Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgeri
Áruld már el, milyen százalékon edzel! Láttam, van remek formájú, remek erõnlétû játékosod. Ezt még sosem sikerült elérnem (jelenleg 18% az erõnlét)

5-0-ra kikaptam ugyan, de a három 17 éves középpályásom nagyon jól teljesített! 😊
kerek három csillagot hozott mindegyik.
matthias92
8-0ra nyertem itthon. 4 pontra vagyok a másodiktól a hatodik helyen. Szoros lesz 😊

Magic Boy
Megfogadtam Válasz 'Abacuss tanácsait és így végig partiban voltunk idegenben a csoport legjobbjával, akinek minden csapatrészében erõsenn csapata van, mint nekem.

Nagyfüged-fc - Magic Family 4 - 2
HatStats: 196 152

A HatStats nagyjából reális, de a védelmem tud kb. 10-el többet is.

Egyre jobban beigazolódik, hogy a védelmem és a kapusom a 6-hoz mérten gyenge.

Köszönöm mindenkinek aki belenézett a meccsembe, tanácsokat adott nekem vagy csak egyszerûen szurkolt nekem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

banok
King Of Nothing - Banok FC 2 - 2
1 - 0 Nathan Commers 37'
1 - 1 Imre Géza 40'
1 - 2 Mikko Kakkinen 56'
2 - 2 Daniel Jav¹ovský 76'

örzöm a 2. helyet. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magic Boy
Remélem, hogy írsz a jövõben is, hiszen a fórum tagjainak a többsége bitósított róla, hogy szívesen veszi a meglátásaidat.

Akik meg nem azokkal meg ne törõdj.

Üdv az újaknak.

Remélem rendszeresen írtok a jövõben ide.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Manoboy
ET-t mink szakmai berkekben CA-nak híjjuk.

kovacsgeri
Mostanában mindig esõs meccsem van hattricken . A gyors védõmrõl sosem tudom így meg, hogy mit tud valójában.

Manoboy
Ezt a HT topikot nem látogattam, ne mis tudtam hogy van. Magán SG-n igen régóta jelen vagyok.

Kányádi?

JimKirk
Ot vedovel milyen feallast, hozzallast javaoslsz? Erdemes vedot/vedoket tamadora allitani, ha van megfelelo jatekszervezes kepessege?
JimKirk
Pontosan igy gondoltam.
Ha 3-5-2-ben, idegenben, PIC-elve hoztál csapnivaló középpályát, akkor otthon, PIN-el, 3-5-2-ben valószínûleg magasabb lesz, nem gondolod?
Már csak át kell ütni a védelmét és kész... + ima Olafhoz!
JimKirk
Ha tudnam mit szeretnek, akkor nem kernem a segitsegedet.<#wave>
Valoszinuleg nem vagyok teljesen tisztaban a lebirtoklas szo jelentesevel. Az nem a kozeppalyasok szamatol es azok kepessegeitol fugg?
kispeki
Jéé.. A Hattrick Masters gyõztesének csapatában egy 10! csillagos közép középpályás van. Magyar válogatott tag, több mint 167000 TSI, és 32 éves.. Tapasztalata az van...

SoF II: C4z0rla

De ez nem volt elég...bár Olaf is benne volt.
Mindkettõtök csapnivaló középpálya értékelést hozott. Erre írtam, hogy megpróbálhatnád lebirtokolni.Mert a védelmét jó eséllyel átütöd.
De, ha engem kérdezel, azt csinálsz, amit akarsz... 😊
Hajrá Hollandia!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

JimKirk
Nekem pedig ugy tunik, hogy az elozo idegenbeli meccsemen az en csapatom valamivel jobb volt.
JimKirk
Akkor mint eddig mindig 3-5-2-ben jatszottam, de veletlenul PIC-eltem a meccset!

Most van 2 sajat nevelusu 17 eves tehetsegem akiket szeretnek tovabb edzeni es a jovoben is varhato meg 3 csiko az akademiarol akiket ha nem rosszcsontok biztos megtartok! Legalabb a vedelmem legyen mar magyar!😊
JimKirk
Vedoket igen!
Miért nem próbálod meg inkább lebirtokolni?
Az elõzõ meccsed idegenben is javarészt azon ment el.
Védõket edzel?

JimKirk
Na ma megprobalok 5-4-1-ben jatszani mert az kiemelkedore van begyakorolva a baratsagos meccsek miatt. Van ket belso hatvedem megfelelo jatekszervezessel oket beallitom tamadonak. Szerintetek ezzel a felallassal milyen felfogasban erdemes jatszani, kozepen, vagy szeleken tamadjak?
JimKirk
Igy van!
Nem is lovagolok, csupán szóltam, mielõtt újabb felesleges szájkarate indulna. 😊
A másik megjegyzés jogos, úgyhogy:
Infantry Rabbit SC (582998) V.60
Zenszkij
Eladó középpályásom:

Noreno Garis (KP) (274601575)
Spain 18 éves és 101 napos, következõ születésnap: 2010-06-23

Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Öntörvényû ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetõi képessége van.

