22246
Hattrick
  • daver88
    csoport látszólag legerősebb csapata ellen játszok hazai pályán..ellentámadás - kreatív taktika feszül egymásnak. 1:1 eddig. érdekes meccs lesz
  • alratar
    Nálam van még 1X perc.
  • jhetedikj
    HT-Live nekem sem megy

módosítok: épp most indult el
  • karajjj
    ez szerintem mindenkinek így van
  • matthias92
    csak nekem nemkezdődtek el a meccseim (csak kiírja hogy X perce megy)
  • jhetedikj
    Na végre megcsináltam a beállításokat, HO szerint 92% hogy nyerek ma.
  • kovacsgeri
    Azt a csatárt érdemes hátravonni, akinek a játékszervezése magasabb.
  • karajjj
    geo, majd a fejlécembe címer
  • alratar
    Védekező csatárnál mely skilek fontosak?
  • gercse
    na már működik, no para
  • sajtburger
    nah.. taktikának lőttek.. tökjó h pont azzal a csapattal fogok ma játszani, aki vezeti a ligát, előttem egy ponttal..

Valaki monnyon le! :D
  • karajjj
    az előbb volt pár percig, be tudtam állítani :D
  • gercse
    huh, én meg tegnap este..., pedig ma akartam, mák
  • JimKirk
    Meg szerencse, hogy a multheten mar beallitottam.
  • alratar
    ÁÁhhh!!!
  • karajjj
    rohaggyonmeg
  • pe28
    Nem igaz hogy állandóan szar a Hattrick :S
  • jhetedikj
    Nem állítottam még csapatot és pont ilyenkor nem lehet belépni:@
  • alratar
    Valószínűleg az, de egy próbát megér.
    Egyébként Árbecslő adta ki ezt az árat.
  • kovacsgeri
    A középsőt szerintem nyugodtan ki is rúghatod, mert haszontalan.
  • alratar
    Csaba Kis (298645760)
    17 éves és 85 napos, következő születésnap: 2010-10-08
    Hungary

Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
    Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
    Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Neumarkt
    (2010-09-09 óta , 6sz 8h 2n)
    TSI: 360
    Fizetés: 58 eFt/hét
    928 Ft /szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
    Védés: katasztrofális
    Védekezés: gyenge
    Játékszervezés: csapnivaló
    Szélsőjáték: megfelelő
    Átadás: csapnivaló
    Gólszerzés:gyenge
    Pontrúgás: katasztrofális

Határidő: 2010-09-12
    Kikiáltási ár: 200 eFt

------------------------------

Bendegúz Völgyi (270605491)
    21 éves és 98 napos, következő születésnap: 2010-09-25
    Hungary

Forma: csapnivaló, erőnlét: jó
    Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
    Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Neumarkt (2009-12-18 óta)
    TSI: 50
    Fizetés: 62 eFt/hét
    992 Ft /szezon

Jelenlegi képességek
    Védés: pocsék
    Védekezés: csapnivaló
    Játékszervezés: csapnivaló
    Szélsőjáték: katasztrofális
    Átadás: gyenge
    Gólszerzés: gyenge
    Pontrúgás: csapnivaló

Határidő: 2010-09-12
    Kikiáltási ár: 2 000 eFt

----------------------------

Árpád Oláh (298737685)
    18 éves és 8 napos, következő születésnap: 2010-12-24
    Hungary

Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
    Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Neumarkt
    (2010-09-11 óta , )
    TSI: 690
    Fizetés: 74 eFt/hét
    1 184 Ft /szezon

Jelenlegi képességek
    Védés: katasztrofális
    Védekezés: megfelelő
    Játékszervezés: pocsék
    Szélsőjáték: megfelelő
    Átadás: pocsék
    Gólszerzés: gyenge
    Pontrúgás: katasztrofális

Határidő: 2010-09-14
    Kikiáltási ár: 5 000 eFt
  • matthias92
    2010-09-10
    Ghanem Al-Zeer játszott a válogatottban, ezért a csapatod 302 eFt-nyi bérkompenzációt kapott.

nekem jobbak pedig a játékosaim. :(
    eladtak egy régi játékosomat 360ezerért, így kaptam érte egy rakat lét. :)
  • IXEMGabeo
    igen...köszi azért a tippet

15938#: visszatérve picit

nem nálam volt ez a 18 éves, hanem más csapatoknál láttam, hogy még mindig ott dekkolt 18 évesen egy egy ifijátékosa, na mondom azt még nem sikerült kinevelni, egyébként az is lehetséges, hogy még nincs vége a bajnokságnak illetve nincs meg a napszám aminek meg kell lenni ahhoz h valakit felvigyek a nagycsapatba...amúgy sztem ez a része a legérdekesebb a játéknak, ebből lehetne igazán pénzt csinálni
  • IXEMGabeo
    nyugi, akkor félreértettél picit vannak képességek, csak nem igazán van olyan szuper tehetség, pedig dobtam már ki használhatatlan ifit is hívtam elő, na azok közül van 1-2 aki jó szintű védő lehet, illetve megfelelő játékszervezésű...na mind1 majd elválik, mindenesetre a posztokat próbálgatni kell és a jelentést is mindig elolvasom az elég sokat segít gondolkodni kit és hogyan játszassak...
  • jhetedikj
    18 évesek lesznek mire végigpróbálgatod őket mindenhol?? ezt azért te sem gondoltad komolyan:)

