Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
na szóval, ami miatt az egész tévedés az az hogy a gólszerzõ személye random! tehát az, hogy a 40 gólodból 30-at védõk szereztek semmit sem jelent... ugyanúgy szerezhették volna mondjuk a középpályások vagy szélsõk!
19 éves jó védõt védekezésbõl edzeni megint nem a legjobb ötlet, ha vennél pl egy 17 éves megfelelõt akkor az 18 évesen nagyszerû akár kiemelkedõ is lehet! szerinted mi ér többet egy 19 éves remek védõ vagy egy 18-19 éves kiemelkedõ? és a csapatban is jobban teljesít!
védõnek gólszerzést edzeni meg gyakorlatilag idõpazarlás, mivel nem használják a gólszerzés képességüket gyakorlatilag semmire... Igazából egy edzésfajta mellett le kell tenni a voksod legalább 3 szezonra és csak az edzésre koncentrálni, aztán mikor eladod az edzett játékosok egyik felét abból tudsz erõsíteni a csapaton.
Szívesen segítek ha kérdésetek van és ha már ide találtam 😉
Így már érthetõ, hogy miért õ.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
- Csak Mágikus Miska véleményére nem vagyok kíváncsi!
:ASADD😄😄dd Gabber Te egy állat vagy egy flémjancsi :A:SAD:AD😄
elég-e a HO-ra hagyatkozni ilyen kérdésekbe vagy milyen szempontokat kell még figyelembe venni?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
nem lennék a helyedben :ASDadas
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azért írtam be, mert tanulni akarok és reméltem, hogy kapok rá olyan reagálást amibõl megtudok újat a Hatterickkal kapcsolatban.

Ahhoz, hogy védõ legyen remekre kell edzeni a védekezését. (2,67 Védekezõ szélsõ hátvédként)
Mindezt megfelelõ forma, megfelelõ erõnléttel néztem a Hattrick Organizerben.
György
Eddy Hansson(287825117)
19 éves és 40 napos, következõ születésnap: 2010-08-20
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
TSI: 1 270
Fizetés: 98 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Legmagasabb licit: 9 200 eFt A.C. Flying Donkeys 2009.
Jelenlegi képességek:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Pepita F.C. - BOCA TAMPERE 2 - 1 (1-0, 1-1) hosszabbítás után
Pepita Juvenil - Mejsan juniors 3 - 0 (1-0)
Szar Bayern, szar Bayern :)
3177 nézõ
0 - 1 Sulhi Çığır 21'
1 - 1 Aki Silvola 31'
2 - 1 Jean-Christophe De Raedt 60'
3 - 1 Viggo Vad 68'
4 - 1 Tjibbe Spits 74'
5 - 1 Tjibbe Spits 79'
6 - 1 Aki Silvola 81'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

viszont a modok/gmek szerint csak te voltál bunkó, mivel én nem kaptam semmilyen büntetést.
ja és ezek után még írtál egy levelet is, hogy rohanok a modokhoz
a leveled mondjuk fel is jelentettem, remélem azért még kapsz egy kis plusz bant ha már ilyen nagyokos voltál.
Végül nyertem de jövõ héten kezdõdnek a nemzetközi meccsek.
köszi a meccset jhetedikj, szoros meccsen egy korai gól döntött. látom felállást gyakoroltál, szóval alapjáraton szerintem te nyertél volna. kezdõdjék akkor tehát a nemzetközi túra, amihez sok sikert kívánok neked is és a többi itteni játékostársamnak akik ezzel próbálják javítani csapatuk további teljesítményét.
én is kiraktam egy ifit ha gondoljátok nézzétek meg: 289674136 számú versenyzõ, nem nagy szám de 3. osztályba gólkirálynak még jó lehet :d
grat Misikém 😊
Köszönöm a meccset McFrost.
Jó kis meccs volt szerencsére sérülés nélkül.
A tegnapihoz.
Igazatok van tucat játékosokról van szó, de 8.-ba jók lehetnek ennyiért és az enyémet, ha föledzi valaki akkor még nyerhet is vele.
csak tart ki végig a licitben és hajrá! 
Szerencsére az enyémre már van licit.
amit elõtte írta. Úgy látszik ez ellen már nem tehetek semmit, megvárom amíg lejár -.-
anno 1987
Kiraktam multheten is, akkor szombaton jart le a licit de a 350 millios kikialtasi arert nem vittek el.
A kollegak jol beszelnek, a szoban forgo fiatalembereket mar keso lenne elkezdeni edzeni!
Sammeli Lönnberg (242929654)
21 éves és 48 napos, következõ születésnap: 2010-08-11
Finland
Forma: csapnivaló, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 11/20 ragyogó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelõ
Kikiáltási ár: 300 000 eFt
Legmagasabb licit: 330 000 eFt dikke lousaus boys