Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Az gáz....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

most estem ki III osztályba
McFrost
Akkor valamit nagyon benézhettem.....atya ég!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Milyen osztályban tolod?

Én nem tudom ti mennyire értitek a játék alapjait, de ez a ciklusonként edzés váltás és csati/védõ nevelés nem a legjobb ötlet

na szóval, ami miatt az egész tévedés az az hogy a gólszerzõ személye random! tehát az, hogy a 40 gólodból 30-at védõk szereztek semmit sem jelent... ugyanúgy szerezhették volna mondjuk a középpályások vagy szélsõk!

19 éves jó védõt védekezésbõl edzeni megint nem a legjobb ötlet, ha vennél pl egy 17 éves megfelelõt akkor az 18 évesen nagyszerû akár kiemelkedõ is lehet! szerinted mi ér többet egy 19 éves remek védõ vagy egy 18-19 éves kiemelkedõ? és a csapatban is jobban teljesít!
védõnek gólszerzést edzeni meg gyakorlatilag idõpazarlás, mivel nem használják a gólszerzés képességüket gyakorlatilag semmire... Igazából egy edzésfajta mellett le kell tenni a voksod legalább 3 szezonra és csak az edzésre koncentrálni, aztán mikor eladod az edzett játékosok egyik felét abból tudsz erõsíteni a csapaton.

Szívesen segítek ha kérdésetek van és ha már ide találtam 😉
Manoboy
jesszus.... <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Magic Boy
Köszönöm az õszinteségedet.

Így már érthetõ, hogy miért õ.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
Pont ezért vettem õt, mert a szezonban eddig lõttem 40 gólt, abból 30-at védõk! Szóval direkt megnéztem elõtte a HO-val, hogy bele illik-e ebbe a csapatba és stratégiába. Most úgy is a 3-4-3-at erõltetem, 2 szélsõ felfutó védõvel felnyilazva, pont illik a taktikába a program szerint! Sõt ha ciklusonként váltom az edzést, védekezés és gólszerzés sorrendben akkor egy szezon alatt eléri a védelemben a 3,14-et, támadásban pedig a 3,42-õt!

McFrost
Most nézem b@sszátok meg, hogy elfelejtettem odaírni:

- Csak Mágikus Miska véleményére nem vagyok kíváncsi!

:ASADD😄😄dd Gabber Te egy állat vagy egy flémjancsi :A:SAD:AD😄

Magic Boy
Én nem magyarázkodtam, hanem tényt közöltem, de miért nem lehet rendesen reagálni rá?

elég-e a HO-ra hagyatkozni ilyen kérdésekbe vagy milyen szempontokat kell még figyelembe venni?

gabber_saviola
osztálykirándulás?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hétfõtõl péntekig nem leszek

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

gabber_saviola
Na majd délután István hazaér a gyárból, lesz erezd el ahajam...neki majd magyarázkodhatsz, hogy mit tettél <#vigyor1>

nem lennék a helyedben :ASDadas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Nem azért írtam be, mert az nem zavar, hogy leszólta a tehetségemet, hiszen van aki megveszi.

Azért írtam be, mert tanulni akarok és reméltem, hogy kapok rá olyan reagálást amibõl megtudok újat a Hatterickkal kapcsolatban.

gercse
<#vigyor>

kovacsgeri
Hagyjátok már abba egymás b@szogatását!

Fabio Capello
:AS:FSAD_AS:FSA_D:ASF

Zenszkij
LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gabber_saviola
csak az lebegjen a szemed elõtt, hogy lefikázta az eladásra szánt SZUPER tehetségeidet.

gabber_saviola
mond meg neki, oktasd ki, rúgjál bele még egyet, az elpicsázás kevés volt <#vigyor1>

Magic Boy
Jó áron vetted, de õ nem védõ (2,49 Védekezõ szélsõ hátvédként), hanem csatár (2, 62 Csatárként).
Ahhoz, hogy védõ legyen remekre kell edzeni a védekezését. (2,67 Védekezõ szélsõ hátvédként)

Mindezt megfelelõ forma, megfelelõ erõnléttel néztem a Hattrick Organizerben.

sapkafej
baszki véletlenül felhoztam az egyik legígéretesebb ifimet, benéztem mint az állat, egy másikat akartam helyette felhozni. mekkora egy bréarc vagyok

György

McFrost
1 heti kukázás után:

Eddy Hansson(287825117)
19 éves és 40 napos, következõ születésnap: 2010-08-20

Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.

TSI: 1 270
Fizetés: 98 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Legmagasabb licit: 9 200 eFt A.C. Flying Donkeys 2009.