Van 16 játékosod, ebből egy meccsen 11-nek + 3 csere összesen 14 játékos tudod megnézni a képességét valamely poszton.
    A legtöbb időbe természetesen a kapuban levőket tart megnézni mert ott egy meccsen csak 2 embert tudsz kipróbálni, ez 16 emberrel számolva 8 mérkőzés és mivel 3 hét alatt 4 meccset tudsz játszani barátságossal együtt az összesen 6 hét. Persze azt sem számoltam most bele, hogy olyan ember aminek valamely főképessége ami nem a védés már elérte legalább a gyenge szintet vagy a lehetséges képességei ennél magasabb adott poszton azt eleve nem is kell berakni mert az úgy sem kapus. Eközben persze a többi poszton is tudsz próbálni mindenkit.

Szóval ha most alapítottad az akadémiádat akkor is maximum 6 hét, 1,5 hónap( 8 mérkőzés alatt) ki tudod deríteni az összes játékosod lehetséges csillag értékeléseit minden poszton. Persze kicsit számolnod kell előtt kit hova fogsz majd rakni éppen.:)

Ugyanúgy mint a a nagy csapattal ezzel is foglalkozni kell, minden héten új játékost húzni, az újaknak megtalálni azt a helyet ahol a legjobban teljesítenek, a legnagyobb tehetségeknek folyamatosan biztosítani a számukra legjobb edzést, közben akiről kiderült, hogy nem tud semmit kirugdosni. A játékosmegfigyelők sem ajánlják mindig a legnagyobb tehetségeket ebben tényleg van igazság, de ha odafigyelsz akkor azért tehetséges ifiket fogsz tudni kinevelni.
    Azért megvan ennek is a szépsége.:P
  • Immigrants
    Oké értem!
  • kovacsgeri
    Szerintem érdemes az ifiknél kiedzeni maximálisan.
  • Immigrants
    Akkor holnap 17 éves! Viszont még csak 91 napja van a csapatba! De mindegy is mert kivárom ameddig a gólszerzése lesz! Vagy inkább vigyem majd fel és edzem a nagyoknál megfelelő szintről? Ő a Csapat sztárja, 17 évesen jó gólszerzés képességével!
  • kovacsgeri
    Egy hattrick év 112 napos.
  • Immigrants
    Ugye a megfigyelőidet minden héten hívhatod az idősebb játékosok közül minden héten kidobsz egyet, olyat aki nem a legjobb képességű és 18+
    így mindig lesz 1-1 játékosod aki elér valamilyen "nagyobb" szintet!
  • IXEMGabeo
    értem...az azért hihetetlen hogy egyetlen csatár jelöltem az aki max megfelelő szintet érhet el, a többieknél meg a másik képességek terén pedig középszerű lehet, meg gyenge, valahol pocsék, kapus posztra érdekes módon senki se jó 1 csillagnál:D:D:D mire végig próbálgatná az ember őket minden poszton addigra már 18 évesek lesznek, az máris sokat veszít az értékéből, mert mindenki a 17 évesekre bukik szinte...nem értettem itt a Fórumon hogy a fenébe lehetséges, hogy valakik 2 képességet is feltoltak remekre, vagy jóra és még a játékos nincs 18 éves se...mivel lehet azt megtenni, rengeteg képességet, sok játékost cserélgettem a posztokon és mégis nem engedett a rendszer fejleszteni egy bizonyos képességnél tovább...ifimegfigyelők is gondolom befolyásolnak valamit, ott pl egy védő ami lehet jó szintű max, azt jónapot...
  • jhetedikj
    Van egy adott érték ameddig mehet, ezt vagy kiírja neked amikor felhúzod vagy neked kell kideríteni. Az ifiket csak addig tudod edzeni, az edző képessége itt nincs befolyással.
  • IXEMGabeo
    mitől függ, hogy milyen ifiket tudsz kinevelni? úgy értem , hogy edzőtől függ, h egy játékos maximum megfelelő vagy gyenge lehet az adott képességben? hogy neveltetek ti ki remek gólszerzéses és jó játékszervezéses játékost amikor volt olyan h egy egy játékos megállt középszerűnél és semmit nem fejlődött többet pff...ennek a gyenge edző az oka?
  • daver88
    közben már megtaláltam...sztornóóó
  • Immigrants
    Amikor írtam akkor még McFrost üzenetét nem láttam!

Am. akkor azt jelenti hogy pár napon belül jöhet a nagyokhoz!
    Elvileg most megfelelő a gólszerzése de lehet jó is! Azt kivárja az ifinél aztán jöhet fel!
  • daver88
    segítsen valaki pls...ifiakadémiát mikor lehet megszűntetni??? csak bajnokság végén??? nekem nagyon nem vállt be...sokkal jobb emberkéket kaptam randomtól...kösz
  • pe28
    2010-09-10 Nevelőegyesületként pénzt, 8 212 eFt-ot kaptál egy játékos után. :)
  • gabber_saviola
    nincs mit.

milyen dupla?
  • Immigrants
    THX! és bocs a dupláért!
  • McFrost
    Így van, harmada itt. 120 nap körül.