22246
Hattrick
-
#15762 Nekem nem fejlődött egy védőm sem, de az új igazolásoknak most számolni fogom, hogy hány hét után lépik a szintet. -
#15761 Mondjuk az érdekes, hogy a védekező csatárom már a 2. játékszervezés szintet lépi mióta új edzés van. -
#15760 Nekem 7 játékosom játékszervezése fejlődött, de ebből csak 2 játékos van edzett poszton. -
#15759 A 36 éves az edző lesz, a keret pedig még nem állt össze. -
Piko888 #15758 Köszi szépen, erre nem is gondoltam. -
#15757 Magyar U20-ba középpályára mi kell szerintetek? Most néztem, valami 36 éves játékos van csak a játékosok között. Mi lett itt? :O -
#15756 Eladó:
-
#15755 tetszik az új edzés! :D
Fejlődött a 28 éves középpályásom (kiemelkedőről ragyogóra), a nemrégen vásárolt 28 éves szélsőm (nagyszerűről kiemelkedőre), meg a 17 éves szélsőporonty, megfelelőről jóra.
Remélem jövőhéten is valami hasonló lesz! :D 19 éves kissrác meg 21éves srác is lenyűgözhetne már végre :D -
#15754 Hello!
Működik az, csak mivel leállás volt, elég sok ideig nem került ki játékos a piacra. Érdemes 3 napon belül keresni játékost, nem pedig 2 órát beállítani. -
Piko888 #15753 Hi!
Nektek működik a játékos átigazolásnál a kereső?
-
#15752 kiestem a kupából. -
#15751 5 hozzászólással előbb én is leírtam ugyanezt, most csak azért másoltam be hattrickről egy sort, hogy Magic igazát erősítsem. = JimKirk valószínűleg elnézett valamit -
#15750 Amit te írsz, az azt jelenti , hogy akkortól figyelheted, hogy megtörtén-e az edzés-frissítés.
Amit Médzsik írt az reális, mert hatra szinte már biztos, hogy minden csapat megkapta az edzést. -
#15749 Napi frissítések, edzés: 2010-08-26 17:45 -
#15748 Máris?
Nem 18.00-kor jár le az edzéshét? -
#15747 Ma fejlodott 2 vedom! -
#15746 Kopters 2 - 1 Rubisco (298899878)
0 - 1 Levente Károly 9'
1 - 1 Stephen Spaul 82'
2 - 1 Niccolò Fasani 87'
Pedig azt hittem, hogy kapok 6-7 gólt...nagy meglepetés..alig volt neki a meccsen 5 és fél csillag alatti játékosa, amíg nekem kettő összesen...
köv. körben IV. osztályú csapat ellen játszok, TSI alapján gyengébb, mint akivel ma játszottam...de sztem ott lesz a végállomás -
#15745 Holnap 18:00-kor nézd meg a hattricket, ha akkor sem lesz fejlődés, akkor már érdemes utánanézni, hogy mi a gond. -
#15744 En nemreg kezdtem hasznalni a HT organisert,ott 3-4ember is lepett pl atadast a holtidenyben.Na meg kiirogatja hogy melyik vedom elorelathatoan hanyadik heten fog szintet lepni.Szoval azt hiszem igen,a fejlodes adott.Mas kerdes hogy lovesem nincs ez mennyivel nagyobb merteku mint eddig,mert eddig nem figyeltem semmilyen segedprogrammal. -
#15743 Jo edzom van 9 segededzovel, szoval nem azert kerdeztem, hanem az uj edzesfejlodes es a mostani leallas miatt, hiszen a fiatal jatekosaim se fejlodnek mar hetek ota.
Az utolso jatekos juniusban fejlodott es mar lassan szeptember.
Marpedig egy honap alatt a 18 eves jatekosaim jorol, remekre fejlodtek a regi allitolag lassabb edzessel is, most pedig tovabbra se tortenik semmi tobb mint 1,5 honapja. -
#15742 A VI. osztályban vagy, és még egyetlen játékosod sem fejlődött? Az elég érdekes!
Mit edzel? Milyen az edződ? -
IXEMGabeo #15741 gondolom attól függ mennyi segédedződ van és milyen szintű a fő edződ... -
#15740 Volt akinek fejlodott a jatekosa ?
Mert tovabbra se fejlodik egy jatekosom se. -
#15739 Nekem sikerült tovább jutnom, 4-2re nyertem.
Következő héten már negyedik csoportos ellenfelem lesz, szóval laza játék, 2.sor lesz. Kaphattam volna könnyebb ellenfelet is.
De sebaj, nekem már ez is rekord. :D -
#15738 én 2-1-re kaptam ki, azt hittem többel nyer majd, és nem is raktam annyira acélosra a támadó sort, de ha ezt tudom, akkor két középpályást még kicseréltem volna, sebaj, majd jövőre -
#15737 sajnos kikaptam 0-7re emberelőnyben. Esélyem sem volt, így meg, hogy a gyengébb játékosokat küldtem pályára (bajnokira koncentrálok, nem úgy, mint tavaly) pláne, hogy kikaptam. nade ennyire :O -
#15736 Sajnos kikaptam 2-3-ra pedig a félidőben még én vezettem 2-1-re.:( -
#15735 Sikerült továbbjutnom, szerencsére az ellenfelem is védőket edz, és ő is 5 védővel játszott :)
1-0 lett a végeredmény -
#15734 Én vezetek a kupában jelenleg! -
#15733 Én is állítottam gyorsan csapatot holnapra, de az ifiakadémia még mindig nem működik, pedig ott ma délután lett volna a meccsem. -
#15732 jah most már nálam is.Mindegy gyors beállítottam a csapatot a kupára. -
#15731 nalam is elég lassu még a rendszer, és a HCP-se megy. -
#15730 Csak 25mp nalam a kezdo kepernyo szoval lesz itt meg ujrainditas szvsz. -
#15729 Na az oldal jó már de a hattrick organizer még nem akar működni...:S -
#15728 Vagy nem. :D
En hala istennek beallitottam mindent elore, de azert kivancsi leszek, hogy az edzeseket, vagy mast hogy fog lenyelni a rendszer. -
#15727 Általában én is beállítom mindkettőt már a csütörtöki edzéslejáratkor, de most nem tudtam. -
#15726 srácok valami nagy újítás lesz az oldalon? Vagy csak általános foltozás? -
Zenszkij #15725 Én nem, a fene gondolná, hogy napokig kisül a rendszer.. -
AdamBeyer #15724 ja az más :/ szerdai meccsekre én is úgy szoktam, hogy már szombaton beállítom -
#15723 Ja olvastam, az ifimeccs felállásra gondoltam, mert az 12:30kor volt ma.
Kupameccsre 100%, hogy állítottam kezdőd már múlt héten.