22246
Hattrick
-
#15962 csoport látszólag legerősebb csapata ellen játszok hazai pályán..ellentámadás - kreatív taktika feszül egymásnak. 1:1 eddig. érdekes meccs lesz -
#15961 Nálam van még 1X perc. -
#15960 HT-Live nekem sem megy
módosítok: épp most indult el -
karajjj #15959 ez szerintem mindenkinek így van -
#15958 csak nekem nemkezdődtek el a meccseim (csak kiírja hogy X perce megy) -
#15957 Na végre megcsináltam a beállításokat, HO szerint 92% hogy nyerek ma. -
#15956 Azt a csatárt érdemes hátravonni, akinek a játékszervezése magasabb. -
karajjj #15955 geo, majd a fejlécembe címer -
#15954 Védekező csatárnál mely skilek fontosak? -
#15953 na már működik, no para -
#15952 nah.. taktikának lőttek.. tökjó h pont azzal a csapattal fogok ma játszani, aki vezeti a ligát, előttem egy ponttal..
Valaki monnyon le! :D -
karajjj #15951 az előbb volt pár percig, be tudtam állítani :D -
#15950 huh, én meg tegnap este..., pedig ma akartam, mák -
#15949 Meg szerencse, hogy a multheten mar beallitottam. -
#15948 ÁÁhhh!!! -
karajjj #15947 rohaggyonmeg -
#15946 Nem igaz hogy állandóan szar a Hattrick :S -
#15945 Nem állítottam még csapatot és pont ilyenkor nem lehet belépni:@ -
#15944 Valószínűleg az, de egy próbát megér.
Egyébként Árbecslő adta ki ezt az árat. -
#15943 A középsőt szerintem nyugodtan ki is rúghatod, mert haszontalan. -
#15942 Csaba Kis (298645760)
17 éves és 85 napos, következő születésnap: 2010-10-08
Hungary
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt
(2010-09-09 óta , 6sz 8h 2n)
TSI: 360
Fizetés: 58 eFt/hét
928 Ft /szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés:gyenge
Pontrúgás: katasztrofális
Határidő: 2010-09-12
Kikiáltási ár: 200 eFt
------------------------------
Bendegúz Völgyi (270605491)
21 éves és 98 napos, következő születésnap: 2010-09-25
Hungary
Forma: csapnivaló, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt (2009-12-18 óta)
TSI: 50
Fizetés: 62 eFt/hét
992 Ft /szezon
Jelenlegi képességek
Védés: pocsék
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: katasztrofális
Átadás: gyenge
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: csapnivaló
Határidő: 2010-09-12
Kikiáltási ár: 2 000 eFt
----------------------------
Árpád Oláh (298737685)
18 éves és 8 napos, következő születésnap: 2010-12-24
Hungary
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Neumarkt
(2010-09-11 óta , )
TSI: 690
Fizetés: 74 eFt/hét
1 184 Ft /szezon
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: megfelelő
Játékszervezés: pocsék
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: pocsék
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: katasztrofális
Határidő: 2010-09-14
Kikiáltási ár: 5 000 eFt -
#15941 2010-09-10
Ghanem Al-Zeer játszott a válogatottban, ezért a csapatod 302 eFt-nyi bérkompenzációt kapott.
nekem jobbak pedig a játékosaim. :(
eladtak egy régi játékosomat 360ezerért, így kaptam érte egy rakat lét. :) -
IXEMGabeo #15940 igen...köszi azért a tippet
15938#: visszatérve picit
nem nálam volt ez a 18 éves, hanem más csapatoknál láttam, hogy még mindig ott dekkolt 18 évesen egy egy ifijátékosa, na mondom azt még nem sikerült kinevelni, egyébként az is lehetséges, hogy még nincs vége a bajnokságnak illetve nincs meg a napszám aminek meg kell lenni ahhoz h valakit felvigyek a nagycsapatba...amúgy sztem ez a része a legérdekesebb a játéknak, ebből lehetne igazán pénzt csinálni -
IXEMGabeo #15939 nyugi, akkor félreértettél picit vannak képességek, csak nem igazán van olyan szuper tehetség, pedig dobtam már ki használhatatlan ifit is hívtam elő, na azok közül van 1-2 aki jó szintű védő lehet, illetve megfelelő játékszervezésű...na mind1 majd elválik, mindenesetre a posztokat próbálgatni kell és a jelentést is mindig elolvasom az elég sokat segít gondolkodni kit és hogyan játszassak... -
#15938 18 évesek lesznek mire végigpróbálgatod őket mindenhol?? ezt azért te sem gondoltad komolyan:)
Van 16 játékosod, ebből egy meccsen 11-nek + 3 csere összesen 14 játékos tudod megnézni a képességét valamely poszton.
