Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pe28
Akit esetleg érdekel:

Roberto Trivellin (T) (278380656)
Italy 17 éves és 111 napos, következõ születésnap: 2010-06-17

Forma: csapnivaló, erõnlét: jó
Népszerû fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Hajdu FC (2010-03-03 óta)
TSI: 1 750
Fizetés: 89 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 8/20 remek
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék

Akár továbbedzeni is lehet!

dartonita
Az mindegy,a b csapatom fogja gyakorolni ott meg a foskill se nagyon van meg,csak a vedoknek.Koszi!

Zenszkij
Tedd 😊. Nem hangzik rosszul. Jó szélsõjáték, átadás kell. Gyors speccekkel.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dartonita
Sracok az 5-4-1es felallashoz a szelsojatek passzol ha jol sejtem,felnyilazott szelsohatvedekkel es oldalso kozeppalyasokkal ugye?
Szeretnem elkezdeni begyakoroltatni a fiukkal.

pe28
Sziasztok!
Egy csatárnak melyik a legjobb spec képesség?
gyors,jól fejelõ, vagy technikás?

Zenszkij
Viselkedése hajaz Anelkáéra, de így is szeretjük Garis fiút LOL.

gabber_saviola
:ASDasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

így is gyilkos a csapatszellemed, akkor már nem mindegy?
a szemtelenül fiatalra azt hittem, hogy 17 éves és pár napos... tévedtem
gabber_saviola
faszás pléja, nem lenne öntörvényû még el is vinném.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
"garis még"? 😄dd

Zenszkij
Most raktam ki. Remek középpályás középszerû védekezés, átadás, és szemtelenül fiatal...

köszi

pe28
Köszi

köszi😊
#14421, #14422, #14423: kész.
Eladó az egyik védõm!

pe28
Nekem is pls:
Hajdu Fc VI.878 (72669)
köszike

Asszem Rákkenroll!

Geo légyszi nekem is:Kinderball SE Baja 1648845 VII.119

Sziasztok!

Még csak most regisztráltam a fórumra, és ha egy illetékes megtenné, h. belepingálná a felsõ sorba az adataimat, az tök jó lenne.
VI.522 Csuromvíz

Egyébként csak annyit szeretnék kérdezni, h. tudja-é valaki, mijazatsi? Aki assetudjamivan, az lécci ne írjon.

Köszi: inter87
gabber_saviola
angolból alapfok kell csak, ha tetszik a dolog szerintem ne hagyd ki, jelentkezz.

kovacsgeri
Ha tudnék jól angolul, én jelentkeznék.

JimKirk
Pályázatot hirdet a Staff hazai képviselete elsõsorban GM (játékmesteri) pozícióra.

A pályázónál a következõ alapkövetelményeket támasztjuk:

1. Maximum 2 büntetése volt a fórumon.
2. Sosem volt több csapata, sem a jelenlegi csapata mellett, sem korábbi mellett (ha újrakezdte valaha is a játékot).
3. Nem ismeri más a jelszavát, nem lépegettek be hozzá.
4. Minimum 2 éves játéktapasztalata van a Hattrickon.
5. Minimum heti 7-8 óra szabadideje van a GM tevékenységre.
6. Minimum alapfokú angoltudással bír.
7. Rendszeres, minimum napi 1 óra (1-2 belépés) Hattrickezés.
8. 18. betöltött életév

Lehet jelentkezni!😊

Jelentkezési határidõ: 2010. Július 11. 23:59:59.

Jelentkezés módja: Staff üzenetben
ma este jár le (kicsit ugyan túlkoros, de azért nem haszontalan)
gabber_saviola
Rudi téged minden egyes héten megnézlek, hogy hogyan alakultak a meccseid, mert kíváncsi vagyok rád. Rohadt jól tolod alapban is, de ezzel a 4-4-2-vel, amit mostanában nyomsz, kicsit megleptél, szerintem átállok én is egy ilyenre.

jhetedikj
Látom értelmezési nehézségeid adódtak, végy egy mély lélegzetet és olvasd el újra.
 Nem vettem cseszegetésnek és feltételes módban mondtam, hogy távozz.

anno 1987

Zenszkij
Eladó ifim:

6. Noreno Garis (KP) (274601575)
Spain 18 éves és 103 napos, következõ születésnap: 2010-06-23

Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Varangy FC (2010-02-28 óta)
TSI: 1 490
Fizetés: 84 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve

Határidõ: 2010-06-15 12:05

Jelenlegi képességek
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Helló! Õ megérne egy esélyt?
Az egyik (nála rosszabb) védõm állandóan vagy besárgul vagy bepirosodik és már kicsit unalmas hogy nem játszathatom! Õ még a jobb is nála!
Itt a védõm tulajdonságai:

25 éves és 32 napos, TSI = 600
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetõi képessége van
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék

Jakuza001
Elado ifi:

Endre Szerémi (290071842)
Hungary 18 éves és 109 napos, következõ születésnap: 2010-06-17

Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Öntörvényû ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és jó vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Tyúkszembrigád (2010-06-14 óta)
TSI: 1 350
Fizetés: 130 eFt/hét
Specialitása: Kiszámíthatatlan

