téma azt beszéljük meg a saját fórumoknál valamelyik topicban, mert azt nem tudják indexelni a keresõk, részben azért is tilos ezen a részén politizálni a fórumon.
anno 1987
Ezert nem hiszem, hogy kapna warnt!
En es geo jobbikos fejleccel forumoztunk, azert mar szoltak!:)
En es geo jobbikos fejleccel forumoztunk, azert mar szoltak!:)
Ahogy Magyarország nagy eséllyel 2/3-a (én nem és akit érdekel privátban elmondom kire (nem jelenlegi parlamenti pártra és nem a Jobbikra)) és miért.
De minek ezt hirdetni?
De minek ezt hirdetni?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Tilos a politika az sg-n szóval szerintem vedd le mihamarabb az aláírásod, mert Geo kapott már hasonlóért warnt.
Most léptem be, de 21.-i a dátum szerepel rajt ahogy nézem szóval tegnap este küldte el szerintem.
Viszont a tértivevényes levél is onnantól érvényes, ha átvetted a postástól! :D
Viszont a tértivevényes levél is onnantól érvényes, ha átvetted a postástól! :D
anno 1987
Most kaptad a levelet?:-)
Köszönöm,hogy írtál az érdekemben:-)
Köszönöm,hogy írtál az érdekemben:-)
Mi equipo favorito: Real Madrid
Most kaptam levelet.
Ha õ is írt - ha jól tudom, igen - akkor kap választ az illetékes GM-tõl, aki zárolta és vele lerendezheti.
GM-Zombecz
Szóval majd az illetékes GM fog neked válaszolni.
Ha õ is írt - ha jól tudom, igen - akkor kap választ az illetékes GM-tõl, aki zárolta és vele lerendezheti.
GM-Zombecz
Szóval majd az illetékes GM fog neked válaszolni.
anno 1987
Volt valami ilyesmi pár éve, nem emlékszem pontosan sajnos. Bundesligában történt, hogy óriási mennyiségû sört ajánlottak annak a csapatnak, aki megtöri a Bayern sikerszériáját. Természetesen a felajánlást követõ meccsen meg is verték a bajorokat (talán a Hamburg, de emlékezetem kb mint egy aranyhalé).
vannak akik szerint a valóságban nem egy bajnokságot nyert meg ezzel a módszerrel a Loki. De a szomszédban a Steaua tulaja ezt bizonyítottan megtette.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
SZerintetek az szabályos, ha írok egyik ligatársamnak, hogy nyomja lendületesebben? Rajta múlik a bajnoki címem, ha megveri a listavezetõt. :D
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Jah GM vagyok én is.
Az a baj, ha kivételezünk az nem lenne szép, ráadásul elég könnyen megüthetjük a bokánkat. Sajnos Ati az egyetlen aki tud valamit kezdeni az üggyel, ha megtudja gyõzni az õt büntetõt, hogy ne tiltsa ki.
Az a baj, ha kivételezünk az nem lenne szép, ráadásul elég könnyen megüthetjük a bokánkat. Sajnos Ati az egyetlen aki tud valamit kezdeni az üggyel, ha megtudja gyõzni az õt büntetõt, hogy ne tiltsa ki.
Mi celbol tartasz 34 jatekost?:) Szerintem a felet siman eladhatnad, vagy kirugdalhatnad oket. De hat te ugysem hallgatsz rank, aztan meg csodalkozol ha nem jutsz fel!
<#buck>#buck>
<#buck>#buck>
2-4-re nyertem!A második kikapott a csoportelsõtõl,és reménykedem hogy a köv meccsen kikap.Nekem már csak bot van hátra és vége a szezonnak.Oszt vagy megy vagy nem megy a feljutás.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
17 év 0 naposan remek gólszerzéssel legalább kapsz érte 200 000e-t, de akkor óvatos voltam. Ha megfelelõ átadás is lesz mellé, akkor meg CHEEEAAAAATTTT!!!!
még reménykedek egy nagyon faintos középszerû/megfelelõ átadásban. és megvan a transferbüdzsére való <#vigyor2>#vigyor2>
értem, kösz a választ
Attol fugg milyen a jatekszervezese, vagy a golszerzese! Ha valamelyik minimum megfelelo akkor majd jo penzert tudod tovabbadni.
és akit én írtam, abból senki sem lesz?
Budapesti 4 - 0 Lombard
20 000 nezo
1 - 0 Markus Wiken 28'
2 - 0 Markus Wiken 38'
3 - 0 Coºar Ören 58'
4 - 0 Baykal Ferah 64'
Megvan a 3. hely, jovoheten a 3 pontra levo masodik ellen jatszom idegenben, be is allitottam a szezon legfontosabb merkezesenek! :)
20 000 nezo
1 - 0 Markus Wiken 28'
2 - 0 Markus Wiken 38'
3 - 0 Coºar Ören 58'
4 - 0 Baykal Ferah 64'
Megvan a 3. hely, jovoheten a 3 pontra levo masodik ellen jatszom idegenben, be is allitottam a szezon legfontosabb merkezesenek! :)
belõle lehet valami válogatott szintû játékos?