TSI: 1 490
Fizetés: 84 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kovacsgeri
Csapatnevet, osztályt, esetleg ID-t írd be, és geo csinál majd neked fejlécet.
A fórum nagy többsége szerintem elfogadja Abacuss tanácsait, szóval nem érdemes ezen a témán többet lovagolni.

Küldök HTmailt!
dartonita
De igen,regen sokat meseltem asztali rpgt es MAGUS regenyt olvastam.Kiemelten kezelve Airun Al Marem es a dartonitak kalandjait.Azota maradt rajtam.
Bocs az offert.

5-3-2 megy mar kb egy eve,fejlodnek is lassacskan a sracok.Arra gondoltam hogy ideny vegen eladok 3-4 jatekost es azok aran erositek majd a tobbi posztra.Akkor talan nem fognak bucira verni nb6ban mint tavaly.Penzugyis gondom most sincs,igaz nem edzett posztra azert nem tudnek sokkal jobbakat venni a jelenlegieknel.Az altalam kedvelt managerhez kepest itt sokkal lassabb a fejlodes,igy kevesebb torodest is igenyel.Ez pedig pont megfelel 😊

Jóféle, kár hogy nem 2 évvel fiatalabb, akkor meg is venném.
(Ez a nagy hátránya a lottós ifinek...)
Egy VII.-es csapatban nagyon megélne egy fasza pontrúgóval párban.
Ja, jut eszembe, a megmondóembereknek és helyi bazdszájbáknak üzenem:
1.: Nem vagyok HT fejlesztõ, stb..., így kár ezzel bekóstolni.
2.: Nem kioktatok, hanem segítek ha tudok.
3.: Jól ismerem Abacuss-t és jobban teszitek, ha a tanácsait megfogadjátok
4.: Ha mindezek ellenére be akarsz szólni, tedd meg, de ezzel max. magadat minõsíted.
5.: Friss reg. vagyok, de errõl leszarom a véleményeket.
A védõedzés mellett is lehet azért taktikázni.
Ha gyengébb a középpályája, akkor nyomjál 5-4-1 vagy 5-3-2-t mellette pedig középen és/vagy a gyengébb szélsõ védelménél üsd át. Ha jóval erõsebb a középpályája, akkor pedig 5-3-2 vagy 5-2-3 CA (ellentámadás).
VII.-ben Neked nem is az eredmény számít, hanem az edzés, amíg meg nem erõsödsz pénzügyileg.
A dartonita név honnan jön? Csak nem RPG (MAGUS)?
ET-ellentámadás.

Bocs, ezt benéztem.

Az ellenfél az utóbbi 5 meccsén ellentámadást játszott, 433-ban.
Én a helyedben 352-vel középen támadással lépnék pályára.

JimKirk
de!😞
eheti ifim

Albert Nagy (289843297)
19 éves és 25 napos
TSI: 490
Specialitása: Jól fejelõ
Védekezés: 7/20
Kikiáltási ár: 200 eFt
Határidõ: 2010-06-15 00:32
látom inkább nem is élteted tovább a holland királynõt 😄 remélem nem miattam
dartonita
Jotanacsokat en is elfogadok magasabban kvalifikalt managerektol.Nemigazan szoktam taktikazni,beallunk az 5-3-2re es kozepen tamadunk.A lenyeg ugyis a fiatal vedok edzese,nem vagyok eredmenycentrikus.Baratsagos meccseken mostantol majd 5-4-1 lesz hogy legyen legalabb ket taktikam bar az igazsag az hogy szelsonek alkalmas kozeppalyasaim nemigazan vannak.

JimKirk
szar nyelv...
JimKirk
de igen!
elõfordul de megint elírtad koningin
JimKirk
sorry morzsas a bill!😊
JimKirk
Jelenleg 3-5-2-t jatszom szeleken tamadassal, de valszeg atallok 4-4-2-re, hogy egyel tobb vedot tudjak edzeni. Mit ajanlanal, milyen beallitasokkal kuldjem palyara a jatekosokat illetve milyen felfogassal jatszon a csapat? A csoportom eleg kiegyenlitett szinte mindenhol van eselyem a gyozelemere, a multheti vereseg valoszinuleg a lazazas szamlajara irhato, amit veletlenul azt allitottam be.

Tanits!😊
úgyvan

JimKirk
Kerlek ne foglalkozz a tobbiekkel es nyugodtan irjal ide tovabbra is!
En igenylem a tudast!😄
JimKirk
HUP HOLLAND HUP!
köszi
kazai21
Tetszik a logód

Mi equipo favorito: Real Madrid

kovacsgeri
ET, a földönkívüli