Jelenlegi képességek
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 7/20 jó

Zenszkij
Ne oltsátok már egymást. Itt már régebb óta van fent egy közösség. Én szívesen veszem a tanácsaidat, te meg nézd el ha sértegetnek. SZVSZ ebben a vitában szerintem senkinek sincs igaza. Fejezzétek be, és szóljon a fórum ismét a játékról, taktikázásról...

igen? ahhoz képest egy nagyot trédeltél hsz-t cseszegetésnek vett rögtön és távozásra kért fel

totál leálltam és mint látod csak akkor írok ide ha nekem címeznek, kivéve az a nagy beszólásom...

olyan mindegy mit írok ide úgyis én leszek a fõfasz... ha leírom, hogy mi a hibátok vagy mit hogy kéne csinálni akkor jön a jaj te harmados fúdeokos duma, meg biztos te fejlesztetted a játékot
ha meg csk egy vicceset beszólok akkor takarodjak... 3 hét alatt keresett rajta majdnem 20 milliót végül is ha úgy vesszük akkor a nagyot trédelt kijelentésem helytálló, de meg kellett rá rögtön sértõdnie, mert már megint írt ide az a gyökér harmados fejlesztõ
te görcsöltél és vettél rögtön cseszegetésnek egy gyakorlatilag semleges hozzászólásom
gabber_saviola
komolyan, te nem tudsz leállni? rajtad kívül mindenki vette a lapot és lenyugodott.

jhetedikj
ne görcsöljél már öcsém! 😄

anno 1987

távozzak és ezt csak az én érdekemben mondod? amúgy ha nem távozok mit csinálsz?

nektek lehet viccelõdni nekem nem?

ha én nem értem a humort akkor fasz vagyok ha te nem érted akkor is én vagyok a fasz?
jhetedikj
Ameddig szakértõi tudásoddal segíted a fórum látogatóit, az engem nem érd3kel, de ha csak engem akarsz cseszegetni akkor kérlek távozz.
 Ezt csak a te érdekedbe mondom, a jóindulatom jeleként.

anno 1987

Muhaha! 😊
nagyot tradeltél
jhetedikj

anno 1987

Magic Boy
Alaphelyzetben játékszervezést edzek.

A szünetre lesz is 2-6 (2 már most van) nagyszerû vagy jobb játékosom, amibõl annyit el is adok, amennyi helyett tudok (kb. 110 millióm lesz rá) edzhetõ fiatalokat venni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

dartonita
Bocs,kevertem massal.Igaz.szombat-szerda 😊

Lamps8
Nekem eddig nem ment az.hogy a az edzéseket a felállással jól kombináljam és a maximálisan fejlõdjenek a játékosaim:/:S

Szombaton és szerdán...szerintem... 😊
Lamps8
Köszi😊Akkor megpróbálom úgy csinálni ahogy tanácsoltad😊

dartonita
Nem az a lenyeg hogy jo kepessegu labdarugokat igazolj,hanem hogy fiatalokat.Elhatarozod mit akarsz edzeni,keresel ehhez megfelelo edzot,es edzheto koru(17eves)jatekosokat megfelelo foskill-el.
Aztan rotalod oket vasarnap es szerdan,majd alig 2ev mulva eladhatod oket es epithetsz egy jo csapatot 😊

Lamps8
És ami lemaradt az pedig a kérdés:S😄Szóval több barátom is hattrickezik..és segítséget kértem tõllük is h hogy állítsam fel a csapatot..ahogy tanácsolták fel is állítottam a csapatomat...és kikaptam..Mért lehet ez ha a többi játékoshoz képest 4 a csapatomhoz képest minõségi játékosokat vettem...?

Lamps8
Sziasztok😊1 hónapja játszok a Hattrickel..és 2. vagyok a bajnokságomban😊Sajnos már véleményem szerint nincs esélyem a feljutásra...de azért nem adom fel..😉Ebben a hónapban vettem 4 játékost...mind a 4-nek a fõképessége "jó"...és ahogy betettem õket a csapatba...csodálkoztam,hogy 3 meccsen zsínórban kikaptam...:SVálaszotokat elõre is köszönöm😊

Már meg ne haragudj, de ez alapból hamvába holt ötlet volt.
Gyengébb a csapatod, mint a másik kettõ, így még átlag remek formában lévõ játékosokkal sem sikerült volna. Max. Olaf segítségével. 😊
Inkább alakítsd át a csapatodat, csinálj edzéstervet és kezdj valami fõskillt edzeni 17 éves jó vagy megfelelõ játékosoknak.
Magic Boy
Most már tudom, de volt egy olyan ötletem, hogy ha jó formában van a csapat, akkor lehet esélyem meglepni a csoport két legjobbját, így osztályozót játszani és extra bevételt szerezni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mi a fenének a formaedzés?
Teljesen értelmetlen VI.-ban.
Tartsd magad az edzéstervedhez, neveld az eladásra szánt játékosokat, erõsíts az így nyert pénzbõl és pár szezon múlva juss fel. Pont.