Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, Geokám, betennéd nekem is csapatnevemet? Thx.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
és te mire is vered magad? arra a húhajó csapatodra vagy arra, hogy még csak nem is vagy tisztában alap dolgokkal?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Roberto Trivellin (T) (278380656)
Italy 17 éves és 105 napos, következõ születésnap: 2010-06-17
Forma: csapnivaló, erõnlét: jó
Népszerû fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Hajdu FC (2010-03-03 óta)
TSI: 1 750
Fizetés: 89 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Emlékeztetõk
Határidõ: 2010-06-13 17:51
Kikiáltási ár: 140 000 eFt
csak számok
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 8/20 remek
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék
lehet évekig hatodban meg hetedben formát edzeni csak akkor ne lepõdj meg ha más nálad késõbb kezdõ játékosok már stabil ötödös vagy negyedes csapattal bírnak mikor te még ugyanúgy sehol se jársz.
csak mert az totál baromság...
és ha teszem fel így is lenne, hogy leesik szezonkezdetkor (nincs így) akkor is elég a sima edzésnél maradni.
de addig nem edzettem, mert a fejlõdésben semmit sem segít!
ja és a formaedzés sem garantálja a fix formajavulást, szóval attól, hogy formát edzel még eshet kulcsfontosságú játékosod formája.
Sokkal fontosabb, hogy a 17-18 éves védõknek ne maradjon ki egy edzés sem.
elveszi a képességedzésekre szánt idõt, fölösleges
ezt honnan szedted?
Aki már V-be feljut, az már tud valamit a játékról, VI-ban meg simán el lehet alibizni, szerencsével pedig fel is lehet jutni (ha nagyon gyenge a csoportod).
Én inkább csapatot építek, és úgy szeretnék átlépni ezen a szakadékon, hogy V-ben is ragadjak, ne pottyanjak ki 1 év múlva.
Igen igyekeztem minden posztra jó fõtulajdonságúakat venni.
Csak akkor adom el a nagyszerû középpályásaimat, ha tudok a helyükre igazolni fiatal (17-18 éves) jó fõképességûeket.
Az edzésintenzitás 100%, az erõnlét meg 15%
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
az idõsebb játékosok olcsóbbak és jobbak is lennének a tapasztalatuk miatt...
a formaedzés meg totál fölös
a 21 éves nagyszerûeknek már magasabb szinten kéne járni, helyes hogy eladod õket inkább.
edzésintenzitás és erõnlét % mennyi?
Koszi
6 középpályást edzek. (+ a 4 szélsõ)
19-21 évesek, de most akarok venni fiatalokat (17-18 éves) és helyettük kirakni a legidõsebbeket.
Remek és nagyszerû szinten vannak.
5-3-2 és az 5-4-1 legyen begyakorolva
kezdetben nem egyszerû, de anyagilag az egyik legjobban megéri a védõ edzés
hány középpályást edzel? koruk? milyen szinten állnak?
bár mivel még támogató is vagyok, ezért extra feláras lesz

címem:[email protected]
köszi elõre is és sok sikert a hétvégi bajnokikhoz!
de persze pofozógépnek nem jó lenni. én elõzõ szezonban mégis úgy mentem neki az osztályozónak másod osztályban, hogy mindent beleadtam pedig tudtam hogy eladom a csapatom és csak szívni fogok.
200-220 hatstat szerintem bõven elég, de szerintem kevesebbel is nyugodtan meg lehet próbálni. inkább az értékelést nézem mint hatstatot, mert az csalóka. pl egy védõket edzõ vagy védekezõbb felállású csapat könnyen összehozhat húha jó hatstatot és egy kiegyensúlyozottabb (kevesebb védelem de több kpálya és támadás)csapat meg simán elveri...
pl középszerû kpályát ha fixen tudsz hozni akkor tuti nem várnék arra, hogy 225 hatstatom meglegyen
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

(583086)
Köszi!
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Én hoztam már föl olyan 5 csillagos ifit amelyik 2 csillagot is alig tudott felnõttként.

Megtalálta magától. <#kacsint>#kacsint><#lookaround>#lookaround>
Mennyire igaz, hogy 5. osztályba 200-225 HatStats alatt nem érdemes fölkerülni?
köszönöm neki!
meg amúgy is inkább csoportfüggõ, hogy mi elég és mi nem
most egy osztályozós helyre hajtok, de ha esetleg kiesek negyedbe akkor sincs katasztrófa, mert ha beindul a csapat akkor lehet haladni felfelé.
pl mikor megnyertem az ötöd osztályt utána rögtön nyertem a negyedet is és harmadban egy 4. hely után sikerült nyernem...
Bár a csapatod 4. osztályúnak tûnik nekem, de szorítok, hogy bennmaradj a 3. osztályban. <#eljen>#eljen>
Ha úgy gondolod, hogy gyakrabban írsz ide akkor írd ne a csapatod és a csoportod adatait és Geo beállítja a fejlécedbe (könnyebb ránézni a másikra), ahogy nekünk.
Marvin Braber (273985664)
18 éves és 55 napos
TSI: 1 460
Játékszervezés: 8/20 remek
Kikiáltási ár: 15 000 eFt
Határidõ: 2010-06-13 13:54
Antti Salminen (265872053)
20 éves és 108 napos
TSI: 1 230
Védekezés: 7/20 jó
Kikiáltási ár: 10 000 eFt
Határidõ: 2010-06-13 15:56
Danny Therkelsen (202488168)
26 éves és 78 napos
TSI: 1 200
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Kikiáltási ár: 5 000 eFt
Határidõ: 2010-06-13 15:57
Deils Malkavs (208781585)
24 éves és 73 napos
TSI: 1 590
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 6/20 megfelelõ
Kikiáltási ár: 5 000 eFt
Határidõ: 2010-06-13 15:57