Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy te hogy csinálnád?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Veszteni valód nincs szerintem, én ellentámadást nyomnék, 3 védõvel szerintem a játéktördelés sem jobb megoldás.
Sajnos az én védelmem közel se ilyen jó és a középpályám nem ennyivel gyengébb, de megfontolandó.
Az aggaszt még, hogy nekem csak megfelelõ az ellentámadásom míg neked remek volt a meccsen.
ellentámadásnál gyengül, míg játéktördelésnél erõsödik a középpálya.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A példádat kíváncsian várom.
A játéktördelésrõl viszont nem mondtál semmit se, pedig volt olyan meccsem (igaz még 7.-ben), ahol egy jóval gyengébb csapat játéktördeléssel megvert.
csak én érzekelek egy enyhe paradoxont?
A Hattrickot viszont még csak tanulom és mint ilyen minden tanács jól jön fõleg úgy, hogy egy sokkal jobb csapat ellen idegenben lépek pályára.
Tehát ha pl 50-50 lenne a labdabirtoklás (középpálya határozza meg) alap felállásnál, akkor ellentámadás esetén ez az ellenfél javára billen.
Cserébe viszont gyors kontrákkal (fõleg átadás képesség kell hozzá) legyõzheted az ellenfeledet.
Mindjárt keresek neked példát olyan meccsre, amikor ellentámadással nyertem.
Asszonyt ne elégítsük, hogy jobb legyen?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vagy rosszul tudom?
Jelenleg amúgy 3-5-2 egy védekezõ középpályással, két védekezõ csatárral van beállítva.
légyszives minél többen mondjátok el a gondolataitokat a hétvégi meccsemmel kapcsolatban, hogy tanulhassak belõle.
elõzõ meccsen is lehetett volna szorosabb szerintem, de így alakult
Kérek mindenkit, aki teheti, hogy nézzen rá a meccsünkre, mert minden támogatásra szükségünk lesz.
Köszi!
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A csapatomnak hogy tudok saját mezt venni?
A mezkeresés menüpontban jöttek fel igen szép, ötletes dresszek, de csak különbözõ csapatoké.
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tehát, az édesanyámba való "húzás" számomra nem kivitelezhetõ, hiszen az ember, úgy gondolom, ne nézzen visszafelé. Ahonnan jött, azt ne felejtse, de a múltra borítson fátylat és elõre felé haladjon, törekedjen. A te személyednek pedig édesanyámba történõ vonszolását az értelmezés körébõl kizártam, személyiségpszichológiai szempontból.
A "seggfej" kifejezés sem helytálló, hiszen a segg, mint testünk és azon belül is az altestünk elválaszthatatlan része, nem rendelkezik fejjel, amennyiben pedig a koponyám formáját kívántad egy ún. segghez, vagyis tomporhoz hasonlítani, úgy jelzem, tévedtél. Hogy miért? Elõször is azért, mert valószínûsíthetõ, hogy sohasem kerültél vizuális kontaktusba a fejemmel, így a vizuál-asszociatív megállapítás kizárható, másodszor pedig azért, mert efféle mutáció, ha létezne, akkor elképzelhetetlenné tenné azt, hogy egy magadfajta frusztrált személyiség dühös és sértõ megnyilvánulásait olvassam, hiszen a fenék elnevezésû testtájékon csupán egy nyílás található, az pedig nem a látást szolgálja.
Azzal a ténnyel, hogy engem "nem kérdezett senki", nem tudok vitatkozni, hiszen valós tény. Azonban abban a kontextusban, amelyben használtad, igencsak félreérthetõ, hiszen az adott topik címe nem kérdésekhez kapcsolódik, így nem csak kérdéseknek és a megkérdezettek által beírt válaszoknak van benne hely. Ebbõl következik, hogy a kérdésedre - mely bár nem nekem szólt, a témához kapcsolódott, melyben szerény személyem is érdekelt mint versenyzõ - adott válaszom nem ellenkezett sem a fórumszabályzattal, sem a formális logika által támasztott kézenfekvõ kritériumokkal, így azt a konklúziót tudom levonni az egészbõl, hogy LESZOPHATSZ!
György
ilyen hülyékkel úgy sem érdemes vitázni mert elvernek a rutinjukkal.

anno 1987
http://www.twitch.tv/hegii
SoF II: C4z0rla

abaKuss: hiába vered itt is a nyálad ez nem változtat semmin. Ezzel meg, hogy egy barátságon meccseken be akarod mutatni nekem a hiperszuper-harmadosztályos csapatodat hiába akarsz bûnbocsánatot nyerni ,
de ha megnyugtatja a kis szívedet valamelyik héten elverheted a csapatomat.
anno 1987
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sok boldogságot nektek. <#eljen>#eljen>
Bár csak már mi is itt tartanánk a menyasszonyommal. <#law>#law>

ha jó csapatot szeretnél akkor pénzt kell "csinálnod"
ezt pedig a játék elején edzéssel tudod összehozni. késõbb tréderkedhetsz és akkor edzhetsz általánost ha nagyon akarsz, de ez alacsonyabb osztályokban totál fölös...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.