A legtöbb időbe természetesen a kapuban levőket tart megnézni mert ott egy meccsen csak 2 embert tudsz kipróbálni, ez 16 emberrel számolva 8 mérkőzés és mivel 3 hét alatt 4 meccset tudsz játszani barátságossal együtt az összesen 6 hét. Persze azt sem számoltam most bele, hogy olyan ember aminek valamely főképessége ami nem a védés már elérte legalább a gyenge szintet vagy a lehetséges képességei ennél magasabb adott poszton azt eleve nem is kell berakni mert az úgy sem kapus. Eközben persze a többi poszton is tudsz próbálni mindenkit.
Szóval ha most alapítottad az akadémiádat akkor is maximum 6 hét, 1,5 hónap( 8 mérkőzés alatt) ki tudod deríteni az összes játékosod lehetséges csillag értékeléseit minden poszton. Persze kicsit számolnod kell előtt kit hova fogsz majd rakni éppen.:)
Ugyanúgy mint a a nagy csapattal ezzel is foglalkozni kell, minden héten új játékost húzni, az újaknak megtalálni azt a helyet ahol a legjobban teljesítenek, a legnagyobb tehetségeknek folyamatosan biztosítani a számukra legjobb edzést, közben akiről kiderült, hogy nem tud semmit kirugdosni. A játékosmegfigyelők sem ajánlják mindig a legnagyobb tehetségeket ebben tényleg van igazság, de ha odafigyelsz akkor azért tehetséges ifiket fogsz tudni kinevelni.
Azért megvan ennek is a szépsége.:P -
Immigrants #15937 Oké értem! -
#15936 Szerintem érdemes az ifiknél kiedzeni maximálisan. -
Immigrants #15935 Akkor holnap 17 éves! Viszont még csak 91 napja van a csapatba! De mindegy is mert kivárom ameddig a gólszerzése Jó lesz! Vagy inkább vigyem majd fel és edzem a nagyoknál megfelelő szintről? Ő a Csapat sztárja, 17 évesen jó gólszerzés képességével! -
#15934 Egy hattrick év 112 napos. -
Immigrants #15933 Ugye a megfigyelőidet minden héten hívhatod az idősebb játékosok közül minden héten kidobsz egyet, olyat aki nem a legjobb képességű és 18+
így mindig lesz 1-1 játékosod aki elér valamilyen "nagyobb" szintet! -
IXEMGabeo #15932 értem...az azért hihetetlen hogy egyetlen csatár jelöltem az aki max megfelelő szintet érhet el, a többieknél meg a másik képességek terén pedig középszerű lehet, meg gyenge, valahol pocsék, kapus posztra érdekes módon senki se jó 1 csillagnál:D:D:D mire végig próbálgatná az ember őket minden poszton addigra már 18 évesek lesznek, az máris sokat veszít az értékéből, mert mindenki a 17 évesekre bukik szinte...nem értettem itt a Fórumon hogy a fenébe lehetséges, hogy valakik 2 képességet is feltoltak remekre, vagy jóra és még a játékos nincs 18 éves se...mivel lehet azt megtenni, rengeteg képességet, sok játékost cserélgettem a posztokon és mégis nem engedett a rendszer fejleszteni egy bizonyos képességnél tovább...ifimegfigyelők is gondolom befolyásolnak valamit, ott pl egy védő ami lehet jó szintű max, azt jónapot... -
#15931 Van egy adott érték ameddig mehet, ezt vagy kiírja neked amikor felhúzod vagy neked kell kideríteni. Az ifiket csak addig tudod edzeni, az edző képessége itt nincs befolyással. -
IXEMGabeo #15930 mitől függ, hogy milyen ifiket tudsz kinevelni? úgy értem , hogy edzőtől függ, h egy játékos maximum megfelelő vagy gyenge lehet az adott képességben? hogy neveltetek ti ki remek gólszerzéses és jó játékszervezéses játékost amikor volt olyan h egy egy játékos megállt középszerűnél és semmit nem fejlődött többet pff...ennek a gyenge edző az oka? -
#15929 közben már megtaláltam...sztornóóó -
Immigrants #15928 Amikor írtam akkor még McFrost üzenetét nem láttam!
Am. akkor azt jelenti hogy pár napon belül jöhet a nagyokhoz!
Elvileg most megfelelő a gólszerzése de lehet jó is! Azt kivárja az ifinél aztán jöhet fel! -
#15927 segítsen valaki pls...ifiakadémiát mikor lehet megszűntetni??? csak bajnokság végén??? nekem nagyon nem vállt be...sokkal jobb emberkéket kaptam randomtól...kösz -
#15926 2010-09-10 Nevelőegyesületként pénzt, 8 212 eFt-ot kaptál egy játékos után. :)
-
#15925 nincs mit.
milyen dupla? -
Immigrants #15924 THX! és bocs a dupláért! -
#15923 Így van, harmada itt. 120 nap körül.