Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy edzõcsere befolyásolja a az aktuális csapatszellemet és az önbizalmat.csak mert ha igen akkor nem cserélek edzõt a szezon vége elõtt.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
én véleményem az, hogy 150.000 össz. csapat TSI alatt esélytelen az V. osztály...én már jártam fent, de megbántam, hogy feljutottam, többet vesztett vele a csapat, mint nyert...lásd. idei szezonom...
egyrészt szurkolókat vesztettem, többet, mint amit megnyertem a feljutáskor...másrészt meg az idei szezonban olyan csapatoktól szenvedtem vereséget, akiket a feljutás elõtt tutira megvertem volna 4-5 góllal. tehát kell - legalábbis az én csapatomnak - 1 szezon, amire kijövünk a hullámvölgybõl...
de aztán te tudod, én csak a tapasztalataimat írtam le...
400 millióm van, és a kp-k lassan elérik az öt csillagot (következõ szezon felére már valószínû).
Tavaly 4. lettem, idén harmadik már biztos... csak kikéne már harcolni azt a továbbjutást jövõre. Bár lehet, hogy két szezont még maradnikéne, és egy 30ezres stadionnal, meg stabil csapattal feljutni?
Az edzés résznél a csapat két tényezõjét hogyan lehet javítani? PIC, meg sorozatos gyõzelem?
1 - 0 Romualdo Palminha 5'
1 - 1 Fop Decraeye 30'
1 - 2 Leoncio Pérez 33'
1 - 3 Sergi Muriscot 82'
Jovoheten az utolsoval jatszom igy valszeg meglesz a bronz!:)
1. Olad FC 37
2. Vital SC Siófok 29
3. Budapesti Spartacus SE 26
4. Hajjá Mój 23
0 - 1 Bjarne Sauer 2'
1 - 1 Martin Surovèiak 18'
2 - 1 Lucian Chandra 23'
3 - 1 David Okhapkin 63'
3 - 2 Anders Trasborg 69'
Ezzel a gyõzelemmel a negyedik ellen, 3 pont elõnnyel a hatodik helyre jöttem fel. Úgy látszik a végére összeért a csapat, az is lehet még bent maradás lesz ebbõl. Viszont az utolsó forduló nagyon nehéz lesz mivel a 7., jelenleg kiesõ helyen álló csapat a robot csapatot fogadja, így az tuti 3 pont neki és a gólkülönbsége is jobb lesz az enyémnél. Tehát a cél az utolsó fordulóban legalább 1 pont, idegenben az ötödik ellen, és akkor megvan a bravúr.
Laza játékkal.
Én az utolsó meccsen alap játékot játszatok majd.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
meg az ellenél is erõsebb, de valszeg ilyenkor mindenki ezt állítja be :D
1 - 0 Amichai Porat 24'
1 - 1 Gusztáv Simon 25'
2 - 1 Marco Sousa Belo 30'
2 - 2 Luís Ricardo Leite Alves 36'
3 - 2 Zsolt Fekete 37'
4 - 2 Wilbur Swift 83'
5 - 2 Dominik Cho³uj 84'
6 - 2 Levente Hajdú 87'
Csoportelsõ ellen....
Most visszaestem a 6. helyre, de valszeg a végén 5.-ként végzek.
Következõ fordulóban meg állítsa be mindenki a szezon legfontosabb mérkõzése utasítást nyugodtan.

anno 1987
hungeo 4 - 1 Tóalmás
1 - 0 Danny Therkelsen 30'
2 - 0 Blas Armando Otermin 38'
2 - 1 Kevin Pálfi 40'
3 - 1 Marvin Braber 70'
4 - 1 Edi Kaèaniæ 75'
Labdabirtoklás:
73% - 27%
69% - 31%
ezzel a meccsel egy fordulóval a vége elõtt be van biztosítva az elsõ helyem és ezzel a feljutásom a hatodosztályba.
1. hungeo fc 12gy 0d 1v 58rg 6kg 52gk 36p
2. Toronto FC 10gy 0d 3v 55rg 14kg 41gk 30p

ELCSESZTED UNITED 29 pont
Immortals <77>77> 28 pont
Palermo_Calcio 28 pont
és ezzel legalább bronz érmes lettem a végelszámolásnál.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Imre Varga (258040041)
19 éves és 40 napos, következõ születésnap: 2010-06-07
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Öntörvényû ember, aki lobbanékony és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: AceKing (2009-08-29 óta)
TSI: 3 360
Fizetés: 162 eFt/hét
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Határidõ: 2010-03-29 13:53
Kikiáltási ár: 100 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: nagyszerû
Játékszervezés: pocsék
Szélsõjáték: csapnivaló
Átadás: pocsék
Gólszerzés: megfelelõ
Pontrúgás: gyenge
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én is elkezdtem a ht-et. Már pár fordulón nyertem. A VIII.203 bajnokságban voka 2.helyen. Tétmeccsem van a csoportelsõ ellen idegenben(az 1.helyezés a tét). Eddig ez az állás:
1 - 0 Sándor Majláth 6'
2 - 0 Jake MacRae 18'
2 - 1 Zsolt Salfai 42'
3 - 1 Jake MacRae 43'
3 - 2 Tamás Virág 44'
3 - 3 Tamás Virág 44'
(sárga lap) Dániel Görög 16'
(sárga lap) Richárd Zsedényi 21
Ja és elfelejtettem újraállítani a taktikát, játékosokat stb. és az alap csapatommal játszom így.
1 - 0 Vladyslav Koryak 9'
1 - 1 Manuel Magister 24'
2 - 1 Karsten Jagalla 80'
3 - 1 Karsten Jagalla 81'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

0 - 1 Carlos Batista de Ornellos 27'
A 3. hely ezzel biztos, a zárómeccs a listavezetõ ellen lesz otthon.
Szar Bayern, szar Bayern :)
a 2. vs. 4. meccset úgytûnik, hogy a második nyeri. Az utolsó fordulóra marad a döntés. <#wow1>#wow1> Ha akkor kikap, énmeg nyerek akkor második vagyok. <#ravasz1>#ravasz1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"...de a hétvégén mindenképpen."

Gáborossat:)
amúgy jóféle!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
én az ifimet már ezzel raktam össze, meg kell még szokni
2010. április 14. ez is fincsi lesz
Ezen kívül meg kell különböztetni bot csapatot és tulajdonos nélkülit is, mert a kettõ nem ugyanaz.
Szombaton játszom a csoportelsõvel, elvileg lesz esélyem legyõzni, habár tétje nekem már nincs inkább csak neki, azért úgy megyünk ki a meccsre hogy nyerjünk.:)
anno 1987

Ha jol latom baratsagos merkozest jatszottal es mar reg kiestel a kupabol a Cenzúra F.C.-tol 10 hettel ezelott :D

0 - 1 Diego Fabbri 32'
0 - 2 Michael Zwartkruis 62'
0 - 3 Vince van Elp 74'
anno 1987