Jelenlegi képességek:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

Rudee
A felnõtt és ifi csapat is gyõzött mai bari meccsén:

Pepita F.C. - BOCA TAMPERE 2 - 1 (1-0, 1-1) hosszabbítás után
Pepita Juvenil - Mejsan juniors 3 - 0 (1-0)

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
Banok FC - FC Monkey's (cseh IV.) 6 - 1
3177 nézõ

0 - 1 Sulhi Çığır 21'
1 - 1 Aki Silvola 31'
2 - 1 Jean-Christophe De Raedt 60'
3 - 1 Viggo Vad 68'
4 - 1 Tjibbe Spits 74'
5 - 1 Tjibbe Spits 79'
6 - 1 Aki Silvola 81'

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

de ha gondolod kiengesztellek majd egyszer egy barátságos meccsel, mert rosszban azért nem akarok lenni senkivel
Manoboy
Általában az, hogy törlöd nem jelent semmit. Attól még ott van és jó eséllyel látta az akinek címezted. Tehát a sértés bekövetkezett. E szerint kell gondolkodni és akkor máskor majd inkább mész egy kört futni a ház körül.

a büdös bunkó én lennék mert feltettem egy egyszerû kérdést és te erre jössz ilyen neked nem osztottam lapot dumával? arról nem tehetek, hogy ilyen ovis szinten vagy sajnos...

viszont a modok/gmek szerint csak te voltál bunkó, mivel én nem kaptam semmilyen büntetést.

ja és ezek után még írtál egy levelet is, hogy rohanok a modokhoz

a leveled mondjuk fel is jelentettem, remélem azért még kapsz egy kis plusz bant ha már ilyen nagyokos voltál.
Magic Boy
Felállást edzett másképp szoros lett volna szerintem.

BlackArrows - Real CSEPEL 2-3 (2-3)

Végül nyertem de jövõ héten kezdõdnek a nemzetközi meccsek.
Stoners 1 - 0 Pinnyéd CF

köszi a meccset jhetedikj, szoros meccsen egy korai gól döntött. látom felállást gyakoroltál, szóval alapjáraton szerintem te nyertél volna. kezdõdjék akkor tehát a nemzetközi túra, amihez sok sikert kívánok neked is és a többi itteni játékostársamnak akik ezzel próbálják javítani csapatuk további teljesítményét.

tegnap még heted osztályú kulcsjátékosok voltak... 😄 de mindegy, benézted, mindenkivel elõfordulhat, nem kell ennyit magyarázkodni.

én is kiraktam egy ifit ha gondoljátok nézzétek meg: 289674136 számú versenyzõ, nem nagy szám de 3. osztályba gólkirálynak még jó lehet :d

gabber_saviola
hát ez csúnya picsázás lett Istvánom :ASDasdasdasd

grat Misikém 😊

Zenszkij
<#hehe>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Magic Family - A.C. Flying Donkey 6 - 2

Köszönöm a meccset McFrost.
Jó kis meccs volt szerencsére sérülés nélkül.

A tegnapihoz.
Igazatok van tucat játékosokról van szó, de 8.-ba jók lehetnek ennyiért és az enyémet, ha föledzi valaki akkor még nyerhet is vele.

pe28
Sziasztok!
Nemzetközi bari meccset mikor lehet lekötni? (Támogató vagyok)

nem rajtam múlik. csak tart ki végig a licitben és hajrá!
még kb. negyed óra a licitbõl, siessetek ha nem akartok lekésni róla!
Magic Boy
Igazatok van.
Szerencsére az enyémre már van licit.

jhetedikj
Az tényleg, azért is töröltem utána, de mint kiderült már azzal is szabályt sértettem
 amit elõtte írta. Úgy látszik ez ellen már nem tehetek semmit, megvárom amíg lejár -.-

anno 1987

JimKirk
Eladtál egy játékost, és kaptál 306 900 eFt-ot. <#gunyos1>

Kiraktam multheten is, akkor szombaton jart le a licit de a 350 millios kikialtasi arert nem vittek el.
JimKirk
Na de Misi ba!
A kollegak jol beszelnek, a szoban forgo fiatalembereket mar keso lenne elkezdeni edzeni!
JimKirk
Tobbet szerettem volna kapni erte. Szerintetek?

Sammeli Lönnberg (242929654)
21 éves és 48 napos, következõ születésnap: 2010-08-11
Finland

Forma: csapnivaló, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 11/20 ragyogó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelõ

Kikiáltási ár: 300 000 eFt

Legmagasabb licit: 330 000 eFt dikke lousaus boys
Magic Boy
Nem mondtam , hogy isten a játékosom (ha az lenne nem adnám el) csak azt, hogy használható bár ahogy gabber is mondja hasonlókkal tele a piac.

gabber_saviola
Nem akarok beleszólni, de ezek tök alap egyforintos játékosok, mellesleg már nem is 17 évesek. Ilyenekkel tele van a piac.

McFrost
B@szod Miska! Ha én kirakok egy játékost, egybõl ugrasz az okosságaiddal, de ha te kiraksz egy hasonlót, az isten! Tudod, hogy ezt a hozzá állásodat buktad be az efem topikban is.....

Magic Boy
Capello, McFrost: Én csak felajánlottam és aki középpályást edz az sokat kereshet rajtuk, amellett, hogy átmenetileg sok csapatnak erõsítést is jelentenek.

McFrost
VIII liga BÉ csapat

Fabio Capello
haggyábékén velük 😄

Magic Boy
Mindkettõ tud majdnem 3 csillagot.
Fiatalok.
Ha kapnak középpályás edzést mindkettõbõl kulcsjátékos lehet 7. osztályban.