Szerintem igen jó defcsatár lehet belõle, fõleg ha technikás.:)
Sõt érdemes lenne megkérdezni, mert ki tudja lehet a válogatottba is bekerülhetne én annyira nem értek hozzá, de ha jól tudom akkor az a jó ha a szezon elején van a szülinapja.
Sõt érdemes lenne megkérdezni, mert ki tudja lehet a válogatottba is bekerülhetne én annyira nem értek hozzá, de ha jól tudom akkor az a jó ha a szezon elején van a szülinapja.
anno 1987
Szóval te is stábtag vagy ezt nem is tudtam.<#vigyor2>#vigyor2>
Te nem tudsz valamit tenni az ügy érdekében?
Most nagyon nagy meccset játszottam az elején vezettem, aztán a 89. percig döntetlenre álltunk és pont a végén kaptam be egy gólt amivel kikaptam.:(
Meg egy sérült is lett nálam.
Pinnyéd CF 1 - 2 csüggedés
1 - 0 Henny Rademakers 6'
1 - 1 Mario Bojahr 30'
1 - 2 Victor Ardelean 89'
Sárga Eduardo Marimbaldo Díaz 86'
Sérült Norton Jakab 87'
Te nem tudsz valamit tenni az ügy érdekében?
Most nagyon nagy meccset játszottam az elején vezettem, aztán a 89. percig döntetlenre álltunk és pont a végén kaptam be egy gólt amivel kikaptam.:(
Meg egy sérült is lett nálam.
Pinnyéd CF 1 - 2 csüggedés
1 - 0 Henny Rademakers 6'
1 - 1 Mario Bojahr 30'
1 - 2 Victor Ardelean 89'
Sárga Eduardo Marimbaldo Díaz 86'
Sérült Norton Jakab 87'
anno 1987
és belõle?
Pepita F.C. - Lacc 3-0
1 - 0 Gyula Gyarmati 2'
2 - 0 László Mikos 37'
3 - 0 Audrutis Ma¾ulis 71'
Ezzel feljöttünk a dobogóra, 2 rangadó van hátra.
1 - 0 Gyula Gyarmati 2'
2 - 0 László Mikos 37'
3 - 0 Audrutis Ma¾ulis 71'
Ezzel feljöttünk a dobogóra, 2 rangadó van hátra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
igen:)
Csépa 2 - 1 Bõrszalonna
1 - 0 Gino Malavasi 34'
2 - 0 Rolf Benning 76'
2 - 1 Vele Dimitrieski 80'
4 ponttal az elsõ, 2 ponttal a második helytõl, és 3 ponttal a negyedik helyezett elõtt.
Következõ meccsen sztem nyerek (bár idegenben a második helyezettet 0-4re verték), a szezon utsó mérkõzésén, pedig itthon játszok az elvileg hasonlóan erõs Realx ellen. Akik 4-ek.
Lesz itt még izgalom a végére! Lesz ám <#vigyor1>#vigyor1> (1 gólos "elõnnyel" a góllövõlista vezetõje Rolf Benning...)
1 - 0 Gino Malavasi 34'
2 - 0 Rolf Benning 76'
2 - 1 Vele Dimitrieski 80'
4 ponttal az elsõ, 2 ponttal a második helytõl, és 3 ponttal a negyedik helyezett elõtt.
Következõ meccsen sztem nyerek (bár idegenben a második helyezettet 0-4re verték), a szezon utsó mérkõzésén, pedig itthon játszok az elvileg hasonlóan erõs Realx ellen. Akik 4-ek.
Lesz itt még izgalom a végére! Lesz ám <#vigyor1>#vigyor1> (1 gólos "elõnnyel" a góllövõlista vezetõje Rolf Benning...)
én most így 4.vagyok, következõ fordulóba jön ellenem egy botcsapat.:D
nyertem a kiesési rangadón, így még maradt tétje az utolsó 2 meccsnek. 1 góllal rosszabb a gólkülönbségem mint a hatodiknak (-15, -16), hogy ha a végén ezen fog múlni ideges leszek
Barni&Bo - Viola Stoners United 1 - 2
0 - 1 George Muntean 17'
1 - 1 Rostislav Zupko 51'
1 - 2 George Muntean 88'
1 sárga lap Rainhardt Aretz 31'
1 sárga lap Joseph Chevrollier 65'
1 sárga lap Lucian Chandra 78'
1 sárga lap Erik Stolberg 85'
1 sárga lap Máté Jarábik 87'
Megsérült Ruben De Vleesschauwer 66'
Tapaszos lett Joseph Chevrollier 86'
Barni&Bo - Viola Stoners United 1 - 2